Nase Mesto

Film

Film „Mafijaški telohranitelj“ @ Bioskop „Jugoslavija“ Vrbas

VRBAS - U nedelju, 17. septembra 2017. godine, u bioskopu "Jugoslavija" u Vrbasu biće prikazan film "Mafijaški telohranitelj". Projekcija počinje u 20:00 časova, a cena ulaznice je 250 dinara. Rezervacije se vrše na telefon: 021/707-501.

Program 18. Međunarodne smotre arheološkog filma u Vrbasu

VRBAS - U Gradskom muzeju u Vrbasu će se od 4. do 18. septembra održati 18. Međunarodna smotra arheološkog filma, na kojoj će biti prikazani flmovi autora iz zemlje i inostranstva.

(FOTO) Završen prvi Ravno Selo Film Festival, podeljena priznanja „Zlatni klip“

RAVNO SELO - Ravno Selo je od 24. do 26. juna bilo mesto na kome se odvijala filmska magija. Ravnoselci su otvorenog srca dočekali prvi festival debitantskog filma i potrudili se da selom zaista kruže filmske priče.

Objavljena satnica dešavanja na FILMSKOM FESTIVALU U RAVNOM SELU

RAVNO SELO - Ravno Selo Film Festival je prvi festival debitantskog filma koji će, pod sloganom "Selom kruže filmske priče", biti održan od 24. do 26. juna u Ravnom Selu. Tokom trodnevne manifestacije biće prikazano pet reprezentativnih debitantskih filmova iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Pozivamo vas na RAVNO SELO FILM FESTIVAL

RAVNO SELO - Ravno Selo Film Festival je festival debitantskog filma koji će se održati u subotu, nedelju i ponedeljak, od 24. do 26. juna 2017. godine.

Ravno Selo Film Festival: Filmske lekcije za studente i srednjoškolce

RAVNO SELO - Organizatori filmskog festivala u Ravnom Selu pozivaju sve studente i srednjoškolce iz Ravnog Sela i okoline da se prijave na učešće u Filmskim lekcijama.

Festival „Slobodna zona“ u Odžacima od 12. do 19. juna

ODŽACI - Publika u Odžacima imaće priliku da od 12. do 19. juna vidi najbolje filmove sa 12. izdanja festivala angažovanog filma “Slobodna zona”, zahvaljujući Kulturno-prosvetnoj zajednici Odžaci.

Ovi POZNATI GLUMCI će otvoriti filmski festival u RAVNOM SELU!

RAVNO SELO - Prvi Ravno Selo Film Festival biće održan od 23. do 25. juna 2017. godine i na njemu će biti prikazano nekoliko debitantskih ostvarenja.

Dobrodošli na Filmski festival u RAVNOM SELU

RAVNO SELO - Pre godinu dana, izgoreo je Dom kulture u Ravnom Selu, a glumac Lazar Ristovski rešio je da pokrene inicijativu za njegovu obnovu.

Posle Crvenke, MONIKA BELUČI i KUSTURICA stižu u Kulu

KULA - Lep naslov i još lepša slika, pozivaju vas u Kulturni centar Kula, u veliku salu pozorišta na projekciju novog domaćeg fima "Na mlečnom putu", od reditelja Emira Kusturice.