Nase Mesto

Bačko Dobro Polje

Malinari nezadovoljni otkupnom cenom, neki od njih prinuđeni da UNIŠTE ZASADE

ODŽACI / RATKOVO / BAČKO DOBRO POLJE - Otkupna cena zaustavila je ekspanziju maline u Vojvodini. Zbog niske otkupne cene, većina proizvođača ove sezone nije angažovala berače. Pojedini proizvođači počeli su da uništavaju svoje zasade.
davanje krvi

Raspored davanja krvi u avgustu za Vrbas, Kruščić, Bačko Dobro Polje i Ruski Krstur

VRBAS / KRUŠČIĆ / RUSKI KRSTUR / BAČKO DOBRO POLJE - U organizaciji Crvenog krsta Vrbas i Odeljenja za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima – Transfuzije Opšte bolnice Vrbas, održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi.

(FOTO) Kako su DOBILA IMENA mesta u opštinama Kula, Vrbas, Odžaci, Sombor

Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi kako su neka od mesta u opštinama Kula, Vrbas i Odžaci dobila imena, postoje razne legende koje se prenose s kolena na koleno. Mnoga mesta su nazvana po karakteristikama koje su ih u to vreme krasile, dok za druga jednostavno ne postoje valjani podaci.

U Pokrajinskoj vladi održan sastanak sa PREDSTAVNICIMA MALINARA

BAČKO DOBRO POLJE / RATKOVO - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, sastali su se u sredu sa predstavnicima udruženja “Bačkopoljski malinari”, “Malina Ratkovo” i predstavnicima lokalne samouprave opštine Odžaci.

Sombor, Vrbas i CELO BAČKO POLJE sutra ostaju bez električne energije

BAČKO DOBRO POLJE / VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Bačkom Dobrom Polju, Vrbasu i Somboru za četvrtak, 27. jul 2017. godine.

Posetite manifestaciju „DANI MALINE“ koja će se održati u Bačkom Dobrom Polju

BAČKO DOBRO POLJE - U petak, 28. i subotu 29. jula 2017. godine, u Bačkom Dobrom Polju će se održati manifestacija "Dani maline".

U Bačkom Dobrom Polju napravljen prvi „KORAK“

BAČKO DOBRO POLJE - U subotu, 15. jula 2017. godine u Bačkom Dobrom Polju održana je osnivačka skupština udruženja mladih po imenu „Korak“. Po prvi put u ovom mestu grupa mladih i ambicioznih ljudi uhvatila se u koštac sa teškim zadatkom da podigne nivo na polju kulture, sporta i obrazovanja u svojoj sredini.

(VIDEO) Nastavljaju se PROTESTI MALINARA u Ratkovu, stiže pomoć iz BDP-a

BAČKO DOBRO POLJE / RATKOVO - Malinari iz Ratkova podržali su protest svojih kolega iz Bačkog Dobrog Polja, a za danas je najavljen protest u Ratkovu, kome će prisustvovati i Bačkopoljci. U 16:30 časova Bačkopoljci će se okupiti na trgu, gde će se kolona uputiti ka Ratkovu.

Sutra CELO BAČKO DOBRO POLJE ostaje bez električne energije

BAČKO DOBRO POLJE - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Bačkom Dobrom Polju za četvrtak, 6. jul.

„Komunalac“ Vrbas vredno radi na sanaciji rupa na putevima širom opštine

VRBAS - Ekipe putara JKP „Komunalac“ iz Vrbasa nastavile su radove na sanaciji udarnih rupa na kolovozima širom vrbaske opštine.

Poslovni adresar