Nase Mesto

Društvo

(VIDEO)(FOTO) Građani iz Vinogradske ulice u Kuli BLOKIRALI PUT, sutra ponovo protest

KULA - Dugogodišnji problem sa kojim se susreću građani iz Vinogradske ulice u Kuli, danas se pretvorio u potpunu blokadu puta, gde je morala da interveniše i policija. Kako poručuju oštećeni građani, protest će nastaviti sve dok teretni kamioni budu prolazili kroz njihovu ulicu.

Božićni vašar @ sala Grkokatoličke crkve u Kucuri

KUCURA - U nedelju, 17. decembra, u periodu od 08:00 do 19:00 časova, u sali Grkokatoličke crkve u Kucuri biće održan Božićni vašar gde ćete moći da nabavite sve što vam je potrebno za predstojeće praznike.

Vikend počeo snegom, a od ponedeljka NAGLI PREOKRET

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Vikend je počeo kišom, koja se oko 08:00 časova pretvorila u sneg, a kakvo vreme nas očekuje naredne nedelje, pročitajte u nastavku.
opstina-kula-zima

Objavljena KONAČNA LISTA korisnika za dodelu pomoći za poboljšanje uslova stanovanja

KULA - Komisija za izbor korisnika za dodelu pomoći za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica dodelom sredstava za nabavku građevinskog materijala, donela je na sednici održanoj 6. decembra odluku o konačnoj listi korisnika.

(OGLAS ZA POSAO) Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ iz Sombora TRAŽI RADNIKE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Opšta bolnica "Dr Radivoj Simonović" iz Sombora objavila je oglas za prijem lica na nekoliko radnih mesta.

Još sutra prijatno i sunčano, ZA VIKEND PONOVO SNEG

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Neki dan je u naše krajeve stigao i prvi sneg i to prilično kasno za ovo doba godine. Taman kada smo pomislili da nam je zima konačno stigla, sunce je rešilo da se probije kroz oblake i odloži hladne dane.

(FOTO)(VIDEO) Salon lepote u Kuli zadesila havarija, niko ne zna ODAKLE DOLAZI VODA

KULA - Na poziv vlasnice lokala u Lamelama, ekipa Portala "Naše Mesto" je kamerom zabeležila havariju koja je zadesila jedan salon lepote u Kuli. Vlasnica lokala se nalazi u veoma teškoj situaciji jer niko ne može da pronađe rešenje, tj. mesto odakle dolazi voda.

(VIDEO) Šta posle Sigurne kuće? Na koji način EKONOMSKI OSNAŽITI žene koje su bile...

SOMBOR - U prostorijama Regionalne privredne komore Sombor je u sredu, 6. decembra održan forum pod nazivom „Šta posle sigurne kuće“.

(FOTO) Crveni krst Odžaci obeležio 5. decembar – Međunarodni dan volontera

ODŽACI - U utorak, 5. decembra, širom sveta je obeležen Međunarodni dan volontera, a obeležavanju se priključio i Crveni krst Odžaci, koji je ovom prilikom izdao saopštenje koje možete pročitati u nastavku.
opstina-kula-zima

Obeležen Dan osoba sa invaliditetom, najavljeno POTPISIVANJE UGOVORA za finansiranje projekata

KULA - Povodom obeležavanja Dana osoba sa invaliditetom, Opština Kula je organizovala svečani prijem za osobe sa invaliditetom, koje je dočekao predsednik Saveta za ostvarivanje prava osoba sa invaliditetom, dr Blagoje Marković.

Roditelji iz Ratkova upoznati sa problemom VRŠNJAČKOG NASILJA i njegovim suzbijanjem

RATKOVO - Roditelji učenika Osnovne škole "Ratko Pavlović Ćićko" sastali su se u četvrtak, 30. novembra na opštom roditeljskom sastanku sa temom "Prevencija nasilja, posebni rizici i mere zaštite kao i reagovanje u slučaju kada se nasilje desi".

(FOTO) Udruženje za pomoć MNRO iz Odžaka dobilo SLANU SOBU

ODŽACI - U prostorijama Udruženja za pomoć MNRO “Zlatna barka” u Odžacima, otvorena je prva slana soba u ovoj opštini.

(FOTO) Lepe vesti iz Porodilišta OBV: U proteklom periodu ROĐENO 30 BEBA

OPŠTINA VRBAS / RUSKI KRSTUR / KULA / CRVENKA - U periodu od 06. novembra do 01. decembra 2017. godine, u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 13 devojčica i 17 dečaka.

Samo tri zgrade u Odžacima DOBILE UPRAVNIKE, rok za imenovanje ISTIČE OVOG MESECA

ODŽACI - U decembru mesecu ističe rok za imenovanje upravnika u stambenim jedinicama, a upravnici su imenovani u tri stambene jedinice u Odžacima.

Počeo sa radom REGISTAR STAMBENIH ZAJEDNICA, evo šta sve TREBA DA ZNATE

KULA - Opštinska uprava opštine Kula obaveštava građane da je na osnovu Zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada, počeo sa radom Registar stambenih zajednica, koji vodi Odeljenje za urbanizam, komunalno stambene i imovinsko pravne poslove Opštinske uprave opštine Kula.

Veselin Adžić: Laž koja boli i traje VIŠE OD POLA VEKA

SAVINO SELO / KULA - Ovogodišnji veliki vasojevićki plemenski skup održan je u Savinom Selu povodom obeležavanja njihove krsne slave dana Svetog Arhangela Mihaila.

Sutra u Somboru SVEČANA AKADEMIJA povodom prisajedinjenja Vojvodine matici Srbiji

SOMBOR - Udruženje građana „Bunjevačko kolo“ i Srpska čitaonica „Laza Kostić“ u nedelju u Somboru organizuju Svečanu akademiju povodom prisajedinjenja Vojvodine matici Srbiji.

Prijavite se na takmičenje u KUVANJU RIBLJEG PAPRIKAŠA koje se održava u Srpskom Miletiću

SRPSKI MILETIĆ/ ODŽACI - Povodom seoske slave u Srpskom Miletiću, Udruženje sportskih ribolovaca "Ribolovac" iz ovog mesta organizuje takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša.

Zahtevi Grupe za slobodu medija upućeni premijerki Ani Brnabić

Novinarska i medijska udruženja, novinari i novinarke, mediji, organizacije civilnog društva i građani i građanke okupljeni u neformalnoj Grupi za slobodu medija, od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije zahtevaju odgovore na 13 pitanja.

Izbegla i interno raseljena lica, prijavite se za DODELU JEDNOKRATNE NOVČANE POMOĆI

OPŠTINA KULA - Raspisan je Javni poziv za izbor korisnika za dodelu jednokratne novčane pomoći za izbegla lica sa važećom izbegličkom legitimacijom i interno raseljena lica koja imaju boravište na teritoriji opštine Kula.

Javni poziv za izbor korisnika za DODELU POMOĆI u humanitarnim paketima hrane

OPŠTINA KULA - Opština Kula raspisala je Javni poziv za izbor korisnika za dodelu humanitarnih paketa hrane najugroženijim porodicama izbeglica i interno raseljenih lica.

Roditelji, ako vam dete baca petarde, platićete KAZNU OD 100.000 DINARA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Kako to obično biva, što je Nova godina bliža, sve više napolju čujemo eksplozije od pirotehničkih sredstava, uglavnom petardi.

(FOTO) Svetski dan deteta obeležen i u Opštoj bolnici Vrbas, decu zabavljale volonterke Crvenog...

VRBAS - Svetski dan deteta obeležen je programom „Vesela bolnica“ u organizaciji Crvenog krsta Vrbas, na Dečjem odeljenju Opšte bolnice Vrbas.
opstina kula

Objavljena lista za DODELU POMOĆI izbeglim porodicama

KRUŠČIĆ / KULA / CRVENKA / LIPAR - Opština Kula objavila je predlog liste korisnika za dodelu pomoći za poboljšanje uslova stanovanja porodica izbeglica, dodelom paketa građevinskog materijala.

Odžačani će od sada konačno moći da overavaju dokumente SVAKOG RADNOG DANA

ODŽACI - Dokumenta svih vrsta koje su građani opštine Odžaci od 29. avgusta tekuće godine ovreravali utorkom i četvrkom u „novoj“ zgradi opštine kod pomoćnika javnih beležnika iz Sombora i Apatina, do kraja godine overavaće se svakog radnog dana kod notara Snežane Zvonar iz Apatina, čije će sedište biti u Odžacima.