PU Sombor: Evidentirano 19 saobraćajnih nesreća, 20 osoba POVREĐENO

PU Sombor: Evidentirano 19 saobraćajnih nesreća, 20 osoba POVREĐENO

155
0
PODELI

KULA / SOMBOR / ODŽACI – U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 19 saobraćajnih nezgoda.

Foto: ozon.rs

U saobraćajnim nezgodama pet osoba je zadobilo teške i 15 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i osam osoba lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobile teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Napisano 99 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 380 prekršajnih naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je nepropisno preticanje.

Ostavite komentar

avatar
wpDiscuz