Nase Mesto

Bogojevo

PU „Poletarac“ organizuje BESPLATNE IGRAONICE za decu opštine Odžaci

OPŠTINA ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka organizuje besplatne igraonice za decu od 3 do 5,5 godina u svim svojim objektima poludnevnog boravka opštine Odžaci.

(FOTO) Kako učenici OŠ „Jožef Atila“ iz Bogojeva vide ćupriju na Drini

BOGOJEVO - U biblioteci "Branko Radičević" u ogranku u Bogojevu, sa učenicima Osnovne škole "Jožef Atila" je održano literarno likovno veče o poznavanju dela "Na Drini ćuprija", autora Iva Andrića.

Sombor i Bogojevo sutra PONOVO ostaju bez električne energije

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za petak, 6. oktobar.

Ponovo isključenja! Sutra bez struje ostaju SOMBOR I BOGOJEVO

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za četvrtak, 5. oktobar.

Sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE ostaju Bogojevo, Odžaci i Sombor

BOGOJEVO / SOMBOR / ODŽACI - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Bogojevu, Somboru i Odžacima za sredu, 27. septembar.

Više naseljenih mesta sutra ostaje BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

SOMBOR / BOGOJEVO / KUCURA / RUSKI KRSTUR / SAVINO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Bogojevu, Kucuri, Ruskom Krsturu i Kosančiću za sredu, 13. septembar 2017. godine.

(FOTO) Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković započela obilazak mesnih zajednica

SRPSKI MILETIĆ / BOGOJEVO - Predstavnici mesnih zajednica Srpski Miletić i Bogojevo upoznali su predsednicu opštine Odžaci Latinku Vasiljković sa komunalnim problemima u svojim selima, planiranim investicijama i projektima.

Dve škole iz opštine Odžaci DOBILE SREDSTVA na pokrajinskom konkursu

ODŽACI / BOGOJEVO - Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice objavio je rezultate konkursa za finansiranje i sufinansiranje rekonstrukcije.

Za radove na izmuljenju kanala Dunav-Tisa-Dunav izdvojeno 220 MILIONA DINARA

BOGOJEVO / VRBAS / SIVAC / CRVENKA - U okviru redovnog održavanja, od marta meseca ove godine, sprovode se aktivnosti na izmuljenju kanala Hs DTD plovnim bagerima JVP „Vode Vojvodine“.

(FOTO) Kamp u Bogojevu okupio veliki broj mladih, među njima i izviđače iz Odžaka

BOGOJEVO - Dodelom sertifikata polaznicima u Omladinskom kampu u Bogojevu završena je obuka za vršnjačke edukatore koju je organizovala Omladina JAZAS Novi Sad.