Nase Mesto

Bogojevo

Za radove na izmuljenju kanala Dunav-Tisa-Dunav izdvojeno 220 MILIONA DINARA

BOGOJEVO / VRBAS / SIVAC / CRVENKA - U okviru redovnog održavanja, od marta meseca ove godine, sprovode se aktivnosti na izmuljenju kanala Hs DTD plovnim bagerima JVP „Vode Vojvodine“.

(FOTO) Kamp u Bogojevu okupio veliki broj mladih, među njima i izviđače iz Odžaka

BOGOJEVO - Dodelom sertifikata polaznicima u Omladinskom kampu u Bogojevu završena je obuka za vršnjačke edukatore koju je organizovala Omladina JAZAS Novi Sad.

(FOTO) Učesnici 62. TID regate poneli lepe utiske iz Bogojeva

BOGOJEVO - Oko 130 učesnika 62. Međunarodne dunavske regate iz 11 evropskih zemalja u četvrtak, 27. jula, srdačno je dočekano u vikend naselju Dunavska obala u Bogojevu.

(FOTO) U Omladinskom kampu u Bogojevu u toku realizacija projekta „Zdravlje je u znanju“

BOGOJEVO - U Omladinskom kampu u Bogojevu od 23. do 29. jula boravi oko 100 mladih od 14 do 16 godina iz Sombora, Subotice, Novog Sada, Pančeva i Mladenovca u okviru Letnje škole za vršnjačke edukatore, koju organizuje Omladina JAZAS Novi Sad.

Sutra u Bogojevu SVEČANI DOČEK 62. Međunarodne dunavske regate

BOGOJEVO - Turistička organizacija opštine Odžaci u saradnji sa Mesnom zajednicom Bogojevo organizuje doček 62. Međunarodne dunavske regate – TID 2017.

U pokrajinskoj administraciji pokrenuta HUMANITARNA AKCIJA za bogojevačke Rome

BOGOJEVO - Opštinu Odžaci je nedavno zahvatilo strašno nevreme, u kojem je najviše stradalo romsko naselje u Bogojevu i tom prilikom su organizovane akcije pomoći.

62. po redu regata iz nemačkog grada Ingolštata stiže 27. jula u Bogojevo

BOGOJEVO - Iz nemačkog grada Ingolštat, 24. juna je po 62. put krenula najstarija, najduža i najveća, međunarodna, sportsko-rekreativna, turistička, kajak, kanu i veslačka regata na svetu.

(FOTO) Kontejneri jedno od mogućih privremenih rešenja za bogojevačke Rome

ODŽACI / BOGOJEVO - Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković sa saradnicima u subotu, 15. jula u sali Opštinskog veća primila goste iz pokrajinske vlade, sa kojima se razgovaralo o problemima bogojevačkih Roma.

Pripremite se: Sutra bez električne energije ostaju Sombor i Bogojevo

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za sredu, 19. jul 2017. godine.

Pomoćnik pokrajinskog sekretara obišao romsko naselje u Bogojevu, stanovnicima PODELJEN HLEB

BOGOJEVO - Pomoćnik pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova je u subotu 15. jula 2017. godine obišao romsko naselje u Bogojevu.

Poslovni adresar