Nase Mesto

Kucura

Kucura

(FOTO) Učenici OŠ „Bratstvo jedinstvo“ iz Kucure OSVOJILI NAGRADNO PUTOVANJE

KUCURA - Izlet je organizovan od strane Pokreta gorana Vojvodine uz podršku tri sekretarijata – za zaštitu životne sredine, za obrazovanje i energetiku.

Na humanitarnom koncertu u Kucuri skupljeno 40 HILJADA DINARA za Željka Šantu

KUCURA – KUD „Zavičajno vrelo“ iz Kucure je u subotu, 17. juna, održalo Godišnji koncert, koji je bio i humanitarni.

NIS isplaćuje odštetu za uništene njive, zemljoradnici zadovoljni cenom

KUCURA – U maloj sali kucurske Mesne zajednice je u četvrtak, 15. juna, počela isplata za štetu koju je načinio NIS prilikom ispitivanja nafte i gasa.

U Kucuri održan doček za MALIŠANE, koji u septembru kreću u PRVI RAZRED

KUCURA – U kucurskom Domu kulture u ponedeljak, 12. juna, škola je organizovala doček budućih prvaka, koji će od septembra krenuti u prvi razred OŠ „Bratstvo jedinstvo“.

(ANKETA) Gde ćete se uglavnom kupati OVOG LETA?

KULA / VRBAS / ODŽACI - Na većini popularnih mesta za rashlađivanje, zvanično je počela sezona kupanja! Kuljani nemaju mnogo izbora, međutim okolna mesta mogu da biraju između bazena, kanala ili čak Dunava. Recite nam, za šta ste se vi odlučili?

Učenici Osnovne škole u Kucuri PROSLAVILI MATURSKO VEČE

KUCURA – Malomaturanti OŠ „Bratstvo jedinstvo“ su u utorak, 6. juna 2017. godine proslavili svoje matursko veče, a ove godine osnovnu školu završio je 51 učenik, trinaestoro u odeljenju na rusinskom jeziku.

FK „Iskra“ iz Kucure ŠAMPION LIGE, sledeće sezone prelazi u Područnu ligu Subotica

KUCURA – „Iskra“ se u nedelju, 4. juna, pred svojim navijačima pobedom od 5:0 nad „Obilićem“ iz Zmajeva, oprostila od Međuopštinske lige Bačka Topola-Mali Iđoš-Vrbas-Bečej, i kao šampion u ovoj ligi, naredne sezone igraće u Područnoj ligi Subotica.

U Kucuri održan Moto-susret i obeležen 11. rođendan Moto-kluba „Pegasus“

KUCURA – Kucurski Moto-klub „Pegasus“ prošlog vikenda, od 2. do 4. juna, u dvorištu i prostorijama Kluba organizovao je Moto-susret i proslavu svog 11. rođendana.

„Komunalac“ Vrbas vredno radi na sanaciji rupa na putevima širom opštine

VRBAS - Ekipe putara JKP „Komunalac“ iz Vrbasa nastavile su radove na sanaciji udarnih rupa na kolovozima širom vrbaske opštine.

Renovira se Dom kulture u Kucuri, u toku PRVA FAZA RADOVA

KUCURA – U Kucuri je ovih dana počelo renoviranje unutrašnjosti dela Doma kulture, a radovi će biti obavljani u dve faze.