„Komunalac“ Kula ponovo na zadatku: Evo šta su uradili u prethodnom periodu

Objavljeno:
Pročitano: 148 puta
Komentara: 1
PODELI

KULA – Ekipa Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ iz Kule, bila je vredna i u proteklom periodu i obavila je mnogobrojne poslove kako bi se poboljšao kvalitet života u našoj sredini.

Ekipe radnih jedinica „Urbanističko planiranje i održavanje puteva“ i „Zelenilo i čistoća“ su u prethodnom periodu obavljale svoje redovne aktivnosti.

„Vodovod“ je izvodio radove pravljenja hidrantnog voda i priključivanja na vodovodnu mrežu objekta koji se nalazi na šetalištu u Kuli, kao i radove čišćenja i odgušenja kanalizacije u ulici 20. oktobar u Kuli.

Pored redovnih aktivnosti vezanih za radove na prihvatilištu, radna jedinica „Zoohigijena“ je u proteklom periodu imala izlaske na teren, trudeći se da ispune sve obaveze koje njihov posao zahteva.

Izvor: komunalackula.rs

Ostavite komentar

avatar
Složi po:   novi | stari | najviše glasova
перица

Ма причам ти причу… Град се распада а ови се хвале. Што не очисте мало град, не покосе травурину, замене канте, Очисте око стадиона, дуж шетачке зоне на каналу. Код југобанке је гомила смећа али нико никад не чисти. А о води да ни не отварамо дискусију. Ово што тече нашим водоводом је у врх главе техничка вода а не вода за пиће. Тако би се требало и наплаћивати а не као неку изворску са планина. Ма ајде бре…

wpDiscuz

Pročitajte još