Nase Mesto

Zanimljivosti

(VIDEO) Kod nas novi zakoni, a u Rusiji pametni semafori automatski šalju kazne

Moskva se već godinama bori sa problemima u saobraćaju, međutim poslednja inovacija gradskih vlasti mogla bi da utiče na smanjenje broja jedne od najopasnijih situacija za vozače, a to je prolazak kroz crveno svetlo na semaforu.

(FOTO) Gde možete pobeći ako počne NUKLEARNI RAT?

U slučaju nuklearnog rata, stvari će se odvijati veoma brzo. Kada kažemo brzo, mislimo bukvalno na minute. Zato treba biti spreman i informisan, jer vam "atomski s leva" neće biti od pomoći.

(VIDEO) Pustio je da mu UKRADU TELEFON, a onda je uradio nešto NEOČEKIVANO

EXTRA - U ovom interesantnom kratkom filmu, možete pogledati priču mladića iz Holandije, koji je nakon neprijatnog iskustva sa krađom mobilnog telefona, odlučio da napravi nešto nesvakidašnje - uspeo je da sazna šta se zapravo dešava sa ukradenim telefonima.

Deep Web – Neverovatna strana interneta za koju NISTE ZNALI

EXTRA - Verovatno niste znali, ali ogroman deo interneta nije dostupan putem redovnih web pretraživača kao što su npr. Gugl, Yahoo itd. Sav neindeksirani sadržaj kojem ne možemo pristupiti na ovaj način zove se “deep web”.

Da li treba verovati svemu što pročitamo u novinama?

EXTRA - Zastrašujući rezultati istraživanja koje je sproveo Savet za štampu u periodu od 1. marta do 31. decembra prošle godine pokazuju da su 8 najvećih dnevnih listova u Srbiji prekršili novinarski kodeks u čak 5.447 tekstova.