Nase Mesto

Lipar

Pregledajte svoje srce: Bezazleno lupanje može dovesti do OZBILJNIJIH PROBLEMA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Dr Tibor Celler iz Poliklinike "Papović" iz Vrbasa želeo je da podeli sa čitaocima Portala "Naše Mesto" korisna znanja o smetnjama srčanog ritma i da upozori da od bezazlenog lupanja srca može doći do ozbiljnih problema.

FK Stanišić, Crvenka i Hajduk Junior NAJBOLJE PLASIRANI na kraju polusezone u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Proteklog vikenda odigrane su utakmice poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva u Područnoj fudbalskoj ligi Sombor. Šampion polusezone je FK "Stanišić", i to veoma ubedljivo sa skoro maksimalnim učinkom.
opstina kula

Objavljena lista za DODELU POMOĆI izbeglim porodicama

KRUŠČIĆ / KULA / CRVENKA / LIPAR - Opština Kula objavila je predlog liste korisnika za dodelu pomoći za poboljšanje uslova stanovanja porodica izbeglica, dodelom paketa građevinskog materijala.
fudbal-geder

Kuljani uspešni u 14. kolu PFL SOMBOR, u subotu derbi između FK „Hajduk Junior“...

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrano je 14. kolo Područne fudbalske lige Sombor. Fudbalske ekipe iz Kule zabeležile su nove pobede.

Kada će JKP „Komunalac“ Kula preuzeti vodovod i groblje u Liparu?

LIPAR - Problem sa vodom na teritoriji Lipara prvi put se pojavio 2013. godine, kada je doneta odluka da upravljenje vodovodom preuzme JKP "Komunalac" iz Kule. Građani su se odmah digli na noge, pa je pored pisanja peticije sazvan i zbor građana.

(FOTO) Goran Blagojević Zemo predstavio svoje pesme na književnoj večeri u Liparu

LIPAR - U ponedeljak, 6. novembra 2017. godine, u prostorijama biblioteke u Liparu je odrzano književno veče na kojem je svoje pesme predstavio Goran R. Blagojević (Zemo) iz Srbobrana.

„Hajduk Junior“ hvata priključak pri vrhu tabele PFL Sombor

PFL SOMBOR - U okviru odigranog 13. kola Područne fudbalske lige Sombor, odigrane su dve derbi utakmice. Drugoplasirana FK "Crvenka" izgubila je od "Krila Krajine", dok je "Hajduk Junior" bio uspešniji od "Slavije".

KOŠAVA u gradu i KOŠAVA na fudbalskim terenima u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 12. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno kako po nevremenu koje je protutnjalo celim okrugom, tako i po neočekivanim rezultatima koji su se desili u subotu i nedelju.

(FOTO) Mališani iz Lipara PRVI PUT u životu posetili biblioteku

LIPAR - Najmlađi Liparčani su u utorak, 24. oktobra 2017. godine imali priliku da uplove u pravo dečje carstvo i bili su oduševljeni onim što su videli.

Hajduk Junior hvata priključak za drugu poziciju u PFL Sombor

PFL SOMBOR - Odigrane su utakmice 11. kola Područne fudbalske lige Sombor. U ovom kolu su uspešniji bili uglavnom gostujući timovi.

FK Stanišić i dalje sa MAKSIMALNIM UČINKOM u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 10. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće upamćeno po tome što su gotovo svi domaći timovi bili uspešni.

(FOTO) U liparskoj školi počelo predavanje na temu „Policija je zaštitnik dece“

LIPAR - Ministarastvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja potpisali su 26. juna 2017. godine Protokol o saradnji na programu "Osnovi bezbednosti dece".

Završena Dečija nedelja, škole je obeležile nizom aktivnosti

CRVENKA / LIPAR / ODŽACI / VRBAS - Od 2. do 8. oktobra 2017. godine, širom Srbije je održana Dečija nedelja, praćena različitim aktivnostima koje su organizovale uglavnom osnovne, ali i neke srednje škole.

Mali broj golova i dalja dominacija Stanišića u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Za vikend su odigrane utakmice 9. kola Područne fudbalske lige Sombor. Ovo kolo ostaće zapamćeno po tome što je pao mali broj golova u odnosu na prethodno odigrana kola.

Novi konkurs Razvojnog fonda AP Vojvodine – Nabavka nove poljoprivredne mehanizacije

OPŠTINA KULA - Razvojni fond AP Vojvodine raspisao je novi konkurs za kreditiranje registrovanih poljoprivrednih gazdinstva za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

Otvaranje izložbe Irene Sarić Medojević @ Likovna galerija Kulturnog centra Kula

KULA - U Likovnoj galeriji Kulturnog centra u Kuli će večeras biti otvorena prva samostalna izložba fotografija pod nazivom „Impresije“ autorke Irene Sarić Medojević iz Kruščića. Izložbu fotografija otvoriće sama autorka Irena Sarić Medojević, a otvaranje je zakazano sa 19 sati.

FK STANIŠIĆ i dalje NEPOGREŠIV u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - Nakon odigranog 8. kola Područne fudbalske lige Sombor došlo je do manjih promena na tabeli. Na samom vrhu tabele i dalje nema nikakvih promena. FK "Stanišić" je i dalje dominantan u odnosu na ostatak lige.

DAJTE KRV! Raspored akcije dobrovoljnog davanja krvi u Ruskom Krsturu, Liparu i Sivcu

RUSKI KRSTUR / LIPAR / SIVAC - U ponedeljak, 9. i četvrtak 12. oktobra 2017. gofine, u Ruskom Krsturu, Liparu i Sivcu će se održati akcija dobrovoljnog davanja krvi.

U derbiju kola PFL SOMBOR Hajduk Junior i Krila Krajine podelili bodove

PFL SOMBOR - Juče su odigrane sve utakmice u okviru vanrednog kola Područne fudbalske lige Sombor. U derbiju kola koji je odigran u Bačkoj Palanci, ekipe "Hajduk Juniora" i "Krila Krajine" podelile su bodove.

Nakon 6. kola PFL SOMBOR samo jedan LIDER na tabeli

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 6. kola Područne fudbalske lige Sombor. Između ostalih utakmica, odigran je i derbi dosadašnjeg toka prvenstva između Stanišića i FK Crvenke.

POMOZIMO UGROŽENIMA! Evo gde sve možete dati krv u oktobru

KUCURA / KULA / VRBAS / LIPAR / SAVINO SELO / RUSKI KRSTUR - Opšta bolnica Vrbas objavila je raspored akcije dobrovoljnog davanja krvi za mesec oktobar.

KIŠA GOLOVA u okviru 5. kola lige PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju odigrane su utakmice 5. kola Područne fudbalske lige Sombor. Na osam odigranih utakmica dato je ukupno 41 gol.

FK Crvenka i Stanišić i dalje sa maksimalnim učinkom u PFL SOMBOR

PFL SOMBOR - U subotu i nedelju, 9. i 10. septembra odigrane su utakmice 4. kola Područne fudbalske lige Sombor. I ovo kolo proteklo je u znaku dominacije dva tima - FK "Crvenka" i FK "Stanišić", koji i dalje dele prvo mesto sa maksimalnim učinkom od 12 bodova.

U ponedeljak dolazi do povremenog ISKLJUČENJA STRUJE u Kuli i Liparu

KULA / LIPAR - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Kuli i Liparu za ponedeljak, 11. septembar.

(FOTO) Pokret obnove Kraljevine Srbije položio vence na spomenik kralju Petru I u Liparu

LIPAR – U ponedeljak, 28. avgusta 2017. godine, na Veliku Gospojinu, slavu sela, članovi predsedništva Izvršnog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula položili su vence na spomenik kralju Petru I Karađorđeviću.