Nase Mesto

Kriminal

BUDITE OPREZNI! U Odžacima prodaju KRADENO ZLATO

ODŽACI - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli su krivične prijave protiv petoro odgovornih lica ili zaposlenih u zlatarama, zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo prikrivanje, kupujući nakit koji potiče iz krivičnih dela.

Na deponiji u Vrbasu pronađeno mrtvo novorođenče

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su tridesettrogodišnju ženu koja se sumnjiči da je pri porođaju ubila novorođenče, čije je telo u ponedeljak ujutru pronađeno na deponiji u Vrbasu.

S.V. iz okoline Kule bežao od policije, pa bacio PIŠTOLJ I MUNICIJU

KULA - U još jednoj uspešnoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koja je okončana pravom policijskom poterom, zaplenjeno je oružje, ali i manja količina droge koju je osumnjičeni S.V. imao kod sebe.

Somborac u dvorištu napravio PLANTAŽU MARIHUANE – policija ostala U ŠOKU

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru otkrili su zasad kanabisa i zaplenili oko 76 kilograma ove biljke.

(FOTO) KRIMINAL CVETA! Uhvaćeni Somborci sa 5 KILOGRAMA DROGE

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od pet kilograma marihuane i uhapsili D. M. (56) i R. M. (29) iz Sombora, zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

MALOLETNI VRBAŠANIN osumnjičen za posedovanje DROGE

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivične prijave protiv jedanaest osoba, osumnjičenih za nelegalnu proizvodnju i prodaju ili posedovanje narkotika.

Uhapšeni S. M. i A. K. iz Sombora – pronađeno 4 kilograma AMFETAMINA

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru zaplenili su oko četiri kilograma materije nalik na amfetamin i uhapsili S. M. (1980) i A. K. (1957) iz Sombora.

Vrbašanin PAO U AKCIJI „ARES“, pronašli mu marihuanu i POLA MILIONA DINARA

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. V. (25) sa područja Vrbasa, zbog osnovane sumnje da je nelegalno trgovao narkoticima.

B92: Osuđen Milovan Raonić iz Sivca zbog pretnji Vučićevoj ćerki

SIVAC - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio Milovana Raonića (29) iz Sivca na osam meseci zatvora jer je u decembru prošle godine preko Fejsbuka ugrozio sigurnost ćerke sadašnjeg predsednika Aleksandra Vučića.

SRAMOTA! Ukrali 12 zbegova za košnice između Kruščića i Malog Stapara

KRUŠČIĆ - Sa pčelinjaka koji se nalazi na potezu Kruščić - Mali Stapar, ukradeno je 12 zbegova za košnice, u kojima stoji hranilica. Bilo koja informacija o počiniocima je dobrodošla.

Poslovni adresar