Nase Mesto

Deronje

Deronje

(FOTO) U Deronjama održano takmičenje u kuvanju ovčijeg paprikaša, UČESTVOVALO 60 EKIPA

DERONJE - Takmičenje “Zlatni kotlić Deronja 2017″ održano je u nedelju u organizaciji Ženskog rukometnog kluba “Deronje” uz učešće blizu 60 ekipa iz cele Vojvodine koje su spremale ovčiji paprikaš.

U školama opštine Odžaci IZABRANI UČENICI GENERACIJE, a evo i ko su

ODŽACI - Pred kraj ove školske godine nastavnička veća u školama opštine Odžaci imala su zadatak da izaberu učenika generacije među maturantima.

U Deronjama održana druga Krofnijada, takmičilo se deset ekipa

DERONJE - U subotu, 17. juna u Deronjama je održana “Krofnijada”, gastronomska manifestacija takmičarsko-prodajnog karaktera koju je drugu godinu zaredom uspešno organizovalo Udruženje žena “Zlatne niti” u cilju negovanja tradicionalnih vrednosti.

Pet igračica ŽRK „Deronje“ pozvano u reprezentaciju lige

DERONJE - U nedelju, 11. juna, biće odigrana revijalna utakmica reprezentacije Druge lige Srbije “Sever” za žene i prvaka lige za sezonu 2016/2017, ekipe ŽRK “Mokrin”.

Prijavite se na TAKMIČENJE U KUVANJU KOTLIĆA koje će se održati u Deronjama

DERONJE - Takmičenje u kuvanju ovčijeg paprikaša – “Zlatni kotlić Deronja 2017″, biće održano 25. juna u organizaciji Ženskog rukometnog kluba “Deronje”.

Igor Praća iz Deronja osvojio JOŠ JEDNU TITULU na teniskom turniru

DERONJE - Naknadno je odigrano finale veteranskog teniskog turnira u Subotici “Spartak open”, u kategoriji igrača preko 35 godina.

(FOTO) SPEKTAKL U DERONJAMA: Traktori oldtajmeri, svedoci jednog vremena

DERONJE - Šesta po redu Izložba traktora oldtajmera okupila je u subotu, 27. maja, na imanju Branislava Savića u Deronjama oko 200 učesnika i gostiju koji su uživali u izloženim eksponatima, starim i preko 70 godina.

Rukometašice Deronja ostvarile ISTORIJSKI USPEH

DERONJE - Ekipa Ženskog rukometnog kluba Deronje ostvarila je najveći uspeh u istoriji kluba plasmanom u Prvu ligu.

ŽRK Deronje na korak od plasmana u Prvu ligu „Sever“

DERONJE - Rukometašice Deronja su u pretposlednjem kolu prvenstva 2016/2017 u Drugoj ligi Srbije “Sever” gostovale u Kačarevu gde su bile bolje od domaćeg Jedinstva rezultatom 12:25 (4:13). Deronjčanke su ovom pobedom došle na korak od plasmana u Prvu ligu “Sever”.

Igor Praća iz Deronja osvojio TENISKI TURNIR u Novom Sadu

DERONJE / ODŽACI - Igor Praća iz Deronja, član Teniskog kluba “Tenis tim Hipol” iz Odžaka, osvojio je prvo mesto na “Grundfos openu” u Novom Sadu u konkurenciji igrača preko 35 godina u kojoj su učestvovala 32 tenisera.