Nase Mesto

Muzika

Muzika

Sledeće nedelje VEČE SONATE za sve ljubitelje klasične muzike u Kuli

KULA - Ljubitelji klasične muzike, sledeće nedelje ćete biti u prilici da uživate u prostorijama Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Kuli.

Koncert u Gradskom muzeju Vrbas u čast VELIKOJ KRALJICI

VRBAS - U Gradskom muzeju Vrbas, danas 10. marta 2017. godine sa početkom od 17 časova održaće se Koncert učenika i nastavnika Osnovne muzičke škole Vrbas u okviru izložbe posvećene Jeleni Anžujskoj- Velikoj kraljici.

KUD „Durmitor“ organizuje koncert povodom DANA ŽENA

KULA - Kulturno-umetničko društvo "Durmitor" Kula organizuje tradicionalni koncert povodom 8. marta, Dana žena.

ŠOMO Kula: Dva BESPLATNA KONCERTA povodom Međunarodnog dana žena

KULA - Pred nama je 8. mart - Dan žena. Povodom toga, učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje Kula održaće čak dva koncerta.

PRIPREMITE SE ZA revijalni muzički festival „Glas Srpskog Miletića“

SRPSKI MILETIĆ - Revijalni muzički festival “Glas Srpskog Miletića” biće održan u subotu, 18. marta u Domu kulture u Srpskom Miletiću sa početkom u 20 sati.

BESPLATNI KONCERTI u organizaciji KC „Laza Kostić“ Sombor

SOMBOR - Kulturni centar "Laza Kostić" Sombor u narednom periodu organizuje nekoliko kulturnih dešavanja. 

Besplatan koncert za sve LJUBITELJE VIOLINE u Muzičkoj školi u Kuli

KULA - U petak, 24. februara 2017. godine u Kuli sa početkom u 18 časova, Master Art Akademija će održati Koncert mladih talenata.

Mališani iz Osnovne muzičke škole Vrbas ODUŠEVILI Novosađane! (FOTO)

VRBAS / SRBOBRAN - Na novosadskom "Winter Festu" nastupile su Vokalne grupe „Pčelice“ i „Magične Note“ sastavljene od učenika Osnovne muzičke škole u Vrbasu (odeljenje Srbobran) i nastup je trajao 30 minuta.
gusle

Guslarsko veče u Ravnom Selu

RAVNO SELO - U četvrtak, 29. decembra se u Ravnom Selu organizuje guslarsko veče. Događaj će se održati u Svetosavskom domu sa početkom od 18h. 

Koncert učenika „Muzičkog kutka“ u Kucuri

KUCURA – Muzička škola „Muzički kutak“ prekjuče je u velikoj sali Mesne zajednice u Kucuri održala Novogodišnji koncert, kojim su učenici završili prvo polugodište. Na koncertu je učestvovao 31 učenik, a kompozicije su izvođene na klaviru, harmonici i violini.