Nase Mesto

Muzika

Muzika

(FOTO) U Vrbasu održano VEČE MUZIČKE ŠKOLE

VRBAS - U sredu, 17. maja 2017. godine u okviru Manifestacije Muzeji Srbije 10 dana od 10 do 10, Osnovna muzička škola u Vrbasu održala je koncert na kome su učestvovali učenici i nastavnici.

ODLIČAN USPEH učenika ŠOMO Kula na festivalu u Zrenjaninu

KULA - Na 61. Festivalu muzičkih i baletskih škola Srbije, koji se ove godine održao 09. maja 2017. godine u Zrenjaninu, ekipa solista Škole za osnovno muzičko obrazovanje iz Kule, u sastavu: Mihajlo Racpeti, Katrina Matej, Ljiljana Knežević i Marko Aleksić postigla je odlične rezultate.

(VIDEO) Prvi dan manifestacije „Od 10 do 10“ u Vrbasu – DADO TOPIĆ i...

VRBAS - Juče je uspešno završen prvi dan manifestacije "Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10" u Vrbasu. Tom prilikom, posetili smo otvaranje izložbe, kao i odličan koncert Dada Topića kome je podršku pružio veliki broj naših sugrađana.

Raspored dešavanja u Vrbasu tokom manifestacije „Od 10 do 10“

VRBAS - Tokom trajanja manifestacije "Od 10 do 10", koja se održava u celoj zemlji, Vrbas je pripremio zanimljiva dešavanja.

BOGAT PROGRAM u Vrbasu povodom manifestacije „Muzeji Srbije od 10 do 10“

VRBAS - Povodom manifestacije "Muzeji Srbije od 10 do 10", u Vrbasu će se, počev od četvrtka, 11. maja, održati mnoštvo događaja sa bogatim sadržajem.

Dimitrije Bublić postigao odlične rezultate na 14. Takmičenju DRVENIH DUVAČA

KULA - U subotu, 22. aprila 2017. godine, održano je "14. Takmičenju drvenih duvača" na kome je učestvovao učenik Škole za osnovno muzičko obrazovanje iz Kule.

Sledeće nedelje VEČE SONATE za sve ljubitelje klasične muzike u Kuli

KULA - Ljubitelji klasične muzike, sledeće nedelje ćete biti u prilici da uživate u prostorijama Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Kuli.

Koncert u Gradskom muzeju Vrbas u čast VELIKOJ KRALJICI

VRBAS - U Gradskom muzeju Vrbas, danas 10. marta 2017. godine sa početkom od 17 časova održaće se Koncert učenika i nastavnika Osnovne muzičke škole Vrbas u okviru izložbe posvećene Jeleni Anžujskoj- Velikoj kraljici.

KUD „Durmitor“ organizuje koncert povodom DANA ŽENA

KULA - Kulturno-umetničko društvo "Durmitor" Kula organizuje tradicionalni koncert povodom 8. marta, Dana žena.

ŠOMO Kula: Dva BESPLATNA KONCERTA povodom Međunarodnog dana žena

KULA - Pred nama je 8. mart - Dan žena. Povodom toga, učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje Kula održaće čak dva koncerta.