Nase Mesto

Crvenka

Crvenka

(FOTO) „Pobuna u biblioteci“ pozorišta „Stevan Sremac“ NAJBOLJA NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU

CRVENKA - Mali glumci dečjeg ansambla Pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke, briljirali su na Međunarodnom festivalu "Majske igre" koji je održan u Bečeju.

Crvenački strelci se vratili sa ŠEST MEDALJA sa Filed kupa u Bečeju

CRVENKA - Na nedavno održanom Field kupu u Bečeju članovi streličarskog kluba Target iz Crvenke osvojili su čak šest medalja, tri zlata, dva srebra i jednu bronzu.

Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ iz Crvenke učestvovali na matematičkom turniru MD „Arhimedesa“

CRVENKA - Ekipno prvenstvo osnovnih škola Republike Srbije u matematici održano je 13. maja 2017. godine. Ove školske godine učestvovalo je 107 osnovnih škola iz cele Srbije.

Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ se plasirali na DRŽAVNO TAKMIČENJE u atletici

CRVENKA - Na međuokružnom takmičenju u atletici, koje je održano 16. maja 2017. godine u Novom Sadu, tim Osnovne škole "Vuk Karadžić" je, kao i svake godine, ostvario zapažen uspeh.

(FOTO) (VIDEO) Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ učestvovali na manifestaciji „Slatki dani u srcu Bačke“

CRVENKA - Manifestacija "Slatki dani u srcu Bačke" je po prvi put organizovana u Crvenki 13. maja 2017. godine a cilj je bio predstavljanje specifičnosti i posebnosti Crvenke kao lokalne zajednice.

NOVE MEDALJE za karatiste Crvenke na međunarodnom turniru „Dunav kup – Novi Sad...

CRVENKA - U nedelju 14. maja 2017. godine u Beočinu u organizaciji Karate federacije Srbije i Karate saveza Vojvodine za mlađe kategorije do nada je održan „Dunav kup – Novi Sad Open“ tradicionalni međunarodni i selektivni turnir za članove Reprezentacije.

Dečji ansambl pozorišta „Stevan Sremac“ NAJBOLJI U VOJVODINI

CRVENKA - Dečji ansambl pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke ostvario je izuzetan uspeh na manifestaciji "Majski susreti" koja se održala u Temerinu.

Učenice iz Crvenke osvojile ZLATNO I SREBRNO priznanje na međunarodnom takmičenju iz informatike

CRVENKA - Ove školske godine još dve učenice Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Crvenke su zabeležile uspeh vredan svake pohvale.

Rukometaši OŠ „Vuk Karadžić“ osvojili ČETVRTO mesto u Kladovu

CRVENKA - Rukometna ekipa Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Crvenke učestvovala je na Državnom takmičenju u rukometu koje je održano u Kladovu.

Vanja Vasiljević iz Crvenke osvojio PRVO MESTO na državnom takmičenju iz geografije

CRVENKA - U nedelju, 7. maja 2017. godine, u Šapcu je održano državno takmičenje iz geografije na kojem su učestovovali i učenici Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Crvenke.