Nase Mesto

Karavukovo

Karavukovo

U školama opštine Odžaci IZABRANI UČENICI GENERACIJE, a evo i ko su

ODŽACI - Pred kraj ove školske godine nastavnička veća u školama opštine Odžaci imala su zadatak da izaberu učenika generacije među maturantima.

Sombor i Karavukovo OSTAJU BEZ STRUJE u utorak i sredu

SOMBOR / KARAVUKOVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Karavukovu za utorak 20. i sredu 21. jun 2017. godine.

(FOTO) U Karavukovu održan drugi po redu Dan trešnje

KARAVUKOVO - Poljoprivredna stručna služba Sombor je u saradnji sa Zemljoradničkom zadrugom “Agrodunav” po drugi put u Karavukovu organizovala Dan trešnje.

Andrija i Pavle iz Karavukova uspešno predstavili svoju školu na „Kenguru bez granica“

KARAVUKOVO - Na nedavno održanom takmičenju "Kengur bez granica", na kome je učestvovalo oko 400 učenika iz cele Srbije, Osnovna škola "Bora Stanković" iz Karavukova imala je dva predstavnika.

U Karavukovu će se održati manifestacija „UDICOM PROTIV DROGE“

KARAVUKOVO - U subotu, 10. juna 2017. godine, na kanalu Dunav-Tisa-Dunav u Karavukovu, na lokaciji Tromeđa, održaće se sedma manifestacija "Udicom protiv droge".

„Vučice“ iz Karavukova UZELE BRONZU na strit volej turniru u Apatinu

KARAVUKOVO - Na međunarodnom strit volej turniru “Apatin 2017″ koji je održan 27. maja, OK “Wolfland” iz Karavukova uzeo je učešće u kategoriji 2003. godišta.

Dušan Jovanović iz Karavukova osvojio TITULU NA ŠAMPIONATU AUSTRIJE

KULA / KARAVUKOVO - Proteklog vikenda održan je internacionalni šampionat Austrije u bodibildingu i fitnesu u WBPF federaciji. Na tom takmičenju bodibilder iz Karavukova Dušan Jovanović (52), član kluba “Hajduk Titan” iz Kule je u konkurenciji veterana preko 50 godina osvojio prvo mesto i nastavio seriju odličnih rezultata.

Odbojkaški turnir Wolf cup @ Fiskulturna sala OŠ „Bora Stanković“, Karavukovo

KARAVUKOVO - U nedelju, 21. maja 2017. godine, u fuskulturnoj sali Osnovne škole "Bora Stanković" iz Karavukova, održaće se odbojkaški turnir "Wolf cup", s početkom od 11:00 časova.

Priznanja učenicima iz opštine Odžaci na konkursu Svetosavlje i naše doba

ODŽACI - Na 25. konkursu “Svetosavlje i naše doba” nagrađeno je i pohvaljeno četvoro učenika iz opštine Odžaci. Deca od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta iz Republike Srbije, Republike Srpske i rasejanja su pisala, crtala i slikala na temu Sveti Sava i Svetosavlje.

(FOTO) U Karavukovu održana smotra NAJLEPŠIH SVADBENIH OBIČAJA

KARAVUKOVO - Učenici i učenice iz čitave Srbije predstavili su tradiciju, običaje, nošnju, stvaralaštvo naroda svog kraja na 4. Republičkoj smotri stvaralaštva učenika osnovnih škola “Pod istim nebom našeg doma”, koja je u petak, 28. aprila, održana u osnovnoj školi u Karavukovu.