Nase Mesto

Kriminal

Kriminal

Uhapšen JOŠ JEDAN VRBAŠANIN zbog heroina i 200 tableta!

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Vrbašanina (41), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

MUP: Vrbašanin (39) PRODAVAO NARKOTIKE, pretresli mu stan u Novom Sadu

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv Vrbašanina (39), zbog osnova sumnje da je nelegalno trgovao narkoticima, a još tri osobe osumnjičene su za neovlašćeno držanje opojnih droga.

KRIMINAL U KUCURI: Pronađeni marihuana, amfetamin i startni pištolj

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu podneće krivičnu prijavu protiv meštanina Kucure (39), osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

U Vrbasu „pale“ krivične prijave zbog neovlašćenog držanja OPOJNIH DROGA

VRBAS - U još jednoj odličnoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, sprečena je nelegalna prodaja marihuane i tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Rasvetljeno razbojništvo, uhapšen V.P. (20) sa PODRUČJA VRBASA

VRBAS - U još jednoj uspešnoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, rasvetljeno je razbojništvo, a osumnjičeni su dovedeni pred lice pravde.

Uhapšen mladić koji je u Vrbasu štićenici Gerontološkog centra STRGAO LANČIĆ NASRED ULICE

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu uhapsili su I. I. (21) iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška krađa.

Sakrili 30 KILOGRAMA MARIHUANE u „Reno trafic“

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru zaplenili su oko 30 kilograma marihuane i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni za neovlašćeno držanje droge – dobili KRIVIČNE PRIJAVE

VRBAS - U još jednoj uspešnoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, kod više osoba su pronađeni i zaplenjeni narkotici.

(FOTO) Uhapšena zbog MARIHUANE, ORUŽJA i opreme za izlov ribe STRUJOM

SOMBOR - Ministarstvo unutrašnjih poslova u Somboru, u još jednoj uspešnoj akciji, otkrili su opojne droge, oružje i opremu za izlov ribe strujom.

Uhapšen osumnjičeni za silovanje i krađu vozila – „Alfa Rome“ PRONAĐEN U KULI

KULA / NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. P. (40) sa područja grada, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivična dela silovanje i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.