(FOTO) „Vukovi“ iz Kule ostvarili zapažene rezultate u Čačku

(FOTO) „Vukovi“ iz Kule ostvarili zapažene rezultate u Čačku

503
0
PODELI

KULA – U subotu, 15. aprila 2017. godine, u Čačku, u organizaciji Karate Federacije Srbije i KK „Borac“, održan je 46. „Zlatni pojas Čačka“, za mlađe uzrasne kategorije.

Na ovom prestižnom karate turniru, sa najdužom tradicijom na Balkanu, a među najdužim u Evropi, nastupili su mladi borci iz KK „Vukovi“.

Vrhunski odnos prema treninzima naših takmičara, ozbiljne pripreme za predstojeće Prvenstvo Srbije za mlađe uzrasne kategorije, našim takmičarima donele su i rezultate na ovoj prestižnoj karate smotri.

Dve ekipe najmlađih „Vukova“ (Mijanović Rastko, Ivančević Strahinja, Krnajac Mihajlo i Krnajac Miloš, Goga Erik, Bublić Dimitrije), uzele su 2. i 3. mesto u ekipnoj konkurenciji. Manjak sportske sreće, „blagonakolonost“ sudija favorizovanoj ekipi „Nipona“ iz Beograda, sprečila je „Vukove“ da dođu najvišeg pobedničkog postolja.

NE PROPUSTITE -   (FOTO) Crvenčani osvojili ZLATNU PLAKETU na pozorišnom festivalu u Kuli

U pojedinačnoj konkurenciji mladi „Vukovi“, ostvarili su zapažene rezultate:

  • Ivančević Strahinja – 1. mesto
  • Krnajac Miloš – 2. mesto
  • Mijanović Rasto – 3. mesto.

Vrhunska forma, sportski duh, tehnička i taktička pripremljenost koju su pokazali naši najmlađi takmičari, na ovom izuzetno zahtevnom turniru determišu već prepoznatljivu izlaznu putanju u ostvarivanju sportskih rezultata. Najznačajniji provera za mlađe kategorije biće za dve nedelje na zvaničnom Prvenstvu Srbije, gde od najmlađih „Vukova“, očekujemo da u Kulu donesu zavidan broj medalja.

Ostavite komentar

avatar
wpDiscuz