Nase Mesto

Infrastruktura

Sutra PONOVO ISKLJUČENJA STRUJE u Somboru, Ratkovu i Vrbasu

SOMBOR / RATKOVO / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Ratkovu i Vrbasu za sredu, 18. oktobar.

(FOTO) (VIDEO) U Vrbasu u toku HITNA SANACIJA ulivne šahte, predsednik Glušac obišao radove

VRBAS - Delegacija rukovodstva Opštine Vrbas i Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Vrbas, na čelu su predsednikom Opštine Milanom Glušcem, obišla je u ponedeljak, 16. oktobra radove na sanaciji prve fekalne stanice u Sremskoj ulici u Vrbasu.

Spremite se, sutra bez električne energije ostaje CELO RATKOVO

RATKOVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Ratkovu za utorak, 17. oktobar.

(VIDEO) (FOTO) Vrbaski „Komunalac“ u akciji sređivanja puteva za zimsku sezonu

VRBAS - Ekipe putara JKP „Komunalac“, u sklopu redovnih aktivnosti a u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, nastavljaju radove širom vrbaske opštine.

U Kuli započete tople probe, bliže nam se GREJNA SEZONA i topli radijatori

KULA - Iako je ovih dana temperatura prijatna, noću ipak bude hladnije, tako da svi s nestrpljenjem očekujemo početak grejne sezone.

Odžačani sutra PONOVO NEĆE IMATI VODU, a evo i zbog čega

ODŽACI - Odžaci su ove godine imali mnogo problema sa vodosnabdevanjem, a posebno letos, za vreme najvećih vrućina.

Sutra bez struje Zmajevo, Vrbas, Sombor i CELO DERONJE

ZMAJEVO / VRBAS / SOMBOR / DERONJE - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Zmajevu, Vrbasu, Somboru i Deronjama za petak, 13. oktobar.

PONOVO ISKLJUČENJA! Sombor i Vrbas sutra BEZ STRUJE

SOMBOR / VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Vrbasu za četvrtak, 12. oktobar.

(FOTO) Vrbaski „Komunalac“ nastavlja sa radovima na vodovodnoj mreži

VRBAS - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Vrbasa nastavlja sa aktivnostima čiji je cilj poboljšanje usluga koje pružaju krajnjem potrošaču.

JKP „Standard“ ugostio Dejana Babina, najavljena OPTIMIZACIJA SISTEMA daljinskog grejanja

VRBAS - U sklopu planova unapređenja i efikasnijeg poslovanja JKP "Standard" Vrbas, ovo preduzeće posetio je Dejan Babin, rukovodilac Sektora za energetsku efikasnost novosadske firme ProEnergo.