Nase Mesto

Folklor

Razigrana subota u Srpskom Miletiću! KUD „Đerdan“ organizuje veče folklora

SRPSKI MILETIĆ - Miletićani će ovog vikenda moći da uživaju u predivnim narodnim igrama koje će izvoditi KUD "Đerdan" i gosti iz okolnih mesta.

U Vrbasu danas počinje 39. Festival folklornih tradicija Vojvodine

VRBAS - U petak, 22. septembra 2017. godine, u Velikoj sali Centra za fizičku kulturu "Drago Jovović" u Vrbasu, počinje 39. Festival folklornih tradicija Vojvodine.

(VIDEO) Sada je pravo vreme! KUD Srbija iz Kule vrši UPIS NOVIH ČLANOVA

KULA - Kulturno-umetničko društvo "Srbija" rešilo je da svoju ekipu obogati novim članovima, koji će zajedno sa njima učiti da igraju naša narodna kola, druže se i putuju.

Vreme je za folklor! KUD Durmitor Kula vrši UPIS NOVIH ČLANOVA

KULA - Iz KUD-a "Durmitor" Kula obaveštavaju sve zainteresovane građane da će se upis novih, ali i starih članova vršiti tokom meseca septembra i da su naravno, svi dobrodošli!

KUD Marko Orešković vrši upis novih članova SVIH UZRASTA

BAČKI GRAČAC - Ukoliko ste planirali da se bavite folklorom ili je vaše dete izrazilo želju za ovim tradicionalnim plesom, sada je pravo vreme da se priključite KUD-u "Marko Orešković".

(FOTO) KUD „Srbija“ iz Kule učestvuje na Festivalu folklora u Bugarskoj i sunča se...

KULA - Kulturno-umetničko društvo "Srbija" iz Kule, ovih dana gostuje u Bugarskoj, na Međunardnom festivalu folklora, koji se održava na obali Crnog mora.

(VIDEO) Pavlychenko – Folklorni ansambl iz Kanade održao koncert u Kuli

KULA - U ponedeljak, 7. avgusta 2017. godine, pred mnogobrojnom publikom u velikoj sali Kulturnog centra Kula, održan je koncert Ukrajinskog folklornog ansambla "Pavličenko", koji dolazi iz Kanade.

Ukrajinski folklorni ansambl „Pavličenko“ @ Kulturni centar Kula

KULA - U ponedeljak 7. avgusta 2017. godine u sali Kulturnog centra u Kuli (ul. Josipa Kramera 3) sa početkom u 19 časova, održaće se koncert Ukrajinskog folklornog ansambla „Pavličenko“ iz Saskatuna, Kanada.

Etno udruženje Đurđic gostuje na Međunarodnom festivalu u Goraždu

RATKOVO - Etno udruženje “Đurđic” iz Ratkova dobilo je poziv da od 5. do 7. avgusta gostuje u Goraždu u Republici Bosni i Hercegovini na XX Međunarodnom Festivalu prijateljstva.

(FOTO) KUD Nikola Tesla iz Bačkog Brestovca uspešno organizovao Petrovdanski koncert

BAČKI BRESTOVAC - “Petrovdanske svečanosti” u Bačkom Brestovcu u utorak je obeležio koncert folklornih i pevačkih grupa, održan u sali osnovne škole.