Nase Mesto

Deronje

Liga Ante Bačić: Prvi poraz veterana Borca, Miletićani na vrhu tabele

LIGA ANTE BAČIĆ - Susreti 8. kola u Ligi fudbalskih veterana “Ante Bačić” odigrani su u petak, 6. oktobra 2017. godine.

PU „Poletarac“ organizuje BESPLATNE IGRAONICE za decu opštine Odžaci

OPŠTINA ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka organizuje besplatne igraonice za decu od 3 do 5,5 godina u svim svojim objektima poludnevnog boravka opštine Odžaci.

Deronjčanke poražene od Petrovaradina, Nikolina Zorić NAJBOLJI STRELAC UTAKMICE

DERONJE - Rukometašice Deronja su u nedelju, 9. oktobra u hali u Odžacima dočekale ekipu Petrovaradina u 3. kolu Prve lige “Sever”.

Sutra bez struje Zmajevo, Vrbas, Sombor i CELO DERONJE

ZMAJEVO / VRBAS / SOMBOR / DERONJE - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Zmajevu, Vrbasu, Somboru i Deronjama za petak, 13. oktobar.

(FOTO) U Deronjama otvorena ŠKOLICA ŽIVOTA, Fondacije Novak Đoković

DERONJE - Novak Đoković fondacija je u sredu, 11. oktobra, u saradnji sa predstavnicima lokalne samouprave, otvorila jedanaestu po redu Školicu života u Deronjama.

Novak Đoković fondacija u Deronjama otvara ŠKOLICU ŽIVOTA

DERONJE - Svečano otvaranje će se održati u sredu, 11. oktobra 2017. godine, sa početkom od 11 časova u objekatu „Čarolija” Predškolske ustanove „Poletarac” u Deronjama.

Danilo Jovanović, izvanredan muzički talenat iz Deronja: Cilj mi je da budem profesor harmonike

DERONJE - Svi muzički stručnjaci, koji su imali priliku da slušaju kako na harmonici svira Danilo Jovanović, slažu se u oceni da se radi o nesvakidašnjem talentu.

Partizan u stilu Ace Lukasa, Radnički Ratkovo 6:3 Polet Sivac!

MFL SOMBOR 1 - Četvrto kolo Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred proteklo je u zategnutoj situaciji kao i prethodna tri. Utakmice sa preko 8 golova bile su prava poslastica za publiku, a vremenski uslovi idealni!

MFL Sombor 1. razred: Sivčani STRPALI 5 KOMADA Jedinstvu, Omladinci igrali nerešeno

MFL SOMBOR 1 - Proteklog vikenda, veliki broj golova obeležio je treće kolo Međuopštinske fudbalske lige Sombor 1. razred.

Zbog radova na elektromreži, Deronje i Sombor sutra ostaju BEZ STRUJE

SOMBOR / DERONJE - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Deronjama za sredu, 20. septembar 2017. godine.