Nase Mesto

Kucura

PAŽNJA! Kucursko udruženje mladih U POTRAZI ZA VOLONTERIMA

KUCURA - Kucursko udruženje mladih raspisalo je konkurs za volontere koji znaju da crtaju, kreativni su i komunikativni, a uslov je da imaju više od 13 godina.

U Kucuri za sutra najavljeno ISKLJUČENJE ELEKTRIČNE ENERGIJE

KUCURA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri za sredu, 16. avgust 2017. godine.

U Kucuri za petak najavljeno isključenje struje zbog radova na elektromreži

KUCURA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri, za petak, 11. avgust 2017. godine.

U Kucuri i Somboru za četvrtak najavljeno ISKLJUČENJE ELEKTRIČNE ENERGIJE

KUCURA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri i Somboru za četvrtak, 10. avgust 2017. godine.

UŽAS! Punu cisternu fekalija ispraznili DIREKTNO U KANAL

VRBAS / KUCURA / ZMAJEVO - Na osnovu prijave građana, Ekološki pokret Vrbasa podneo je Krivičnu prijavu protiv NN lica i prijavu vodnoj inspekciji za zagađenje na drenažnom kanalu J-III-4, na oko 3 km od prevodnice u Kucuri, na putu ka Zmajevu.

(FOTO) (VIDEO) PJ „Čistoća“ iz Vrbasa oslobodila stanovnike Kucure VELIKE DEPONIJE

KUCURA - Nakon opsežnih radova, vredne ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ sanirale su deponiju građevinskog otpada u Kucuri.

Rusinskom domu u Kucuri potrebna pomoć, opština Vrbas USKAČE

VRBAS / KUCURA – Predstavnici Nacionalnog saveta Rusina i Kulturno-umetničkog društva „Žetva“ u sredu, 12. jula, posetili su predsednika Opštine Vrbas Milana Glušca i razgovarali o završetku i uređenju prostorija Rusinskog doma u Kucuri.

Radovi na mreži: Kucura i Ravno Selo u četvrtak i petak BEZ STRUJE

KUCURA / RAVNO SELO - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kucuri i Ravnom selu za četvrtak, 13. i petak, 14. jul.

Mladima u kucurskom Karitasu održano predavanje o štetnosti droge

KUCURA – U kucurskom Karitasu u subotu, 8. jula, održan je uspešan susret sa psihologom Irinom Šanta, koja je prisutnim govorila na temu „Sloboda i zavisnost“.

Narednog vikenda počinje „Kucurska žetva“, najavljeno otvaranje Rusinskog doma

KUCURA – Narednog vikenda, 14. i 15. jula, u Kucuri će biti održan Festival folklora Rusina „Kucurska žetva“, a kao i prethodnih godina, „Žetva“ će imati centralni i prateće programe.

Poslovni adresar