Prijavite se za BESPOVRATNA SREDSTVA za kupovinu kuće sa okućnicom

Prijavite se za BESPOVRATNA SREDSTVA za kupovinu kuće sa okućnicom

3159
2
PODELI

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI – Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima na teritoriji AP Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom. Prijave se primaju do 30. septembra.

Predmet konkursa je dodela bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom, supružnicima i vanbračnim partnerima sa prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine koji nemaju stambeni prostor u vlasništvu/suvlasništvu.

Pod seoskim kućama smatraju se nepokretnosti koje se nalaze u selima izvan gradskih i opštinskih sedišta i prigradskih naselja.

Pravo učešća na konkursu imaju supružnici čija bračna zajednica traje najmanje godinu dana i vanbračni partneri sa trajnijom zajednicom života, u skladu sa Zakonom.

Ukupna sredstva koja se dodeljuju po ovom konkursu iznose 43 miliona dinara.

Učesnici i učesnice konkursa mogu da apliciraju samo sa jednom prijavom, a visina dodeljenih sredstava ne može biti veća od milion dinara.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti na sajtu Zavoda za ravnopravnost polova na adresi www.ravnopravnost.org.rs, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u Pokrajinskom zavodu za ravnopravnost polova na brojeve telefona 021/6615-177 i 021/6615-133 ili putem imejla zavod.ravnopravnost@gmail.com.

Ove možete preuzeti kompletnu dokumentaciju:

Izvor: Radio Odžaci

Ostavite komentar

avatar
Složi po:   novi | stari | najviše glasova
Komsinuca

Totalna diskrimunacija…ne mogu stariji od 40 god..ne mogu nezaposleni supruznici…znaci dotuci ove sto ne mogu da se razmnozavaju i sto su ostali bez posla

Samo napred!!!

Neka neko kaze da nasa vlast nemisli na mlade bracne parove… svaka cast samo NAPRED!!!!

wpDiscuz