Nase Mesto

Društvo

(VIDEO) Salai Franju iz Kruščića uručena spomenica za 75 GODINA BAVLJENJA VATROGASTVOM

KRUŠČIĆ - U četvrtak, 12. oktobra 2017. godine, u Kruščiću je održan sastanak Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kruščić, a povod ovog okupljanja bilo je uručenje spomenice dugogodišnjem dobrovoljnom vatrogascu iz Kruščića.

Danas i sutra se obeležavaju Svetski dan hrane i Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Crveni krst u okviru meseca solidarnosti obeležava i 16. oktobar – Svetski dan hrane, kao i 17. oktobar – Međunarodni dan borbe protiv siromaštva.

(FOTO) U toku akcija “65 plus – računajte na nas”! CZR Odžaci obilazi Domove...

ODŽACI - Oktobar je mesec posvećen brizi o starijim osobama, a tim povodom Centar za socijalni rad Odžaci organizuje obilazak svojih korisnika koji su posredstvom te ustanove smešteni u domove za stare na teritoriji Zapadnobačkog okruga.

(FOTO) Početak lepe saradnje: Gerontološki centar Vrbas ugostio Slovence

VRBAS - U nedelju 8. oktobra Gerontološki centar Vrbas posetila je grupa zaposlenih u Špesovom domu za stara lica iz Vojnika kod Celja u Republici Sloveniji.

Crveni krst Kula nastavlja sa društveno odgovornim aktivnostima

KULA - Crveni krst Kula je u proteklim danima bio angažovan na edukaciji učenika u okviru Dečije nedelje, kao i na obeležavanju Dana starijih.

(FOTO) Jahanje konja kao terapija – Drugari iz „Multiarta“ posetili imanje „Moj mali poni“

VRBAS - Drugari iz Udruženja "Multiart" i prijatelji imali su sjajan izlet u Sremskim Karlovcima, na imanju pod nazivom "Moj mali poni".

Mališani posetili Mesnu zajednicu, zanima ih KAD ĆE SIVAC DOBITI BAZEN?!

SIVAC - U okviru Dečije nedelje, mališani iz predškolske ustanove u Sivcu su u četvrtak 5. oktobra 2017. posetili prostorije Mesne zajednice Sivac.

(FOTO) Korisnici Gerontološkog centra Vrbas ugostili gimnazijalce i decu iz Kucure, zajedno proslavljena Dečija...

VRBAS - Nakon obeležavanja Međunarodnog dana starih, Gerontološki centar Vrbas uzeo aktivno učešće u Dečijoj nedelji. Dečija nedelja se ove godine održava od 2. do 8. oktobra pod sloganom „Gradimo mostove među generacijama – za radost svakog deteta“.

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

U opštini Odžaci u drugoj polovini septembra PRIJAVLJENO ŠEST SLUČAJEVA nasilja u porodici

ODŽACI - Početkom juna meseca, na snagu je stupio Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, koji nasilje treba da spreči pre nego što do njega dođe.