Nase Mesto

Bački Gračac

Počinju radovi na mostu Odžaci – Bački Gračac, MENJA SE REŽIM SAOBRAĆAJA

ODŽACI / BAČKI GRAČAC - Od četvrtka, 17. avgusta, na drumskom mostu preko kanala Dunav-Tisa-Dunav, na deonici opštinskog puta L-410 između Odžaka i Bačkog Gračaca primenjivaće se novi režim saobraćaja.

(FOTO) (VIDEO) Na drugoj gračačkoj Traktorijadi učesnici svih uzrasta

BAČKI GRAČAC - U nedelju, 30. jula 2017. godine, u Bačkom Gračacu održana je druga po redu Traktorijada, koju je obeležilo mnoštvo aktivnosti.

U Bačkom Gračacu najavljena Traktorijada koju će obeležiti mnoge aktivnosti i takmičenja

BAČKI GRAČAC - Udruženje “Gračački domaćini” organizuje 2. “Traktorijadu” u Bačkom Gračacu koja će biti održana u nedelju, 30. jula.

Prijavite se: U Gračacu najavljen MEMORIJALNI TURNIR u malom fudbalu, obezbeđene NOVČANE NAGRADE

BAČKI GRAČAC - Sedmi po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu “Miroslav Opsenica – Opso” u Bačkom Gračacu trebalo bi da počne 28. jula, a ekipe se mogu prijavljivati do 26. jula.

Preusmeren saobraćaj na mostu Odžaci – Bački Gračac

ODŽACI / BAČKI GRAČAC - Obaveštavaju se građani da je od ponedeljka, 10. jula 2017. godine, odvijanje saobraćaja preusmereno sa uzvodne na nizvodnu stranu drumskog mosta preko kanala DTD na deonici Opštinskog puta L-410 između Odžaka i Bačkog Gračaca.

RADOVI U TOKU: Izmena režima saobraćaja na putu Odžaci – Bački Gračac

ODŽACI / BAČKI GRAČAC - Obaveštavaju se građani da je i dalje na snazi izmena režima saobraćaja na drumskom mostu preko kanala DTD na deonici Opštinskog puta L-410 između Odžaka i Bačkog Gračaca.

(FOTO) Položen venac na spomen obeležje oslobodiocima Odžaka

ODŽACI - Povodom 4. jula – Dana borca i 7. jula – Dana ustanka naroda Srbije, predstavnici SUBNOR-a, Organizacije rezervnih vojnih starešina opštine Odžaci i lokalne samouprave položili su venac na spomenik borcima palim za oslobođenje Odžaka.

U školama opštine Odžaci IZABRANI UČENICI GENERACIJE, a evo i ko su

ODŽACI - Pred kraj ove školske godine nastavnička veća u školama opštine Odžaci imala su zadatak da izaberu učenika generacije među maturantima.

(FOTO) FK Borac iz Bačkog Gračaca prvak Lige fudbalskih veterana Ante Bačić

BAČKI GRAČAC - Završeno je još jedno prvenstvo za fudbalske veterane. FK Borac iz Bačkog Gračaca prvak je Lige fudbalskih veterana “Ante Bačić” za sezonu 2016/2017.

Opština Odžaci dobila sredstva za projekat „DA SVAKI ROM IMA DOM“

ODŽACI / BOGOJEVO / BAČKI BRESTOVAC / BAČKI GRAČAC / KARAVUKOVO / LALIĆ - Opštini Odžaci odobrena sredstva za realizaciju projekta izgradnje kuća za stanovnike „Novog naselja“ u Bogojevu.

Poslovni adresar