Dosta je bilo Odžaci: Za one glasače kojima je SVEGA DOSTA

Dosta je bilo Odžaci: Za one glasače kojima je SVEGA DOSTA

728
1
PODELI

ODŽACI – „Dosta je bilo“ Odžaci ima poruku za sve one građane i glasače kojima je svega dosta. Saopštenje prenosimo u celosti.

Kandidati na izbornoj listi na lokalnim izborima u Odžacima

Lokalni izborni su u nedelju, a građani Odžaka će na glasačkom listiću moći da biraju između šest ponuđenih izbornih lista. Izabraće već viđenu i procenjenu partiju, ili neku novu političku opciju, ili opciju sa novim imenom iza kojeg stoje stara lica. Izbora na pretek, reklo bi se da ga ima po svačijem ukusu. Ali, neki elementi se stalno ponavljaju, dok neki drugi itekako nedostaju.

Naime, kada smo se prethodna dva puta sretali na biralištu, izbora je bilo još i više. Građani Odžaka su se rado opredeljivali za nove i novije nove, sasvim logično bežeći od oprobanih političkih opcija. Procenat od 9,45% glasača je već na poslednjem glasanju svoju podršku pružio Dverima, pokretu Dosta je bilo, Belom. To su bile političke opcije koje su donosile mogućnost promene, pa je nakon svih razočarenja bilo sasvim logično probati baš njih. Očekujemo znatno veći broj glasača koji će nove opcije tražiti na glasanju u nedelju.

Na žalost, ni Dveri, ni Beli, nemaju predstavnike na ovim lokalnim izborima u Odžacima. Jedino potpuno novo što na ovim izborima možete probati da podržite je pokret Dosta je bilo sa njegovom listom kandidata. Na njoj su ljudi koji nisu bili isturene političke ličnosti, a koje je okupila ideja da im je svega dosta i da moraju da uzmu stvari u svoje ruke kako bi se izborili za bolje Odžake.

Zato, presaberimo se Odžačani. Ako ste među onima koji su na ranijim glasanjima tražili nove opcije, ako ste među onima kojima je u međuvremenu svega starog postalo Dosta, Dosta je bilo je ono što na listiću u nedelju treba da potražite. Apsolutno nema rizika u toj odluci, jer je kod starih sve po starom.

Naš program za Odžake možete pročitati – OVDE.

Odbor pokreta Dosta je bilo u Odžacima

Ostavite komentar

avatar
Složi po:   novi | stari | najviše glasova
Ljubica

DOSTA VAS JE BILO: Sada ,svako na svoju stranu, radite svoj posao i ostavite tu vašu politiku. Ne treba vam to.

wpDiscuz