Nase Mesto

Izbori 2017

DJB Vrbas: Glasački listići za SNS i PS u Vrbasu OBELEŽENI ŠIFRAMA

VRBAS - Kako tvrdi Opštinski odbor pokreta "Dosta je bilo" Vrbas, veliki broj glasačkih listića sa prethodno održanih lokalnih izbora je na neki način obeležen. U celosti prenosimo saopštenje pokreta povodom ove situacije.

Naše novine Odžaci: Novi saziv – stari lideri

ODŽACI - Nosioci lista političkih organizacija, koje su prešle izborni cenzus, za Naše novine Odžaci govore o izborima koji su prošle nedelje održani u opštini Odžaci.

Pobeda Srpske napredne stranke na lokalnim izborima U OPŠTINI ODŽACI

ODŽACI - Izborna komisija opštine Odžaci objavila je rezultate juče održanih lokalnih izbora. Ubedljivu pobedu odnela je lista Srpske napredne stranke.

SNS u opštini Vrbas pobedio na svim biračkim mestima – OSIM NA OVA DVA

VRBAS - Prema zvaničnim rezultatima Opštinske izborne komisije, na lokalnim izborima u Vrbasu, Srpska napredna stranka je dobila apsolutnu većinu glasova, tačnije 8.449 birača je glasalo za SNS.

MUP: Auto u Odžacima se SAMOZAPALIO USLED KVARA, nema krivičnog dela

ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju objektivnog i istinitog informisanja javnosti, ukazuje da je sprovedenom istragom utvrđeno da je požar na automobilu M.I iz Odžaka, predsednika opštinskog odbora Romske partije, nastao usled kvara na gasnim i električnim instalacijama, zbog čega čega se automobil samozapalio.

(VIDEO) EKSKLUZIVNO: Izjave predstavnika stranaka tačno u ponoć

VRBAS - Odmah nakon preliminarnih rezultata lokalnih izbora u opštini Vrbas, posetili smo izborne štabove i tom prilikom snimili atmosferu i izjave predstavnika stranaka.

Spisak BUDUĆIH ODBORNIKA u SO Vrbas izgleda ovako

VRBAS - Prema nezvaničnim rezultatima lokalnih izbora u Vrbasu, uspeli smo da sastavimo kompletan spisak budućih odbornika u Skupštini opštine Vrbas. Najviše odbornika dolazi iz Srpske napredne stranke.

(UŽIVO) REZULTATI LOKALNIH IZBORA u opštinama Vrbas i Odžaci

VRBAS / ODŽACI - Ukoliko ste danas pratili Portal "Naše Mesto", bili ste u prilici da pročitate najnovije informacije sa biračkih mesta. Već sada, polako pristižu prvi rezultati koje nezvanično prenosimo.

ZATVORENA BIRAČKA MESTA – Evo šta poručuju stranke iz Vrbasa i Odžaka

VRBAS / ODŽACI - Tačno u 20 časova zatvorena su biračka mesta u opštinama Vrbas i Odžaci. Povodom toga, razgovarali smo sa predstavnicima nekoliko lokalnih političkih organizacija koji su izneli svoja mišljenja o izborima.

LOKALNI IZBORI u Vrbasu i Odžacima (NE)PROTIČU u demokratskoj atmosferi

VRBAS / ODŽACI - Ekipa portala "Naše Mesto" obišla je veliki broj biračkih mesta u opštinama Vrbas i Odžaci. Iznosimo vam neka svoja zapažanja sa lica mesta.

Aktivisti SPS-a napadnuti na izborima u Vrbasu

VRBAS - Prema pisanju B92 i N1, dvojica aktivista Socijalističke partije Srbije (SPS) fizički su napadnuti ispred jednog biračkog mesta u Vrbasu.

(FOTO) IZBORI U VRBASU protiču regularno, bez pritužbi građana

VRBAS - Posetili smo biračko mesto broj 6 u Srednjoj stručnoj školi "4. juli", biračko mesto 7, koje je smešteno u Osnovnoj školi "Svetozar Miletić" i biračko mesto broj 12, u Gimnaziji u Vrbasu.

Javljamo se sa biračkog mesta broj 21 u BAČKOM DOBROM POLJU

BAČKO DOBRO POLJE - Na biračkom mestu 21, u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić", izlaznost nešto niža nego na biralištu u susednom mestu.

(FOTO) Evo kako protiču izbori u ZMAJEVU

ZMAJEVO - U Zmajevu, na mestu broj 25, izbori sa sada protiču bez problema.

ODLIČNA IZLAZNOST na biračkom mestu broj 36 u Ravnom Selu

RAVNO SELO - Na biračkom mestu broj 36, koje je smešteno u prostorijama Osnovne škole "Branko Radičević", zabeležena je odlična izlaznost.

(FOTO) Obišli smo biračko mesto broj 15 u RATKOVU

RATKOVO - Naša ekipa posetila je biračko mesto broj 15 u Ratkovu, na kome do 12:30 časova nije bilo nikakvih prtužbi i problema.

(FOTO) Izveštavamo sa biračkih mesta u ODŽACIMA

ODŽACI - Naše mesto posetilo je biračka mesta broj 18 i 24 u Odžacima, gde se glasanje za sada odvija po planu. Vreme u ovom gradu se prolepšalo i očekuje se veći broj glasača.
izbori

Posetili smo LALIĆ i biračko mesto broj 25

LALIĆ - Vreme u Laliću je oblačno, međutim odziv glasača na biračkom mestu broj 25 je dobar.

Evo za koga glasate na lokalnim izborima u opštini Vrbas – SVI KANDIDATI ZA...

VRBAS - Prenosimo vam zbirnu izbornu listu za izbor odbornika Skupštine opštine Vrbas.

Kako izgledaju GLASAČKI LISTIĆI u opštinama Vrbas i Odžaci

VRBAS / ODŽACI - U opštini Odžaci, kao i u Vrbasu, predato je po 6 izbornih lista. Glasački listići su sastavljeni prema redosledu po kome su pristizale prijave opštinskim izbornim komisijama.

Kako izgleda STRANAČKA STRUKTURA u odborima na glasačkim mestima u opštini Odžaci

ODŽACI / RATKOVO / BOGOJEVO / DERONJE / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIIĆ / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ / BAČKI GRAČAC – Prema odluci o numeričkoj strukturi i uslovima za imenovanje članova biračkih odbora u stalnom i pročirenom sastavu za sprovođenje izbora za izbor odbornika Skupštine opštine Odžaci raspisanih za 23. april 2017. godina, struktura biračkih odbora izgleda ovako:
glasanje

Spisak BIRAČKIH MESTA u opštini Vrbas – Proverite gde pripadate

VRBAS / BAČKO DOBRO POLJE / KUCURA / RAVNO SELO / SAVINO SELO / ZMAJEVO - U opštini Vrbas ukupno je otvoreno 36 biračkih mesta. Prenosimo vam tačne adrese, nazive i oblasti koje pokrivaju biračka mesta.

Detaljan spisak BIRAČKIH MESTA u opštini Odžaci

ODŽACI / RATKOVO / BOGOJEVO / DERONJE / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIIĆ / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ / BAČKI GRAČAC - U opštini Odžaci ima ukupno 27 biračkih mesta, pročitajte tačne nazive, adrese i koje oblasti pokrivaju.

(UŽIVO) PRATIMO LOKALNE IZBORE u opštinama Vrbas i Odžaci

VRBAS / ODŽACI - U opštinama Vrbas i Odžaci danas se održavaju lokalni izbori na kojima se biraju odbornici za buduće skupštinske sastave, a pravo glasa u obe opštine ima ukupno skoro 70.000 građana.

(VIDEO) PREPUNA SALA na završnoj konvenciji Pokreta socijalista Vrbas

VRBAS - U prepunoj sali bioskopa "Jugoslavija" u Vrbasu, Pokret socijalista Vrbas održao je završnu konvenciju i predstavio kandidate za odbornike na predstojećim lokalnim izborima u opštini Vrbas.