Nase Mesto

Kula

KFK „Kula“ GAZI SVE PRED SOBOM! Savladana i „Telečka“!

KULA - Četa trenera Mehmeta Buluta nastavlja pobedničku seriju. Igrači KFK "Kula" su u subotu, 14. oktobra igrali protiv "Telečke" za svog povređenog saigrača Milorada Raškovića.

Humani đaci iz OŠ „Isa Bajić“ Kula PRIKUPILI POMOĆ za ugrožene drugare

KULA - Povodom obeležavanja Meseca solidarnosti, Crveni krst Kula je, u saradnji sa Osnovnom školom "Isa Bajić" iz Kule, organizovao humanitarnu akciju prikupljanja školskog pribora i garderobe za decu.

Kuljani, otvoreno je novo mesto za plaćanje računa i to BEZ GUŽVE!

KULA - Svi dobijemo neku mučninu u stomaku kad treba da se plate računi. Ne toliko zbog novca, koliko zbog redova i čekanja u Pošti ili filijali neke banke. Kad na to dodamo manjak parking mesta, opravdano je što smo nervozni kao psi, a šalterski radnici nam kriv za sve.

DJ Nikola & Mirko @ Caffe bar „Sport Stars“ – Kula

KULA - Za ljubitelje gramofonskih ploča, Caffe bar "Sport Stars" organizuje kvalitetno druženje uz još bolju muziku. Dan pred Novu godinu, 30. decembar rezervisan je za DJ Nikolu i Mirka.

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

(VIDEO) U Kuli održana TRKA DRŽAVNOG PRVENSTVA na 10 km

KULA - U subotu je u Kuli održana trka državnog prvenstva na 10 km. Trku je veoma uspešno organizovao atletski klub "Hajduk - maraton tim" iz Kule.

Danas i sutra se obeležavaju Svetski dan hrane i Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Crveni krst u okviru meseca solidarnosti obeležava i 16. oktobar – Svetski dan hrane, kao i 17. oktobar – Međunarodni dan borbe protiv siromaštva.

Priča o himalajskoj soli i kralju na samrti

Ovo je priča o kralju na samrti, koji je redom pitao svoje ćerke koliko ga vole. Najmlađa odgovara da ga voli kao so. Nezadovoljan njenim odgovorom, kralj se naljutio i proterao najmlađu ćerku iz kraljevstva.

Kuglaši Hajduka iz Kule ZABELEŽILI NOVU POBEDU u 6. kolu 1. Vojvođanske lige

KULA - "Hajduk" je kao domaćin savladao novajliju u ligi ekipu "NS 1932" iz Novog Sada sa maksimalnih 8:0, a po broju oborenih čunjeva rezultat je bio 3169:2943.

Sve više Kuljana ima problema sa sinusima – ZBOG ČEGA?

KULA - Brz život, nedostatak novca, neizvesna budućnost, krediti, sve su to razlozi zbog kojih građane Kule boli glava. Ipak, jedan uzrok glavobolje se posebno izdvaja i radi se o najzastupljenijoj bolesti u predelu glave, kako kod Kuljana, tako i kod svih ostalih građana srbije.