Nase Mesto

Lokalna samouprava

Lokalna samouprava

U Odžacima najavljena AKCIJA SUZBIJANJA AMBROZIJE, prijavite zakorovljene površine

ODŽACI - Obaveštavaju se građani opštine Odžaci da se lokalna samouprava preko svojih javnih komunalnih preduzeća priključila sistemskoj akciji na suzbijanju korovske alergene biljke Ambrozije.

Za uređenje kanalske mreže opštini Kula 62 MILIONA DINARA

KULA - Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i resorni sekretar Vuk Radojević, uručili su 14. juna 2017. godine ugovor opštini Kula.

Održana 3. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci

ODŽACI - U utorak, 13. juna 2017. godine, održana je 3. Sednica opštinskog veća opštine Odžaci, na kojoj je predložen i usvojen sledeći Dnevni red.

„Fiorano“ kupio 2 hektara u industrijskoj zoni za preko 100.000 EVRA

KULA - Juče je u Kuli održana sednica lokalnog parlamenta koja je sazvana po hitnom postupku, a zbog usvajanja Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine prvom većem investitoru – kompaniji „Fiorano“ iz Sombora koja ima nameru da izgradi pogon u industrijskoj zoni i zaposli ukupno 300 radnika.

Opština Kula RASPISALA KONKURS za dodelu sredstava u cilju turističke promocije opštine

KULA - Opština Kula će u 2017. godini finansirati i sufinansirati projekte, manifestacije i izložbe, prema kriterijumima i uslovima podeljenim u sledećim oblastima.

Raspisan JAVNI POZIV za finansiranje sportskih manifestacija u opštini Kula

KULA - Predmet poziva je dodela finansijskih sredstava radi realizacije programa kojima se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta.

(FOTO) Za uspeh na takmičenjima nagrađena 74 učenika iz opštine Odžaci

ODŽACI - Lokalna samouprava u Odžacima nagradila je u petak, 2. juna, 74 učenika i učenice osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima u školskoj 2015/2016. godini.

(FOTO) Radna akcija na Štrandu u Bogojevu u susret kupališnoj sezoni

BOGOJEVO - Mesna zajednica Bogojevo je u petak, 2. juna 2017. godine, uz pomoć poljočuvarske službe i JKP “Usluga” organizovala radnu akciju na “Štrandu”.

(FOTO) Čelnici opštine Odžaci obišli radove na bazenu

ODŽACI - Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković i pomoćnik predsednice Milorad Stanišić juče su obišli građevinske radove na odžačkom bazenu koji su ovih dana u punom jeku.
latinka vasiljković

(INTERVJU) Naše novine: Latinka Vasiljković, predsednica opštine Odžaci

ODŽACI - U svom prvom obraćanju za medije pošto je izabrana za predsednicu opštine Odžaci, Latinka Vasiljković je za Naše novine pričala o planovima za budućnost.