(FOTO) Učenici iz Sivca se oprostili od svoje učiteljice

(FOTO) Učenici iz Sivca se oprostili od svoje učiteljice

356
0
PODELI

SIVAC – Nije bilo tako davno, beše to 2013. godina, kada su prvi put ušli u školsku zgradu, uplašenog, ali ipak ozarenog lica i nesigurnog koraka.

Posle prvog dana sve je bilo jednostavno. Sa nestrpljenjm su očekivali svako novo sutra i jurili ponovo u školu. Zajedno sa svim novim prolećima, zimama i letima, prohujale su četiri godine. Došlo je vreme rastaka sa učiteljicom.

Učenici IV-2 odeljenja iz Sivca organizovali priredbu za rastanak sa učiteljicom. #našemesto

A post shared by Naše Mesto (@nasemesto.rs) on

Učenici IV2 odeljenja, zajedno sa svojim mamama i učiteljicom Natašom Šarančić, organizovali su sadržajno, ali i dirljivo oproštajno druženje. Potrudili su se da pripreme prikladan program koji je bio prožet pesmom, igrom, lepim stihovima i poučnim rečima. Učiteljica je bila dirnuta pažnjom i kreativnošću svojih učenika i njihovih mama i zahvalila se za svaki poklon koji je dobila. Posebno se svim prisutnima zahvalila na prelepom četvorogodišnjem druženju koje je bilo puno uzajamnog poštovanja i bezuslovne saradnje.

NE PROPUSTITE -   Ekonomska škola u Kuli obeležila 125 godina od rođenja Iva Andrića

Najdirljiviji trenuci ovog druženja su pripali razgledanju „Spomenara generacije 2006“. Osećanja su se mešala od tuge do sreće, od smeha do suza. Druženje je proteklo u opuštenoj, divnoj i prijateljskoj atmosferi. Na kraju druženja mame su odlučile da ispune želju svojoj deci i zaigrale njihov omiljeni Kiki ples.

Izvor: 20oktobarsivac.net

Ostavite komentar

avatar
wpDiscuz