Nase Mesto

Lokalna samouprava

(VIDEO) Boban Damjanović: Sivac je jedno veliko gradilište!

SIVAC - Posetili smo Mesnu zajednicu Sivac gde nas je sekretar Boban Damjanović ugostio i bolje upoznao sa tekućim radovima u Sivcu. Možemo slobodno reći da je Sivac danas jedno veliko gradilište, a tim povodom smo i došli u posetu.

Završena obuka za upravnike zgrada, iz Odžaka bila SAMO JEDNA OSOBA

ODŽACI - Lokalna samouprava u Odžacima pripremljena za primenu novog Zakona o stanovanju i održavanju zgrada. Samo jedna osoba iz Odžaka završila obuku organizovanu u Regionaloj privrednoj komori u Somboru.

Šorgić: Lokalna samouprava je reagovala blagovremeno, zatraženo rešavanje problema sa notarima

ODŽACI - Pravo da overavaju dokumenta svih vrsta na pisarnici opštine, koje je građanima opštine Odžaci uskraćeno od 1. marta tekuće godine i dalje zaokuplja pažnju javnosti.

Održana sednica Opštinskog veća u Kuli, iz Pravilnika IZBACUJU JEDNO RADNO MESTO

KULA - U Kuli je u utorak, 15. avgusta 2017. godine održana 41. sednica Opštinskog veća na kojoj je usvojeno nekoliko bitnih odluka.

Perica Videkanjić ODGOVORIO NA PITANJE: Zašto se ruši Radnički univerzitet?

KULA - Kako je ranije najavio Stjepan Vakula, u planu je rušenje Radničkog univerziteta u Lenjinovoj ulici u Kuli, a takođe je dodao da na teritoriji opštine Kula postoji još nekoliko sličnih objekata koji će podeliti sudbinu nekadašnjeg Radničkog univerziteta.

Odžaci dobijaju novu saobraćajnu signalizaciju, uskoro UKIDANJE ZABRANE polaganja vožnje

ODŽACI - Lokalna samouprava u Odžacima je izvršila nabavku više od 200 saobraćajnih znakova i oko stotinu stubnih nosača za saobraćajne znakove kojima će biti obnovljena vertikalna saobraćajna signalizacija na području naseljenog mesta Odžaci, kaže pomoćnik predsednice opštine Milorad Stanišić, koji je zadužen za komunalnu oblast.

Grad Sombor dobio NOVI POLIGON za obuku vozača

SOMBOR - Nedavno su završeni radovi na izgradnji novog poligona za obuku vozača za naseljeno mesto Sombor, čiji je naručilac bio grad Sombor.

Da li je ovo kraj DRŽAVNIH APOTEKA? Privatnici uzimaju u zakup i lokale i...

SOMBORA / KULA - Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije izdao je saopštenje pod naslovom "Pravno nasilje nad apotekama ne jenjava", a odnosi se na nedavne odluke lokalne samouprave povodom izdavanja u zakup državnih apoteka.

Opština Odžaci kupuje protivgradnu zaštitu, protekle sedmice ispaljena 31 raketa

ODŽACI - Da nije dejstvovala protivgradna odbrana tokom olujnog nevremena koje je u dva navrata zahvatilo opštinu Odžaci 11. jula, bila bi mnogo veća šteta na poljoprivrednim kulturama.

U Odžacima održana sednica ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

ODŽACI - Treća redovna sednica Štaba za vanredne situacije opštine Odžaci održana je 27. juna 2017. godine.

Poslovni adresar