Nase Mesto

Lalić

U Laliću za vikend prvi fudbalski “Memorijalni turnir braće Erdeljan”

LALIĆ - U Laliću će predstojećeg vikenda, 19. i 20. avgusta tekuće godine biti održan prvi fudbalski “Memorijalni turnir braće Erdeljan”.

Završen memorijalni fudbalski turnir u Laliću i evo koji klub je BIO NAJBOLJI

LALIĆ - Proteklog vikenda održan je tradicionalni, jedanaesti po redu Memorijalni turnir “Milorad Obradović Mikica” na kome su učestvovali veterani FK “Slavija” iz Pivnica, FK “Omladinac” iz Deronja i domaćin FK “Panonija”.

FK „Panonija“ iz Lalića dobio VELIKO POJAČANJE – Evo šta se kuva za sledeću...

LALIĆ - FK "Panonija" iz Lalića dobio je veliko pojačanje koje će, nadaju se, pomoći klubu da pređe u viši rang. Lalićani su nedavno dobili turnir u Bođanima, što im je dalo dodatnu motivaciju, a novi igrači će tu motivaciju samo povećati.

Lalićani POKAZALI DOMINACIJU na fudbalskom turniru u Bođanima

LALIĆ - Na turniru u Bođanima, koji je održan u subotu, 5. avgusta 2017. godine, FK Panonija iz Lalića ostvarila je sjajne rezultate.

Lalić: Kvar na vodovodnoj mreži otklonjen, danas predstoje NOVI RADOVI

LALIĆ - Juče je zbog kvara na vodovodnoj mreži Lalić bio bez vode do 15:00 časova, kada je taj kvar konačno otklonjen.

Lalić OSTAO BEZ VODE, a evo i zbog čega

LALIĆ - Za sve stanovnike naseljenog mesta Lalić, prenosimo važnu informaciju koja se tiče snabdevanja vode.

Lalićani će krajem jula ugostiti sportske prijatelje iz Mošovaca iz Slovačke

LALIĆ - Veterani FK “Panonija” iz Lalića od 28. do 30. jula biće domaćini svojim starim sportskim prijateljima iz Slovačke, veteranima FK “Drienok” iz mesta Mošovce.

Odobrena sredstva za sanaciju krova škole u Laliću, vrednost projekta skoro 3 MILIONA DINARA

LALIĆ - Na konkursu Ministarstva privrede Republike Srbije za podršku unapređenju lokalne i regionalne infrastrukture – “Gradimo zajedno”, odobrena su sredstva opštini Odžaci za sanaciju krova OŠ “Nestor Žučni” u Laliću, obaveštavaju iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

U školama opštine Odžaci IZABRANI UČENICI GENERACIJE, a evo i ko su

ODŽACI - Pred kraj ove školske godine nastavnička veća u školama opštine Odžaci imala su zadatak da izaberu učenika generacije među maturantima.

Opština Odžaci dobila sredstva za projekat „DA SVAKI ROM IMA DOM“

ODŽACI / BOGOJEVO / BAČKI BRESTOVAC / BAČKI GRAČAC / KARAVUKOVO / LALIĆ - Opštini Odžaci odobrena sredstva za realizaciju projekta izgradnje kuća za stanovnike „Novog naselja“ u Bogojevu.

Poslovni adresar