Nase Mesto

Društvo

(FOTO) U Kuli izbio veliki požar, vatra zahvatila DVE ULICE

KULA - U sredu, 16. avgusta 2017. godine, u Kuli je izbio veliki požar koji je zahvatio tri kuće, od kojih se dve nalaze u Mostarskoj, a jedna u Sarajevskoj ulici.
saobraćaj

VOZAČI, USPORITE! Nabavljeni novi radari, policija najavila POJAČANU KONTROLU

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova je nabavilo 51 uređaj za merenje brzine kretanja vozila sa računarskom opremom pomoću koje će se sakupljati i analizirati podaci o saobraćajnim nezgodama kako bi se smanjio broj povređenih i poginulih na putevima u Republici Srbiji.

(FOTO) STOKA IZLOMILA DEČJE IGRALIŠTE! Uništeni rekviziti u parku u Odžacima

ODŽACI - U parku pored Osnovne škole "Branko Radičević" u Odžacima, nepoznati počinioci su polomili rekvizite na kojima se deca igraju.

Crveni krst Odžaci nastavlja sa obukom volontera, sledeća stanica: Bački Monoštor

ODŽACI - U okviru letnje škole podmlatka Crvenog krsta Vojvodine, Crveni krst Odžaci nastavlja sa obukom svojih volontera.

Objavljen program povodom seoske slave u Liparu, nastupaju ZVEZDE GRANDA

LIPAR - Povodom slave sela Velike Gospojine, u Liparu će se od 22. do 28. avgusta organizovati niz aktivnosti, u kojima će moći da učestvuju stanovnici Lipara i gosti sa strane.

Društvo invalida Vrbas obeležilo u petak Svetski dan mladih

VRBAS - U petak, 11. avgusta, u saradnji sa volonterima Vrbaskog edukativnog centra, Kancelarije za mlade i Crvenog krsta, Društvo invalida Vrbasa sprovelo je anketu “Položaj osoba sa invaliditetom”.

U toku turnir u Liparu, sutra za posetioce BESPLATAN PASULJ I KROFNE

LIPAR - U Liparu je u toku tradiocionalni noćni turnir u malom fudbalu, koji se svake godine održava u sklopu obeležavanja seoske slave Velike Gospojine.

Istorija Vrbasa (I deo) – Najraniji tragovi postojanja naselja

VRBAS - Vrbas je smešten u ravnici Bačke, koja je omeđana Dunavom i Tisom i lesne zaravni na jugu i severu čine njegov položaj pogodnim za život. Kad razgrnemo zemlju i zavirimo joj u utrobu, oživi pred nama davna prošlost vojvođanskog grada.

(FOTO) Vozilo motor i staro i mlado: U Zmajevu održan četvrti moto susret

ZMAJEVO - Ljubitelji dvotočkaša, imali su prilike da u njima uživaju u subotu, 5. avgusta na četvrtom tradicionalnom moto susretu, održanom u Zmajevu.

DOBRE VESTI: U Opštoj bolnici Vrbas rođeno 34 devojčice i 34 dečaka – Čestitamo!

VRBAS / KULA / RUSKI KRSTUR / SIVAC / KUCURA / RAVNO SELO / SAVINO SELO / KRUŠČIĆ - U periodu od 29.06.2017. do 09.08.2017. u Porodilištu OBV rođeno su 34 devojčice i 34 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Poslovni adresar