Nase Mesto

Lokalna samouprava

Lokalna samouprava

LEPA VEST ZA SVU DECU: U Kruščiću najavljena rekonstrukcija DEČJEG IGRALIŠTA

KRUŠČIĆ - Radovi na dečjem igralištu u centru Kruščića obradovaće sve mališane koji tu provode svoje slobodno vreme u igri i druženju.

Opština Odžaci dobila TRI MILIONA DINARA za regresiranje prevoza đaka

ODŽACI - U Pokrajinskoj vladi u sredu je organizovano svečano potpisivanje ugovora sa predstavnicima svih 45 gradova i opština na teritoriji Vojvodine, koji su putem konkursa dobili sredstva za regresiranje troškova prevoza učenika srednjih škola u 2017. godini.

Naše Novine: Odžačani se pozivaju da legalizuju objekte ili SLEDI RUŠENJE

ODŽACI - U opštini Odžaci nakon popisa ozakonjeno oko 100 nelegalnih objekata. Kada se objekat ozakoni, rešenje o rušenju se poništava - Ukoliko se objekat ne ozakoni, rešenje o rušenju postaje izvršno.

Sredstva za LOKALNO INFORMISANJE u većoj meri dodeljena medijima VAN opštine Kula

KULA - Konkurs koji je raspisala opština Kula za javno informisanje u 2017. godini završio se tako što je komisija za donošenje ocene projekata podnetih na ovom konkursu većinu sredstava dodelila medijima koji nisu registrovani u opštini Kula.

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u kulturi za 2017. godinu

KULA - Opština Kula raspisala je javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u kulturi za 2017. godinu. U obzir dolaze sledeće oblasti iz kulture.

TV Bačka dobila 1.5 milion, portal iz Petrovaradina 1 milion, INFORMER 100.000 RSD

VRBAS - Prema Rešenju o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informaisanja za teritoriju opštine Vrbas u 2017. godini, ukupno je odobreno 7 projekata.

Opština Odžaci objavila konačne liste vrednovanja i rangiranja programa NVO

ODŽACI - Opština Odžaci objavila konačne liste vrednovanja i rangiranja programa iz oblasti ostalih udruženja, socio-humanirarnih delatnosti, kulturno-umetničkih društava i iz oblasti kulture.

Dežurstva JKP “Komunalac Vrbas“ za USKRŠNJE PRAZNIKE

VRBAS - Ekipe PJ ''Čistoća'' i PJ „Vodovod i kanalizacija“ za vreme predstojećih uskršnjih praznika radiće prema rasporedu dežurstava, sa neznatno smanjenim obimom posla.

NUNS i NDNV: Nastavlja se finansiranje REŽIMSKIH MEDIJA putem lokalnih konkursa

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) ukazuju da se nastavlja trend finansiranja režimskih medija, uključujući tu i zloglasni Informer, putem lokalnih konkursa za sufinansiranje javnog interesa u sferi javnog informisanja.

(VIDEO) U Kuli otvoreno Savetovalište ZA BRAK I PORODICU

KULA - U četvrtak, 30. marta 2017. godine u Kuli je svečano otvoreno Savetovalište za brak i porodicu Centra za socijalni rad opštine Kula. Otvaranju su prisustvovali državni sekretari, direktorica Centra za socijalni rad opštine Kula, predsednik opštine Kula, kao i gosti i zaposleni u lokalnoj samoupravi.