Nase Mesto

Pozorište

Pobuna u biblioteci sutra na Vragolastim pozorištarijama u Smederevskoj Palanci

CRVENKA - Predstava "Pobuna u biblioteci", u režiji Zorana Radulovića, učesnik je 11. Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva "Vragolaste pozorištarije" u Smederevskoj Palanci.

Dani Srpske ponovo u Vrbasu – u ponedeljak izvođenje monodrame Vuk Karadžić

VRBAS - Vrbas će i ove godine biti deo tradicionalne manifestacije "Dani Srpske u Srbiji", koja se održava od 15. do 21. septembra i imaće 32 programa u 43 izvođenja u 20 gradova Srbije.

„Malograđanska svadba“ POBEDNIK ovogodišnjeg festivala u Trebinju

CRVENKA - Na sinoć završenom Festivalu festivala u Trebinju, predstava "Malograđanska svadba" pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke proglašena je pobednikom i uručena joj je Zlatna maska.

„Malograđanska svadba“ ispraćena ovacijama na festivalu u Trebinju

CRVENKA - Treće večeri 60. Festivala festivala u Trebinju na sceni Kulturnog centra nastupili su pobednici Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije.

Izveštaj žirija 59. Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije

KULA - Na upravo završenom 59. Republičkom festivalu amaterskih pozorišta Srbije, tročlani žiri je imao težak zadatak da izdvoji najbolje od najboljih.

(FOTO) Crvenčani osvojili ZLATNU PLAKETU na pozorišnom festivalu u Kuli

KULA / CRVENKA - Na upravo završenom 59. Republičkom festivalu amaterskih pozorišta Srbije, Pozorište "Stevan Sremac" iz Crvenke je potvrdilo sve nagrade osvojene ranije ove godine.

Mladi glumci iz Ruskog Krstura gostovali u Slovačkoj na festivalu „Mihalovske daske“

RUSKI KRSTUR – Dečija dramska grupa Dramskog studija ART Doma kulture Ruski Krstur sa predstavom „Prva žurka“ Tode Nikoletića, u režiji Ksenije Bođanec, od 19. do 21. juna gostovala je u Slovačkoj, na Sedmom Pozorišnom festivalu „Mihalovske daske“.

Još tri festivalske večeri u Kuli, PROGLAŠENJE POBEDNIKA U SUBOTU

KULA - U Kuli je u toku Republički festival amaterskih pozorišta Srbije, koji je počeo 16. juna, a završava se u subotu, 24. juna 2017. godine.

Otvoren 59. Republički festival amaterskih pozorišta Srbije

KULA - Izložbom slika Šandora Kerekeša, koja je otvorena u Likovnoj galeriji, paljenjem festivalske vatre i podizanjem na jarbol festivalske zastave u petak je u Kuli počeo 59. Republički festival amaterskih pozorišta Srbije.

Program 59. Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije

KULA - Od 16. do 24. juna 2017. godine, u pozorištu Kulturnog centra u Kuli održaće se 59. Republički festival amaterskih pozorišta Srbije.