Nase Mesto

Hronika

Hronika

PU Sombor: POVREĐENO ŠEST OSOBA, četiri vozača zadržana zbog alkohola

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda.

Na teritoriji PU Sombor u saobraćaju POVREĐENO 12 OSOBA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda.

KRIMINAL U ODŽACIMA: Privedeni osumnjičeni za krađu baterija za ispitivanje zemljišta

ODŽACI - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Odžacima pronašli su i saslušali dvadesetdvogodišnjaka i dvadesetogodišnjaka iz okoline Odžaka osumnjičene za krađu.

PU SOMBOR: Evidentirane četiri saobraćajne nezgode, DESET VOZAČA ZADRŽANO zbog alkohola

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirane su četiri saobraćajne nezgode. U saobraćajnim nezgodama četiri osobe su zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača.

Somborci muljali u GERONTOLOŠKOM CENTRU i auto agenciji

SOMBOR - U akciji "Signal", pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su nekoliko osoba na širem području Sombora zbog sumnje da su oštetili budžet Republike Srbije.

UHAPŠEN PREVARANT, prodavac filtera za vodu – oštećeni da se jave policiji

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru rasvetlili su šest prevara u kojima su građani oštećeni za 9.300 evra i 35.000 dinara i uhapsili B. V. (1969) iz Sombora koji se tereti da je učinio ova krivična dela.

MALA PENZIJA: Starac posadio marihuanu, pa ga uhvatili!

SOMBOR / APATIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru zaplenili su u pretresu stana i drugih prostorija dvojice Apatinaca više od 100 stabljika nalik na marihuanu.

PU Sombor: Evidentirano 16 saobraćajnih nezgoda, DVE OSOBE TEŠKO POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda.

Ukrali novac i DŽEPNI SAT, među lopovima i jedan IZ KULE

KULA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhvatili su petoro osumnjičenih ubrzo pošto su, kako se sumnja, učinili krivično delo teška krađa.

PU Sombor: Evidentirano sedam saobraćajnih nezgoda, tri osobe TEŠKO POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda.