Nase Mesto

Saobraćaj

Evidentirano SEDAM SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, četiri osobe POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda.

PU Sombor evidentirala 17 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, u Kuli 2 osobe TEŠKO POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama tri osobe su zadobile teške i 18 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

U nesrećama DVE OSOBE TEŠKO POVREĐENE, deset osoba lakše

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda.

Vozači, OPREZ! Danas pojačana kontrola saobraćaja u zemlji

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije danas će sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja u zemlji, a posebnu pažnju će obratiti na kontrolu brzine, proveru alkoholisanosti vozača, kao i da li vozači koriste sigurnosni pojas.

U saobraćajnim nesrećama 2 OSOBE POGINULE, 5 teško povređeno

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 18 saobraćajnih nezgoda.

Tri osobe TEŠKO POVREĐENE u saobraćaju, zadržano SEDAM PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda.

Vrbašanin udario ženu autom, PA POBEGAO! Policija ga ubrzo pronašla

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu uhapsili su vozača osumnjičenog da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređena četrdesetdevetogodišnja meštanka.

Dve osobe TEŠKO POVREĐENE u nesrećama, zadržano osam PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda.

PU Sombor: Dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća, policija zadržala 9 PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda.

MUP zabeležio pet saobraćajnih nesreća i zadržao šest PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda.