Nase Mesto

Likovna umetnost

Ekološki pokret Odžaka poziva obrazovne ustanove da učestvuju na likovnom konkursu

ODŽACI - Ekološki pokret Odžaka raspisao je  tradicionalni opštinski likovni konkurs “Naša ekološka sramota“, i ovim putem podseća PU „Poletarac“, osnovne i srednje škole i Biblioteku  igračaka „Zlatna barka“ da je do kraja roka za dostavu radova ostalo  nešto više od mesec dana.

Likovni salon ULUV @ Likovna galerija Kulturnog centra Vrbasa

VRBAS - Udruženje likovnih umetnika Vrbasa, u saradnji sa Likovnom galerijom Kulturnog centra Vrbas, a u okviru manifestacija za Dan grada Vrbasa, organizuje 47. Likovni salon Udruženja likovnih umetnika Vrbasa. Likovni salon će se održati u petak, 20. oktobra, u 19:00 časova, u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Vrbasa.

(FOTO) Vrbašani prisustvovali otvaranju izložbe slika umetnice Ivane Knežević

VRBAS - U subotu 7. oktobra, u Likovnoj galeriji Udruženja likovnih umetnika Vrbas otvorena je izložba slika akademske umetnice iz Čačka Ivane Knežević pod nazivom "Kroz presek".

(FOTO) Kako učenici OŠ „Jožef Atila“ iz Bogojeva vide ćupriju na Drini

BOGOJEVO - U biblioteci "Branko Radičević" u ogranku u Bogojevu, sa učenicima Osnovne škole "Jožef Atila" je održano literarno likovno veče o poznavanju dela "Na Drini ćuprija", autora Iva Andrića.

Izložba „Fotografi svome gradu“ @ Likovna galerija Kulturnog centra Vrbas

VRBAS - Povodom obeležavanja Dana grada Vrbasa, u ponedeljak 16. oktobra u 19:00 časova, u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Vrbasa, biće otvorena izložba fotografija "Fotografi svome gradu", u organizaciji Foto kino kluba Zenit, Opštinske uprave Vrbas i Kulturnog centra Vrbasa.

18. Zonska smotra likovnih stvaralaca @ Likovna galerija Kulturnog centra Kula

KULA - U petak, 13. oktobra, u 19:00 časova u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Kula biće održana 18. Zonska smotra likovnoh stvaračaca opština Kula, Odžaci, Sombor i Apatin. Selektor je akademski slikar Jelena Tišma.

Izložba radova polaznika Slikarskog ateljea „Matisse“ @ Bioskop „Jugoslavija“ Vrbas

VRBAS - U subotu, 7. oktobra, u 17:00 časova će se u foajeu Bioskopa "Jugoslavija", održaće se svečano otvaranje izložbe radova polaznika Slikarskog ateljea "Matisse" iz Novog Sada.

Umetnica iz Čačka u subotu u Galeriji ULUV! Posetite izložbu slika Ivane Knežević

VRBAS - U subotu, 7. oktobra 2017. godine u 18:00 časova, u Likovnoj galeriji Udruženja likovnih umetnika Vrbasa biće otvorena izložba slika "Kroz prelom", umetnice Ivane Knežević iz Čačka.

Otvaranje izložbe Irene Sarić Medojević @ Likovna galerija Kulturnog centra Kula

KULA - U Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli će večeras biti otvorena prva samostalna izložba fotografija pod nazivom „Impresije“ autorke Irene Sarić Medojević iz Kruščića. Izložbu fotografija otvoriće sama autorka Irena Sarić Medojević, a otvaranje je zakazano sa 19 sati.

KC Vrbas RASPISAO KONKURS za samostalne i grupne izložbe u Likovnoj galeriji za 2018....

VRBAS - Pozivaju se svi zainteresovani likovni, primenjeni i multimedijalni akademski umetnici, kao i umetničke grupe i udruženja likovnih umetnika, da daju svoje predloge za organizaciju samostalnih ili grupnih izložbi u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Vrbasa za 2018. godinu.