Nase Mesto

Likovna umetnost

Likovna umetnost

Posetite MEĐUNARODNU IZLOŽBU RUČNIH RADOVA, koja će se održati u Kuli

KULA - U četvrtak, 29. juna 2017. godine, u prostorijama Osnovne škole "Petefi brigada" u Kuli, počinje XIX Međunarodna izložba ručnih radova.

(FOTO) U OŠ „Petefi brigada“ u Kuli održana LIKOVNA KOLONIJA

KULA – U Osnovnoj školi „Petefi brigada“ u Kuli u subotu, 17. juna, održana je druga Likovna kolonija, koju je organizovala profesorka likovnog vaspitanja u ovoj školi Lidija Barna.

Jana Keković i Ana Jarić iz Kule ostvarile uspeh na likovno-kaligrafskom konkursu

KULA - Na likovno-kaligrafskom konkursu u okviru manifestacije „Dani Nikole Tesle“ učenice 2-3 razreda Jana Keković i Ana Jarić (mentor Jelena Salontaji), ostvarile su veliki uspeh.

U Vrbasu će se otvoriti izložba slika „Psihotuni“ autora Saše Vasiljevića

VRBAS - U četvrtak, 15. juna 2017. godine, s početkom u 19:00 časova, u Likovnoj galeriji u Vrbasu će biti otvorena izložba slika "Psihotuni", autora Saše Vasiljevića.

Otvaranje izložbe skulptura u drvetu „Među javom i međ snom“ Novaka Jovovića iz Vrbasa

KULA - U petak, 2. juna u 19:00 časova u Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli biće otvorena izložba skulptura u drvetu „Među javom i međ snom“ Novaka Jovovića iz Vrbasa.

Dunja Radović iz Odžaka nagrađena na Malom bitoljskom Monmartru

ODŽACI - Na međunarodnom dečijem likovnom konkursu “Mali bitoljski Monmartr 2017″, diplomu za individualni rad dobila je šestogodišnja Dunja Radović iz PU “Poletarac” u Odžacima.

(FOTO) U Vrbasu otvorena izložba Živke Suvić, „PORTRETI KOJI GOVORE“

VRBAS - U Likovnoj galeriji u Vrbasu, u četvrtak 25. maja 2017. godine, otvorena je izložba "Portreti koji govore", autora Živke Suvić.

(FOTO) (VIDEO) Završeni „Muzeji Srbije deset dana od 10 do 10“, VELIKI ODZIV U...

VRBAS - Gradski Muzej Vrbasa održao je manifestaciju "Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10" koja je trajala od 11. do 20. maja 2017. godine.

(FOTO) U Likovnoj galeriji u Vrbasu otvorena izložba „Portret kao izraz“

VRBAS - Izložba "Portret kao izraz" otvorena je 17. maja 2017. u Galeriji Udruženja likovnih umetnika Vrbas na Trgu Nikole Pašića.

U Likovnoj galeriji u Vrbasu biće održana izložba Živke Suvić „PORTRETI KOJI GOVORE“

VRBAS - U utorak, 23. maja 2017. godine, s početkom u 18:00 časova, u Likovnoj galeriji u Vrbasu biće otvorena izložba "Portreti koji govore" autora Živke Suvić.