Sutra počinje PROLEĆNI RASPUST, a evo kad se završava školska godina

Sutra počinje PROLEĆNI RASPUST, a evo kad se završava školska godina

358
0
PODELI

KULA / VRBAS / ODŽACI / SOMBOR – Prolećni raspust počinje sutra, 13. aprila, a završava se u ponedeljak, 17. aprila 2017. godine, tako da će učenici u školske klupe ponovo sesti u utorak, 18. aprila.

Za učenike osnovnih škola od prvog do sedmog razreda, letnji raspust počinje u sredu, 14. juna 2017, a završava se u četvrtak, 31. avgusta 2017. godine. Za učenike osmog razreda letnji raspust počinje po završetku završnog ispita, a završava se u četvrtak, 31. avgusta 2017. godine.

Za srednjoškolce učenike četvrtog razreda gimnazije, četvrtog razreda četvorogodišnjih i trećeg razreda trogodišnjih srednjih stručnih škola letnji raspust počinje po završetku maturskog/završnog ispita, a završava se u četvrtak, 31. avgusta 2017. godine.

NE PROPUSTITE -   (FOTO) U Vrbasu najavljen koncert ruskih umetnika "Na talasima ljubavi i družbe"

Za učenike prvog, drugog i trećeg razreda gimnazije i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola i učenike prvog i drugog razreda trogodišnjih srednjih stručnih škola letnji raspust počinje u sredu, 20. juna 2017. godine, a završava se u četvrtak, 31. avgusta 2017. godine.

Ostavite komentar

avatar
wpDiscuz