Nase Mesto

Pozorište

Predstava „Pradedine igračke“ @ Kulturni centar Kula

KULA - U sali Kulturnog centra u Kuli, u subotu 2. decembra održaće se premijera predstave „Pradedine igračke“, u izvođenju dečje dramske sekcije KUD „Ivan Senjuk“ iz Kule. Scenograf i režiser predstave je Petar Kurman. Predstava će početi u 18:30 časova.

U subotu u Vrbasu počinje manifestacija „Noć pozorišta“

VRBAS - U subotu, 25. novembra 2017. godine, u Bioskopu Jugoslavija u Vrbasu biće održana manifestacija "Noć pozorišta" koja se tog dana održava u celoj Srbiji.

„Malograđanska svadba“ POBEDNIK 10. REPASSAGE FESTA u Ubu

CRVENKA - Završen je 10. Repassage fest u Ubu, na kome je učestvovala i trupa Pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke sa predstavom "Malograđanska svadba".

(FOTO) Svetski dan deteta obeležen u PU Poletarac u Odžacima

ODŽACI - Svetski dan deteta, 20. novembar, PU “Poletarac” iz Odžaka obeležila je organizovanjem lutkarske pozorišne predstave koju su u dva termina u centralnom objektu ustanove pogledala deca mlađeg i starijeg uzrasta.

Nagrada za glumca večeri u Ubu pripala ZORANU RADULOVIĆU za ulogu u „Malograđanskoj svadbi“

CRVENKA - U petak, 10. novembra, u Ubu je otvoren 10. po redu pozorišni festival Repassage fest, koji okuplja najbolja amaterska pozorišta iz zemalja bivše Jugoslavije.

Pobuna u biblioteci sutra na Vragolastim pozorištarijama u Smederevskoj Palanci

CRVENKA - Predstava "Pobuna u biblioteci", u režiji Zorana Radulovića, učesnik je 11. Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva "Vragolaste pozorištarije" u Smederevskoj Palanci.

Dani Srpske ponovo u Vrbasu – u ponedeljak izvođenje monodrame Vuk Karadžić

VRBAS - Vrbas će i ove godine biti deo tradicionalne manifestacije "Dani Srpske u Srbiji", koja se održava od 15. do 21. septembra i imaće 32 programa u 43 izvođenja u 20 gradova Srbije.

„Malograđanska svadba“ POBEDNIK ovogodišnjeg festivala u Trebinju

CRVENKA - Na sinoć završenom Festivalu festivala u Trebinju, predstava "Malograđanska svadba" pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke proglašena je pobednikom i uručena joj je Zlatna maska.

„Malograđanska svadba“ ispraćena ovacijama na festivalu u Trebinju

CRVENKA - Treće večeri 60. Festivala festivala u Trebinju na sceni Kulturnog centra nastupili su pobednici Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije.

Izveštaj žirija 59. Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije

KULA - Na upravo završenom 59. Republičkom festivalu amaterskih pozorišta Srbije, tročlani žiri je imao težak zadatak da izdvoji najbolje od najboljih.

(FOTO) Crvenčani osvojili ZLATNU PLAKETU na pozorišnom festivalu u Kuli

KULA / CRVENKA - Na upravo završenom 59. Republičkom festivalu amaterskih pozorišta Srbije, Pozorište "Stevan Sremac" iz Crvenke je potvrdilo sve nagrade osvojene ranije ove godine.

Mladi glumci iz Ruskog Krstura gostovali u Slovačkoj na festivalu „Mihalovske daske“

RUSKI KRSTUR – Dečija dramska grupa Dramskog studija ART Doma kulture Ruski Krstur sa predstavom „Prva žurka“ Tode Nikoletića, u režiji Ksenije Bođanec, od 19. do 21. juna gostovala je u Slovačkoj, na Sedmom Pozorišnom festivalu „Mihalovske daske“.

Još tri festivalske večeri u Kuli, PROGLAŠENJE POBEDNIKA U SUBOTU

KULA - U Kuli je u toku Republički festival amaterskih pozorišta Srbije, koji je počeo 16. juna, a završava se u subotu, 24. juna 2017. godine.

Otvoren 59. Republički festival amaterskih pozorišta Srbije

KULA - Izložbom slika Šandora Kerekeša, koja je otvorena u Likovnoj galeriji, paljenjem festivalske vatre i podizanjem na jarbol festivalske zastave u petak je u Kuli počeo 59. Republički festival amaterskih pozorišta Srbije.

Program 59. Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije

KULA - Od 16. do 24. juna 2017. godine, u pozorištu Kulturnog centra u Kuli održaće se 59. Republički festival amaterskih pozorišta Srbije.

BACILI SVE NA KOLENA: „Malograđanska svadba“ NAJBOLJA U VOJVODINI

CRVENKA - Pozorište "Stevan Sremac" iz Crvenke nastavilo je da niže uspehe, ovog puta na nedavnoj završenom 55. Festivalu amaterskih pozorišnih društava Vojvodine u Staroj Pazovi.

OŠ „Isa Bajić“ organizuje HUMANITARNU PREDSTAVU ZA LAZARA

KULA - U utorak, 30. maja 2017. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra u Kuli održaće se predstava "Magareće godine", koju će izvesti dramska sekcija ove škole.

(FOTO) „Pobuna u biblioteci“ pozorišta „Stevan Sremac“ NAJBOLJA NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU

CRVENKA - Mali glumci dečjeg ansambla Pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke, briljirali su na Međunarodnom festivalu "Majske igre" koji je održan u Bečeju.

U Kuli će se u subotu održati 8. Vojvođanski omladinski pozorišni festival

KULA - U subotu, 20. maja 2017. godine, s početkom u 17:00 časova, održaće se 8. Vojvođanski omladinski pozorišni festival. Predstave će se igrati jedna za drugom u Velikoj sali pozorišta u Kuli, a ulaz je slobodan.

Dečji ansambl pozorišta „Stevan Sremac“ NAJBOLJI U VOJVODINI

CRVENKA - Dečji ansambl pozorišta "Stevan Sremac" iz Crvenke ostvario je izuzetan uspeh na manifestaciji "Majski susreti" koja se održala u Temerinu.

Mališani iz crvenačkog pozorišta učestvuju na 60. Majskim igrama u Bečeju

CRVENKA - Pozorište "Stevan Sremac" iz Crvenke objavilo je da će dečji ansambl njihovog pozorišta biti učesnik 60. Majskih igara u Bečeju.

Predstave iz kulske opštine se plasirale na „MAJSKE SUSRETE“ u Temerinu

KULA / RUSKI KRSTUR / CRVENKA / KRUŠČIĆ – Pozorišna predstava Dečje grupe Dramskog studija „ART“ Doma kulture Ruski Krstur „Prva žurka“ Tode Nikoletića, u režiji Ksenije Bođanec, plasirala se na pokrajinsku smotru, odnosno na „Majske susrete“ u Temerinu.

DETALJAN IZVEŠTAJ sa 49. Zonske smotre dramskog stvaralaštva u Crvenki

KULA / CRVENKA / SIVAC / KRUŠČIĆ - Nakon sedam odgledanih predstava u zvaničnom program 49. Zonske smotre dramskog stvaralaštva , od 3. do 9. aprila na sceni Amaterskog pozorišta “Stevan Sremac” u Crvenki, selektor Milivoje Mlađenović je doneo sledeću odluku.

Ove tri predstave su PROGLAŠENE ZA NAJBOLJE u Crvenki

CRVENKA / KULA / KRUŠČIĆ - Na upravo završenoj Zonskoj pozorišnoj smotri, koja se održala u pozorištu "Stevan Sremac" u Crvenki, selektor Milivoje Mlađenović saopštio je svoju odluku.

RASPORED PREDSTAVA koje možete gledati narednih 7 dana u Crvenki

CRVENKA - Kulturno prosvetna zajednica opštine Kula, Dom kulture Crvenka i Savez umetničkog stvaralaštva Vojvodine vas pozivaju na 49. Zonsku smotru dramskog stvaralaštva u Crvenki, koja počinje danas 3. aprila 2017. godine.