Nase Mesto

Bački Gračac

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

Liga Ante Bačić: Prvi poraz veterana Borca, Miletićani na vrhu tabele

LIGA ANTE BAČIĆ - Susreti 8. kola u Ligi fudbalskih veterana “Ante Bačić” odigrani su u petak, 6. oktobra 2017. godine.

PU „Poletarac“ organizuje BESPLATNE IGRAONICE za decu opštine Odžaci

OPŠTINA ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka organizuje besplatne igraonice za decu od 3 do 5,5 godina u svim svojim objektima poludnevnog boravka opštine Odžaci.

Mali broj golova i dalja dominacija Stanišića u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 9. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće zapamćeno po tome što je pao mali broj golova u odnosu na prethodno odigrana kola.

Završetak radova na mostu prema Bačkom Gračacu očekuje se do kraja oktobra

ODŽACI / BAČKI GRAČAC - Radovi na mostu preko kanala DTD na putu od Odžaka prema Bačkom Gračacu trebalo bi da budu završeni najkasnije do kraja oktobra, tvrdi šefica gradilišta Gorica Zdravković.

FK STANIŠIĆ i dalje NEPOGREŠIV u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Nakon odigranog 8. kola Područne fudbalske lige Sombor došlo je do manjih promena na tabeli. Na samom vrhu tabele i dalje nema nikakvih promena. FK "Stanišić" je i dalje dominantan u odnosu na ostatak lige.

FK Crvenka i Stanišić i dalje sa maksimalnim učinkom u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju, 9. i 10. septembra odigrane su utakmice 4. kola Područne fudbalske lige Sombor. I ovo kolo proteklo je u znaku dominacije dva tima - FK "Crvenka" i FK "Stanišić", koji i dalje dele prvo mesto sa maksimalnim učinkom od 12 bodova.

Predsednica opštine Odžaci priredila prijem za bronzanog odbojkaša Gorana Škundrića

ODŽACI / BAČKI GRAČAC- Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković priredila je svečani prijem za odbojkaša Gorana Škundrića koji je osvojio bronzanu medalju sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

(FOTO) Mali Brestovčani i Gračani učili kako da se adekvatno ponašaju u saobraćaju

ODŽACI / BAČKI BRESTOVAC / BAČKI GRAČAC- Svake godine Crveni krst Odžaci sprovodi niz aktivnosti koje imaju za cilj bezbedno učešće dece u saobraćaju. Aktivnosti su usmerene ka deci, ali i vozačima.

PFL SOMBOR: FK Stanišić i FK Crvenka DOMINIRAJU na početku prvenstva

PFL SOMBOR - Za vikend je odigrano 3. kolo Područne fudbalske lige Sombor. Kolo je proteklo u nastavku dominacije vodećih timova na tabeli - Stanišića i Crvenke.