Nase Mesto

Folklor

(FOTO) KUD „Srbija“ iz Kule učestvuje na Festivalu folklora u Bugarskoj i sunča se...

KULA - Kulturno-umetničko društvo "Srbija" iz Kule, ovih dana gostuje u Bugarskoj, na Međunardnom festivalu folklora, koji se održava na obali Crnog mora.

(VIDEO) Pavlychenko – Folklorni ansambl iz Kanade održao koncert u Kuli

KULA - U ponedeljak, 7. avgusta 2017. godine, pred mnogobrojnom publikom u velikoj sali Kulturnog centra Kula, održan je koncert Ukrajinskog folklornog ansambla "Pavličenko", koji dolazi iz Kanade.

Ukrajinski folklorni ansambl „Pavličenko“ @ Kulturni centar Kula

KULA - U ponedeljak 7. avgusta 2017. godine u sali Kulturnog centra u Kuli (ul. Josipa Kramera 3) sa početkom u 19 časova, održaće se koncert Ukrajinskog folklornog ansambla „Pavličenko“ iz Saskatuna, Kanada.

Etno udruženje Đurđic gostuje na Međunarodnom festivalu u Goraždu

RATKOVO - Etno udruženje “Đurđic” iz Ratkova dobilo je poziv da od 5. do 7. avgusta gostuje u Goraždu u Republici Bosni i Hercegovini na XX Međunarodnom Festivalu prijateljstva.

(FOTO) KUD Nikola Tesla iz Bačkog Brestovca uspešno organizovao Petrovdanski koncert

BAČKI BRESTOVAC - “Petrovdanske svečanosti” u Bačkom Brestovcu u utorak je obeležio koncert folklornih i pevačkih grupa, održan u sali osnovne škole.

KUD Nikola Tesla Iz Bačkog Brestovca održaće koncert sa gostima povodom Petrovdana

BAČKI BRESTOVAC - Kulturno-umetničko društvo “Nikola Tesla” iz Bačkog Brestovca tradicionalno organizuje koncert povodom “Petrovdanskih svečanosti 2017”.

Narednog vikenda počinje „Kucurska žetva“, najavljeno otvaranje Rusinskog doma

KUCURA – Narednog vikenda, 14. i 15. jula, u Kucuri će biti održan Festival folklora Rusina „Kucurska žetva“, a kao i prethodnih godina, „Žetva“ će imati centralni i prateće programe.

(FOTO) Završen Festival „Crvena ruža“ simbol i prva asocijacija na Rusine

RUSKI KRSTUR – U subotu, 1. jula, u Ruskom Krsturu održan je svečani koncert „Nasred široke ravnice“ na 56. Festivalu rusinske kulture „Crvena ruža“.

U Ruskom Krsturu počeo 56. Festival rusinske kulture „Crvena ruža“

RUSKI KRSTUR – U petak, 30. juna, na otvorenoj sceni u dvorištu Škole „Petro Kuzmjak“ u Ruskom Krsturu, počeo je 56. Festival rusinske kulture „Crvena ruža“.

U petak počinje Festival rusinske kulture „Crvena ruža“

RUSKI KRSTUR – Narednog vikenda, u petak i subotu, na otvorenoj sceni u dvorištu Škole „Petro Kuzmjak“ u Ruskom Krsturu, biće održan 56. Festival rusinske kulture „Crvena ruža“.

Poslovni adresar