Nase Mesto

Kucura

Božićni vašar @ sala Grkokatoličke crkve u Kucuri

KUCURA - U nedelju, 17. decembra, u periodu od 08:00 do 19:00 časova, u sali Grkokatoličke crkve u Kucuri biće održan Božićni vašar gde ćete moći da nabavite sve što vam je potrebno za predstojeće praznike.

(FOTO) Lepe vesti iz Porodilišta OBV: U proteklom periodu ROĐENO 30 BEBA

OPŠTINA VRBAS / RUSKI KRSTUR / KULA / CRVENKA - U periodu od 06. novembra do 01. decembra 2017. godine, u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 13 devojčica i 17 dečaka.

(FOTO) Učenici iz Kucure se upoznali sa reciklažom otpadnih limenki i DOBILI NEŠTO NA...

KUCURA - U Osnovnoj školi "Bratstvo jedinstvo" u Kucuri učenicima je nedavno održano predavanje čija je glavna tema bila reciklaža otpadnih limenki.

(VIDEO) Najavljena akcija odnošenja KABASTOG I BILJNOG OTPADA u selima opštine Vrbas

SAVINO SELO / RAVNO SELO / BAČKO DOBRO POLJE / ZMAJEVO / KUCURA - Jesenja akcija odnošenja kabastog i biljnog otpada iz domaćinstava u selima vrbaske opštine biće organizovana uz redovno odnošenje smeća, od ponedeljka 27. novembra do petka 01. decembra 2017. godine.

VAŽNO OBAVEŠTENJE za žitelje Kucure: Ovih dana moguć smanjen pritisak i ZAMUĆENJE VODE

KUCURA - Poslovna jedinica "Vodovod i kanalizacija" Javnog komunalnog preduzeća "Kumunalac" iz Vrbasa, danas je uputila saopštenje žiteljima Kucure.

Radna akcija u Kucuri! Učenici osnovne škole i članovi KUM-a ULEPŠAVAJU ŠKOLSKO DVORIŠTE

KUCURA - Učenici Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" iz Kucure rešili su da, uz pomoć Kucurskog udruženja mladih, ulepšaju dvorište svoje škole.

(FOTO) U Porodilištu Opšte bolnice Vrbas u proteklom periodu ROĐENE 34 BEBE

RAVNO SELO / VRBAS / KUCURA / KULA / VRBAS / KRUŠČIĆ / SAINO SELO - U periodu od 08. oktobra 2017. do 06. novembra 2017. godine, u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 14 devojčica i 20 dečaka.

U utorak i sredu BEZ STRUJE ostaju Kosančić, Sombor i Kucura

SOMBOR / SAVINO SELO / KUCURA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Kosančiću i Kucuri za utorak, 7. i sredu 8. novembar.

U ponedeljak bez struje Ruski Krstur, Sombor i CELA KUCURA

KUCURA / RUSKI KRSTUR / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri, Ruskom Krsturu i Somboru za ponedeljak, 6. novembar.

(FOTO) Gerontološki centar u Kucuri dobio PROTIVPOŽARNU CENTRALU i ALARM ZA DOJAVU POŽARA

KUCURA - U odeljenju Gerontološkog centra Vrbas u Kucuri završeni su radovi na ugradnji protivpožarne centrale i alarma za dojavu požara.

(FOTO) Vredni učenici iz Kucure učestvovali u akciji čišćenja obale kanala

KUCURA - U petak, 13. oktobra 2017. godine, u Kucuri je održana je radna akcija na čišćenja okoline kucurskog kanala, u kojoj su učestvovali učenici Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo".

Kucursko udruženje mladih će različitim akcijama obeležiti Dan smanjenja rizika od prirodnih katastrofa

KUCURA - Kucursko udruženje mladih danas kreće sa serijom akcija povodom dana posvećenog prirodnim katastrofama.

Kviz „Zabavna matematika“ okupio osnovce iz Krstura i Kucure

RUSKI KRSTUR / KUCURA - U utorak, 3. oktobra 2017. godine, u Osnovnoj školi „Petro Kuzmjak“ u Ruskom Krsturu, održan je kviz "Zabavna matematika". Kviz je organizovan povodom proslave Dečije nedelje.

(FOTO) Kucurski vatrogasci u akciji – Dali krv, pa iz istih stopa OTIŠLI DA...

KUCURA - Vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kucura su u nedelju 1. oktobra, nakon akcije dobrovoljnog davanja krvi, planirali malo slavlje.

Kucuro, POMOZI! Skupljaju se novčana sredstva za pomoć Dragani Kovačev

KUCURA - Osnovna škola "Bratstvo jedinstvo" iz Kucure pokrenula je još jednu humanitarnu akciju, ovog puta za lečenje bivše učenice Dragane Kovačev.

POMOZIMO UGROŽENIMA! Evo gde sve možete dati krv u oktobru

KUCURA / KULA / VRBAS / LIPAR / SAVINO SELO / RUSKI KRSTUR - Opšta bolnica Vrbas objavila je raspored akcije dobrovoljnog davanja krvi za mesec oktobar.

(FOTO) Predrag Vuletić posetio Gerontološki centar u Kucuri i evo šta je rekao prisutnima

VRBAS - U sredu, 13. septembra 2017. godine, pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić posetio je sa saradnicama odeljenje Gerontološkog centra Vrbas u Kucuri.

Više naseljenih mesta sutra ostaje BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

SOMBOR / BOGOJEVO / KUCURA / RUSKI KRSTUR / SAVINO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Somboru, Bogojevu, Kucuri, Ruskom Krsturu i Kosančiću za sredu, 13. septembar 2017. godine.

(FOTO) Lepe vesti iz vrbaskog porodilišta: U proteklom periodu ROĐENO 49 BEBA

VRBAS / KULA / SIVAC / CRVENKA / SAVINO SELO / KUCURA / ZMAJEVO - U periodu od 9. avgusta do 7. septembra 2017. godine, u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas rođeno je 28 devojčica i 21 dečak.

(FOTO) U Kucuri završen Kirbaj, posetioci uživali u različitim aktivnostima

KUCURA - Na crkveni praznik Veliku Gospojinu, 28. avgusta održan je Kirbaj u Kucuri. Ovom Prazniku su posvećene pravoslavna i grkokatolicka crkva.

Počinje Kirbaj u Kucuri! Posetioci će od petka do ponedeljka uživati u raznim aktivnostima

KUCURA - U petak, 25. avgusta 2017. godine, u Kucuri počinje Kirbaj kojim će pravoslavna i grkokatolička crkva u ovom mestu obeležiti Veliku Gospojinu.

PAŽNJA! Kucursko udruženje mladih U POTRAZI ZA VOLONTERIMA

KUCURA - Kucursko udruženje mladih raspisalo je konkurs za volontere koji znaju da crtaju, kreativni su i komunikativni, a uslov je da imaju više od 13 godina.

U Kucuri za sutra najavljeno ISKLJUČENJE ELEKTRIČNE ENERGIJE

KUCURA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri za sredu, 16. avgust 2017. godine.

U Kucuri za petak najavljeno isključenje struje zbog radova na elektromreži

KUCURA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri, za petak, 11. avgust 2017. godine.

U Kucuri i Somboru za četvrtak najavljeno ISKLJUČENJE ELEKTRIČNE ENERGIJE

KUCURA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri i Somboru za četvrtak, 10. avgust 2017. godine.