(VIDEO) U Kuli otvoreno Savetovalište ZA BRAK I PORODICU

(VIDEO) U Kuli otvoreno Savetovalište ZA BRAK I PORODICU

539
1
PODELI

KULA – U četvrtak, 30. marta 2017. godine u Kuli je svečano otvoreno Savetovalište za brak i porodicu Centra za socijalni rad opštine Kula. Otvaranju su prisustvovali državni sekretari, direktorica Centra za socijalni rad opštine Kula, predsednik opštine Kula, kao i gosti i zaposleni u lokalnoj samoupravi.

Državni sekretari u Ministarstvu za rad, zapošljavnje, boračka i socijalna pitanja, Vladimir Ilić i dr Nenad Ivanišević prisustvovali su obeležavanju 55 godina rada Centra za socijalni rad Kula i otvaranju Savetovališta za brak i porodicu u okviru ovog Centra.

Prilikom svečanog otvaranja Savetovališta za brak i porodicu CSR Kula, Vladimir Ilić je istakao da je namenskim transferima za razvoj usluga na lokalnom nivou za opštinu Kula u 2017. godini Ministarstvo za rad opredililo 7.838.852,25 dinara.

Opština Kula primer je dobre prakse u načinu raspodele namenskih sredstva koja su utrošena namenski sa vidljivim rezultatima. Ilić je dodao da je resorno Ministarstvo za investiciona ulaganja Centru za socijalni rad Kula u prethodne tri godine izdvojilo ukupno 2,9 miliona dinara.

NE PROPUSTITE -   U Kuli ZARADE IZNAD PROSEKA u okrugu, u Odžacima MANJE nego u aprilu

Predstavnicima lokalne samouprave i zaposlenima u CSR Kula državni sekretari Ilić i Ivanišević poželili su uspešan nastavak dugogodišnjeg rada i još uspešniji početak rada Savetovališta za brak i porodicu u novim prostorijama.

Pogledajte video prilog sa otvaranja:

Ostavite komentar

avatar
Složi po:   novi | stari | najviše glasova
mioidrag

Lepo je sto je otvoreno SzBiP. Ali ima nekoliko stvari koje mi izazivaju momentalni vomitus dok sam gledao ovih par minuta. Gde treba da se sakrijem da ne gledam neka lica???? Koji vetar treba da ih oduva…????????

wpDiscuz