Nase Mesto

Društvo

Društvo

Još jedan SEED projekat – „Podrška razvoju obrazovanja i zapošljavanja”

KULA - Opština Kula nastavlja saradnju sa Novosadskim humanitarnim centrom i partnerskim organizacijama, a u cilju zapošljavanja i samozapošljavanja žena i mladih.

ZA SVE LJUBITELJE ŽIVOTINJA – u Odžacima održana izložba pasa mešanaca

ODŽACI - Na platou ispred Sportsko-poslovnog centra Odžaci, u subotu, 23. aprila 2017. godine, održana je tradicionalna izložba pasa mešanaca.

UPOZORENJE ZA PČELARE! Počinje suzbijanje krpelja u Odžacima

ODŽACI - Obaveštavaju se građani da će se u periodu od 24. aprila do 30. aprila 2017. sa početkom u 10 časova izvršiti tretman sa zemlje protiv krpelja ULV metodom hladnog zamagljivanja na teritoriji opštine Odžaci na sledećim lokacijama:

(FOTO) Domsko odeljenje Gerontološkog centra Vrbas u Kucuri ugostilo pokrajinskog sekretara

KUCURA - Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić u sklopu redovnih aktivnosti pokrajinskog sekretarijata obišao je domsko odeljenje u Kucuri.

KD „Hajduk“ Kula ostvario značajne rezultate u Smederevskoj Palanci

KULA - Na prestižnom memorijalu "Profesor Pavlović", koji je održan krajem marta u Smederevskoj Palanci, Kinološko društvo "Hajduk" iz Kule ostvarilo je značajan rezultat.

(FOTO) Na platou SPC Odžaci održana prolećna Cvetna pijaca

ODŽACI - Desetak izlagača iz odžačke i susednih opština učestvovalo je na tradicionalnoj prolećnoj Cvetnoj pijaci koja je održana u utorak na platou Sportsko-poslovnog centra Odžaci.

U Kucuri održana radionica u susret DANU PLANETE

KUCURA - U susret Danu planete, uz partnerstvo sa ekipom marketinga Javno komunalnog preduzeća "Komunalac" iz Vrbasa i susretljivost rukovodstva škole "Bratstvo-jedinstvo" u Kucuri, izvedena je ekološka radionica sa učenicima petog razreda.

(VIDEO) OPŠTU BOLNICU VRBAS posetio Pokrajinski sekretar za zdravstvo

VRBAS - Povodom najavljenih projekata rekonstrukcije i novih ulaganja u Opštu bolnicu Vrbas, tu ustanovu je danas, 20. aprila 2017. godine posetio Pokrajinski sekretar za zdravstvo, doc. dr Zoran Gojković.

MZ Donji grad Kula obavlja prikupljanje i podelu polovne odeće i obuće

KULA - Mesna zajednica Donji grad objavila je raspored prikupljanja i podele polovne odeće korisnicima socijalne pomoći i svim ugroženim građanima kojima je potrebno.

(FOTO) (VIDEO) Svečanost u Kruščiću povodom Vaskresenja Hristovog

KRUŠČIĆ - U kruščićanskoj bogomolji je i ove godine priređena molitvena svečanost povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskresenja Hristovog.