Nase Mesto

Lipar

fudbal

SVI NA STADION: Danas i sutra prve utakmice PFL Sombor

PFL SOMBOR – Nakon letnje pauze i letnjih priprema, najzad počinje nova sezona Područne fudbalske lige Sombor. Očekuju nas mnoge uzbudljive utakmice, a neke od njih počinju već danas.

Objavljen program povodom seoske slave u Liparu, nastupaju ZVEZDE GRANDA

LIPAR - Povodom slave sela Velike Gospojine, u Liparu će se od 22. do 28. avgusta organizovati niz aktivnosti, u kojima će moći da učestvuju stanovnici Lipara i gosti sa strane.

U toku turnir u Liparu, sutra za posetioce BESPLATAN PASULJ I KROFNE

LIPAR - U Liparu je u toku tradiocionalni noćni turnir u malom fudbalu, koji se svake godine održava u sklopu obeležavanja seoske slave Velike Gospojine.

Ko je bio dr Fric Cvajgelt i koje vino je smeo da pije samo...

LIPAR - Iskusni poznavaoci vina sigurno znaju ko je bio doktor Fridrih Cvajgelt, a za one kojima je ovo ime nepoznato, pripremili smo članak sa malo više informacija o Cvajgeltu, grožđu i Josipu Brozu Titu.

(VIDEO) Rezultati izbora za Savet MZ Lipar – Lista „Za napredni Lipar“ bez predstavnika

LIPAR - Na jučerašnjim izborima za novi Savet Mesne zajednice Lipar, kandidati sa liste "Za napredni Lipar" nisu osvojili nijedno mesto u novom sazivu, pokazali su preliminarni rezultati izbora objavljeni u ponoć.

Evo kada možete da date krv u Vrbasu, Liparu, Kucuri i Savinom Selu

VRBAS / LIPAR / KUCURA / SAVINO SELO - Odeljenje za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima Opšte bolnice Vrbas poziva sve dobrovoljne davaoce krvi da se odazovu na akcije ili dođu u prostorije Transfuzije i daruju krv.

RASPISANI IZBORI za članove Saveta Mesne zajednice Lipar

LIPAR - Na osnovu člana 31. Odluke o Mesnim zajednicama (Sl.list Opštine Kula br.29/15 i 32/16), člana 18. stav 2. i člana 15. stav 3. Statuta mesne zajednice Lipar, Savet MZ Lipar, na sednici održanoj 22. juna 2017. doneo je odluku o raspisivanju izbora za članove Saveta Mesne zajednice Lipar.

Njegoš Nestorović iz Lipara PRVI NA TRCI PRIJATELJSTVA na stazi od 800 metara

LIPAR / KULA - Maturant Osnovne škole “Nikola Tesla“ iz Lipara, Njegoš Nestorović i ovog puta je pokazao veliku spremnost i talenat time što je osvojio I mesto na Trci prijateljstva u Kuli, održanoj 10. juna 2017. godine.

PFL SOMBOR: Mladost (BP) ide u viši rang, Polet (S) ispada iz lige

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC – Za vikend je odigrano poslednje kolo Područne fudbalske lige Sombor. Šampion ovogodišnjeg takmičenja je ekipa Mladosti iz Bačkog Petrovca.

PU „Bambi“ organizuje VELIKI PROLEĆNI MASKENBAL u svim mestima opštine Kula

KULA / CRVENKA / RUSKI KRSTUR / SIVAC / KRUŠČIĆ / LIPAR - I ove godine, mališani i zaposleni u PU “Bambi“ obeležiće Svetski dan zaštite životne sredine.

Poslovni adresar