Nase Mesto

Muzika

Gitarijada @ Sala Doma kulture Ratkovo

RATKOVO - U subotu, 21. oktobra 2017. godine, u Ratkovu će se održati Gitarijada. Gost večeri biće beogradski bend "Prorock", koji će nastupati u Sali Doma kulture u Ratkovu. Ulaz je 100 dinara.

Solistički koncert Jelene Simonović-Kovačević @ Sala Gimnazije „Žarko Zrenjanin“ Vrbas

VRBAS - U utorak, 10. oktobra 2017. godine u 19:00 časova, u sali Gimnazije "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu, održaće se solistički koncert Jelene Simonović Kovačević.

Otvaranje NOVOG KLUBA U VRBASU i II Haloween party

VRBAS - Došao je na red i drugi po redu Halloween party u Black Hole organizaciji. Ovog puta posetioce očekuje pravi spektakl i vrhunska klubska atmosfera na novoj lokaciji, u centru Vrbasa, u podrumu hotela Bačka.

Danilo Jovanović, izvanredan muzički talenat iz Deronja: Cilj mi je da budem profesor harmonike

DERONJE - Svi muzički stručnjaci, koji su imali priliku da slušaju kako na harmonici svira Danilo Jovanović, slažu se u oceni da se radi o nesvakidašnjem talentu.

Humanitarna žurka u Vrbasu – Nešto Između, Godfathers i Under the Hammer SVIRAJU ZA...

VRBAS - U petak, 22. septembra 2017. godine, u kafeu "Sindikat" u Vrbasu će se održati humanitarna svirka za malu Nađu Kvrgić koja boluje od leukemije.

(FOTO) Odžaci od sledeće godine učestvuju na manifestaciji SRBIJA U RITMU EVROPE

ODŽACI - Predstavnici opštine Odžaci će po prvi put 2018. godine učestvovati u najvećem dečijem muzičkom takmičenju u regionu, “Srbija u ritmu Evrope”.

SPEKTAKL U NAJAVI: Besplatan koncert LEXINGTON BENDA u Bačkoj Topoli

BAČKA TOPOLA - Povodom proslave Dana opštine Bačka Topola, lokalna samouprava je za sve ljubitelje dobre muzike spremila besplatan koncert na Gradskom trgu.

Sutra svirka NA TRGU U KULI, Akoš Pap i Miki Almaši SVIRAJU ZA LAZARA

KULA - U petak, 1. septembra u 19:00, na platou ispred pošte u Kuli, ovaj put sa ozvučenjem, moći ćete da čujete blues svirku Akoša Pappa i Mikija Almašija. Takođe će stajati kutija za dobrotvorni prihod za Lazara. Koncert traje do 22:30 časova.

(FOTO) Održan 3. Festival mladih guslara Srbije, zapažen nastup KUD-a Vuk Mandušić iz Vrbasa

VRBAS - Članovi KUD-a guslara „Vuk Mandušić“ iz Vrbasa pre dva meseca osnovali su školu gusala koja je za ovaj kratak period iznedrila desetak mladih nada, koji bi trebalo da budu čuvari tradicije na ovim prostorima.

(VIDEO) Petronela Fenjveši iz Kule nastupala na festivalu „Glas anđela – Tijana Jurić“

KULA - Festival „Glas Anđela - Tijana Jurić“ pokrenut je 2015. godine u znak sećanja na talenat za muziku koji je imala Tijana Jurić.