Nase Mesto

Saobraćaj

MUP zabeležio pet saobraćajnih nesreća i zadržao šest PIJANIH VOZAČA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda.
saobraćaj

VOZAČI, USPORITE! Nabavljeni novi radari, policija najavila POJAČANU KONTROLU

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova je nabavilo 51 uređaj za merenje brzine kretanja vozila sa računarskom opremom pomoću koje će se sakupljati i analizirati podaci o saobraćajnim nezgodama kako bi se smanjio broj povređenih i poginulih na putevima u Republici Srbiji.

PU Sombor: Jedna osoba u Kuli poginula, ukupno povređeno 15 ljudi

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda.

MUP: Na drumu deset PIJANIH VOZAČA i četiri povređene osobe

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama četiri osobe su zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača.

Prenosimo izveštaj MUP-a: Ishod saobraćajnih nesreća u protekloj nedelji

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda.

(FOTO) POLICAJCI NA MOTORIMA tokom maja i juna otkrili više od 300 prekršaja

KULA / VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - Motocikli - presretači, bez spoljnih obeležja policije, jedno su od najefikasnijih sredstava u kontroli saobraćaja, budući da im učinioci prekršaja teško mogu pobeći.

Stižu NOVE TABLICE bez Č, Ć, Š, Ž, Đ, Y i W – ali...

KULA / VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - Prema poslednjim izmenama i dopunama Pravilnika o registraciji motornih i priključnih vozila, izbacuju se problematična slova iz našeg pisma, ali takođe i slova Y i W, dok slovo X ostaje.

Na teritoriji Policijske uprave Sombor 12 saobraćajnih nesreća, JEDNA OSOBA POGINULA

SOMBOR / ODŽACI / KULA - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda.

PU Sombor: Evidentirano 10 saobraćajnih nezgoda, u opštini Kula IMA POGINULIH

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda.

PU Sombor: Evidentirano 19 saobraćajnih nesreća, 20 osoba POVREĐENO

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 19 saobraćajnih nezgoda.

Poslovni adresar