Nase Mesto

(VIDEO) Ceremonija otvaranja stadiona „MILAN SREDANOVIĆ“ u Kuli i revijalna utakmica

KULA - U petak, 19. maja 2017. godine, održana je svečana ceremonija otvaranja stadiona "Milan Sredanović" u Kuli. Ceremonija je počela sećanjem na Milana Sredanovića, na njegov život i uspešnu fudbalsku karijeru, a završila se revijalnom utakmicom između prve generacije koju je trenirao Milan Sredanović i FK "Hajduk Junior" Kula.

Učenici Muzičke škole u Kuli ostvarili IZVANREDNE REZULTATE na nedavno održanim takmičenjima

KULA - Na nedavno održanim takmičenjima "Fantast 2017" u Bečeju i "Pianissimo" u Subotici, učeninci Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Kuli, ostvarili su zavidne rezultate.

PU Sombor: Evidentirano 11 saobraćajnih nesreća, JEDNA OSOBA POGINULA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, tri osobe su zadobila teške i četiri osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 17 vozača.

(FOTO) Zabrinuti čitalac: Na igralištu se napasa STOKA, deca isprepadana zbog ZMIJA I LISICA

KULA - Zabrinuti čitalac obratio nam se danas u vezi problema s kojim se susreću deca i odrasli koja žive u blizini Jaroša i ovim putem prenosimo njegovo pismom u celosti.

FK „Hajduk junior“ zabeležio pobedu nad „Radničkim“ iz Sombora

KULA - Na utakmici 21. kola Kvalitetne lige Vojvodine za pionire, igrači Fudbalskog kluba "Hajduk junior" pobedili su Radnički iz Sombora rezultatom 2:1.

Nikola Joksović iz Constrictor Fight Teama postao MMA PRVAK SRBIJE

KULA - U subotu, 20. maja 2017. godine, u Beogradu u sportskoj hali "Šumice" održano je četvrto po redu MMA Prvenstvo Srbije u organizaciji MMA Saveza Srbije, a na kojem su učestvovali takmičari Constrictor Fight Tima Nikola Joksović i Nikola Lovrić.

Dva kola pre kraja, izmene na vrhu tabele PFL SOMBOR

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC – Za vikend je odigrano 28. kolo Područne fudbalske lige Sombor, u okviru koga je došlo do izmena na vrhu tabele.

U sklopu sportske nedelje, OŠ „Isa Bajić“ održala PROLEĆNI KROS

KULA - U periodu od 15. do 19. maja 2017. godine, Osnovna škola "Isa Bajić" iz Kule organizovala je sportsku nedelju, gde su se učenici takmičili u grupnim sportovima.

(VIDEO) Vlastimiru Vujiću uručeno priznanje Srpski vitez prvog reda na svečanoj ceremoniji u Kuli

KULA - Kulturno-istorijski centar "Srpska kruna" iz Kragujevca, koji se bavi očuvanjem nacionalne kulture Srba i promocijom srpskog stvaralaštva, na predlog Saveta "Srpske krune", dodelio je 25. aprila 2017. godine Kuljaninu Vlastimiru Vujiću, profesoru u srpskoj Gimnaziji "Nikola Tesla" u Budimpešti, zvanje Srpski vitez prvog reda, a u petak, 19. maja, u 19:00 časova, upriličeno je "oviteženje" samog dobitnika.

Škola fudbala za decu „KULA – S“ VRŠI UPIS NOVIH ČLANOVA

KULA - U periodu od 15. maja do 15. juna 2017. godine, vrši se upis novih članova Škole fudbala "Kula - S" za svu decu rođenu posle 2003. godine.