Odigrano vanredno kolo PFL SOMBOR – Bez promena na vrhu tabele

Objavljeno:
Pročitano: 270 puta
Komentara: 1
PODELI

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC – Juče je odigrano vanredno kolo Područne fudbalske lige Sombor. Nakon ovog kola, na vrhu tabele i dalje neizvesno, iako je broj kola do kraja prvenstva sve manje.

Ekipe BSK-a i Mladosti iz Bačkog Petrovca su i dalje ubedljive. One ruše sve pred sobom. Tako je BSK na domaćem terenu pobedio Stari Grad sa 2:1, dok je Mladost iz Bačkog Petrovca ubedljivo pobedila Lipar sa 6:0.

U ostalim susretima, Budućnost je pobedila Hajduk Junior sa 2:1, Borac iz Bačkog Gračaca pobedio je Hercegovac sa 6:2, Slavija je pobedila Polet sa 6:0, Krila Krajine su pobedile OFK Šikaru sa 8:0, Rusin je pobedio Mladost iz Kruščića sa 2:0, dok je ŽAK igrao nerešeno sa Terekvešom 1:1.

Kao što smo već naglasili, pri vrhu tabele i dalje nema većih promena. BSK i Mladost (BP) i dalje imaju isti broj bodova, dok BSK ima nešto bolju gol razliku pa trenutno zauzima prvu poziciju na tabeli. Krila Krajine imaju stabilnu prvu poziciju, dok 4. poziciju dele Hajduk Junior i Rusin.

U narednom kolu sastaju se Hajduk Junior i Mladost iz Bačkog Petrovca, Lipar i Rusin, Mladost iz Kruščića i Krila Krajine, OFK Šikara i Slavija, Polet i ŽAK, Terekveš i BSK, Stari Grad i Borac iz Bačkog Gračaca, Hercegovac i Budućnost.

Ostavite komentar

avatar
Složi po:   novi | stari | najviše glasova
no name

Bili smo na svečanom otvaranju muzeja u Vrbasu!
Predivno veče, veče kulture,pravih vrednosti,značaja čuvanja ..
Posebno bih istakla divne ljude naravno stručne,koji su to sve doveli do tog nivoa

E, Kulo moja tugo, o tvojoj kulturi … nikome ni reč

wpDiscuz

Pročitajte još