Nase Mesto

Karavukovo

Četiri fudbalska tima iz odžačke opštine igraće u Vojvođanskoj ligi „Sever“

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / BAČKI BRESTOVAC - Održana je konferencija klubova Vojvođanske fudbalske lige “Sever”, a prvenstvo startuje 19. septembra.

Pomoćnik predsednice opštine Odžaci potpisao ugovor za RADNU ZONU u Karavukovu

KARAVUKOVO - Pomoćnik predsednice opštine Odžaci Milorad Stanišić u petak, 11. avgusta, prisustvovao je potpisivanju ugovora o sufinansiranju jedinica lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije po javnom pozivu koji je sprovelo Ministarstvo privrede.

(FOTO) Kako su DOBILA IMENA mesta u opštinama Kula, Vrbas, Odžaci, Sombor

Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi kako su neka od mesta u opštinama Kula, Vrbas i Odžaci dobila imena, postoje razne legende koje se prenose s kolena na koleno. Mnoga mesta su nazvana po karakteristikama koje su ih u to vreme krasile, dok za druga jednostavno ne postoje valjani podaci.

Karavukovu pripalo DRUGO MESTO na Susretima sela Srbije

KARAVUKOVO - Karavukovo je predstavljalo opštinu Odžaci na finalnoj priredbi manifestacije “Susreti sela Srbije 2017″ koja je održana 23. jula u Kuzminu kod Sremske Mitrovice, u organizaciji Kulturno-prosvetne zajednice Srbije.

(FOTO) U Karavukovu održano TAKMIČENJE U GAĐANJU GLINENIH GOLUBOVA

KARAVUKOVO - Na strelištu u Karavukovu u nedelju, 2. jula, održano je takmičenje u gađanju glinenih golubova – disciplina ameriken trap.

Ilija Antanasković iz Karavukova DRUGI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU u sportskom ribolovu

ODŽACI / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIĆ - Na završnici pojedinačnog državnog prvenstva u sportskom ribolovu, u disciplini plovak za kadete i juniore koja je održana na Gružanskom jezeru od 23. do 25. juna, opština Odžaci imala je tri predstavnika.

U školama opštine Odžaci IZABRANI UČENICI GENERACIJE, a evo i ko su

ODŽACI - Pred kraj ove školske godine nastavnička veća u školama opštine Odžaci imala su zadatak da izaberu učenika generacije među maturantima.

Sombor i Karavukovo OSTAJU BEZ STRUJE u utorak i sredu

SOMBOR / KARAVUKOVO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru i Karavukovu za utorak 20. i sredu 21. jun 2017. godine.

(FOTO) U Karavukovu održan drugi po redu Dan trešnje

KARAVUKOVO - Poljoprivredna stručna služba Sombor je u saradnji sa Zemljoradničkom zadrugom “Agrodunav” po drugi put u Karavukovu organizovala Dan trešnje.

Andrija i Pavle iz Karavukova uspešno predstavili svoju školu na „Kenguru bez granica“

KARAVUKOVO - Na nedavno održanom takmičenju "Kengur bez granica", na kome je učestvovalo oko 400 učenika iz cele Srbije, Osnovna škola "Bora Stanković" iz Karavukova imala je dva predstavnika.

Poslovni adresar