Nase Mesto

Muzika

(FOTO) Održan koncert „Muzikom za Makše“, skupljeno VIŠE OD 4.000 EVRA!

VRBAS - Građani Vrbasa još jednom su na delu pokazali humanost. Sve odštampane karte za humanitarni festival „Muzikom za Makše“, koji je u sredu održan na gradskom stadionu, rasprodate su pre početka koncerta.

(FOTO) (VIDEO) Legendarni kulski bend „Pitchwais“ PONOVO JAŠE

KULA - Za sve ljubitelje "tvrđeg" zvuka, legendarni kulski bend "Pitchwais" je objavio novi singl pod imenom "Ljudi bez srca" kojim se u velikom stilu vraća na scenu!

(FOTO) (VIDEO) Muzikom na točkovima i večernjim koncertom u Somboru proslavljen Međunarodni dan mladih

SOMBOR - U subotu, 12. avgusta 2017. godine, u Somboru je održana dugonajavljivana manifestacija "Somborsko leto za mlade", "Muzika na točkovima" i večernji koncert.

(INTERVJU) Dunja Dačić iz benda „Dojo“ povodom predstojećeg koncerta u Vrbasu

VRBAS - Neobičan četverac održaće sutra u Vrbasu svoj drugi koncert kao bend "Dojo", a povodom toga, razgovarali smo sa Dunjom Dačić koja predvodi bend.

U Vrbasu najavljena manifestacija povodom Međunarodnog dana mladih

VRBAS - U petak, 11. avgusta 2017. godine, povodom Međunarodnog dana mladih, Kancelarija za mlade opštine Vrbas organizovaće niz aktivnosti.

Muzika na točkovima: Međunarodni dan mladih će u Somboru obeležiti KONCERTI POZNATIH BENDOVA

SOMBOR - U okviru manifestacije “Somborsko leto za mlade”, sedmi put u proteklih 8 godina, mobilnom binom koja prolazi ulicama grada, događajem “Muzika na točkovima” počeće proslava 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih.

(FOTO) U Ruskom Krsturu održana treća po redu letnja žurka „Pact ON“

RUSKI KRSTUR - U subotu, 29. jula 2017. godine, na bazenu u Ruskom Krsturu je održana treća po redu "Pact On" žurka.

(VIDEO) Drugi dan „Black Hole“ festivala – inserti i IZJAVE UČESNIKA

VRBAS - Na terenima SU "Jamurača" u Vrbasu, sinoć je održano drugo veče "Black Hole" festivala na kome je učestvovalo čak 13 DJ-eva. Ljubitelji elektronske muzike, sinoć su mogli da uživaju u sjajno atmosferi, vatrometu i još boljoj muzici. Prenosimo vam nekoliko kadrova i izjave učesnika.

(VIDEO) Prvi dan „Black Hole“ festivala – inserti i IZJAVE UČESNIKA

VRBAS - Na terenima SU "Jamurača" u Vrbasu, sinoć je održano prvo veče "Black Hole" festivala na kome je učestvovalo pet izvanrednih bendova. Ljubitelji rock i hard rock zvuka, sinoć su mogli da uživaju u mnogobrojnim domaćim i stranim hitovima. Prenosimo vam nekoliko kadrova i izjave učesnika.

Sutra počinje BLACK HOLE FEST – Evo šta treba da znate i pripremite!

VRBAS - Treći po redu "Black Hole" festival u Vrbasu počinje sutra i trajaće do subote. Na festivalu će nastupati čak pet bendova i 13 DJ-eva!

Poslovni adresar