Nase Mesto

Bačko Dobro Polje

(FOTO) Bačko Polje bilo domaćin opštinskog takmičenja u odbojci, Vrbašani i Savinoselci IDU U...

BAČKO DOBRO POLJE / SAVINO SELO / VRBAS - U petak, 13. oktobra 2017. godine, u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Bačkom Dobrom Polju, održano je opštinsko takmičenje u odbojci.

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

U Bačkom Dobrom Polju će se organizovati promocija časopisa KULT

BAČKO DOBRO POLJE - Udruženje građana "Korak mladih" vas poziva na promociju časopisa "Kult". Promocija će se održati 10. septembra u restoranu Durmitor (Maše Jelića 28) u Bačkom Dobrom Polju, s početkom u 19:30 časova.

(FOTO) Udruženje Korak mladih iz Bačkog Dobrog Polja organizovalo OSNIVAČKU ŽURKU

BAČKO DOBRO POLJE - U subotu, 2. septembra 2017. godine, u Bačkom Dobrom Polju održana je osnivačka žurka Udruženja građana "Korak mladih".

(FOTO) Mladi u akciji: Udruženje građana „Korak mladih“ uređivalo Bačko Dobro Polje

BAČKO DOBRO POLJE - Udruženje građana „Korak mladih“ iz Bačkog Dobrog Polja je u nedelju, 27. avgusta 2017. godine organizovalo radnu akciju sređivanja prostora ispred stare diskoteke.

Malinari nezadovoljni otkupnom cenom, neki od njih prinuđeni da UNIŠTE ZASADE

ODŽACI / RATKOVO / BAČKO DOBRO POLJE - Otkupna cena zaustavila je ekspanziju maline u Vojvodini. Zbog niske otkupne cene, većina proizvođača ove sezone nije angažovala berače. Pojedini proizvođači počeli su da uništavaju svoje zasade.
davanje krvi

Raspored davanja krvi u avgustu za Vrbas, Kruščić, Bačko Dobro Polje i Ruski Krstur

VRBAS / KRUŠČIĆ / RUSKI KRSTUR / BAČKO DOBRO POLJE - U organizaciji Crvenog krsta Vrbas i Odeljenja za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima – Transfuzije Opšte bolnice Vrbas, održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi.

(FOTO) Kako su DOBILA IMENA mesta u opštinama Kula, Vrbas, Odžaci, Sombor

Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi kako su neka od mesta u opštinama Kula, Vrbas i Odžaci dobila imena, postoje razne legende koje se prenose s kolena na koleno. Mnoga mesta su nazvana po karakteristikama koje su ih u to vreme krasile, dok za druga jednostavno ne postoje valjani podaci.

U Pokrajinskoj vladi održan sastanak sa PREDSTAVNICIMA MALINARA

BAČKO DOBRO POLJE / RATKOVO - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, sastali su se u sredu sa predstavnicima udruženja “Bačkopoljski malinari”, “Malina Ratkovo” i predstavnicima lokalne samouprave opštine Odžaci.

Sombor, Vrbas i CELO BAČKO POLJE sutra ostaju bez električne energije

BAČKO DOBRO POLJE / VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Bačkom Dobrom Polju, Vrbasu i Somboru za četvrtak, 27. jul 2017. godine.