Nase Mesto

Lokalna samouprava

Lokalna samouprava

TV Bačka dobila 1.5 milion, portal iz Petrovaradina 1 milion, INFORMER 100.000 RSD

VRBAS - Prema Rešenju o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekta proizvodnje medijskih sadržaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informaisanja za teritoriju opštine Vrbas u 2017. godini, ukupno je odobreno 7 projekata.

Opština Odžaci objavila konačne liste vrednovanja i rangiranja programa NVO

ODŽACI - Opština Odžaci objavila konačne liste vrednovanja i rangiranja programa iz oblasti ostalih udruženja, socio-humanirarnih delatnosti, kulturno-umetničkih društava i iz oblasti kulture.

Dežurstva JKP “Komunalac Vrbas“ za USKRŠNJE PRAZNIKE

VRBAS - Ekipe PJ ''Čistoća'' i PJ „Vodovod i kanalizacija“ za vreme predstojećih uskršnjih praznika radiće prema rasporedu dežurstava, sa neznatno smanjenim obimom posla.

NUNS i NDNV: Nastavlja se finansiranje REŽIMSKIH MEDIJA putem lokalnih konkursa

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) ukazuju da se nastavlja trend finansiranja režimskih medija, uključujući tu i zloglasni Informer, putem lokalnih konkursa za sufinansiranje javnog interesa u sferi javnog informisanja.

(VIDEO) U Kuli otvoreno Savetovalište ZA BRAK I PORODICU

KULA - U četvrtak, 30. marta 2017. godine u Kuli je svečano otvoreno Savetovalište za brak i porodicu Centra za socijalni rad opštine Kula. Otvaranju su prisustvovali državni sekretari, direktorica Centra za socijalni rad opštine Kula, predsednik opštine Kula, kao i gosti i zaposleni u lokalnoj samoupravi.

NOVA FASADA za Dom kulture u Kruščiću – Perica Videkanjić obišao radove

KRUŠČIĆ - U Kruščiću je počela rekonstrukcija fasade zgrade Doma kulture. Predsednik opštine Kula Perica Videkanjić posetio je tim povodom Kruščić i izjavio da se nada da će svi dosadašnji radovi, kao i rekonstrukcija fasade zgrade Doma kulture, Kruščić učiniti prijatnijim i doneti mu veću posećenost.

Opština Kula i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisali JOŠ JEDAN KONKURS

KULA - Opština Kula i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisali su Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica u 2017. godini.

Kontakt telefoni vezani za NIS ISTRAŽIVANJA u opšini Kula

KULA - Na sajtu Mesne zajednice "Donji grad" Kula objavljeni su kontakt telefoni vezani za NIS istraživanja u opštini Kula.

Razvojna agencija Srbije u Kuli predstavlja AKTUELNE PROGRAME

KULA - Razvojna agencija Srbije u saradnji sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj opštine Kula predstaviće u četvrtak, 16. marta 2017. godine aktuelne programe ( start up, izvoznici, unapređenje poslovanja, konkurentnost i inovativnost).

(INTERVJU) Smiljana Tomašević, v.d. direktorka JKP „Komunalac“ Vrbas

VRBAS - JKP „Komunalac“ Vrbas, najveće i najznačajnije komunalno preduzeće u Opštini Vrbas, broji preko 200 zaposlenih i obavlja vodosnabdevanje kao pretežnu delatnost, zatim deponovanje smeća, održavanje zelenih površina, usluge kanalizacije, održavanja puteva, projektovanje...