Nase Mesto

Deo Kule sutra pre podne OSTAJE BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE

KULA - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli za sredu, 28. jun 2017. godine.

Izveštaj žirija 59. Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije

KULA - Na upravo završenom 59. Republičkom festivalu amaterskih pozorišta Srbije, tročlani žiri je imao težak zadatak da izdvoji najbolje od najboljih.

U Kuli ZARADE IZNAD PROSEKA u okrugu, u Odžacima MANJE nego u aprilu

ODŽACI - Prosečna zarada bez poreza i doprinosa koja je isplaćena u maju 2017. godine u opštini Odžaci iznosila je 35.812 dinara.

PU Sombor: POVREĐENO ŠEST OSOBA, četiri vozača zadržana zbog alkohola

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda.

(FOTO) Crvenčani osvojili ZLATNU PLAKETU na pozorišnom festivalu u Kuli

KULA / CRVENKA - Na upravo završenom 59. Republičkom festivalu amaterskih pozorišta Srbije, Pozorište "Stevan Sremac" iz Crvenke je potvrdilo sve nagrade osvojene ranije ove godine.

Danas i sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE u Kuli i Ruskom Krsturu

KULA / RUSKI KRSTUR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Ruskom Krsturu za ponedeljak 26. i utorak 27. jun.

Recitatorke Jana Peričević i Dajana Kaluđerski učestvovale na koncertu KUD-a „Durmitor“

KULA - U crnogorskom omladinskom domu u Kuli, u subotu 18. juna 2017. održan je godišnji koncert Kulturno-umetničkog društva „Durmitor“.
folklor

Kulturno-umetničko društvo „Srbija“ iz Kule večeras organizuje VELIKI GODIŠNJI KONCERT

KULA - Kulturno-umetničko društvo Srbija će u nedelju, 25. juna 2017. godine, u Kuli prirediti već tradicionalni Godišnji koncert.

(FOTO) NE PRLJAJ, NEMAŠ IZGOVOR: Ekološki karavan SBB fondacije očistio Kulu

KULA - Osmišljena sa idejom da probudi svest i podstakne na odgovorno ponašanje prema životnoj sredini, društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koju su 2016. godine pokrenuli kompanija SBB, SBB Fondacija i Total TV, nastavlja se i ove godine.

Ekonomska škola u Kuli obeležila 125 godina od rođenja Iva Andrića

KULA - Povodom 125 godina od rođenja Iva Andrića, osnovne i srednje škole su u nastavi srpskog jezika i književnosti organizovale temate posvećene stvaralaštvu i životu Iva Andrića.