Nase Mesto

Saobraćaj

Vozači, OPREZ! Od danas POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U periodu od 11. do 17. decembra, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne polcije, sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja.

Novi zakon donosi VISOKE KAZNE ZA PEŠAKE! Ovih pravila odsad morate da se pridržavate

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Novi zakon o bezbednosti saobraćaja neće biti rigorozan samo prema vozačima, nego će i pešaci morati da plate velike novčane kazne, ukoliko se ne budu pridržavali pravila.
saobraćajna-vozačka-dozvola

Strašna nedelja za nama: Jedna osoba POGINULA, izdato 413 prekršajnih naloga

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku nedelje koja je za nama, Policijska uprava u Somboru evidentirala je 14 saobraćajnih nesreća.

Voze pijani i UGROŽAVAJU ŽIVOTE NAŠE DECE! Policija privela 12 vozača U ALKOHOLISANOM STANJU

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda.

Policija u prethodnom periodu ZADRŽALA 12 LICA koja su vozila pod dejstvom alkohola

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 7 saobraćajnih nezgoda.

PORAŽAVAJUĆA STATISTIKA: U toku protekle nedelje, zadržano 12 PIJANIH VOZAČA

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula i 13 osoba je zadobilo lake telesne povrede.

Vozači, pripremite ZIMSKU OPREMU, inače ćete PLATITI KAZNU

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova u Somboru podseća vozače da u periodu od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena zimskom opremom ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica.

PU Sombor: Evidentirano 12 udesa, 15 OSOBA POVREĐENO

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda.

Od danas OBAVEZNE ZIMSKE GUME, kazne do 800.000 DINARA!

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Po Zakonu o bezbednosti saobraćaja, od srede, 1. novembra, vozači su dužni da na svojim vozilima imaju zimske pneumatike, ukoliko se na kolovozu nalaze poledica ili sneg.

PU Sombor evidentirala 15 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, 9 osoba TEŠKO POVREĐENO

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda.

PU Sombor: Evidentirano 14 saobraćajnih nesreća, 11 OSOBA POVREĐENO

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda.

Evidentirano 19 saobraćajnih nesreća, 14 osoba povređeno, u opštini Kula JEDNA OSOBA POGINULA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 19 saobraćajnih nezgoda.

Evidentirano SEDAM SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, četiri osobe POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda.

PU Sombor evidentirala 17 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, u Kuli 2 osobe TEŠKO POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama tri osobe su zadobile teške i 18 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

U nesrećama DVE OSOBE TEŠKO POVREĐENE, deset osoba lakše

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda.

Vozači, OPREZ! Danas pojačana kontrola saobraćaja u zemlji

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije danas će sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja u zemlji, a posebnu pažnju će obratiti na kontrolu brzine, proveru alkoholisanosti vozača, kao i da li vozači koriste sigurnosni pojas.

U saobraćajnim nesrećama 2 OSOBE POGINULE, 5 teško povređeno

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 18 saobraćajnih nezgoda.

Tri osobe TEŠKO POVREĐENE u saobraćaju, zadržano SEDAM PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda.

Vrbašanin udario ženu autom, PA POBEGAO! Policija ga ubrzo pronašla

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu uhapsili su vozača osumnjičenog da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređena četrdesetdevetogodišnja meštanka.

Dve osobe TEŠKO POVREĐENE u nesrećama, zadržano osam PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda.

PU Sombor: Dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća, policija zadržala 9 PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda.

MUP zabeležio pet saobraćajnih nesreća i zadržao šest PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda.
saobraćaj

VOZAČI, USPORITE! Nabavljeni novi radari, policija najavila POJAČANU KONTROLU

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova je nabavilo 51 uređaj za merenje brzine kretanja vozila sa računarskom opremom pomoću koje će se sakupljati i analizirati podaci o saobraćajnim nezgodama kako bi se smanjio broj povređenih i poginulih na putevima u Republici Srbiji.

PU Sombor: Jedna osoba u Kuli poginula, ukupno povređeno 15 ljudi

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda.

MUP: Na drumu deset PIJANIH VOZAČA i četiri povređene osobe

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama četiri osobe su zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača.