Nase Mesto

Lipar

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

(FOTO) U liparskoj školi počelo predavanje na temu „Policija je zaštitnik dece“

LIPAR - Ministarastvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja potpisali su 26. juna 2017. godine Protokol o saradnji na programu "Osnovi bezbednosti dece".

Završena Dečija nedelja, škole je obeležile nizom aktivnosti

CRVENKA / LIPAR / ODŽACI / VRBAS - Od 2. do 8. oktobra 2017. godine, širom Srbije je održana Dečija nedelja, praćena različitim aktivnostima koje su organizovale uglavnom osnovne, ali i neke srednje škole.

Mali broj golova i dalja dominacija Stanišića u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 9. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće zapamćeno po tome što je pao mali broj golova u odnosu na prethodno odigrana kola.

Novi konkurs Razvojnog fonda AP Vojvodine – Nabavka nove poljoprivredne mehanizacije

OPŠTINA KULA - Razvojni fond AP Vojvodine raspisao je novi konkurs za kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstva za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

Otvaranje izložbe Irene Sarić Medojević @ Likovna galerija Kulturnog centra Kula

KULA - U Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli će večeras biti otvorena prva samostalna izložba fotografija pod nazivom „Impresije“ autorke Irene Sarić Medojević iz Kruščića. Izložbu fotografija otvoriće sama autorka Irena Sarić Medojević, a otvaranje je zakazano sa 19 sati.

FK STANIŠIĆ i dalje NEPOGREŠIV u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Nakon odigranog 8. kola Područne fudbalske lige Sombor došlo je do manjih promena na tabeli. Na samom vrhu tabele i dalje nema nikakvih promena. FK "Stanišić" je i dalje dominantan u odnosu na ostatak lige.

DAJTE KRV! Raspored akcije dobrovoljnog davanja krvi u Ruskom Krsturu, Liparu i Sivcu

RUSKI KRSTUR / LIPAR / SIVAC - U ponedeljak, 9. i četvrtak 12. oktobra 2017. gofine, u Ruskom Krsturu, Liparu i Sivcu će se održati akcija dobrovoljnog davanja krvi.

U derbiju kola PFL SOMBOR Hajduk Junior i Krila Krajine podelili bodove

PFL SOMBOR - Juče su odigrane sve utakmice u okviru vanrednog kola Područne fudbalske lige Sombor. U derbiju kola koji je odigran u Bačkoj Palanci, ekipe "Hajduk Juniora" i "Krila Krajine" podelile su bodove.

Nakon 6. kola PFL SOMBOR samo jedan LIDER na tabeli

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 6. kola Područne fudbalske lige Sombor. Između ostalih utakmica, odigran je i derbi dosadašnjeg toka prvenstva između Stanišića i FK Crvenke.