Nase Mesto

Hronika

Kod lica iz Vrbasa PRONAĐENI NARKOTICI, biće podneta krivična prijava

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dve osobe, osumnjičene za nelegalnu trgovinu narkoticima, a protiv još osam podneće krivične prijave za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Evidentirano 19 saobraćajnih nesreća, 14 osoba povređeno, u opštini Kula JEDNA OSOBA POGINULA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 19 saobraćajnih nezgoda.

(FOTO) Otišao na pecanje, pa PRONAŠAO BOMBU u Ravnom Selu

RAVNO SELO - Strahinja Jovičin iz Ravnog Sela juče je na obali Jegričke uočio nešto nesvakidašnje i odmah pozvao policiju i upozorio meštane.

Evidentirano SEDAM SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, četiri osobe POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda.

(FOTO) Odžačanin proizvodio i prodavao DROGU, pronašli mu i oružje i vagice

ODŽACI - Policija je još jednom pokazala da je na vrhu zadatka, kada je u pitanju sprečavanje distribucije opojnih sredstava i oružja na prostoru Zapadnobačkog okruga.

PU Sombor evidentirala 17 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, u Kuli 2 osobe TEŠKO POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama tri osobe su zadobile teške i 18 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

Vrbašani PONOVO rade sa drogom! Pronađeni heroin, kokain, amfetamin…

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneće krivične prijave protiv 13 osoba, zbog osnovane sumnje da su učinile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

U nesrećama DVE OSOBE TEŠKO POVREĐENE, deset osoba lakše

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda.

Pakistanac pokušao da opljačka DEVOJČICU, policija u Somboru ga uhapsila

SOMBOR - Policija u Somboru je još jednom pokazala da je na visini zadatka i reagovala je u najkraćem mogućem roku.

Vozači, OPREZ! Danas pojačana kontrola saobraćaja u zemlji

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije danas će sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja u zemlji, a posebnu pažnju će obratiti na kontrolu brzine, proveru alkoholisanosti vozača, kao i da li vozači koriste sigurnosni pojas.