Nase Mesto

Intervju

Intervju

(INTERVJU) Vuk Sekulić, ĐAK GENERACIJE OŠ „Isa Bajić“ u Kuli

KULA - Zvanje Đaka generacije, Vuk Sekulić iz VIII2 je potvrdio i bodovima na Završnom ispitu. Iako se nalazi na zasluženom odmoru, izdvojio je vreme i odgovorio na pitanja koja su mu postavili članovi eNovinarske sekcije iz redakcije "Isinog Dnevnika".
latinka vasiljković

(INTERVJU) Naše novine: Latinka Vasiljković, predsednica opštine Odžaci

ODŽACI - U svom prvom obraćanju za medije pošto je izabrana za predsednicu opštine Odžaci, Latinka Vasiljković je za Naše novine pričala o planovima za budućnost.

(INTERVJU) Siniša Adamović, v.d. direktor JKP „Komunalac“ Vrbas

VRBAS - Ocenjujući zatečeno stanje u Javnom komunalnom preduzeću „Komunalac" Vrbas, prilikom preuzimanja dužnosti 8. maja tekuće godine, vršilac dužnosti direktora Siniša Adamović, diplomirani pravnik odgovorio je na nekoliko novinarskih pitanja u vezi sa daljom orijentacijom i poslovnim planom preduzeća.

(VIDEO) RAZGOVOR sa Ljiljanom Barna Nikitović, direktoricom ŠOMO Kula

KULA - U petak, 28. aprila posetili smo Školu za osnovno muzičko obrazovanje Kula, gde smo razgovarali sa Ljiljanom Barna Nikitović, koja nas je malo bolje upoznala sa aktivnostima i radom same škole.

MARIJAN: „Stojim iza svog rada i izgovorenih reči“ – Intervju za Naše novine

ODŽACI - Na sednici Vlade doneta odluka je o imenovanju Dušana Marijana za načelnika Zapadnobačkog upravnog okruga. Povodom toga i predstojećih izbora, za "Naše novine" Dušan Marijan je podelio malo više informacija o aktuelnim temama.

(INTERVJU) Smiljana Tomašević, v.d. direktorka JKP „Komunalac“ Vrbas

VRBAS - JKP „Komunalac“ Vrbas, najveće i najznačajnije komunalno preduzeće u Opštini Vrbas, broji preko 200 zaposlenih i obavlja vodosnabdevanje kao pretežnu delatnost, zatim deponovanje smeća, održavanje zelenih površina, usluge kanalizacije, održavanja puteva, projektovanje...

(INTERVJU) Otkrivamo TAJNE GREJANJA – pelet, toplotne pumpe, gas, drva i ugalj

KULA - Protekli meseci doneli su nam zimu sa kakvom se dugo nismo sreli. Ekstremno niske temperature su trajale dugo i mnoge od nas uhvatile nespremne. U potrazi za odgovorom kako da zima bude jeftinija, posetili smo firmu "Terming" - stručnjake za grejanje.

INTERVJU: Zoran Bulatović o privredi u Zapadnobačkom okrugu – MANJE PLATE u odnosu na...

SOMBOR / KULA / ODŽACI - O privrednim kretanjima u Regionu Zapadnobačkog upravnog okruga, više informacija sa građanima je podelio v.d. direktor PKS - Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga - gospodin Zoran Bulatović.

Novo krilo Doma zdravlja DO KRAJA GODINE – Intervju sa doktorom Žarkom Ševinom

KULA - Doktor Žarko Ševin je nedavno reizabran za direktora Doma zdravlja Kula i povodom toga sa njim smo razgovarali o finansijskoj situaciji, izgradnji novog krila i nedostatku lekarskog osoblja u Domu zdravlja u Kuli.

INTERVJU: Zoran Bulatović o novostima u RPK Sombor

SOMBOR - Novi Zakon o privrednim komorama usvojen prošle godine, stupio je na snagu 1. januara 2017. godine. Šta nam donosi novi Zakon, razgovaramo sa dosadašnjim predsednikom RPK Sombor a sada v.d. direktorom - gospodinom Zoranom Bulatovićem.