Nase Mesto

Infrastruktura

Infrastruktura

Zbog radova na elektromreži, Vrbas sutra ostaje BEZ STRUJE

VRBAS – Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu za utorak, 23. maj 2017. godine.

Deo Vrbasa u ponedeljak ostaje BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

VRBAS - Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Vrbasu za ponedeljak, 22. maj 2017. godine.

DOBRA VEST ZA VOZAČE: Završena rekonstrukcija dela puta Kruščić – Bački Gračac

KRUŠČIĆ - Završena je rekonstrukcija dela puta Kruščić - Bački Gračac u dužini od oko 3300 metara, od mosta do puta Bački Gračac - Bački Brestovac.

Ruski Krstur i Savino Selo sutra ostaju BEZ STRUJE zbog radova na mreži

RUSKI KRSTUR / SAVINO SELO - Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Ruskom Krsturu i Savinom selu za subotu, 20. maj 2017. godine.

(FOTO) U Vrbasu NASTAVLJENA AKCIJA košenja užeg centra grada

VRBAS - Nakon košenja prilaznih puteva, ekipe Zelenila Poslovne jedinice „Čistoća“ JKP "Komunalac" Vrbas usmerile su aktivnosti na centralne delove grada.

Za sutra najavljena ISKLJUČENJA STRUJE u Vrbasu i Somboru

VRBAS / SOMBOR - Zbog planiranih radova na elektromreži, u petak, 19. maja 2017. godine, bez struje će ostati neki delovi Sombora i Vrbasa.

SPREMITE SE: Sombor i Bogojevo u sredu POVREMENO BEZ STRUJE

SOMBOR / BOGOJEVO - Zbog najavljenih radova na elektromreži, za sredu 17. maj 2017. godine najavljena su povremena isključenja struje u Somboru i Bogojevu.

Komunalac ponovo u akciji – SANIRANA HAVARIJA u Kuli

KULA – Ekipa Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ iz Kule, bila je vredna i u proteklom periodu i obavila je mnogobrojne poslove kako bi se poboljšao kvalitet života u našoj sredini.

Pripremite se: Sombor i Bogojevo sutra BEZ STRUJE

SOMBOR / BOGOJEVO - Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Bogojevu za petak, 12. maj 2017. godine.

„Komunalac“ Vrbas nastavlja sa vrednim radom na uređenju zelenih površina

VRBAS - U sklopu redovnih aktivnosti, ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ nastavile su radove na održavanju javnih zelenih površina.