Nase Mesto

Folklor

Folklor

U petak počinje Festival rusinske kulture „Crvena ruža“

RUSKI KRSTUR – Narednog vikenda, u petak i subotu, na otvorenoj sceni u dvorištu Škole „Petro Kuzmjak“ u Ruskom Krsturu, biće održan 56. Festival rusinske kulture „Crvena ruža“.

(FOTO) U Vrbasu najavljen koncert ruskih umetnika „Na talasima ljubavi i družbe“

VRBAS - U petak, 30. juna 2017. godine, s početkom u 19:30 časova, na gradskom trgu u Vrbasu će se održati koncert Ruskih umetnika iz grada Kostrome.

Recitatorke Jana Peričević i Dajana Kaluđerski učestvovale na koncertu KUD-a „Durmitor“

KULA - U crnogorskom omladinskom domu u Kuli, u subotu 18. juna 2017. održan je godišnji koncert Kulturno-umetničkog društva „Durmitor“.
folklor

Kulturno-umetničko društvo „Srbija“ iz Kule večeras organizuje VELIKI GODIŠNJI KONCERT

KULA - Kulturno-umetničko društvo Srbija će u nedelju, 25. juna 2017. godine, u Kuli prirediti već tradicionalni Godišnji koncert.

Sinoć otvorena manifestacija „DANI SRPSKOG MILETIĆA“

SRPSKI MILETIĆ - U petak, 23. juna 2017. godine, počela je manifestacija “Dani Srpskog Miletića”, a tokom tri dana koliko će trajati biće organizovani različiti kulturni, zabavni i sportski sadržaji.

KPD „Karpati“ u utorak nastupili na Kulturnom letu u Vrbasu

VRBAS – Amateri KPD „Karpati“ u utorak, 20. juna, nastupili su na gradskom trgu u Vrbasu u programu manifestacije Kulturno leto.

Na humanitarnom koncertu u Kucuri skupljeno 40 HILJADA DINARA za Željka Šantu

KUCURA – KUD „Zavičajno vrelo“ iz Kucure je u subotu, 17. juna, održalo Godišnji koncert, koji je bio i humanitarni.

KUD „Srbija“ se vratio iz Valjeva sa BRONZANOM PLAKETOM

KULA - Na 12. smotri dečjih folklornih ansambala Srbije, koja je održana u Valjevu 17. juna 2017. godine, mlađa dečja grupa Kulturnoumetničkog društva "Srbija" iz Kule, ostvarila je zapažen uspeh.

U Odžacima će se u petak održati PRVI FESTIVAL FOLKLORA

ODŽACI - Folklorni studio “Odžaci” u petak, 16. juna organizuje prvi Festival folklora koji će biti održan na platou Sportsko-poslovnog centra u Odžacima sa početkom u 20 sati.

KUD „Đerdan Srpski Miletić“ organizuje VEČE TRADICIONALNE IGRE I PESME

SRPSKI MILETIĆ - U subotu, 17. juna 2017. godine, Kulturno-umetničko društvo "Đerdan Srpski Miletić" iz Srpskog Miletića organizuje veče tradicionalne igre i pesme povodom pet godina postojanja.