Nase Mesto

Saobraćaj

Saobraćaj

PU Sombor: POVREĐENO ŠEST OSOBA, četiri vozača zadržana zbog alkohola

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda.

Na teritoriji PU Sombor u saobraćaju POVREĐENO 12 OSOBA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda.

PU SOMBOR: Evidentirane četiri saobraćajne nezgode, DESET VOZAČA ZADRŽANO zbog alkohola

KULA / ODŽACI / SOMBOR - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirane su četiri saobraćajne nezgode. U saobraćajnim nezgodama četiri osobe su zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača.

PU Sombor: Evidentirano 16 saobraćajnih nezgoda, DVE OSOBE TEŠKO POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda.

PU Sombor: Evidentirano sedam saobraćajnih nezgoda, tri osobe TEŠKO POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda.

Zbog povećanog broja zahteva za vozačke dozvole, MUP će raditi i VIKENDOM

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Zbog povećanog broja zahteva za zamenu vozačkih dozvola na starom obrascu, Ministarstvo unutrašnjih poslova u Somboru obaveštava građane da će šalteri raditi subotom i nedeljom od 08:00 do 13:00 časova.

PU Sombor: Evidentirano 11 saobraćajnih nesreća, JEDNA OSOBA POGINULA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, tri osobe su zadobila teške i četiri osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 17 vozača.

Obaveštavaju se vozači da stare vozačke dozvole važe do 10. juna

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova, Policijska uprava u Somboru podseća građane da će vozačke dozvole na starom obrascu, u skladu sa čl. 351 Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, važiti do 10. juna 2017. godine.

Na području PU Sombor evidentirano 14 saobraćajnih nesreća, 3 osobe TEŠKO POVREĐENE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama tri osobe su zadobila teške i 11 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača.
saobraćaj

VOZAČI, USPORITE! Na putevima se sprovodi pojačana kontrola brzine kretanja vozila

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave saobraćajne policije, u okviru obeležavanja Četvrte svetske nedelje bezbednosti saobraćaja na putevima, tokom ove sedmice, od danas do 14. maja, sprovodiće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila.