Nase Mesto

Društvo

Društvo

(VIDEO) Ceremonija otvaranja stadiona „MILAN SREDANOVIĆ“ u Kuli i revijalna utakmica

KULA - U petak, 19. maja 2017. godine, održana je svečana ceremonija otvaranja stadiona "Milan Sredanović" u Kuli. Ceremonija je počela sećanjem na Milana Sredanovića, na njegov život i uspešnu fudbalsku karijeru, a završila se revijalnom utakmicom između prve generacije koju je trenirao Milan Sredanović i FK "Hajduk Junior" Kula.

(FOTO) Zabrinuti čitalac: Na igralištu se napasa STOKA, deca isprepadana zbog ZMIJA I LISICA

KULA - Zabrinuti čitalac obratio nam se danas u vezi problema s kojim se susreću deca i odrasli koja žive u blizini Jaroša i ovim putem prenosimo njegovo pismom u celosti.

Društvo invalida Vrbas se obratilo povereniku za zaštitu ravnopravnosti ZBOG DISKRIMINACIJE

VRBAS - Polazeći od činjenice da se Društvo invalida Vrbas u dva navrata obraćalo direktoru Pošte u Novom Sadu, a pozivajući se na zakon protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom i da su oba puta ostali bez odogovora, pre dvadesatek dana obratili su se povereniku za zaštitu ravnopravnosti.

(VIDEO) Vlastimiru Vujiću uručeno priznanje Srpski vitez prvog reda na svečanoj ceremoniji u Kuli

KULA - Kulturno-istorijski centar "Srpska kruna" iz Kragujevca, koji se bavi očuvanjem nacionalne kulture Srba i promocijom srpskog stvaralaštva, na predlog Saveta "Srpske krune", dodelio je 25. aprila 2017. godine Kuljaninu Vlastimiru Vujiću, profesoru u srpskoj Gimnaziji "Nikola Tesla" u Budimpešti, zvanje Srpski vitez prvog reda, a u petak, 19. maja, u 19:00 časova, upriličeno je "oviteženje" samog dobitnika.

U Vrbasu se uvode usluge PERSONALNOG ASISTENTA za osobe sa invaliditetom

VRBAS - Danas je u prostorijama kancelarije za mlade održan sastanak radne grupe za izradu programa unapređenja socijalne zaštite.

Mesna zajednica Sivac pripremila bogat program povodom obeležavanja seoske slave

SIVAC - Mesna zajednica Sivac poziva sve stanovnike Sivca i sve one koji žele da proslave Sivačku seosku slavu Sveti Nikolaj da učestvuju u bogatom programu koji će trajati od 20. do 22. maja.

Vlastimir Vujić iz Kule proglašen SRPSKIM VITEZOM PRVOG REDA

KULA - Kulturno-istorijski centar "Srpska kruna" iz Kragujevca, koji se bavi očuvanjem nacionalne kulture Srba i promocijom srpskog stvaralaštva, dodelio je 25. aprila 2017. godine mr Vlastimiru Vujiću zvanje Srpskog viteza prvog reda.

ZA SVE ZAINTERESOVANE: Kako da postanete profesionalni upravnik zgrade

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Obaveštavamo zaiteresovane za sticanje licence profesionalnog upravnika da je 6. maja 2017. godine na snagu stupio Pravilnik o programu ispita i načinu polaganja ispita, uslovima za sticanje i oduzimanje licence za profesionalnog upravnika i sadržini registra profesionalnog upravnika, Pravilnikom se uredjuju programi ispita i način polaganja ispita, uslovi za sticanje i oduzimanje licence za obavljanje poslova profesionalnog upravnika, kao i sadržina registra i profesionalnog upravnika.

(FOTO) (VIDEO) Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ učestvovali na manifestaciji „Slatki dani u srcu Bačke“

CRVENKA - Manifestacija "Slatki dani u srcu Bačke" je po prvi put organizovana u Crvenki 13. maja 2017. godine a cilj je bio predstavljanje specifičnosti i posebnosti Crvenke kao lokalne zajednice.

U Ekonomskoj školi u Kuli se okupila PRVA GENERACIJA upisanih učenika

KULA - U Ekonomsko-trgovinskoj školi u Kuli je u subotu 13. maja 2017. godine u 12:00 časova održan sastanak maturanata IV 1 i IV 2 odeljenja prve generacije upisanih učenika.