Nase Mesto

Kriminal

(FOTO) Otišao na pecanje, pa PRONAŠAO BOMBU u Ravnom Selu

RAVNO SELO - Strahinja Jovičin iz Ravnog Sela juče je na obali Jegričke uočio nešto nesvakidašnje i odmah pozvao policiju i upozorio meštane.

(FOTO) Odžačanin proizvodio i prodavao DROGU, pronašli mu i oružje i vagice

ODŽACI - Policija je još jednom pokazala da je na vrhu zadatka, kada je u pitanju sprečavanje distribucije opojnih sredstava i oružja na prostoru Zapadnobačkog okruga.

Vrbašani PONOVO rade sa drogom! Pronađeni heroin, kokain, amfetamin…

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneće krivične prijave protiv 13 osoba, zbog osnovane sumnje da su učinile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pakistanac pokušao da opljačka DEVOJČICU, policija u Somboru ga uhapsila

SOMBOR - Policija u Somboru je još jednom pokazala da je na visini zadatka i reagovala je u najkraćem mogućem roku.

Dvadesetjednogodišnjak KRAO PO SOMBORU, policija mu STALA NA PUT

SOMBOR - Zahvaljujući policijskoj ekipi u Somboru, još jedan razbojnik će biti priveden pravdi, a oštećenima će biti vraćen celokupan iznos.

BUDITE OPREZNI! U Odžacima prodaju KRADENO ZLATO

ODŽACI - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli su krivične prijave protiv petoro odgovornih lica ili zaposlenih u zlatarama, zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo prikrivanje, kupujući nakit koji potiče iz krivičnih dela.

Na deponiji u Vrbasu pronađeno mrtvo novorođenče

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su tridesettrogodišnju ženu koja se sumnjiči da je pri porođaju ubila novorođenče, čije je telo u ponedeljak ujutru pronađeno na deponiji u Vrbasu.

S.V. iz okoline Kule bežao od policije, pa bacio PIŠTOLJ I MUNICIJU

KULA - U još jednoj uspešnoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koja je okončana pravom policijskom poterom, zaplenjeno je oružje, ali i manja količina droge koju je osumnjičeni S.V. imao kod sebe.

Somborac u dvorištu napravio PLANTAŽU MARIHUANE – policija ostala U ŠOKU

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru otkrili su zasad kanabisa i zaplenili oko 76 kilograma ove biljke.

(FOTO) KRIMINAL CVETA! Uhvaćeni Somborci sa 5 KILOGRAMA DROGE

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od pet kilograma marihuane i uhapsili D. M. (56) i R. M. (29) iz Sombora, zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.