U toku je sednica Skupštine opštine Kula, predsedava Milojičić

Objavljeno:
Pročitano: 295 puta
Komentara: 0
PODELI

KULA – Sednica Skupštine opštine Kula održava se danas, 9. juna 2017. godine (petak) u velikoj sali SO Kula, sa početkom u 10 časova.

Na dnevnom redu 10. sednice SO Kula, kojom predsedava predsednik SO Kula Velibor Milojičić, će se naći predlog Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine „Fiorano“ d.o.o. Sombor, kao i predlozi Odluke fizičkim licima: Jasmini Komnenić iz Kule, Milanu Desnici iz Kule i Nenadu Simunoviću iz Kule.

Takođe, na dnevnom redu će se naći predlog Odluke o utvrđivanju javne namene katastarskim parcelama u k.o. Sivac za potrebe formiranja nekategorisanih – atarskih puteva i prestanku javne namene katastarskim parcelama, predlog Odluke o zaštiti poljoprivrednog zemljišta, useva i zasada, poljskih puteva i kanala od poljske štete, kao i predlog Rešenja o prestanku dužnosti direktora i Rešenja o imenovanju v.d. direktora Centra za Socijalni rad opštine Kula.

Na dnevnom redu SO Kula će se naći i predlog Zaključka o usvajanju Informacije o potrebi finansiranja aktivnosti na održavanju pruge na deonici Sombor – Vrbas, kao pružnog pravca od vitalnog značaja za razvoj opštine Kula.

Izvor: kula.rs

Ostavite komentar

avatar
wpDiscuz

Pročitajte još