Nase Mesto

Muzika

Muzika

U Sivcu počeo četvrti Gajdaški etno kamp, polaznici iz više mesta u Srbiji

SIVAC - U Sivcu je u ponedeljak, 19. juna, počeo 4. po redu Gajdaški etno kamp, kog, uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, organizuje Udruženje građana „Vojvođanski gajdaši“ iz Sivca.

(VIDEO) Bend „Blow“ uživo u CENTRU VRBASA

VRBAS - Za sve ljubitelje rock'n'rolla, bend "Blow" održaće svoj prvi samostalni koncert u organizaciji Kulturnog centra Vrbas.

(FOTO) „Pčelice“ iz Vrbasa nastupile na 60. Zmajevim dečjim igrama

VRBAS - U nedelju, 11. juna 2017. godine, vokalna grupa Muzičke škole iz Vrbasa, “Pčelice“ nastupala je na Zmajevim dečjim igrama u Novom Sadu.

Studenti Akademije umetnosti iz Novog Sada održaće koncert u Kuli

KULA - U Koncertnoj sali Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Kuli, 15. juna 2017. godine u 19:00 časova održaće se Koncert studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu.

Osnovna muzička škola u Vrbasu organizuje KONCERT povodom završetka školske godine

VRBAS - Povodom završetka školske godine, Osnovna muzička škola u Vrbasu organizuje koncerte učenika i to 06. i 07. juna 2017. godine.

Miljan Vujović iz Vrbasa TREĆI U SRBIJI na Festivalu guslara održanom u Beogradu

VRBAS - Minulog vikenda u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu održan je 25. Festival guslara Srbije, na kome je nastupilo 90 guslara iz svih krajeva zemlje.

(FOTO) U Osnovnoj muzičkoj školi u Vrbasu održano TAKMIČENJE MLADIH KLAVIRISTA

VRBAS - U subotu, 03. juna 2017. godine u Osnovnoj muzičkoj školi u Vrbasu održana su dva školska takmičenja iz klavira.

(FOTO) KUD guslara „Vuk Mandušić“ iz Vrbasa osnovalo ŠKOLU GUSALA

VRBAS - Jedno od najuspešnijih udruženja guslara u Srbiji, KUD guslara „Vuk Mandušić“ iz Vrbasa, koje je dva puta osvajalo titulu državnog prvaka u ekipnoj konkurenciji, a koje u svojim redovima ima državne i pokrajinske prvake, u godini jubileja, petogodišnjice postojanja, osnovalo je školu gusala.

Somborski bend „Kraj semestra“ u utorak nastupa u Odžacima

ODŽACI - U sklopu redovnih aktivnosti i u želji da na poseban način obeleži kraj školske godine, Sportsko-poslovni centar Odžaci u utorak, 30. maja organizuje koncert zabavne muzike.

Muzička škola organizuje TRI KONCERTA UČENIKA u Kuli i Ruskom Krsturu

KULA / RUSKI KRSTUR - Škola za osnovno muzičko obrazovanje u Kuli priprema tri koncerta svojih učenika povodom završetka školske godine. Koncerti će se održati u Kuli i Ruskom Krsturu.