Nase Mesto

Obrazovanje

Obrazovanje

ŠKOLSKI ODBOR SSŠ Crvenka podržao Aleksandra Nastića za NOVOG DIREKTORA ŠKOLE

CRVENKA - Na nedavno održanoj sednici školskog odbora Srednje stručne škole "Crvenka" podršku za novog direktora škole dobio je Aleksandar Nastić.

Krsturski osmaci razgovarali sa vršnjacima iz Indije

RUSKI KRSTUR – Učenici osmog razreda krsturske Osnovne škole „Petro Kuzmjak“, zajedno sa profesoricom matematike Natalijom Budinski, u sredu, 19. aprila, preko skajpa su razgovarali sa vršnjacima iz Indije, na poziv nastavnice, Niri Mital.

Crveni krst Odžaci edukovao osnovce u Miletiću o prevenciji TRGOVINE LJUDIMA

SRPSKI MILETIĆ - Crveni krst Odžaci je danas 21. aprila 2017. godine realizovao predavanje na temu „Prevencija trgovine ljudima“ u OŠ „Kosta Stamenković“ u Srpskom Miletiću.

NSZ vredno radi na smanjenju nezaposlenosti u Somboru, Odžacima i Kuli

SOMBOR / KULA / ODŽACI - Nacionalna služba za zapošljavanje u Somboru započela je novi ciklus obuka za nezaposlene u skladu sa potrebama tržišta. U obuke su uključeni nezaposleni sa evidencije NSZ i to pre svega lica iz ugroženih grupa.

Ministar prosvete Mladen Šarčević POSETIO ODŽAKE

ODŽACI - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević bio je prošle nedelje u radnoj poseti Odžacima. On je tom prilikom izjavio da bi obrazovanje u Srbiji 2018. godine već trebalo da bude kvalitetnije.

U subotu takmičenje „ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU“ – vredna nagrada pobedniku

KULA - Opštinsko takmičenje učenika osnovnih škola „Šta znaš o saobraćaju“ održava se u subotu, 22. aprila, sada već po tradiciji u Osnovnoj školi „Isa Bajić“ u Kuli.

(FOTO) Đaci u Bogojevu učili o Arhuskoj konvenciji

BOGOJEVO - U četvrtak, 20. aprila 2017. godine, Ekološki pokret Odžaka nastavio je predavanja o Arhuskoj konvenciji. Predavanje je održano u Osnovna škola „Jožef Atila“ u Bogojevu.

OTP banka posetila OŠ „Isa Bajić“ Kula i evo šta su im POKLONILI

KULA - Da se svoja škola nosi u srcu i nikada ne zaboravlja, pokazala nam je nedavna poseta rukovodstva OTP Banke Osnovnoj školi "Isa Bajić" u Kuli.

Sutra počinje PROLEĆNI RASPUST, a evo kad se završava školska godina

KULA / VRBAS / ODŽACI / SOMBOR - Prolećni raspust počinje sutra, 13. aprila, a završava se u ponedeljak, 17. aprila 2017. godine, tako da će učenici u školske klupe ponovo sesti u utorak, 18. aprila.

U OŠ „Branko Radičević“ Odžaci održan kviz „ŠTA ZNAŠ O ZDRAVLJU?“

ODŽACI - Crveni krst Odžaci je danas 12. aprila 2017.godine u Osnovnoj školi „Branko Radičević“u Odžacima realizovao kviz takmičenje „Šta znaš o zdravlju“ za kategoriju podmlatka.