Nase Mesto

Crvenka

Crvenka

(FOTO) Crvenčani osvojili ZLATNU PLAKETU na pozorišnom festivalu u Kuli

KULA / CRVENKA - Na upravo završenom 59. Republičkom festivalu amaterskih pozorišta Srbije, Pozorište "Stevan Sremac" iz Crvenke je potvrdilo sve nagrade osvojene ranije ove godine.

Crvenka: Pokret za decu „Tri plus“ prikuplja potpise za formiranje održivog demografskog fonda

CRVENKA - Pokret za decu "Tri plus" posle Čačka, uspešno je nastavio svoju akciju prikupljanja potpisa u Novom Sadu, Somboru, Crvenki i Šapcu.

(FOTO) Maturantima Srednje stručne škole u Crvenki podeljene diplome

CRVENKA - Jun je mesec kada se učenici raspuštaju, a neki i završavaju sa školovanjem, pa se tom prilikom održavaju svečane dodele diploma, koje su priznanje za uspeh ostvaren tokom školovanja.

(FOTO) Nastavlja se uređenje kanala Vrbas – Bezdan na potezu Crvenka – Sivac

CRVENKA / SIVAC - Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“, na osnovu Godišnjeg programa poslovanja za 2017. godinu, nastavlja uređenje kanala Vrbas - Bezdan i to na potezu Crvenka – Sivac, na deonici od 19. do 30. kilometra.

(ANKETA) Gde ćete se uglavnom kupati OVOG LETA?

KULA / VRBAS / ODŽACI - Na većini popularnih mesta za rashlađivanje, zvanično je počela sezona kupanja! Kuljani nemaju mnogo izbora, međutim okolna mesta mogu da biraju između bazena, kanala ili čak Dunava. Recite nam, za šta ste se vi odlučili?

Velibor Milojičić raspisao izbore za SAVET MESNE ZAJEDNICE Nova Crvenka

NOVA CRVENKA - Na osnovu Odluke Skupštine opštine Kula raspisani su izbori za Savet Mesne zajednice Nova Crvenka koji će se održati 09. jula 2017. godine.

Izabran Parlament privrednika, među članovima Zaliv, Žito Bačka, Fiorano, Signal

KULA / CRVENKA / SOMBOR / ODŽACI - Na konstitutivnoj sednici koja je održana 08. juna 2017. godine u Somboru, nakon okončanog postupka za izbor organa odlučivanja u regionalnim privrednim komorama konstituisan je Parlament privrednika Privredne komore Srbije-Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga.

Počeo upis za ŽENSKOG i MUŠKOG FRIZERA, veliko interesovanje za školu u Crvenki

CRVENKA - U Srednjoj stručnoj školi u Crvenki, pored poljoprivrednog tehničara, vrši se upis učenika u jedno odeljenje za obrazovne profile muški i ženski frizer, koji primaju po 15 učenika.

Za OVAJ SMER su obezbeđene STIPENDIJE u Srednjoj stručnoj školi Crvenka

CRVENKA - U toku je upis srednjoškolaca u školsku 2017/2018. godinu. Liste želja se popunjavaju 24. i 25. juna, a Srednja stručna škola Crvenka je obezbedila stipendije za četvorogodišnji smer poljoprivredni tehničar.

RPK Sombor: Izabran Parlament privrednika Regionalne privredne komore Zapadnobačkog okruga

KULA / CRVENKA / SOMBOR / ODŽACI - Na konstitutivnoj sednici koja je održana 08. juna 2017. godine u  Somboru, konstituisan je Parlament privrednika Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga.