Nase Mesto

Likovna umetnost

Likovna umetnost

(FOTO) Otvorena izložba ikona članova ULUV-a pod nazivom „Tihovanje“

VRBAS - U galeriji Udruženja likovnih umetnika Vrbasa otvorena je izložba pod nazivom "Tihovanje", na kojoj je sedam autora predstavilo dvadeset radova.

Fotografi iz Vrbasa i okoline, prijavite se na ODLIČAN FOTO KONKURS

VRBAS - U okviru manifestacije "Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10" održava se izložba fotografija u organizaciji Gradskog muzeja iz Vrbasa na kojoj mogu da učestvuju autori koji se profesionalno ili amaterski bave fotografijom. Centralna tema ovogodišnje manifestacije koja se održava od 11. do 20. maja je "Muzeji u gostima".

Za danas u Vrbasu zakazano otvaranje IZLOŽBE IKONA

VRBAS - Udruženje likovnih umetnika Vrbas poziva građane da posete otvaranje izložbe ikona članova ULUV-a pod nazivom "Tihovanje".

Vrbas: U četvrtak u muzeju zatvaranje izložbe „Jelena, velika kraljica“

VRBAS - Muzej u Vrbasu poziva sve građane da iskoriste poslednji dan i u četvrtak posete izložbu „Jelena, velika kraljica“, koju organizuje Narodni muzej iz Kraljeva.

SUTRA U VRBASU: Prolećni likovni salon ULUV 2017

VRBAS - Udruženje likovnih umetnika Vrbasa, u saradnji sa Likovnom galerijom Kulturnog centra Vrbas oganizuje Prolećni likovni salon ULUV 2017.

Prva SAMOSTALNA izložba fotografija RATKA NEDOVIĆA

VRBAS / KULA - Predstojećeg vikenda, građani Vrbasa i okolnih mesta biće u prilici da prisustvuju otvaranju izložbe fotografija Ratka Nedovića.

Raspisan konkurs za LIKOVNE UMETNIKE opštine Vrbas

VRBAS - Udruženje likovnih umetnika opštine Vrbas raspisalo je konkurs za učešće na Prolećnom likovnom Salonu 2017. godine.

NOVA POSTAVKA u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Kula

KULA - Ljubitelji likovne umetnosti, u narednih deset dana ćete biti u prilici da uživate u novoj postavci u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Kula.

Likovni talenti: Otvorena izložba „ŠKOLICA – CRTICA“ u Vrbasu

VRBAS - U foajeu bioskopa "Jugoslavija" u Vrbasu, otvorena je izložba radova polaznika likovne radionice "Školica - Crtica".

U Vrbasu otvorena izložba „Ana Frank- Istorija za sadašnjost“

VRBAS - Nakon četiri uspešne prezentacije u različitim gradovima Srbije, izložba “Ana Frank – istorija za sadašnjost” otvorena je i za posetioce u Vrbasu, 30. januara u 19 časova u Svečanoj sali Gimnazije “Žarko Zrenjanin”.