Nase Mesto

Infrastruktura

Infrastruktura

KOMUNALAC NA ZADATKU – sanirana havarija u Kuli

KULA – Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ iz Kule, objavilo je spisak poslova koje su njihove ekipe obavile u prethodnom periodu.

(FOTO) Podigla se rešetka, Komunalac ODMAH REAGOVAO

KULA – Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ iz Kule, objavilo je spisak poslova koje su njihove ekipe obavile u prethodnom periodu.

Povremena ISKLJUČENJA STRUJE u ponedeljak i utorak u Kuli, Vrbasu i Somboru

VRBAS / KULA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli, Somboru i Vrbasu za ponedeljak 24. april i utorak 25. april.

Završena izgradnja deonice saobraćajnice u radnoj zoni u Odžacima

ODŽACI - Završena je izgradnja deonice saobraćajnice u radnoj zoni u Odžacima u dužini od 1.270 metara. Vrednost izvedenih radova prema ugovoru je nešto više od 15,6 miliona dinara sa PDV-om, a po 50 odsto sredstava izdvojili su Opština Odžaci i Ministarstvo privrede.

NASTAVLJAJU SE RADOVI: Delovi Vrbasa i Sombora sutra bez struje

SOMBOR / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Vrbasu za petak, 21. april 2017. godine.

Izlio se mazut u Lamelama, MOGUĆE ZAGUŠENJE u narednih par dana

KULA - Iz JKP "Komunalac" Kula obaveštavaju građane da je u Lamelama, u ulici Maršala Tita 248, došlo do izlivanja mazuta iz kotlarnice u fekalnu kanalizaciju.

BEZ STRUJE će sutra ostati delovi Vrbasa, Sombora i Ruskog Krstura

VRBAS / SOMBOR / RUSKI KRSTUR - Zbog planiranih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje za četvrtak, 20. april 2017. godine.

Plan akcije odnošenja kabastog otpada u OPŠTINI VRBAS

VRBAS - Prva ovogodišnja akcija odnošenja kabastog otpada iz vrbaskih domaćinstava biće organizovana u subotu, 22. aprila, najavljuju u PJ „Čistoća”.

Novo priznanje za JKP „Komunalac“ Vrbas: „Lafarge Holcim“ dodelio specijalu plaketu

VRBAS - Na adresu Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac Vrbas“ početkom nedelje stiglo je novo priznanje. Naime, francuska kompanija „Lafarge Holcim“ dodelila je vrbaskom „Komunalcu“ specijalnu plaketu za „Izuzetan doprinos razvoju inovativnih proizvoda i usluga.“
plasticne cevi

Komunalac Kula svaki dan na terenu, evo šta su uradili do sada

KULA - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Kule, objavilo je spisak poslova koje su njihove ekipe obavile u prethodnom periodu.