Nase Mesto

Kultura

Program 18. Međunarodne smotre arheološkog filma u Vrbasu

VRBAS - U Gradskom muzeju u Vrbasu će se od 4. do 18. septembra održati 18. Međunarodna smotra arheološkog filma, na kojoj će biti prikazani flmovi autora iz zemlje i inostranstva.

(FOTO) Održan koncert „Muzikom za Makše“, skupljeno VIŠE OD 4.000 EVRA!

VRBAS - Građani Vrbasa još jednom su na delu pokazali humanost. Sve odštampane karte za humanitarni festival „Muzikom za Makše“, koji je u sredu održan na gradskom stadionu, rasprodate su pre početka koncerta.

(FOTO) (VIDEO) Legendarni kulski bend „Pitchwais“ PONOVO JAŠE

KULA - Za sve ljubitelje "tvrđeg" zvuka, legendarni kulski bend "Pitchwais" je objavio novi singl pod imenom "Ljudi bez srca" kojim se u velikom stilu vraća na scenu!

Izložba slika i crteža „Čuvari sećanja“ @ Likovna galerija Kulturnog centra Vrbas

VRBAS - U utorak, 22. avgusta 2017. godine u 19:00 časova, u Likovnog galeriji Kulturnog centra Vrbas biće otvorena izložba slika i crteža pod nazivom "Čuvari sećanja", autorke Arčaji Đerđi, akademske slikarke iz Bečeja.

Pesnici, pošaljite svoje radove na drugi Međunarodni konkurs „Pesmodari mira“

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U znak sećanja na šahistkinju Slađanu Jovanović iz Mačvanskog Prnjavora koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 1996. godine, raspisuje se Drugi Međunarodni književni konkurs pod nazivom "Pesmodari mira".

FOTOGRAFI, PAŽNJA! Izašao je novi foto konkurs povodom proslave Dana evropske saradnje

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Zajednički sekretarijat programa Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija organizuje Foto konkurs „Lepi prizori pograničnog regiona Mađarske i Srbije", od 8. avgusta do 10. septembra 2017. godine, u okviru ovogodišnje proslave Dana evropske saradnje.

(FOTO) (VIDEO) Muzikom na točkovima i večernjim koncertom u Somboru proslavljen Međunarodni dan mladih

SOMBOR - U subotu, 12. avgusta 2017. godine, u Somboru je održana dugonajavljivana manifestacija "Somborsko leto za mlade", "Muzika na točkovima" i večernji koncert.

(FOTO) KUD „Srbija“ iz Kule učestvuje na Festivalu folklora u Bugarskoj i sunča se...

KULA - Kulturno-umetničko društvo "Srbija" iz Kule, ovih dana gostuje u Bugarskoj, na Međunardnom festivalu folklora, koji se održava na obali Crnog mora.

(INTERVJU) Dunja Dačić iz benda „Dojo“ povodom predstojećeg koncerta u Vrbasu

VRBAS - Neobičan četverac održaće sutra u Vrbasu svoj drugi koncert kao bend "Dojo", a povodom toga, razgovarali smo sa Dunjom Dačić koja predvodi bend.

(VIDEO) Pavlychenko – Folklorni ansambl iz Kanade održao koncert u Kuli

KULA - U ponedeljak, 7. avgusta 2017. godine, pred mnogobrojnom publikom u velikoj sali Kulturnog centra Kula, održan je koncert Ukrajinskog folklornog ansambla "Pavličenko", koji dolazi iz Kanade.

Poslovni adresar