Nase Mesto

Hronika

Hronika

PU SOMBOR: Dve osobe zadobile TEŠKE telesne povrede

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 18 saobraćajnih nezgoda.

U Vrbasu „pale“ krivične prijave zbog neovlašćenog držanja OPOJNIH DROGA

VRBAS - U još jednoj odličnoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, sprečena je nelegalna prodaja marihuane i tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Rasvetljeno razbojništvo, uhapšen V.P. (20) sa PODRUČJA VRBASA

VRBAS - U još jednoj uspešnoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, rasvetljeno je razbojništvo, a osumnjičeni su dovedeni pred lice pravde.

Uhapšen mladić koji je u Vrbasu štićenici Gerontološkog centra STRGAO LANČIĆ NASRED ULICE

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu uhapsili su I. I. (21) iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška krađa.

Policijska uprava Sombor: Evidentirano 13 saobraćajnih nesreća, jedna osoba poginula

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, dve osobe su zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača.

OPREZ! Pojačana kontrola vozača pogotovo MOTOCIKLISTA

KULA / VRBAS / ODŽACI - Saobraćajna policija u narednom periodu obavljaće pojačanu kontrolu saobraćaja, posebno vezano za prekršaje koje čine vozači motocikala, izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Nebojša Arsov, koji je apelovao na vozače, posebno motocikliste, da poštuju saobraćajne propise.

U opštini Kula 5 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, u Odžacima jedna

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama tri osobe su zadobile teške i 10 osoba lake telesne povrede.

Sakrili 30 KILOGRAMA MARIHUANE u „Reno trafic“

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru zaplenili su oko 30 kilograma marihuane i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

(FOTO) SUDAR NA ULAZU U KULU kod bivše „Tehnike“, povređena oba vozača

KULA - Teška saobraćajna nesreća dogodila se juče na ulazu u Kulu, iz pravca Ruskog Krstura kod bivše fabrike "Tehnika". U pomoć povređenima odmah su priskočili radnici iz "Heresa".

Osumnjičeni za neovlašćeno držanje droge – dobili KRIVIČNE PRIJAVE

VRBAS - U još jednoj uspešnoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, kod više osoba su pronađeni i zaplenjeni narkotici.