Nase Mesto

Crvenka

Crvenka

(FOTO) Šest recitatora iz opštine Kula plasiralo se na REPUBLIČKU SMOTRU u Valjevu

KULA / RUSKI KRSTUR / CRVENKA - Plasman na Republičku smotru osvojilo šestoro recitatora iz naše opštine, a troje proglašeni i za najbolje u Vojvodini.

Nikolina Sarapa iz Crvenke osvojila BRONZANU MEDALJU na kupu Vojvodine

CRVENKA - U nedelju, 23. aprila 2017. godine, Nikolina Sarapa, takmičarka Karate kluba "Crvenka", osvojila je bronzanu medalju na kupu Vojvodine za kadetkinje u Novom Bečeju.

ŠKOLSKI ODBOR SSŠ Crvenka podržao Aleksandra Nastića za NOVOG DIREKTORA ŠKOLE

CRVENKA - Na nedavno održanoj sednici školskog odbora Srednje stručne škole "Crvenka" podršku za novog direktora škole dobio je Aleksandar Nastić.

Rukometne ekipe STŠ „Mihajlo Pupin“ i OŠ „Vuk Karadžić“ osvojile PRVA MESTA

KULA / CRVENKA - Rukometaši Srednje tehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Kule i Osnovne škole Vuk Karadžić iz Crvenke osvojili su prvo mesto na okružnom takmičenju.

VASKRS UČINIO SVOJE: Domaćini u 16. kolu MFL Sombor 1 pokupili pobede

KULA / DERONJE / CRVENKA / RATKOVO - Nakon praznika, kuvanih jaja i šunke, vreme je da saberemo utiske iz 16. kola Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred. U subotu i nedelju, 15. i 16. aprila, odigrano je 16. kolo u kome su dominirali domaćini.

(VIDEO) Posetili smo borilački klub „CONSTRICTOR FIGHT TEAM“ Kula

KULA / BAČKI BRESTOVAC / CRVENKA / BAČKI GRAČAC - "Constrictor Fight Team" je borilački klub koji se bazira na obrazovanju svojih članova u cilju razvoja modernih borilačkih sportova. Posetili smo jedan trening i tom prilikom razgovarali sa trenerima i ostalim članovima kluba.

DETALJAN IZVEŠTAJ sa 49. Zonske smotre dramskog stvaralaštva u Crvenki

KULA / CRVENKA / SIVAC / KRUŠČIĆ - Nakon sedam odgledanih predstava u zvaničnom program 49. Zonske smotre dramskog stvaralaštva , od 3. do 9. aprila na sceni Amaterskog pozorišta “Stevan Sremac” u Crvenki, selektor Milivoje Mlađenović je doneo sledeću odluku.

Ove tri predstave su PROGLAŠENE ZA NAJBOLJE u Crvenki

CRVENKA / KULA / KRUŠČIĆ - Na upravo završenoj Zonskoj pozorišnoj smotri, koja se održala u pozorištu "Stevan Sremac" u Crvenki, selektor Milivoje Mlađenović saopštio je svoju odluku.

Odigrani su mečevi 15. kola MFL Sombor 1. razred – KULJANI SE BORILI DO...

RATKOVO / DERONJE / CRVENKA / KULA - U nedelju, 9. aprila 2017. godine odigrane su četiri od pet utakmica 15. kola Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred. Poslednja utakmica u kojoj se sastaju Omladinac (Deronje) i FK "Crvenka", igra se danas u 16 časova.

Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ odneli titulu PRVAKA OPŠTINE u rukometu

CRVENKA - U utorak 04. aprila 2017. godine u sportskoj hali u Crvenki održano je opštinsko takmičenje u rukometu.