Nase Mesto

Kucura

Kucura

Pomozimo Željku da otputuje u Rusiju na OPERACIJU OČIJU

KUCURA - Učenik drugog razreda Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" iz Kucure, Željko Šanta, treba da ide u Rusiju na operaciju očiju i potrebna su mu novčana sredstva.

Sara Hardi iz Kucure osvojila TREĆE MESTO na republičkoj smotri Dečjeg narodnog stvaralaštva

KUCURA - Sara Hardi, učenica Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" iz Kucure, osvojila je treće mesto na republičkoj smotri Dečjeg narodnog stvaralaštva.

(FOTO) Kucuru posetila MEĐUNARODNA NAUTIČKA DELEGACIJA

KUCURA - Ekološki pokret Vrbasa i Mesna zajednica Kucura juče su na prevodnici u Kucuri dočekali delegaciju IWI (Inland Waretways International) - Međunarodna asocijacija za unutrašnje plovne puteve.

(FOTO) SuPer komšija stigao u Kucuru i Lazarevo

KUCURA - Od prošle nedelje, PerSu porodica je bogatija za dva nova člana. Presecanjem crvene trake u četvrtak 27.04. i u subotu 29.04. u 09h. svečano su otvorena dva nova PerSu marketa u Kucuri i Lazarevu.

(VIDEO) Učenice iz Kucure poslale svoj rad na takmičenje iz PROGRAMIRANJA

KUCURA - Osnovna škola "Bratstvo jednstvo" iz Kucure, predala je u četvrtak, 4. maja, listu učesnika i snimak za učešće u onlajn takmičenju "KODigranje 1" grafičkog programiranja robotića mBot-a.

(FOTO) Organizovana akcija uređenja izletišta i priobalja u Kucuri

KUCURA - Uz učešće mnogobrojnih partnera, Ekološki pokret Vrbasa juče je organizovao akciju uređenja izletišta i priobalja u Kucuri, kraj prevodnice.

Na stadionu FK „Iskra“ u Kucuri POSTAVLJEN KROV

KUCURA - Na stadionu Fudbalskog kluba "Iskra" iz Kucure, radovi ulaze u završnu fazu i veruje se da će biti završeni do kraja ove nedelje.

KRIMINAL U KUCURI: Pronađeni marihuana, amfetamin i startni pištolj

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu podneće krivičnu prijavu protiv meštanina Kucure (39), osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Evo za koga glasate na lokalnim izborima u opštini Vrbas – SVI KANDIDATI ZA...

VRBAS - Prenosimo vam zbirnu izbornu listu za izbor odbornika Skupštine opštine Vrbas.
glasanje

Spisak BIRAČKIH MESTA u opštini Vrbas – Proverite gde pripadate

VRBAS / BAČKO DOBRO POLJE / KUCURA / RAVNO SELO / SAVINO SELO / ZMAJEVO - U opštini Vrbas ukupno je otvoreno 36 biračkih mesta. Prenosimo vam tačne adrese, nazive i oblasti koje pokrivaju biračka mesta.