(FOTO) Karatisti KK „Hajduk“ Kula DONELI MEDALJE iz Čačka

(FOTO) Karatisti KK „Hajduk“ Kula DONELI MEDALJE iz Čačka

167
0
PODELI

KULA – U subotu, 15. aprila 2017. u Čačku je održano Prvenstvo Srbije za seniorke i seniore i istovremeno prestižni međunarodni turnir 46. „Zlatni Pojas Čačka“, ali ovoga vikenda za mlađe uzrasne kategorije.

Nikola Greber i Miljan Ćaćić

Karate klub „Hajduk“ je bio vrlo uspešan na oba takmičenja i takmičari su ostvarili sjajne rezultate.

Naš reprezentativac Ćaćić Miljan je nastupio na Prvenstvu Srbije za seniore u izuzetnoj konkurenciji u kategoriji -67kg. Miljan je imao 4 borbe i ostvario 3 pobede i 1 poraz i osvojio 3. mesto i bronzanu medalju. Borac KK „Hajduk“ Kula je odradio odlično sve mečeve, ali je ipak poražen od standardnog reprezentativca i najboljeg borca u toj kateogriji u Srbiji. Ćaćić je sa ovom medaljom ušao na širi spisak seniorske reprezentacije Srbije i očekuja ga veliki izazov da se izbori za prvotimski status, ali sa ovakvom formom i kontinuitetom, računamo na to.

Članovi KK „Hajduk“ Kula na takmičenju u Čačku! #kula #našemesto

A post shared by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on

Na međunarodnom turniru 46.“Zlatni Pojas Čačka“ na kojem je uzelo učešće mnoštvo nacionalnih selekcija iz Evrope, devojčice i dečaci iz KK „Hajduk“ Kula su ostvarili zapažene nastupe i postigli sledeće rezultate:

  • Pucar Marko (pioniri -45kg) – 2. mesto
  • Rajić Milica (ženske nade -44kg) – 3. mesto
  • Međedović Marko (muške nade -37kg) – 3. mesto
  • Giric Luka (muške nade +52kg) – 3. mesto

Možemo biti ponosni i vrlo zadovoljni učinjenim u Čačku, a posebno pristupom i nivoom forme naših takmičara. Na krilima tih rezultata okrećemo se novim obavezama koje nas očekuju već narednog vikenda na Kupu Vojvodine koji je kvalifikacioni za Kup Srbije.“ – izjavio je trener, Nikola Greber.

Ostavite komentar

avatar
wpDiscuz