Nase Mesto

Bogojevo

Bogojevo

U školama opštine Odžaci IZABRANI UČENICI GENERACIJE, a evo i ko su

ODŽACI - Pred kraj ove školske godine nastavnička veća u školama opštine Odžaci imala su zadatak da izaberu učenika generacije među maturantima.

(ANKETA) Gde ćete se uglavnom kupati OVOG LETA?

KULA / VRBAS / ODŽACI - Na većini popularnih mesta za rashlađivanje, zvanično je počela sezona kupanja! Kuljani nemaju mnogo izbora, međutim okolna mesta mogu da biraju između bazena, kanala ili čak Dunava. Recite nam, za šta ste se vi odlučili?

Omladina Jazas-a u Bogojevu organizuje letnju školu „ZDRAVLJE JE U ZNANJU“

BOGOJEVO - Omladina JAZAS Novi Sad u periodu od 23. do 29. jula 2017. godine organizuje Letnju školu „Zdravlje je u znanju“ uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije u Omladinskom kampu Bogojevo.

Omladinski letnji kamp u Bogojevu – Poziv za srednjoškolce 1. i 2. razreda

BOGOJEVO / SOMBOR - Somborski edukativni centar poziva mlade 1. i 2. razreda srednje škole da se prijave na Omladinski kamp Bogojevo, koji će se održati u periodu od 23. do 29. jula 2017. godine.

Opština Odžaci dobila sredstva za projekat „DA SVAKI ROM IMA DOM“

ODŽACI / BOGOJEVO / BAČKI BRESTOVAC / BAČKI GRAČAC / KARAVUKOVO / LALIĆ - Opštini Odžaci odobrena sredstva za realizaciju projekta izgradnje kuća za stanovnike „Novog naselja“ u Bogojevu.

(FOTO) Radna akcija na Štrandu u Bogojevu u susret kupališnoj sezoni

BOGOJEVO - Mesna zajednica Bogojevo je u petak, 2. juna 2017. godine, uz pomoć poljočuvarske službe i JKP “Usluga” organizovala radnu akciju na “Štrandu”.

Za čistije i zelenije škole u Vojvodini: Škola iz Bogojeva ponovo nagrađena

BOGOJEVO - U petak, 2. juna, u 12 sati u holu zgrade Pokrajinske vlade održaće se proglašenje i dodela nagrada najboljim vaspitno-obrazovnim institucijama u okviru programa “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini” za školsku 2016/2017. godinu.

Vrtić „Maslačak“ iz Bogojeva učestvovao na ovogodišnjoj „Klincijadi“ u Subotici

ODŽACI / BOGOJEVO - U ponedeljak, 22. maja 2017. godine u Subotici je održana 31. po redu "Klincijada". Nastupalo je 1500 mališana, među kojima su i polaznici PU "Poletarac" iz objekta "Maslačak" iz Bogojeva, vaspitačice Marije Dimković.

SPREMITE SE: Sombor i Bogojevo u sredu POVREMENO BEZ STRUJE

SOMBOR / BOGOJEVO - Zbog najavljenih radova na elektromreži, za sredu 17. maj 2017. godine najavljena su povremena isključenja struje u Somboru i Bogojevu.

Pripremite se: Sombor i Bogojevo sutra BEZ STRUJE

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za petak, 12. maj 2017. godine.