Održana sednica SO Kula, usvojena Odluka o rebalansu budžeta za 2017. godinu

Održana sednica SO Kula, usvojena Odluka o rebalansu budžeta za 2017. godinu

189
1
PODELI

KULA – Na sednici SO Kula, koja je održana u utorak, 12. jula, usvojen je predlog Odluke o rebalansu opštinskog budžeta za tekuću godinu.

Takođe, usvojen je i predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije lokalnog puta regionalnog značaja Sivac-Stapar, kao i Inicijativa za izmenu člana 75 Nacrta Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

Usvojenim Predlogom Odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine nekoliko opštinskih nekretnina će preći u vlasništvo privatnih lica. Usvojen je i Predlog Rešenja o imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora javnih komunalnih preduzeća čiji je osnivač opština Kula, kao i Predlog Rešenja o razrešenju,prestanku dužnosti i imenovanju v.d. direktora i direktora ustanova čiji je osnivač Opština Kula.

Sednici su prisustvovali Karolj Valka, zamenik predsednika Opštine Kula, kao i Perica Videkanjić, predsednik Opštine Kula. Videkanjić je izneo podatke o budžetu, kao i o rezultatima koji su postignuti.

Izvor: kula.rs

Ostavite komentar

avatar
Složi po:   novi | stari | najviše glasova
mioidrag

Izmedju ostalog usvojeno je resenje da cena ulaznice na novom bazenu bude smanjena za 10% i od 20. jula bude 130 dinara. Za Pink je izjavio preCednik opstine, a potvrdno klimnuo glavom i portir Djura.

wpDiscuz