Nase Mesto

Bačko Dobro Polje

Bačko Dobro Polje

Javljamo se sa biračkog mesta broj 21 u BAČKOM DOBROM POLJU

BAČKO DOBRO POLJE - Na biračkom mestu 21, u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić", izlaznost nešto niža nego na biralištu u susednom mestu.

Evo za koga glasate na lokalnim izborima u opštini Vrbas – SVI KANDIDATI ZA...

VRBAS - Prenosimo vam zbirnu izbornu listu za izbor odbornika Skupštine opštine Vrbas.
glasanje

Spisak BIRAČKIH MESTA u opštini Vrbas – Proverite gde pripadate

VRBAS / BAČKO DOBRO POLJE / KUCURA / RAVNO SELO / SAVINO SELO / ZMAJEVO - U opštini Vrbas ukupno je otvoreno 36 biračkih mesta. Prenosimo vam tačne adrese, nazive i oblasti koje pokrivaju biračka mesta.

(FOTO) DOBRE VESTI: Do sredine aprila rođeno 7 devojčica i 14 dečaka

VRBAS / KULA / KRUŠČIĆ / KUCURA / B.D.POLJE / S.SELO / R.KRSTUR - U periodu od 31. marta do 13. aprila 2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 7 devojčica i 14 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Otvoreno ukupno 36 BIRAČKIH MESTA u opštini Vrbas

VRBAS / RAVNO SELO / SAVINO SELO / KUCURA / BAČKO DOBRO POLJE / ZMAJEVO - Kompletan spisak biračkih mesta u opštini Vrbas možete pronaći na našem portalu.

Učenici iz Kucure i B. D. Polja ODUŠEVLJENI radionicama na temu vode

VRBAS / KUCURA / BAČKO DOBRO POLJE - Povodom Svetskog dana voda, 22. marta, prestavnici JKP „Komunalac" Vrbas posetili su OŠ „Vuk Karadžić“ u Bačkom Dobrom Polju i OŠ „Bratstvo-jedinstvo“ u Kucuri sa željom da najmlađe podsete na značaj vodnog resursa i edukuju ih o značaju vode za ljudski organizam i živi svet na planeti, o potrebi i načinu obezbeđenja sveže pitke vode, kao i o važnosti štednje ovog resursa.

Lopovi obili školu i UKRALI ZVUČNIKE iz sportske sale

BAČKO DOBRO POLJE - Prošlo je manje od mesec dana kako smo pisali o problemima u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" Bačko Dobro Polje, a ovih dana ih je zadesila nova muka - lopovi provalili u sportsku salu!

TREĆA ZIMA BEZ GREJANJA – Đaci i sportisti iz Bačkog D. Polja spremni za...

BAČKO DOBRO POLJE - Najteže se rešavaju problemi u malim mestima kao što je Bačko Dobro Polje. Dok peticije i zahtevi prođu odbore, sekretare, mesne zajednice, opštinske uprave i ostale birokratske slivnike, problem pusti korenje i postane još jedna nerešiva fascikla na gomili.

Bačkopoljski malinari počeli sa skupljanjem članarina za 2017. godinu

BAČKI DOBRO POLJE - Od 10. februara 2017. godine Udruženje proizvođača maline "Bačkopoljski malinari" počeli su sa skupljanjem članarina za tekuću godinu. Iznos članarine je 1.000 din na godišnjem nivou.

Udruženje malinara – Hemijske analize zemljišta

BAČKO DOBRO POLJE - U četvrtak se nosi prva tura uzorka za analizu zemljišta.