Predstavljamo vam bend: Muzika Poludelih

Predstavljamo vam bend: Muzika Poludelih

78
0
PODELI

Muzika Poludelih je nastala 1997. godine u Vrbasu. Iste godine se pojavljuje i prvi album “Definicija bolesti”. Od tog momenta MP neprestano radi i praktično je na turneji sve vreme. Od 1997. pa sve do sada, odsvirali su preko 1000 koncerata, što u našoj zemlji, što u inostranstvu. . Muzika koju sviraju od početka je […]

Muzika Poludelih je nastala 1997. godine u Vrbasu. Iste godine se pojavljuje i prvi album “Definicija bolesti”. Od tog momenta MP neprestano radi i praktično je na turneji sve vreme. Od 1997. pa sve do sada, odsvirali su preko 1000 koncerata, što u našoj zemlji, što u inostranstvu.

.

Muzika koju sviraju od početka je hardcore/punk, sa elementima Oi zvuka i ta orijentacija je reflektovana na njihov način života. Nakon albuma ‘My unity (2003)’ bendu se priključuje bubnjar Kolja Kovac iz Kule, bivsi bubnjar kulskih sastava Drop D i Picvajz, Kolja je dan danas aktivni član benda. Par godina kasnije (2010) bendu se priključuje gitarista Nemanja Pavkov takođe iz Kule i samim tim bend pridobija puno fanova iz Kule, u ovom sastavu Muzika Poludelih izdaje album ‘Ulice su mrtve'(2012) sa basistom iz Kule Đoletom Bobićem i sa tog albuma najistaknutiji hitovi su: “Rođen u Srbiji“ i “Neću da se predam“.

Danas MUziku Poludelih čine: Đakon (Vokal, Vrbas), Kolja Kovač (bubanj, Kula), Nemanja Pavkov (gitara, Kula) i Mane Gluvajić (bass gitara, Vrbas, takođe basista poznatog benda Ničim Izazvan iz Vrbasa).
u oktobru 2013.godine izdaju EP album Brothers.

.Nakon uspešnih koncerata tokom cele godine, poslednja dva koncerta MP je održao u Kuli i Vrbasu gde se videlo da se hardkor pank vratio u naše gradove.
Za novu godinu bend je izbacio spot za pesmu Brothers u znak zahvalnosti ljudima koji su uz bend svih ovih godina.
u 2014.god bend obećava još gomilu koncerata i novih pesama.
Muzika Poludelih diše i živi hardcore i zastupa stavove svih pozitivno opredeljenih ljudi.

Wiki stranica benda

Facebook profil

Ostavite komentar

avatar

wpDiscuz