Nase Mesto

Lepi i zdravi

Posle 23 godine konačno bez naočara!

Macko Jan Danijel (29) je u očni centar “Perfect Vision” iz Subotice došao sa željom da se podvrgne laserskom uklanjanju dioptrije. Nakon detaljnog pregleda, utvrđeno je da zbog suviše visoke dioptrije Danijel nije pogodan kandidat za ovu vrstu intervencije.

Priča o himalajskoj soli i kralju na samrti

Ovo je priča o kralju na samrti, koji je redom pitao svoje ćerke koliko ga vole. Najmlađa odgovara da ga voli kao so. Nezadovoljan njenim odgovorom, kralj se naljutio i proterao najmlađu ćerku iz kraljevstva.

Oktobar! Mesec, posvećen BORBI PROTIV RAKA DOJKE u SVETU

KULA - Dr med. Slavica Pešikan spec. ginekologije i akušerstva iz Ginekološka ordinacija "Ona" u Kuli, za čitateljke Portala "Naše Mesto", podelila je nekoliko saveta o prevenciji raka dojke.

Kako KAFA UTIČE NA ZDRAVLJE i raspoloženje čoveka?

EXTRA - Svi smo robovi svojih navika i to obično shvatimo kad na kratko izađemo iz dnevne rutine ili kad primetimo da neke navike loše utiču na naše zdravlje. U ovom slučaju, pričamo o kafi koju svi pijemo!

Morska so za kožu, piling za lice i IZBELJIVANJE ZUBA

EXTRA - Ljudsko telo sadrži istu koncentraciju minerala i hranljivih materija kao morska voda, pa zato ne čudi činjenica da je morska so saveznik kada je u pitanju balansiranje, zaštita i obnova kože i tela.

Depilacija ŠEĆERNOM PASTOM – prednosti u odnosu na depilaciju voskom

EXTRA - Kada je reč o uklanjanju dlačica, sve popularnija metoda je depilacija šećernom pastom. Šećerna pasta, za razliku od voska u koji se često dodaju hemikalije, sadrži sve prirodne sastojke, pa je opasnost od alergijske reakcije svedena na minimum.

Zdravi zubi i kako sačuvati belinu, desni, gleđ – RAZBIJAMO MITOVE

EXTRA - Internetom kruži veliki broj mitova o zdravlju zuba, šta treba i šta ne treba raditi, koliko je šećer štetan, ko sme da ide kod zubara i još dosta sličnih nagađanja. Međutim, ekipa Portala "Naše Mesto" za vas razbija sve mitove o zubima i higijeni zuba!

Kako da se oslobodite TAMNIH KOLUTOVA ispod očiju?

LIFESTYLE - Kasno leganje, rano ustajanje i konstanto gledanje u ekran, na mnoge od nas je ostavilo posledice u vidu tamnih kolutova ispod očiju, ali da li postoji način da se oslobodimo toga?