Nase Mesto

Kruščić

fudbal

SVI NA STADION: Danas i sutra prve utakmice PFL Sombor

PFL SOMBOR – Nakon letnje pauze i letnjih priprema, najzad počinje nova sezona Područne fudbalske lige Sombor. Očekuju nas mnoge uzbudljive utakmice, a neke od njih počinju već danas.

DOBRE VESTI: U Opštoj bolnici Vrbas rođeno 34 devojčice i 34 dečaka – Čestitamo!

VRBAS / KULA / RUSKI KRSTUR / SIVAC / KUCURA / RAVNO SELO / SAVINO SELO / KRUŠČIĆ - U periodu od 29.06.2017. do 09.08.2017. u Porodilištu OBV rođeno su 34 devojčice i 34 dečaka. Čestitamo porodicama na prinovi!
davanje krvi

Raspored davanja krvi u avgustu za Vrbas, Kruščić, Bačko Dobro Polje i Ruski Krstur

VRBAS / KRUŠČIĆ / RUSKI KRSTUR / BAČKO DOBRO POLJE - U organizaciji Crvenog krsta Vrbas i Odeljenja za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima – Transfuzije Opšte bolnice Vrbas, održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi.

(FOTO) Predrag Janković donacijom OBRADOVAO MALIŠANE iz Kruščića

KRUŠČIĆ - Svi mi pamtimo mesto iz kog smo potekli, u kome smo odrasli, pa je tako gospodin Predrag Janković želeo da uradi nešto lepo za svoje selo.

(OGLAS ZA POSAO) Potreban radnik u Kruščiću – PLATA REDOVNA!

KRUŠČIĆ - Lepa vest za sve nezaposlene - u Kruščiću se traži radnik, a mi vam prenosimo ceo oglas za posao.

(FOTO) Kako su DOBILA IMENA mesta u opštinama Kula, Vrbas, Odžaci, Sombor

Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi kako su neka od mesta u opštinama Kula, Vrbas i Odžaci dobila imena, postoje razne legende koje se prenose s kolena na koleno. Mnoga mesta su nazvana po karakteristikama koje su ih u to vreme krasile, dok za druga jednostavno ne postoje valjani podaci.

SRAMOTA! Ukrali 12 zbegova za košnice između Kruščića i Malog Stapara

KRUŠČIĆ - Sa pčelinjaka koji se nalazi na potezu Kruščić - Mali Stapar, ukradeno je 12 zbegova za košnice, u kojima stoji hranilica. Bilo koja informacija o počiniocima je dobrodošla.

(FOTO) Sprovedena akcija čišćenja kupališta u Kruščiću, KUPALIŠNA SEZONA MOŽE DA POČNE

KRUŠČIĆ - Stanovnici sela kulske opštine vredno su radili na sređivanju kupališta u svom mestu, kako bi spremno dočekali vrelo leto.

(FOTO) U Kruščiću održana manifestacija „Dani sela – dani žita“

KRUŠČIĆ - Manifestacija Dani sela – dani žita, održana je 3. i 4. juna 2017. godine i tradicionalno predstavlja veliki događaj za Kruščić.

(FOTO) Hajduk Junior pobedio „Vošu“ i osvojio turnir

KRUŠČIĆ - U Kruščiću je u nedelju, 4. juna održan 2. Memorijalni turnir za kadete u fudbalu „Radisav Rabrenović“, koji se održava u sećanje na bivšeg poznatog fudbalskog sudiju i generalnog sekretara FK „Vojvodina“ iz Novog Sada.

Poslovni adresar