Nase Mesto

Kultura

Kultura

(FOTO) „Pobuna u biblioteci“ pozorišta „Stevan Sremac“ NAJBOLJA NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU

CRVENKA - Mali glumci dečjeg ansambla Pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke, briljirali su na Međunarodnom festivalu "Majske igre" koji je održan u Bečeju.

U Likovnoj galeriji u Vrbasu biće održana izložba Živke Suvić „PORTRETI KOJI GOVORE“

VRBAS - U utorak, 23. maja 2017. godine, s početkom u 18:00 časova, u Likovnoj galeriji u Vrbasu biće otvorena izložba "Portreti koji govore" autora Živke Suvić.

(FOTO) U Vrbasu održano VEČE MUZIČKE ŠKOLE

VRBAS - U sredu, 17. maja 2017. godine u okviru Manifestacije Muzeji Srbije 10 dana od 10 do 10, Osnovna muzička škola u Vrbasu održala je koncert na kome su učestvovali učenici i nastavnici.

Deca iz „Bubamare“ na festivalu Markovdanski susreti dece i pesnika – Panonija 2017.

KULA - Na Panoniji je u subotu, 13. maja 2017. godine održan festival koji okuplja najpoznatije predstavnike iz sveta muzike, likovne umetnosti i drame.

U Vrbasu će se danas održati izložba „Portret kao izraz“

VRBAS - Povodom manifestacije "Muzeji Srbije od 10 do 10", koja se održava širom naše zemlje, Udruženje likovnih umetnika Vrbas pripremila je za sredu, 17. maj, izložbu slika svojih članova.

U Kruščiću će se održati veče poezije sa Miloradom Minjom Bulatovićem

KRUŠČIĆ - U subotu, 20. maja 2017. godine, u Maloj sali za sastanke Mesne zajednice Kruščić, održaće se veče poezije Milorada Minje Bulatovića.

U Kuli će se u subotu održati 8. Vojvođanski omladinski pozorišni festival

KULA - U subotu, 20. maja 2017. godine, s početkom u 17:00 časova, održaće se 8. Vojvođanski omladinski pozorišni festival. Predstave će se igrati jedna za drugom u Velikoj sali pozorišta u Kuli, a ulaz je slobodan.

ZA SVE LJUBITELJE STRIPA: U petak počinje 2. Somborski strip fest

SOMBOR - U petak, 19. maja 2017. godine, u Gradskoj biblioteci "Karlo Bijelicki", Kulturnom centru "Laza Kostić" i Domu omladine u Somboru, održaće se drugi po redu Somborski strip fest. Festival traje do nedelje, 21. maja.

Dečji pisac Uroš Petrović u sredu dolazi U SOMBOR

SOMBOR - U sredu, 17. maja 2017. godine u 12:00 časova, na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" gostuje Uroš Petrović, jedan od najistaknutijih pisaca za decu.

Umetnik Nenad Bogdanović iz Odžaka će se 20. maja predstaviti u BERLINU

ODŽACI - “Strah – manje u Berlinu” tema je 18. SoToDo Kongresa za performans i vizuelnu umetnost u Berlinu na kome će se od 19. do 21. maja predstaviti preko 40 međunarodnih umetnika, među kojima je i Nenad Bogdanović iz Odžaka.