Nase Mesto

Karavukovo

Karavukovo

Odbojkaški turnir Wolf cup @ Fiskulturna sala OŠ „Bora Stanković“, Karavukovo

KARAVUKOVO - U nedelju, 21. maja 2017. godine, u fuskulturnoj sali Osnovne škole "Bora Stanković" iz Karavukova, održaće se odbojkaški turnir "Wolf cup", s početkom od 11:00 časova.

Priznanja učenicima iz opštine Odžaci na konkursu Svetosavlje i naše doba

ODŽACI - Na 25. konkursu “Svetosavlje i naše doba” nagrađeno je i pohvaljeno četvoro učenika iz opštine Odžaci. Deca od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta iz Republike Srbije, Republike Srpske i rasejanja su pisala, crtala i slikala na temu Sveti Sava i Svetosavlje.

(FOTO) U Karavukovu održana smotra NAJLEPŠIH SVADBENIH OBIČAJA

KARAVUKOVO - Učenici i učenice iz čitave Srbije predstavili su tradiciju, običaje, nošnju, stvaralaštvo naroda svog kraja na 4. Republičkoj smotri stvaralaštva učenika osnovnih škola “Pod istim nebom našeg doma”, koja je u petak, 28. aprila, održana u osnovnoj školi u Karavukovu.

Kako izgleda STRANAČKA STRUKTURA u odborima na glasačkim mestima u opštini Odžaci

ODŽACI / RATKOVO / BOGOJEVO / DERONJE / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIIĆ / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ / BAČKI GRAČAC – Prema odluci o numeričkoj strukturi i uslovima za imenovanje članova biračkih odbora u stalnom i pročirenom sastavu za sprovođenje izbora za izbor odbornika Skupštine opštine Odžaci raspisanih za 23. april 2017. godina, struktura biračkih odbora izgleda ovako:

Detaljan spisak BIRAČKIH MESTA u opštini Odžaci

ODŽACI / RATKOVO / BOGOJEVO / DERONJE / KARAVUKOVO / SRPSKI MILETIIĆ / BAČKI BRESTOVAC / LALIĆ / BAČKI GRAČAC - U opštini Odžaci ima ukupno 27 biračkih mesta, pročitajte tačne nazive, adrese i koje oblasti pokrivaju.

(VIDEO) PRAVI FUDBAL: Vojvođanska liga „Sever“ kao italijansko nedeljno popodne

KARAVUKOVO / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ / SOMBOR / ODŽACI - Za ljubitelje pravog fudbala, koji ne vole upeglane terene Lige šampiona, igrače od milion evra i biznis-utakmice koje obuhvataju sve, samo ne fudbal, predlažemo da sa nama ispratite Vojvođansku ligu "Sever" i onu istinsku igru koju svi volimo.

Poziv za ribolovce: Organizuje se 6. TERPAN KUP u Karavukovu

KARAVUKOVO - Klub sportskih ribolovaca “Dunav-Karavukovo” organizuje 6. “Terpan kup”, noćno takmičenje u lovu na terpana, koje će se održati 29. aprila.

Odigrano uzbudljivo 20. kolo u VOJVOĐANSKOJ LIGI „Sever“

KARAVUKOVO / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ / SOMBOR / ODŽACI - Iza nas je još jedan uzbudljiv vikend u Vojvođanskoj ligi "Sever", gde je odigrano 20. kolo. Publika je bila u prilici da uživa u 8 odličnih utakmica, na kojima je postignuto preko 20 golova.

Vojvođanska liga „Sever“: Više golova NEGO PUBLIKE – Odigrano 19. kolo

KARAVUKOVO / SOMBOR / ODŽACI / VRBAS / SRPSKI MILETIĆ - Situacija u Vojvođanskoj ligi "Sever" se polako zakuvava. Za vikend je odigrano 19. kolo i možemo reći da je na pojedinim utakmicama bilo više golova nego navijača.

Uvid u STRANAČKU STRUKTURU izbornih odbora u opštini Odžaci

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ / RATKOVO / KARAVUKOVO / LALIĆ / BOGOJEVO / BAČKI BRESTOVAC / BAČKI GRAČAC / DERONJE - Prema Odluci o utvrđivanju numeričkog prikaza merila za imenovanje članova biračkih odbora u stalnom sastavu, struktura biračkih odbora u opštini Odžaci izgleda ovako.