Nase Mesto

Književnost

(FOTO) Održana 24. „Bulka“, pobednička nagrada otišla u – KRALJEVO!

CRVENKA - Snežana Todorović iz Kraljeva pobednica je ovogodišnjeg Festivala pesnika za decu „Bulka“ koji je po 24. put održan u petak, 13. oktobra u Domu kulture u Crvenki. Ona je ovu prestižnu nagradu dobila za pesmu „Zemlja za snove“.

Književno veče sa Jelenom Bačić Alimpić @ Sala Muzičke škole u Kuli

KULA - U petak, 13. oktobra, u sali Muzičke škole u Kuli, održaće se književno veče za roman "Nigde nema te", autorke Jelene Bačić Alimpić. Književno veče počinje u 19:00 časova i organizuje je Narodna biblioteka u Kuli.

Evo gde možete da kupite knjigu Hrestomatija srpskog stradanja autora Aleksandra Dikića

KULA - U Caffe baru Sport Stars u Kuli je u nedelju održana promocija knjige "Hrestomatija srpskog stradanja", autora Aleksandra Dikića iz Odžaka.

U Kuli održana promocija knjige Hrestomatija srpskog stradanja

KULA - U nedelju, 1. oktobra, u Caffeu Sport Stars u Kuli održana je promocija knjige Aleksandra Dikića "Hrestomatija srpskog stradanja". Promociji je prisustvovao veliki broj građana koji su sa velikim interesovanjem ispratili izlaganje autora knjige.

Književno veče sa Ivanom Dimić, dobitnicom Ninove nagrade @ sala Muzičke škole Kula

KULA - Narodna biblioteka u Kuli u petak, 6. oktobra 2017. godine, organizuje književno veče sa Ivanom Dimić, dobitnicom ovogodišnje Ninove nagrade. Književno veče će se održati u sali Muzičke škole u 19:00 časova.

Prijavite se: Narodna biblioteka u Kuli raspisuje LITERARNI I LIKOVNI KONKURS

KULA - U okviru manifestacije "Mesec knjige", Narodna biblioteka u Kuli raspisuje literarni i likovni konkurs za decu do srednjoškolskog uzrasta.

Promocija knjige „Hrestomatija srpskog stradanja“ @ Caffe bar Sport Stars Kula

KULA - U nedelju, 1. oktobra 2017. godine, u 20:00 časova, u Caffe baru Sport Stars u Kuli održaće se promocija knjige "Hrestomatija srpskog stradanja" autora Aleksandra Dikića iz Odžaka.

Za sve ljubitelje istorije – sutra će se u Sivcu održati promocija edicije Srbija...

SIVAC - Fondacija "Vetrenjača" iz Sivca organizuje u četvrtak 21. septembra 2017. godine promociju Edicije „Srbija 1914-1918“.

U Bačkom Dobrom Polju će se organizovati promocija časopisa KULT

BAČKO DOBRO POLJE - Udruženje građana "Korak mladih" vas poziva na promociju časopisa "Kult". Promocija će se održati 10. septembra u restoranu Durmitor (Maše Jelića 28) u Bačkom Dobrom Polju, s početkom u 19:30 časova.

(VIDEO) U Sivcu održani SEDMI SUSRETI PESNIKA I SLIKARA Srbije

SIVAC - U organizaciji Fondacije "Sivačka kosa", u Sivcu su u nedelju, 3. septembra 2017. godine, održani sedmi susreti pesnika i slikara Srbije.

Obućarska radnja Kula – Kula

ATI-Terming – Kula