Nase Mesto

Infrastruktura

Sutra RADOVI NA MREŽI, bez struje u Somboru, Sivcu i Bogojevu

SOMBOR / SIVAC / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Sivcu i Bogojevu za utorak, 12. decembar.

(VIDEO) Nastavljaju se radovi, Kuljani dobijaju kanalizaciju DO PROLEĆA

KULA - U opštini Kula u toku je izgradnja kanalizacione mreže i potisnog voda sa crpnim stanicama između Kule i Crvenke.

Od danas NOVI RED VOŽNJE u železničkom saobraćaju

U noći između 09. i 10. decembra 2017. godine u 0.01 sati na području „Infrastrukture železnice Srbije“ ad, kao i na rasporedima svih železnica Evrope, stupa na snagu novi red vožnje za 2017/2018. godinu, koji ce važiti od 10.12.2017. godine do 08.12.2018. godine.

SRAMOTA! U centru Kule PONOVO ZAPALJENI KONTEJNERI

KULA - Umesto da čuvamo svoj grad i njegovu imovinu i trudimo se da živimo u što lepšem okruženju, to izgleda nije moguće.

POKS u nedelju organizuje peticiju PROTIV UKIDANJA voznog stajališta u Novom Sivcu

SIVAC - U nedelju, 10. decembra 2017. godine, Pokret obnove Kraljevine Srbije će organizovati prikupljanje potpisa na pijaci u Sivcu.

Zimska služba vrbaskog „Komunalca“ SPREMNO DOČEKUJE najavljene snežne padavine

VRBAS - Prema prognozi meteorologa za dane predstojećeg vikenda u subotu u popodnevnim časovima očekuju se snežne padavine, pa iz Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac" Vrbas obaveštavaju da su ekipe Zimske službe spremne za intervenciju.

U Vrbasu i Somboru najavljena ISKLJUČENJA STRUJE za vikend

VRBAS / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu i Somboru za subotu 9. i nedelju 10. decembar.

U toku ISPIRANJE VODOVODNE MREŽE u Bačkom Dobrom Polju, mole se stanovnici da budu...

BAČKO DOBRO POLJE - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Vrbasa obaveštava sve stanovnike Bačkog Dobrog Polja, da je u toku ispiranje vodovodne mreže.

Sutra PONOVO ISKLJUČENJE STRUJE u Sivcu i Somboru

SIVAC / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Sivcu i Somboru za četvrtak, 7. decembar.

(VIDEO) JKP „Komunalac“ Vrbas: Zimska služba uspešno intervenisala

VRBAS - U saopštenju JKP "Komunalac" Vrbas navodi se da su proteklog vikenda radnici Zimske službe imali pune ruke posla zbog snega koji je padao u subotu na nedelju.

(FOTO) Kvar u kotlarnici „Soliter“ – U toku radovi na otklanjanju

VRBAS - Usled kvara na kotlu koji su radnici JKP "Standard" uočili jutros, prilikom pokretanja grejnog sistema, korisnici usluga kojima se toplotna energija isporučuje iz ove mini-toplane neće imati grejanje tokom prepodnevnih časova.
struja-osiguraci-elektricna-energija-iskljucenja

Sivac i Sombor ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE u sredu pre podne

SIVAC / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Sivcu i Somboru za sredu, 6. decembar.

U Odžacima počeli radovi na izgradnji zgrade za smeštaj izbeglih i prognanih lica

ODŽACI - Prošle nedelje, 19. novembra, u naselju Pejton u Odžacima, zvanično su počeli radovi na izgradnji stambene zgrade namenjene za smeštaj izbeglih i prognanih lica.

Kramerova ulica PONOVO PRED REKONSTRUKCIJOM, bez troškova za Opštinu

KULA - Svi su izgledi da će Kramerova ulica biti ponovo, i to po treći put rekonstruisana. Da li zbog kiše i neadekvatno postavljene podloge, behaton ploče, na kolovozu u Kramerovoj ulici kod Pošte, su se podigle.

(FOTO) Evo kako napreduju radovi u ulici Ive Lole Ribara u Odžacima

ODŽACI - Za juče je bilo predviđeno asfaltiranje desne strane kolovozne trake u ulici Ive Lole Ribara u Odžacima u dužini od 500 metara.

Sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE u Vrbasu, Kuli i Somboru

VRBAS / KULA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu, Kuli i Somboru za četvrtak, 30. novembar.

U utorak i sredu BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE veći deo SOMBORA

SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru za utorak, 28. i sredu, 29. novembar 2017. godine.

(FOTO) Vredna ekipa JKP „Standard“ za vikend menjala toplovodne cevi kod Gimnazije u Vrbasu

VRBAS - Radna ekipa Javnog komunalnog preduzeća „Standard“ izvela je tokom vikenda radove na zameni toplovodnih cevi koje povezuju objekat vrbaske Gimnazije sa kotlarnicom u Soliteru.

Stižu niske temperature, evo kako da ZAŠTITITE VODOMER I INSTALACIJE

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Budući da nas u narednom periodu očekuju zimski dani, koji će biti praćeni niskim temperaturama, iz Javnog komunalnog preduzeća “Vodokanal” Sombor apeluju na građane koji žive u kućama da blagovremeno toplotno izoluju svoje vodomere i unutrašnje instalacije.

Isključenje vode u Odžacima ODLOŽENO ZA ČETVRTAK

ODŽACI - Uprkos najavljenom isključenju vode u Odžacima na dan, 22. novembar, isključenje je odloženo.

(VIDEO) Radovi na postavljanju fekalne kanalizacije u ulici R. Končara u Kuli

KULA - Prenosimo vam kadrove iz ulice Rade Končara u Kuli, gde se izvode radovi na postavljanju dugo očekivane fekalne kanalizacije.

(VIDEO) Najavljena akcija odnošenja KABASTOG I BILJNOG OTPADA u selima opštine Vrbas

SAVINO SELO / RAVNO SELO / BAČKO DOBRO POLJE / ZMAJEVO / KUCURA - Jesenja akcija odnošenja kabastog i biljnog otpada iz domaćinstava u selima vrbaske opštine biće organizovana uz redovno odnošenje smeća, od ponedeljka 27. novembra do petka 01. decembra 2017. godine.

(FOTO) Blokovi 18 i Save Kovačevića u Vrbasu dobili NOVE EKSPANZIONE POSUDE

VRBAS - U dve blokovske kotlovnice u Vrbasu, u Bloku „18“ i Bloku Save Kovačevića, instalirane su nove ekspanzione posude koje će bitno unaprediti rad ovih mini-toplana.

VAŽNO OBAVEŠTENJE za žitelje Kucure: Ovih dana moguć smanjen pritisak i ZAMUĆENJE VODE

KUCURA - Poslovna jedinica "Vodovod i kanalizacija" Javnog komunalnog preduzeća "Kumunalac" iz Vrbasa, danas je uputila saopštenje žiteljima Kucure.

Za utorak najavljeni radovi na mreži, ISKLJUČENJA STRUJE u Somboru

SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru za utorak, 21. novembar 2017. godine.

„Euroauto“ doo – Kula

SC Kovač DOO – Ruski Krstur