Nase Mesto

Infrastruktura

U ponedeljak i utorak najavljena ISKLJUČENJA STRUJE u Somboru

SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, za ponedeljak 21. i utorak 22. avgust 2017. godine.

Delovi Kule i Vrbasa u subotu ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Vrbasu za subotu, 19. avgust 2017. godine.

JKP „Usluga“: Odžačani koji nisu platili vodu će biti ISKLJUČENI SA VODOVODNE MREŽE

ODŽACI - Javno komunalno preduzeće "Usluga" iz Odžaka obaveštava sve dužnike da će od četvrtka, 17. avgusta početi sa isključenjem dužnika sa gradske vodovodne mreže.

Pomoćnik predsednice opštine Odžaci potpisao ugovor za RADNU ZONU u Karavukovu

KARAVUKOVO - Pomoćnik predsednice opštine Odžaci Milorad Stanišić u petak, 11. avgusta, prisustvovao je potpisivanju ugovora o sufinansiranju jedinica lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije po javnom pozivu koji je sprovelo Ministarstvo privrede.

U Kucuri za sutra najavljeno ISKLJUČENJE ELEKTRIČNE ENERGIJE

KUCURA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri za sredu, 16. avgust 2017. godine.

Počinju radovi na mostu Odžaci – Bački Gračac, MENJA SE REŽIM SAOBRAĆAJA

ODŽACI / BAČKI GRAČAC - Od četvrtka, 17. avgusta, na drumskom mostu preko kanala Dunav-Tisa-Dunav, na deonici opštinskog puta L-410 između Odžaka i Bačkog Gračaca primenjivaće se novi režim saobraćaja.

Zbog radova na elektromreži, Sombor u ponedeljak OSTAJE BEZ STRUJE

SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, za ponedeljak 14. avgust 2017. godine.

Lepe vesti za sve alergične: „Komunalac“ iz Vrbasa UKLANJA AMBROZIJU

VRBAS - Ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ uklanjaju ambroziju sa javih površina na području vrbaske opštine na osnovu Programa zaštite i unapređenja životne sredine u opštini Vrbas.

Od Vrbasa do Novog Sada vozom za 15 minuta? – U novembru počinju radovi

KULA / VRBAS - Zbog velikih letnjih vrućina, dotrajalih pruga i stare naponske mreže, putovanje vozom u ovom periodu godine traje duže nego obično. Iako su u saobraćaj uvedeni novi vozovi, oni se i dalje kreću poprilično sporo. Međutim, najavljena ulaganja u železnički saobraćaj mogu sve da promene na bolje.

PONOVO GORI DEPONIJA u Odžacima, ekipe vatrogasaca na terenu

ODŽACI - Obaveštavaju se građani da deponija u Odžacima gori i da će zbog prevelike potrošnje vode vatrogasne službe, usled gašenja požara, možda doći do isključenja vode.

Poslovni adresar