Nase Mesto

Saobraćaj

Policija zadržala 16 vozača pod dejstvom alkohola, povređeno 9 osoba

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o stanju bezbednosti u saobraćaju u prethodnom periodu za opštine Kula, Sombor i Odžaci.

Ako zaobiđete ova tri vozila platićete kaznu od 30.000 dinara, a možete da završite...

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Zakon ponekad ume da bude zbunjujuć, pa tako zbog jedne "rupe" u Zakonu o saobraćaju vozači u Srbiji mogu da plate visoku novčanu kaznu, pa čak i da odu u zatvor.

U proteklom periodu evidentirano 11 saobraćajnih nezgoda, osam osoba povređeno

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o stanju bezbednosti saobraćaja na području opština Kula, Sombor i Odžaci.

Pet osoba povređeno u saobraćajnim nezgodama, zadržano šest pijanih vozača

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o stanju bezbednosti saobraćaja na području opština Kula, Sombor i Odžaci.

HAOS NA PUTEVIMA uoči praznika – u saobraćajnim nesrećama POVREĐENO 8 OSOBA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova u Somboru izdalo je saopštenje o stanju bezbednosti u saobraćaju u toku prethodne nedelje.

Pijani i neoprezni vozači IZAZVALI 16 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA u toku prethodne nedelje

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o stanju bezbednosti u saobraćaju na području Zapadnobačkog okruga, koje možete da pročitate u redovima koji slede.

Policija zadržala 13 pijanih vozača, 9 osoba ZADOBILO POVREDE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Policijska uprava Sombor objavila je izveštaj o stanju bezbednosti saobraćaja, koji vam prenosimo u narednim redovima.

Vozači, OPREZ! Od danas POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U periodu od 11. do 17. decembra, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne polcije, sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja.

Novi zakon donosi VISOKE KAZNE ZA PEŠAKE! Ovih pravila odsad morate da se pridržavate

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Novi zakon o bezbednosti saobraćaja neće biti rigorozan samo prema vozačima, nego će i pešaci morati da plate velike novčane kazne, ukoliko se ne budu pridržavali pravila.
saobraćajna-vozačka-dozvola

Strašna nedelja za nama: Jedna osoba POGINULA, izdato 413 prekršajnih naloga

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku nedelje koja je za nama, Policijska uprava u Somboru evidentirala je 14 saobraćajnih nesreća.