Nase Mesto

Karavukovo

Liga Ante Bačić: Prvi poraz veterana Borca, Miletićani na vrhu tabele

LIGA ANTE BAČIĆ - Susreti 8. kola u Ligi fudbalskih veterana “Ante Bačić” odigrani su u petak, 6. oktobra 2017. godine.

PU „Poletarac“ organizuje BESPLATNE IGRAONICE za decu opštine Odžaci

OPŠTINA ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka organizuje besplatne igraonice za decu od 3 do 5,5 godina u svim svojim objektima poludnevnog boravka opštine Odžaci.

BSK ubedljiv protiv Tekstilca, podela bodova u Srpskom Miletiću

ODŽACI / BAČKI BRESTOVAC / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / SOMBOR - U 8. kolu Vojvođanske fudbalske lige “Sever” ekipe iz opštine Odžaci igrale su međusobno.

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Novoosnovani KMF Pčinja iz Karavukova počinje takmičenje u Futsal ligi Vojvodine

KARAVUKOVO - Počinje nova sezona u Futsal ligi Vojvodine, trećem futsal rangu, koji će imati rekordan broj ekipa od svog osnivanja.

Karavukovo domaćin završnice DRŽAVNOG PRVENSTVA za ribolovce seniore (plovak)

KARAVUKOVO - Na stazi Tromeđa u Karavukovu od četvrtka, 28. septembra, pa do nedelje 1. oktobra održava se ribolovačko takmičenje najvišeg ranga – Prvenstvo Srbije u sportskom ribolovu disciplina plovak za seniore.
davanje krvi

Pokaži humanost! Sutra u Karavukovu akcija DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

KARAVUKOVO - Crveni krst Odžaci i Odeljenje za transfuziologiju somborske bolnice u četvrtak, 21. septembra organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi u Karavukovu.

Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković posetila Deronje i Karavukovo

DERONJE / KARAVUKOVO - Nastavljajući obilazak mesnih zajednica na teritoriji lokalne samouprave, predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković u petak, 15. septembra, posetila je Deronje i Karavukovo.

Karavukovo iznenada ostalo bez vode, a evo kada bi u toku dana trebalo da...

KARAVUKOVO - Javno komunalno preduzeće "Usluga" iz Odžaka saopštilo je da Karavukovo danas ostaje bez vode i moli stanovnike da budu strpljivi.

Završena Srpska bass liga, Karavukovčani odneli PRVO MESTO

KARAVUKOVO/ODŽACI/KULA - U subotu i nedelju 2. i 3. septembra održana su dva poslednja kola Srpske bass lige nakon ukupno 6 kola održanih na dve vode (Bajski kanal i Kupusinački dunavac).