Nase Mesto

Društvo

Društvo

(FOTO) U Deronjama održano takmičenje u kuvanju ovčijeg paprikaša, UČESTVOVALO 60 EKIPA

DERONJE - Takmičenje “Zlatni kotlić Deronja 2017″ održano je u nedelju u organizaciji Ženskog rukometnog kluba “Deronje” uz učešće blizu 60 ekipa iz cele Vojvodine koje su spremale ovčiji paprikaš.

(FOTO) Ostvarena saradnja Crvenog krsta Vrbas i Opštinskog udruženja penzionera

VRBAS - Na inicijativu Opštinskog udruženja penzionera, organizovan je sastanak sa Crvenim krstom Vrbas, gde se razgovaralo o budućoj saradnji ove dve organizacije.

Održana druga redovna Skupština Društva invalida Vrbas

VRBAS - U subotu, 24. juna 2017. godine, u prostorijama kancelarije za mlade, održana je druga redovna Skupština Društva invalida Vrbas.

Crvenka: Pokret za decu „Tri plus“ prikuplja potpise za formiranje održivog demografskog fonda

CRVENKA - Pokret za decu "Tri plus" posle Čačka, uspešno je nastavio svoju akciju prikupljanja potpisa u Novom Sadu, Somboru, Crvenki i Šapcu.

(FOTO) Muzejska jedinica Odžaci dobila izlagački prostor u fabrici Magna

ODŽACI - Na osnovu dogovorene saradnje kompanije "Magna" i Narodne biblioteke “Branko Radičević” Odžaci u čijem sastavu je Muzejska jedinica, u holu glavnog ulaza u “Magnu” postavljene su dve vitrine u kojima su izloženi arheološki predmeti iz Muzejske jedinice.

(FOTO) Sprovedena akcija čišćenja kupališta u Kruščiću, KUPALIŠNA SEZONA MOŽE DA POČNE

KRUŠČIĆ - Stanovnici sela kulske opštine vredno su radili na sređivanju kupališta u svom mestu, kako bi spremno dočekali vrelo leto.
ruski krstur

Bazen u Ruskom Krsturu KONAČNO SPREMAN ZA KUPAČE

RUSKI KRSTUR – Bazen u Ruskom Krsturu ponovo je bezbedan za kupanje, jer je voda na brani na Starom kanalu puštena, kao i problemi na prevodnici Dunav-Tisa-Dunav kod Sombora.

U toku prijave za TAKMIČENJE U KUVANJU RIBLJEG PAPRIKAŠA „Zlatni kotlić“

KULA - U subotu, 24. juna 2017. godine, u 17:00 časova, ispred kafane Nuss će se organizovati takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša "Zlatni kotlić", VIII NUSS CUP Kula 2017.

U Deronjama održana druga Krofnijada, takmičilo se deset ekipa

DERONJE - U subotu, 17. juna u Deronjama je održana “Krofnijada”, gastronomska manifestacija takmičarsko-prodajnog karaktera koju je drugu godinu zaredom uspešno organizovalo Udruženje žena “Zlatne niti” u cilju negovanja tradicionalnih vrednosti.

Povodom dana MUP-a, u Somboru nagrađeni najistaknutiji policijski službenici

SOMBOR - Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Dana policije 14. jun 2017. godine, u velikoj sali zgrade GU Sombor organizovan je prijem i dodeljene su nagrade najistaknutijim policijskim službenicima Policijske uprave (PU) Sombor.