Nase Mesto

Kruščić

(VIDEO) Salai Franju iz Kruščića uručena spomenica za 75 GODINA BAVLJENJA VATROGASTVOM

KRUŠČIĆ - U četvrtak, 12. oktobra 2017. godine, u Kruščiću je održan sastanak Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kruščić, a povod ovog okupljanja bilo je uručenje spomenice dugogodišnjem dobrovoljnom vatrogascu iz Kruščića.

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

Liga Ante Bačić: Prvi poraz veterana Borca, Miletićani na vrhu tabele

LIGA ANTE BAČIĆ - Susreti 8. kola u Ligi fudbalskih veterana “Ante Bačić” odigrani su u petak, 6. oktobra 2017. godine.

Mali broj golova i dalja dominacija Stanišića u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 9. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće zapamćeno po tome što je pao mali broj golova u odnosu na prethodno odigrana kola.

DOBRE VESTI! Za mesec dana u Opštoj bolnici Vrbas rođeno 20 devojčica i 17...

U periodu od 08.09.2017. do 06.10.2017. u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 20 devojčica i 17 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!

Novi konkurs Razvojnog fonda AP Vojvodine – Nabavka nove poljoprivredne mehanizacije

OPŠTINA KULA - Razvojni fond AP Vojvodine raspisao je novi konkurs za kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstva za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

(FOTO) Mališani iz Kruščića obeležili Dečiju nedelju različitim interesantnim aktivnostima

KRUŠČIĆ - Dečija nedelja, koja se ove godine obeležava od 2. do 8. oktobra, obeležena je i u Osnovnoj školi "Veljko Vlahović" u Kruščiću.

FK STANIŠIĆ i dalje NEPOGREŠIV u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Nakon odigranog 8. kola Područne fudbalske lige Sombor došlo je do manjih promena na tabeli. Na samom vrhu tabele i dalje nema nikakvih promena. FK "Stanišić" je i dalje dominantan u odnosu na ostatak lige.

U derbiju kola PFL SOMBOR Hajduk Junior i Krila Krajine podelili bodove

PFL SOMBOR - Juče su odigrane sve utakmice u okviru vanrednog kola Područne fudbalske lige Sombor. U derbiju kola koji je odigran u Bačkoj Palanci, ekipe "Hajduk Juniora" i "Krila Krajine" podelile su bodove.

Plemenitost Opštinskog odbora SNS Kula NEMA GRANICE

KRUŠČIĆ - Plemenitost pojedinca ili grupe ljudi najviše dolazi do izražaja kada se nađu nekome u nevolji i pruže nesebičnu pomoć onima kojima je to najpotrebnije.