Nase Mesto

Bogojevo

Sutra RADOVI NA MREŽI, bez struje u Somboru, Sivcu i Bogojevu

SOMBOR / SIVAC / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Sivcu i Bogojevu za utorak, 12. decembar.

Starijim žiteljima Bogojeva i Deronja PRUŽENA ŠANSA da završe osnovnu školu

DERONJE / BOGOJEVO - Žitelji Bogojeva i Deronja, koji sticajem okolnosti nisu bili u prilici da završe osnovnu školu, moći će to da urade zahvaljujući Školi za osnovno obrazovanje odraslih iz Sombora.

Psi „grizu“ lokalne budžete – Pojedinci napravili biznis od LAŽNIH UJEDA PASA

ODŽACI / VRBAS / BOGOJEVO - Pravobranioci iz dvadeset vojvođanskih opština predlažu donošenje leks specijalisa za ujede napuštenih životinja jer pojedine opštine i gradovi plaćaju godišnje i do 20 miliona dinara za nadoknadu štete nastale zbog napada pasa lutalica, a od lažnih prijava zbog ugriza pojedinci su napravili unosan biznis.

(FOTO) Veliki broj ekipa na opštinskom takmičenju u odbojci, najbolja OŠ „Mika Antić“ iz...

OPŠTINA ODŽACI - Opštinsko prvenstvo opštine Odžaci u odbojci i ove godine bilo je jedno od najmasovnijih školskih sportskih takmičenja.

U sredu i četvrtak bez električne energije Kula i CELO BOGOJEVO

KULA / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Bogojevu za sredu, 15. i četvrtak, 16. novembar.

Objavljena ZVANIČNA LISTA KORISNIKA u okviru projekta „Da svaki Rom ima dom“

BOGOJEVO / BAČKI GRAČAC / KARAVUKOVO / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ - Pre nekoliko meseci potpisan je ugovor za izgradnju kuća za 34 romske porodice u opštini Odžaci.

Počinju prijave za ZLATNI KOTLIĆ ČIKA BANDIKE u Bogojevu

BOGOJEVO - Trinaesti memorijalni “Zlatni kotlić Čika Bandike”, takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša, održaće se 28. oktobra u Domu kulture u Bogojevu.

PU „Poletarac“ organizuje BESPLATNE IGRAONICE za decu opštine Odžaci

OPŠTINA ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka organizuje besplatne igraonice za decu od 3 do 5,5 godina u svim svojim objektima poludnevnog boravka opštine Odžaci.

(FOTO) Kako učenici OŠ „Jožef Atila“ iz Bogojeva vide ćupriju na Drini

BOGOJEVO - U biblioteci "Branko Radičević" u ogranku u Bogojevu, sa učenicima Osnovne škole "Jožef Atila" je održano literarno likovno veče o poznavanju dela "Na Drini ćuprija", autora Iva Andrića.

Sombor i Bogojevo sutra PONOVO ostaju bez električne energije

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za petak, 6. oktobar.

Ponovo isključenja! Sutra bez struje ostaju SOMBOR I BOGOJEVO

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za četvrtak, 5. oktobar.

Sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE ostaju Bogojevo, Odžaci i Sombor

BOGOJEVO / SOMBOR / ODŽACI - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Bogojevu, Somboru i Odžacima za sredu, 27. septembar.

Više naseljenih mesta sutra ostaje BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

SOMBOR / BOGOJEVO / KUCURA / RUSKI KRSTUR / SAVINO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Bogojevu, Kucuri, Ruskom Krsturu i Kosančiću za sredu, 13. septembar 2017. godine.

(FOTO) Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković započela obilazak mesnih zajednica

SRPSKI MILETIĆ / BOGOJEVO - Predstavnici mesnih zajednica Srpski Miletić i Bogojevo upoznali su predsednicu opštine Odžaci Latinku Vasiljković sa komunalnim problemima u svojim selima, planiranim investicijama i projektima.

Dve škole iz opštine Odžaci DOBILE SREDSTVA na pokrajinskom konkursu

ODŽACI / BOGOJEVO - Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice objavio je rezultate konkursa za finansiranje i sufinansiranje rekonstrukcije.

Za radove na izmuljenju kanala Dunav-Tisa-Dunav izdvojeno 220 MILIONA DINARA

BOGOJEVO / VRBAS / SIVAC / CRVENKA - U okviru redovnog održavanja, od marta meseca ove godine, sprovode se aktivnosti na izmuljenju kanala Hs DTD plovnim bagerima JVP „Vode Vojvodine“.

(FOTO) Kamp u Bogojevu okupio veliki broj mladih, među njima i izviđače iz Odžaka

BOGOJEVO - Dodelom sertifikata polaznicima u Omladinskom kampu u Bogojevu završena je obuka za vršnjačke edukatore koju je organizovala Omladina JAZAS Novi Sad.

(FOTO) Učesnici 62. TID regate poneli lepe utiske iz Bogojeva

BOGOJEVO - Oko 130 učesnika 62. Međunarodne dunavske regate iz 11 evropskih zemalja u četvrtak, 27. jula, srdačno je dočekano u vikend naselju Dunavska obala u Bogojevu.

(FOTO) U Omladinskom kampu u Bogojevu u toku realizacija projekta „Zdravlje je u znanju“

BOGOJEVO - U Omladinskom kampu u Bogojevu od 23. do 29. jula boravi oko 100 mladih od 14 do 16 godina iz Sombora, Subotice, Novog Sada, Pančeva i Mladenovca u okviru Letnje škole za vršnjačke edukatore, koju organizuje Omladina JAZAS Novi Sad.

Sutra u Bogojevu SVEČANI DOČEK 62. Međunarodne dunavske regate

BOGOJEVO - Turistička organizacija opštine Odžaci u saradnji sa Mesnom zajednicom Bogojevo organizuje doček 62. Međunarodne dunavske regate – TID 2017.

U pokrajinskoj administraciji pokrenuta HUMANITARNA AKCIJA za bogojevačke Rome

BOGOJEVO - Opštinu Odžaci je nedavno zahvatilo strašno nevreme, u kojem je najviše stradalo romsko naselje u Bogojevu i tom prilikom su organizovane akcije pomoći.

62. po redu regata iz nemačkog grada Ingolštata stiže 27. jula u Bogojevo

BOGOJEVO - Iz nemačkog grada Ingolštat, 24. juna je po 62. put krenula najstarija, najduža i najveća, međunarodna, sportsko-rekreativna, turistička, kajak, kanu i veslačka regata na svetu.

(FOTO) Kontejneri jedno od mogućih privremenih rešenja za bogojevačke Rome

ODŽACI / BOGOJEVO - Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković sa saradnicima u subotu, 15. jula u sali Opštinskog veća primila goste iz pokrajinske vlade, sa kojima se razgovaralo o problemima bogojevačkih Roma.

Pripremite se: Sutra bez električne energije ostaju Sombor i Bogojevo

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za sredu, 19. jul 2017. godine.

Pomoćnik pokrajinskog sekretara obišao romsko naselje u Bogojevu, stanovnicima PODELJEN HLEB

BOGOJEVO - Pomoćnik pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova je u subotu 15. jula 2017. godine obišao romsko naselje u Bogojevu.