(FOTO) Učenici iz Sivca se oprostili od svoje učiteljice

Objavljeno:
Pročitano: 455 puta
Komentara: 0
PODELI

SIVAC – Nije bilo tako davno, beše to 2013. godina, kada su prvi put ušli u školsku zgradu, uplašenog, ali ipak ozarenog lica i nesigurnog koraka.

Posle prvog dana sve je bilo jednostavno. Sa nestrpljenjm su očekivali svako novo sutra i jurili ponovo u školu. Zajedno sa svim novim prolećima, zimama i letima, prohujale su četiri godine. Došlo je vreme rastaka sa učiteljicom.

Učenici IV-2 odeljenja iz Sivca organizovali priredbu za rastanak sa učiteljicom. #našemesto

A post shared by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on

Učenici IV2 odeljenja, zajedno sa svojim mamama i učiteljicom Natašom Šarančić, organizovali su sadržajno, ali i dirljivo oproštajno druženje. Potrudili su se da pripreme prikladan program koji je bio prožet pesmom, igrom, lepim stihovima i poučnim rečima. Učiteljica je bila dirnuta pažnjom i kreativnošću svojih učenika i njihovih mama i zahvalila se za svaki poklon koji je dobila. Posebno se svim prisutnima zahvalila na prelepom četvorogodišnjem druženju koje je bilo puno uzajamnog poštovanja i bezuslovne saradnje.

Najdirljiviji trenuci ovog druženja su pripali razgledanju „Spomenara generacije 2006“. Osećanja su se mešala od tuge do sreće, od smeha do suza. Druženje je proteklo u opuštenoj, divnoj i prijateljskoj atmosferi. Na kraju druženja mame su odlučile da ispune želju svojoj deci i zaigrale njihov omiljeni Kiki ples.

Izvor: 20oktobarsivac.net

Ostavite komentar

avatar
wpDiscuz

Pročitajte još