Nase Mesto

Lokalna samouprava

izbori

Izabran novi Savet Mesne zajednice Lalić, SNS-SPS JEDINA LISTA

LALIĆ - U nedelju, 10. decembra, u Laliću su održani izbori za Savet Mesne zajednice, na kojima se birala samo jedna lista, SNS-SPS.
opstina-kula-zima

Opštini Kula odobrena sredstva za učešće u projektu REFORME POREZA NA IMOVINU

KULA - Švajcarska kancelarija za razvoj i saradnju SDC finansiraće projekat reforme poreza na imovinu, u kome će učestvovati i opština Kula.

Održana sednica Skupštine opštine Kula, najviše se PRIČALO O PARAMA

KULA - Odbornici Skupštine opštine Kula, na sednici koja je održana u utorak, 28. novembra 2017. godine usvojili su Odluku o konsolidovanom Završnom računu budžeta opštine i Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu opštine za 2016. godinu.

Zakazana 20. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, na dnevnom redu stipendije i skućavanje Roma

ODŽACI - Za sredu, 29. novembar u 7:30 sati zakazana je 20. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci. Najveći broj tačaka dnevnog reda koje će razmatrati članovi Veća na ovoj sednici odnosi se na davanje saglasnosti na finansijske planove mesnih zajednica po rebalansu budžeta opštine za 2017. godinu.

Održana 51. sednica Opštinskog veća opštine Kula

KULA / RUSKI KRSTUR - Na današnjoj 51. sednici Opštinskog veća doneto je Rešenje o davanju saglasnosti na izmene i dopune Programa poslovanja za 2017. godinu.

Za utorak zakazana 13. sednica Skupštine opštine Kula

KULA - U utorak, 28. novembra, u velikoj sali SO Kula, sa početkom u 10:00 časova, održaće se 13. sednica Skupštine opštine Kula.

Predsednik Perica Videkanjić potpisao Ugovor za potrebe sprovođenja projekta „Sektorska strategija ruralnog razvoja“

KULA - Predsednik opštine Kula Perica Videkanjić potpisao je u Novom Sadu Ugovor o dodeli sredstava za potrebe sprovođenja projekta „Sektorska strategija ruralnog razvoja“ sa akcionim planom 2018-2020.

Noćas u ponoć ISTIČE ROK za predaju IZBORNIH LISTA u Mesnoj zajednici Lalić

LALIĆ - Rok za predaju lista za izbore za Savet Mesne zajednice Lalić ističe noćas u ponoć, kada treba da bude i zaključen spisak birača koji mogu da glasaju 10. decembra.

Konkurs za dodelu sredstava iz budžeta opštine Kula za nevladine organizacije i udrženja građana...

OPŠTINA KULA - Komisija za sprovođenje postupaka raspodele sredstava opštine Kula, raspisala je još jedan konkurs za nevladine organizacije i udruženja građana u oblasti zaštite od požara.

U Odžacima imenovani članovi tri komisije za poslove oko poljoprivrednog zemljišta

ODŽACI - U proteklih par dana u Odžacima je oformljeno nekoliko stručnih komisija koje će se baviti poslovima oko poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine.

U opštini Kula oformljena radna grupa za unapređenje položaja izbeglica, azilanata i migranata

KULA - Opštinsko veće opštine Kula, na sednici održanoj 16. novembra 2017. godine, donelo je rešenje o imenovanju radne grupe koja ima zadatak da izradi plan za unapređenje položaja izbeglica, raseljenih lica, povratnika, tražilaca azila i migranata u opštini Kula.

Određena prosečna cena kvadrata u opštini Kula, važan parametar za porez na imovinu

KULA - Opštinsko veće opštine Kula, na sednici održanoj 16. novembra 2017. godine, donelo je rešenje o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2018. godinu na teritoriji opštine Kula.

Održana 48. po redu sednica Opštinskog veća opštine Kula

KULA - Na 48. po redu sednici Opštinskog veća donet je Nacrt odluke o završnom računu budžeta za prethodnu godinu, kao i izveštaj o izvršenju odluke o budžetu opštine za period od januara do septembra tekuće godine.

Danas počinje obeležavanje Dana opštine Kula, u četvrtak SVEČANA SEDNICA SO Kula

KULA - Opština Kula će svečano obeležiti Dan opštine Kula 16. novembar (Đurđic). Opština Kula je pre dve godine donela Odluku da svečano obeležava ovaj dan kao Dan oslobođenja Kule od austrougarske vojske 1918. godine.

(FOTO) Predsednica opštine Odžaci posetila Lalić i Ratkovo i upoznala se sa problemima u...

LALIĆ / RATKOVO - Posetom Laliću i Ratkovu, predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković završila je obilazak seoskih mesnih zajednica na teritoriji lokalne samouprave.

Kada će JKP „Komunalac“ Kula preuzeti vodovod i groblje u Liparu?

LIPAR - Problem sa vodom na teritoriji Lipara prvi put se pojavio 2013. godine, kada je doneta odluka da upravljenje vodovodom preuzme JKP "Komunalac" iz Kule. Građani su se odmah digli na noge, pa je pored pisanja peticije sazvan i zbor građana.

Opština Odžaci raspisala konkurs za REGRESIRANJE DELA TROŠKOVA za prevoz studenata

OPŠTINA ODŽACI - Na osnovu Zaključka Opštinskog veća opštine Odžaci i Rešenja predsednika opštine, raspisan je konkurs za regresiranje dela troškova prevoza studenata u međumesnom saobraćaju za nastavnu 2017/2018 godinu.

Lalićani, birački spisak IZLOŽEN NA JAVNI UVID, proverite da li ste upisani

LALIĆ - Deo biračkog spiska za naseljeno mesto Lalić, za izbore za Savet te mesne zajednice koji su zakazani za 10. decembar, izložen je na javni uvid u kancelariji kod matičara u Odžacima, u staroj zgradi Opštine.

Skupština opštine Odžaci 15. novembra o rebalansu budžeta

ODŽACI - Za sredu, 15. novembar, zakazana je 7. sednica Skupštine opštine Odžaci sa samo dve tačke dnevnog reda.

Održana sednica Skupštine opštine Odžaci, raspravljalo se o pet tačaka dnevnog reda

ODŽACI - U ponedeljak, 6. novembra održana je 6. po redu sednica Skupštine opštine Odžaci, na kojoj je bilo pet tačaka dnevnog reda.

U Laliću počele IZBORNE RADNJE, predavanje liste do 24. novembra

LALIĆ - Izborna komisija Mesne zajednice Lalić je na sednici održanoj 2. novembra donela rokovnik za vršenje izbornih radnji u postupku sprovođenja izbora za Savet mesne zajednice Lalić, koji su raspisani za 10. decembar.

U opštini Kula ukupno 437 zaposlenih – Stupila na snagu odluka o racionalizaciji radnih...

Na sednici Skupštine opštine Kula, održanoj 31. avgusta, donesena je odluka o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave opštine Kula za 2017. godinu, a ta odluka stupa na snagu danas.

Raspisani IZBORI ZA SAVET MESNE ZAJEDNICE LALIĆ, na birališta u decembru

LALIĆ - Predsednik Skupštine opštine Odžaci Goran Đaković potpisao je u ponedeljak, 30. oktobra odluku o raspisivanju izbora za Savet Mesne zajednice Lalić za 10. decembar.

Zakazana 17. po redu sednica Opštinskog veća opštine Odžaci

ODŽACI - U utorak, 31. oktobra 2017. godine, održaće se sedamnaesta sednica Opštinskog veća opštine Odžaci.

Predsednica opštine Odžaci primila predstavnike romske zajednice

ODŽACI - Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković primila je zamenicu predsednika Nacionalnog saveta Roma i pokrajinsku poslanicu Jelenu Jovanović.