Nase Mesto

Film

Film

Posle Crvenke, MONIKA BELUČI i KUSTURICA stižu u Kulu

KULA - Lep naslov i još lepša slika, pozivaju vas u Kulturni centar Kula, u veliku salu pozorišta na projekciju novog domaćeg fima "Na mlečnom putu", od reditelja Emira Kusturice.

MONIKA BELUČI i KUSTURICA u Pozorištu „Stevan Sremac“ u Crvenki

CRVENKA - Nastavljaju se projekcije filmova u Pozorištu "Stevan Sremac" u Crvenki, ovoga puta na repertoaru je novi domaći film reditelja Emira Kusturice.

Projekcije filma „BISER BOJANE“ danas u Crvenki

CRVENKA - Novi film Milana Karadžića je romantična komedija sa krimi elementima u kojoj glavne uloge tumače, Slaven Došlo, Vanja Nenadić i Milutin Mima Karadžić.

ZONA ZAMFIROVA i Snežna Kraljica stižu u kulsko pozorište

KULA - Ljubitelji filmske umetnosti će i ove nedelje moći da uživaju u novim projekcijama u Kulturnom centru Kula.

U Kulturnom centru u Kuli projekcija filma „Santa Maria della Salute“

KULA - Na repertoaru Kulturnog centra u četvrtak i petak će se prikazati novi film Zdravka Šotre „Santa Maria della Salute“.

Film Stado pred publikom u Odžacima 22. decembra

ODŽACI - I odžačka publika će imati priliku da vidi novi domaći hit film “Stado”, rediteljski prvenac glumca Nikole Koja. Projekcija će biti održana u velikoj hali Sportsko poslovnog centra Odžaci 22. decembra sa početkom u 19 sati. Karte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na portirnici SPC-a.

Projekcija „Vojne Akademije 3“ sutra u Domu kulture Crvenka

CRVENKA - Samo 5 dana nakon premijere u Beogradu, projekcija "Vojne Akademije 3" biće održana u bioskopu Doma Kulture u Crvenki. 

Projekcija filma Jesen samuraja u SPC Odžaci

ODŽACI - Projekcija novog domaćeg filmskog ostvarenja “Jesen samuraja” održaće se večeras u Sportsko poslovnom centru Odžaci sa početkom u 19 sati.

Sreda u Domu kulture Crvenka je dan za BIOSKOPSKE HITOVE

CRVENKA - Sreda je dan za BIOSKOPSKE HITOVE. Dom kulture Crvenka je za Vas pripremio odličan bioskopski repertoar za sredu, 05.10.2016. Projekcije su od 16, 18 i 20h.

Veliki broj kvalitetnih projekcija u bioskopu „Jugoslavija“ do kraja septembra

VRBAS - U bioskopu "Jugoslavija" u Vrbasu će do kraja septembra biti održane projekcije nekoliko hit filmova. Informišite se o programu bioskopa na ovoj stranici.