Raspisan JAVNI POZIV za finansiranje sportskih manifestacija u opštini Kula

Objavljeno:
Pročitano: 183 puta
Komentara: 0
PODELI

KULA – Predmet poziva je dodela finansijskih sredstava radi realizacije programa kojima se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta.

Ovde spadaju: organizovanje sportskih manifestacija u opštini Kula i finansiranje programa iz sredstava samodoprinosa, koja se vrši na osnovu kvaliteta ponuđenih programa.

Ukupan iznos finansijskih sredstava koji će se rasporediti po ovom javnom pozivu za finansiranje programa organizacije sportskih manifestacija u opštini Kula iznosi maksimalno 2.000.000,00 dinara.

Ukupan iznos finansijskih sredstava koji će se rasporediti po ovom javnom pozivu za finansiranje programa koji se finansiraju iz samodoprinosa iznosi maksimalno 830.000,00 dinara. Finansijska sredstava se dodeljuju sportskim organizacijama sa teritorije naseljenog mesta u kome je uvedena obaveza plaćanja samodoprinosa u skladu sa odlukama o uvođenju samodoprinosa. (finansiranje troškova nabavke sportske opreme i finansiranje programa i projekata za koje nisu odobrena sredstva po javnom pozivu za finansiranje redovnih takmičarskih aktivnosti i po pozivu za finansiranje posebnih programskih aktivnosti sportskih organizacija – sportske manifestacije.)

Tekst Javnog poziva

Prijava za finansiranje programa u oblasti sporta u 2017.godini iz sredstava samodoprinosa

Prijava za finansiranje programa organizacije sportskih manifestacija u opštini Kula 2017.godini

Izvor: kula.rs

Ostavite komentar

avatar
wpDiscuz

Pročitajte još