Nase Mesto

Deronje

Deronje

Igor Praća iz Deronja osvojio TENISKI TURNIR u Novom Sadu

DERONJE / ODŽACI - Igor Praća iz Deronja, član Teniskog kluba “Tenis tim Hipol” iz Odžaka, osvojio je prvo mesto na “Grundfos openu” u Novom Sadu u konkurenciji igrača preko 35 godina u kojoj su učestvovala 32 tenisera.

Priznanja učenicima iz opštine Odžaci na konkursu Svetosavlje i naše doba

ODŽACI - Na 25. konkursu “Svetosavlje i naše doba” nagrađeno je i pohvaljeno četvoro učenika iz opštine Odžaci. Deca od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta iz Republike Srbije, Republike Srpske i rasejanja su pisala, crtala i slikala na temu Sveti Sava i Svetosavlje.

U školama u Deronjama i Ratkovu održana predavanja o štetnosti droge

ODŽACI - Crveni krst Odžaci je danas, 4. maja 2017. godine, realizovao dva predavanja na temu „Šta mladi treba da znaju o drogama“.

Dimić i Kolar predvodile ekipu Deronja do pobede u Apatinu

DERONJE - Rukometašice Deronja pobedile su u Apatinu domaću istoimenu ekipu rezultatom 29:27 u susretu 11. kola Druge lige Srbije “Sever”.

„Radnički 1918“ u Crvenki prošao kao ČAK NORIS, Kula i Deronje poraženi

DERONJE / KULA / CRVENKA / RATKOVO - Pred Prvomajski uranak, odigrano je 18. kolo Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. Na ukupno pet utakmica, postignuta su 23 gola. U ovom kolu, slobodna je bila ekipa "Hajduk" Stapar.

Odigrano 17. kolo MFL Sombor 1, FK „Kula“ i „Omladinac“ Deronje ZAMENILI POZICIJE

RATKOVO / CRVENKA / DERONJE / KULA - Susreti 17. kola Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred odigrali su se u nedelju, 23. aprila. Ukupno je odigrano 5 utakmica, a u ovom kolu slobodan tim je bio "Aleksa Šantić".

(FOTO) U Deronjama održana PRVA izložba ručnih radova

DERONJE - U Deronjama je u subotu, 22. aprila, održana prva izložba ručnih radova u organizaciji Udruženja žena “Zlatne niti”.

Kako izgleda STRANAČKA STRUKTURA u odborima na glasačkim mestima u opštini Odžaci

ODŽACI / RATKOVO / BOGOJEVO / DERONJE / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIIĆ / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ / BAČKI GRAČAC – Prema odluci o numeričkoj strukturi i uslovima za imenovanje članova biračkih odbora u stalnom i pročirenom sastavu za sprovođenje izbora za izbor odbornika Skupštine opštine Odžaci raspisanih za 23. april 2017. godina, struktura biračkih odbora izgleda ovako:

Detaljan spisak BIRAČKIH MESTA u opštini Odžaci

ODŽACI / RATKOVO / BOGOJEVO / DERONJE / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIIĆ / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ / BAČKI GRAČAC - U opštini Odžaci ima ukupno 27 biračkih mesta, pročitajte tačne nazive, adrese i koje oblasti pokrivaju.

VASKRS UČINIO SVOJE: Domaćini u 16. kolu MFL Sombor 1 pokupili pobede

KULA / DERONJE / CRVENKA / RATKOVO - Nakon praznika, kuvanih jaja i šunke, vreme je da saberemo utiske iz 16. kola Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred. U subotu i nedelju, 15. i 16. aprila, odigrano je 16. kolo u kome su dominirali domaćini.