Nase Mesto

Traktat o sluškinjama @ Kulturni centar Kula – Velika sala pozorišta

KULA - Za ljubitelje pozorišta, Kulturni centar Kula organizuje predstavu "Traktat o sluškinjama".

(FOTO) Šest recitatora iz opštine Kula plasiralo se na REPUBLIČKU SMOTRU u Valjevu

KULA / RUSKI KRSTUR / CRVENKA - Plasman na Republičku smotru osvojilo šestoro recitatora iz naše opštine, a troje proglašeni i za najbolje u Vojvodini.

Književno muzičko veče @ Caffe bar „Sport Stars“ – Kula

KULA - U programu učestvuju članovi Književnog kluba "Staze", gosti iz Novosadskog književnog kluba, a za muzičku pratnju zadužen je Milan Radonić.

PU SOMBOR: Dve osobe zadobile TEŠKE telesne povrede

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 18 saobraćajnih nezgoda.

Bez većih izmena nakon 23. kola lige PFL SOMBOR

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Za vikend je odigrano 23. kolo Područne fudbalske lige Sombor, u okviru koga nije došlo do većih iznenađenja.

KOMUNALAC NA ZADATKU – sanirana havarija u Kuli

KULA – Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ iz Kule, objavilo je spisak poslova koje su njihove ekipe obavile u prethodnom periodu.

Još jedan SEED projekat – „Podrška razvoju obrazovanja i zapošljavanja”

KULA - Opština Kula nastavlja saradnju sa Novosadskim humanitarnim centrom i partnerskim organizacijama, a u cilju zapošljavanja i samozapošljavanja žena i mladih.

„Constrictor Jiu Jitsu Team“ počeo pripreme za EVROPSKO PRVENSTVO

KULA - Članovi "Constrictor Jiu Jitsu Team-a" su juče započeli pripremni kamp u Beogradu, za predstojeće Evropsko prvenstvo u Grappling-u koje će biti održano u Novom Sadu.

(FOTO) Podigla se rešetka, Komunalac ODMAH REAGOVAO

KULA – Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ iz Kule, objavilo je spisak poslova koje su njihove ekipe obavile u prethodnom periodu.

Povremena ISKLJUČENJA STRUJE u ponedeljak i utorak u Kuli, Vrbasu i Somboru

VRBAS / KULA / SOMBOR - Povodom najavljenih radova na elektro-mreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli, Somboru i Vrbasu za ponedeljak 24. april i utorak 25. april.