Nase Mesto

Bački Gračac

opština odžaci

Objavljena RANG LISTA STUDENATA opštine Odžaci koji su DOBILI STIPENDIJU

OPŠTINA ODŽACI - Opštinsko veće opštine Odžaci je donelo odluku o dodeli 15 stipendija studentima deficitarnih struka za školsku 2017/2018. godinu.

Opštinski odbor SDP Srbije Odžaci organizovao sportske susrete, ekipa iz Deronja najbolja

OPŠTINA ODŽACI - Odbor za sport Opštinskog odbora SDP Srbije Odžaci organizovao je turnir u malom fudbalu na kome su učestvovali mesni odbori te partije iz odžačke opštine. Domaćin je bio Mesni odbor SDP Srbije Deronje.

(FOTO) „Poletarci“ u Beogradu! Mališanima podeljene nagrade na likovnim konkursima

OPŠTINA ODŽACI - Mališani Predškolske ustanove "Poletarac" iz opštine Odžaci nagrađeni su nedavno za svoje likovne radove na konkursima kompanije Forma Ideale i Međunarodnoj dečjoj izložbi lepih umetnosti Lidice 2017.
davanje krvi

U Gračacu i Brestovcu se prijavilo SKORO 50 davalaca krvi, u četvrtak akcija u...

BAČKI GRAČAC / BAČKI BRESTOVAC - Tri nova davaoca krvi bilo je u akcijama koje su danas održane u Bačkom Gračacu i Bačkom Brestovcu.

FK Stanišić, Crvenka i Hajduk Junior NAJBOLJE PLASIRANI na kraju polusezone u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Proteklog vikenda odigrane su utakmice poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva u Područnoj fudbalskoj ligi Sombor. Šampion polusezone je FK "Stanišić", i to veoma ubedljivo sa skoro maksimalnim učinkom.

Čak 50 Odžačana se prijavilo da da krv! Naredna akcija u Brestovcu i Gračacu

ODŽACI / BAČKI BRESTOVAC / BAČKI GRAČAC - U Odžacima se u četvrtak, 16. novembra, za davanje krvi prijavilo 50 davalaca, a dvoje je odbijeno zbog zdravstenih razloga.

Završena rekonstrukcija, prednapregnuti most u Odžacima BEZBEDAN ZA SAOBRAĆAJ

ODŽACI - U više navrata, od strane izvođača najavljivan, pa prolongiran, završetak radova na rekonstrukciji mosta na kanalu Dunav –Tisa – Dunav okončan je u prvoj polovini novembra meseca.
fudbal-geder

Kuljani uspešni u 14. kolu PFL SOMBOR, u subotu derbi između FK „Hajduk Junior“...

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrano je 14. kolo Područne fudbalske lige Sombor. Fudbalske ekipe iz Kule zabeležile su nove pobede.

Fudbal: OFK kod Mladosti, opštinski derbi u Odžacima, Radnički ZA TITULU

MFL SOMBOR - U subotu i nedelju, 11. i 12. novembra, nastavlja se fudbalsko prvenstvo. U MFL Sombor prvi razred igra se poslednje kolo prvog dela prvenstva, u kome će se ratkovački fudbaleri boriti za titulu jesenjeg prvaka.

Rukometašice „Lakija“ pobedile Deronjčanke, Gračani izgubili u Somboru

DERONJE / CRVENKA / BAČKI GRAČAC / SOMBOR - U Prvoj ligi Srbije “Sever” za žene, ekipa Deronja je gostovala kod "Lakija" iz Crvenke, a domaći tim je slavio sa 35:25 (12:12).

EDB Odžaci zbog radova ISKLJUČUJE STRUJU u više naseljenih mesta

RATKOVO / BAČKI GRAČAC / DERONJE / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / ODŽACI - Elektrodistribucija Odžaci najavila je izvođenje radova na mreži visokog napona za utoorak i sredu, 7. i 8. novembar.

„Hajduk Junior“ hvata priključak pri vrhu tabele PFL Sombor

PFL SOMBOR - U okviru odigranog 13. kola Područne fudbalske lige Sombor, odigrane su dve derbi utakmice. Drugoplasirana FK "Crvenka" izgubila je od "Krila Krajine", dok je "Hajduk Junior" bio uspešniji od "Slavije".

Potpuna obustava saobraćaja na mostu između Odžaka i Gračaca ODLOŽENA ZA PONEDELJAK

ODŽACI / BAČKI GRAČAC - Potpuna obustava saobraćaja na drumskom mostu preko kanala DTD prema Bačkom Gračacu odlaže se za ponedeljak, 6. novembra 2017. godine, u periodu od 12 do 15 časova.

KUD „Marko Orešković“ iz Bačkog Gračaca DOBIO PRIZNANJE za tradicionalnu nošnju Srba iz Like

BAČKI GRAČAC - Kulturno-umetničko društvo “Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca učestvovalo je na dva značajna festivala u Srbiji i Hrvatskoj na kojima se predstavljaju tradicionalne narodne nošnje.

Objavljena ZVANIČNA LISTA KORISNIKA u okviru projekta „Da svaki Rom ima dom“

BOGOJEVO / BAČKI GRAČAC / KARAVUKOVO / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ - Pre nekoliko meseci potpisan je ugovor za izgradnju kuća za 34 romske porodice u opštini Odžaci.

Sutra POTPUNA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA na mostu između Odžaka i Bačkog Gračaca

ODŽACI / BAČKI GRAČAC - U petak, 3. novembra, u periodu od 14 do 17 sati, na snazi će biti potpuna obustava saobraćaja na drumskom mostu preko kanala DTD na deonici opštinskog puta L-410 između Odžaka i Bačkog Gračaca, obavestili su iz Opštinske uprave u Odžacima.

DAJTE KRV! U opštini Odžaci PET AKCIJA dobrovoljnog davanja krvi u novembru

OPŠTINA ODŽACI - Crveni krst Odžaci je za novembar zakazao pet akcija dobrovoljnog davanja krvi koje će realizovati Regionalna služba za transfuziju iz Sombora.

KOŠAVA u gradu i KOŠAVA na fudbalskim terenima u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 12. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno kako po nevremenu koje je protutnjalo celim okrugom, tako i po neočekivanim rezultatima koji su se desili u subotu i nedelju.

Hajduk Junior hvata priključak za drugu poziciju u PFL Sombor

PFL SOMBOR - Odigrane su utakmice 11. kola Područne fudbalske lige Sombor. U ovom kolu su uspešniji bili uglavnom gostujući timovi.
fudbal

U Odžake dolazi LIDER SRPSKOLIGAŠKOG SEVERA, opštinski derbi u Srpskom Miletiću

OPŠTINA ODŽACI - Fudbaleri OFK "Odžaci" u subotu od 15 sati na Gradskom stadionu dočekuju lidera prvenstva, ekipu OFK "Bečej 1918" u 10. kolu Srpske lige “Vojvodina”.

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

Liga Ante Bačić: Prvi poraz veterana Borca, Miletićani na vrhu tabele

LIGA ANTE BAČIĆ - Susreti 8. kola u Ligi fudbalskih veterana “Ante Bačić” odigrani su u petak, 6. oktobra 2017. godine.

PU „Poletarac“ organizuje BESPLATNE IGRAONICE za decu opštine Odžaci

OPŠTINA ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka organizuje besplatne igraonice za decu od 3 do 5,5 godina u svim svojim objektima poludnevnog boravka opštine Odžaci.

Mali broj golova i dalja dominacija Stanišića u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 9. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće zapamćeno po tome što je pao mali broj golova u odnosu na prethodno odigrana kola.

Završetak radova na mostu prema Bačkom Gračacu očekuje se do kraja oktobra

ODŽACI / BAČKI GRAČAC - Radovi na mostu preko kanala DTD na putu od Odžaka prema Bačkom Gračacu trebalo bi da budu završeni najkasnije do kraja oktobra, tvrdi šefica gradilišta Gorica Zdravković.