Nase Mesto

Crvenka

(FOTO) Održana 24. „Bulka“, pobednička nagrada otišla u – KRALJEVO!

CRVENKA - Snežana Todorović iz Kraljeva pobednica je ovogodišnjeg Festivala pesnika za decu „Bulka“ koji je po 24. put održan u petak, 13. oktobra u Domu kulture u Crvenki. Ona je ovu prestižnu nagradu dobila za pesmu „Zemlja za snove“.

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

Završena Dečija nedelja, škole je obeležile nizom aktivnosti

CRVENKA / LIPAR / ODŽACI / VRBAS - Od 2. do 8. oktobra 2017. godine, širom Srbije je održana Dečija nedelja, praćena različitim aktivnostima koje su organizovale uglavnom osnovne, ali i neke srednje škole.

Mali broj golova i dalja dominacija Stanišića u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 9. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće zapamćeno po tome što je pao mali broj golova u odnosu na prethodno odigrana kola.

Danas SVI U CRVENKU! RK „Sivac 69“ dočekuje RK „Dolovo“

SIVAC / CRVENKA - U subotu, 7. oktobra 2017. godine, Rukometni klub "Sivac 69" u Crvenki dočekuje ekipu Rukometnog kluba "Dolovo".

Dobijena sredstva u vrednosti OKO 82 MILIONA za izgradnju kanalizacione mreže u Kuli i...

KULA / CRVENKA - Predsednik opštine Kula Perica Videkanjić potpisao je u Novom Sadu Ugovor vredan oko 82 miliona dinara za potrebe izgradnje nedostajuće kanalizacione mreže u Kuli i Crvenki.

Za upis u vrtić čeka se samo u Crvenki

KULA / CRVENKA - Ove godine je broj dece za upis u PU "Bambi" prvi put bio veći od kapaciteta koji su ograničeni brojem strukovnih vaspitača i saradnika kojima vrtić raspolaže. Taj problem je na sreću skoro u potpunosti rešen.

Novi konkurs Razvojnog fonda AP Vojvodine – Nabavka nove poljoprivredne mehanizacije

OPŠTINA KULA - Razvojni fond AP Vojvodine raspisao je novi konkurs za kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstva za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

Pobuna u biblioteci sutra na Vragolastim pozorištarijama u Smederevskoj Palanci

CRVENKA - Predstava "Pobuna u biblioteci", u režiji Zorana Radulovića, učesnik je 11. Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva "Vragolaste pozorištarije" u Smederevskoj Palanci.

FK STANIŠIĆ i dalje NEPOGREŠIV u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Nakon odigranog 8. kola Područne fudbalske lige Sombor došlo je do manjih promena na tabeli. Na samom vrhu tabele i dalje nema nikakvih promena. FK "Stanišić" je i dalje dominantan u odnosu na ostatak lige.