Nase Mesto

Lokalna samouprava

Za večeras najavljeno MERENJE BUKE u centru Kule

KULA - Povodom problema sa bukom u ulici Svetozara Markovića u Kuli, stanari pomenute ulice su uputili pitanje predsedniku opštine Kula, Perici Videkanjiću.

Uručeni ključevi montažnih kuća za korisnike Regionalnog stambenog programa

KULA / CRVENKA - Kuljani Predrag Tatić i Vesna Milikić Todorović i Crvenčanin Ilija Pupovac dobili su u ponedeljak, 25. septembra, ključeve montažnih kuća.

Mesnu zajednicu Sivac posetio proslavljeni sportista i trener reprezentacije Sreten Damjanović

SIVAC - Trener reprezentacije Srbije u rvanju u grčko-rimskom stilu Sreten Damjanović, posetio je u ponedeljak, 25. septembra Mesnu zajednicu Sivac.

Održana 45. sednica Opštinskog veća opštine Kula, lepe vesti za OSOBE SA INVALIDITETOM

KULA - U ponedeljak, 18. septembra 2017. godine održana je 45. sednica Opštinskog veća opštine Kula na kojoj je doneto Rešenje o imenovanju Radne grupe za izradu Lokalnog akcionog plana za osobe sa invaliditetom.

Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković posetila Deronje i Karavukovo

DERONJE / KARAVUKOVO - Nastavljajući obilazak mesnih zajednica na teritoriji lokalne samouprave, predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković u petak, 15. septembra, posetila je Deronje i Karavukovo.

Zakazana sednica Opštinskog veća, na dnevnom redu KRSTURSKA PAPRIKA I CRVENAČKI VODOVOD

KULA - U ponedeljak, 18. septembra 2017. godine, održaće se 45. po redu sednica Opštinskog veća opštine Kula.

(FOTO) Dom zdravlja Odžaci POSTAO BOGATIJI za dva sanitetska vozila

ODŽACI - Vozni park odžačkog Doma zdravlja bogatiji je za dva nova sanitetska vozila, vredna 4,7 i 3,5 miliona dinara, za čiju nabavku su sredstva obezbeđena iz budžeta opštine Odžaci.

(ANKETA) Da li Crvenka treba da postane opština i koja mesta bi POVUKLA SA...

CRVENKA / KULA - Kroz ankete na Portalu "Naše Mesto" razbijamo sve mitove vezane za lokalnu sredinu, jer čitaoci mogu slobodno da iznesu svoja mišljenja i stavove. Na red je došao mit o Crvenki kao samostalnoj opštini, pa nas interesuje šta mislite o tome?

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj pomaže sadašnjim i budućim preduzetnicima da lako dođu do...

KULA - Preduzetničke ideje su ono čega nikada ne manjka u nekoj lokalnoj sredini, pogotovo ako je ta lokalna sredina bila decenijama ekonomski i finansijski zapuštena, kao što je to slučaj sa opštinom Kula.

Održana 12. sednica SO Kula, donet program o zemljištu i imenovana komisija za PROMENU...

KULA - U četvrtak, 31. avgusta 2017. godine, održana je 12. po redu sednica Skupštine opštine Kula, a kojom je predsedavao predsednik SO Kula Velibor Milojičić.

RPD FTO doo – Vrbas

Obućarska radnja Kula – Kula