Nase Mesto

Infrastruktura

Infrastruktura

Deo Kule sutra pre podne OSTAJE BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli za sredu, 28. jun 2017. godine.

(FOTO) (VIDEO) Nastavlja se SANACIJA KOLOVOZA širom opštine Vrbas

VRBAS - Ekipe putara Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac Vrbas“ privele su kraju radove na sanaciji udarnih rupa na kolovozima širom vrbaske opštine.

Danas i sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE u Kuli i Ruskom Krsturu

KULA / RUSKI KRSTUR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Ruskom Krsturu za ponedeljak 26. i utorak 27. jun.

Savremena tehnologija u vrbaskom vodovodu, pratite potrošnju PUTEM APLIKACIJE

VRBAS - Izuzetno kvalitetan rad, organizacija i inovativnost u radu, svrstali su Poslovnu jedinicu „Vodovod i kanalizacija“, JP „Komunalac Vrbas“, među tri najuspešnija preduzeća u ovoj oblasti u Srbiji.

U Kuli i Somboru najavljena ISKLJUČENJA STRUJE u četvrtak i petak

KULA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Somboru za četvrtak 22. i petak 23. jun.

Sombor i Karavukovo OSTAJU BEZ STRUJE u utorak i sredu

SOMBOR / KARAVUKOVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Karavukovu za utorak 20. i sredu 21. jun 2017. godine.

(VIDEO) „Komunalac“ Vrbas nudi POMOĆ U PLAĆANJU RAČUNA

VRBAS - Javno komunalno preduzele "Komunalac" iz Vrbasa odlučilo je da pomogne građanima koji imaju dug prema preduzeću, a nalaze se u teškoj materijalnoj situaciji, da taj dug izmire na rate.

Kula i Vrbas u ponedeljak ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Vrbasu za ponedeljak, 19. jun 2017. godine.

(FOTO) INDUSTRIJSKA ZONA spremna, čekamo kamen temeljac pogona „Fiorano“ i „Seveplant“

KULA - Opština Kula kompletira infrastrukturno opremanje industrijske zone u Kuli. Pošto su izgrađeni svi neophodni infrastrukturni i komunalni objekti, usledilo je postavljanje javne rasvete.

Kula, Vrbas i Sombor TRI DANA BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA / VRBAS / SOMBOR – Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli, Vrbasu i Somboru za 14, 15. i 16. jun 2017. godine.