Nase Mesto

Saobraćaj

Saobraćaj

PU SOMBOR: Dve osobe zadobile TEŠKE telesne povrede

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 18 saobraćajnih nezgoda.

Policijska uprava Sombor: Evidentirano 13 saobraćajnih nesreća, jedna osoba poginula

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, dve osobe su zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača.

OPREZ! Pojačana kontrola vozača pogotovo MOTOCIKLISTA

KULA / VRBAS / ODŽACI - Saobraćajna policija u narednom periodu obavljaće pojačanu kontrolu saobraćaja, posebno vezano za prekršaje koje čine vozači motocikala, izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Nebojša Arsov, koji je apelovao na vozače, posebno motocikliste, da poštuju saobraćajne propise.

U opštini Kula 5 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, u Odžacima jedna

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama tri osobe su zadobile teške i 10 osoba lake telesne povrede.

(FOTO) SUDAR NA ULAZU U KULU kod bivše „Tehnike“, povređena oba vozača

KULA - Teška saobraćajna nesreća dogodila se juče na ulazu u Kulu, iz pravca Ruskog Krstura kod bivše fabrike "Tehnika". U pomoć povređenima odmah su priskočili radnici iz "Heresa".

U opštini Kula evidentirano pet SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, u Odžacima tri

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama tri osobe su zadobile teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača.

U Somboru pet PIJANIH VOZAČA, u Kuli i Odžacima po jedan

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama pet osoba je zadobilo teške i 16 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača.

(FOTO) Saobraćajna nesreća u Crvenki, automobil završio NA KROVU

CRVENKA - Prema nezvaničnim saznanjima, sinoć se u centru Crvenke kod semafora dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedan automobil završio na krovu!

OBRATITE PAŽNJU NA BRZINU: Protekle sedmice policija izdala 537 prekršajnih naloga

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je zadobila teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 19 vozača.

VEŽITE POJASEVE: Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju

KULA / VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova danas će sprovesti pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju, u ponedeljak, u okviru akcije pojačane kontrole korišćenja sigurnosnih pojaseva na svim evropskim putevima.