Nase Mesto

Crvenka

fudbal

SVI NA STADION: Danas i sutra prve utakmice PFL Sombor

PFL SOMBOR – Nakon letnje pauze i letnjih priprema, najzad počinje nova sezona Područne fudbalske lige Sombor. Očekuju nas mnoge uzbudljive utakmice, a neke od njih počinju već danas.

Odigrana prijateljska utakmica između Poleta i Crvenke i EVO KO JE BIO BOLJI

CRVENKA / SIVAC - U sredu, 9. avgusta 2017. godine, odigrana je fudbalska utakmica između Fudbalskog kluba "Polet" iz Sivca i Fudbalskog kluba "Crvenka" iz Crvenke.

Za radove na izmuljenju kanala Dunav-Tisa-Dunav izdvojeno 220 MILIONA DINARA

BOGOJEVO / VRBAS / SIVAC / CRVENKA - U okviru redovnog održavanja, od marta meseca ove godine, sprovode se aktivnosti na izmuljenju kanala Hs DTD plovnim bagerima JVP „Vode Vojvodine“.

Važno obaveštenje za Crvenčane: U subotu radovi na gasnom sistemu

CRVENKA - U subotu, 5. avgusta, na teritoriji Crvenke doći će do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa zbog radova na transportnom sistemu.

U Crvenki RASPISAN KONKURS za najbolju neobjavljenu pesmu za decu

CRVENKA - Organizacioni odbor Međunarodnog festivala pesnika za decu "Bulka" raspisuje nagradni književni konkurs za najbolju neobjavljenu pesmu za decu.

(FOTO) Kako su DOBILA IMENA mesta u opštinama Kula, Vrbas, Odžaci, Sombor

Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi kako su neka od mesta u opštinama Kula, Vrbas i Odžaci dobila imena, postoje razne legende koje se prenose s kolena na koleno. Mnoga mesta su nazvana po karakteristikama koje su ih u to vreme krasile, dok za druga jednostavno ne postoje valjani podaci.

„Malograđanska svadba“ POBEDNIK ovogodišnjeg festivala u Trebinju

CRVENKA - Na sinoć završenom Festivalu festivala u Trebinju, predstava "Malograđanska svadba" pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke proglašena je pobednikom i uručena joj je Zlatna maska.

„Malograđanska svadba“ ispraćena ovacijama na festivalu u Trebinju

CRVENKA - Treće večeri 60. Festivala festivala u Trebinju na sceni Kulturnog centra nastupili su pobednici Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije.

U utorak i sredu više naseljenih mesta ostaje BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA / SOMBOR / VRBAS / CRVENKA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli, Vrbasu, Crvenki i Somboru za utorak, 25. i sredu 26. jul.

Danas sednica Skupštine opštine Kula, važne tačke na dnevnom redu

KULA - Predlog Odluke o rebalansu budžeta opštine Kula za 2017. godinu, jedna je od tačaka dnevnog reda o kojoj će odbornici lokalnog parlamenta raspravljati na današnjem zasedanju.

Poslovni adresar