Nase Mesto

Obrazovanje

Obrazovanje

Učenici Muzičke škole u Kuli ostvarili IZVANREDNE REZULTATE na nedavno održanim takmičenjima

KULA - Na nedavno održanim takmičenjima "Fantast 2017" u Bečeju i "Pianissimo" u Subotici, učeninci Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Kuli, ostvarili su zavidne rezultate.

(FOTO) Učenici Osnovne muzičke škole iz Vrbasa ostvarili ODLIČNE REZULTATE u Bečeju

KULA - Na takmičenju “Fantast 2017“ koje je održano proteklog vikenda u Bečeju učenici Osnovne muzičke škole iz Vrbasa, doneli su sledeće nagrade:

Učenici OŠ „Nikola Tesla“ iz Lipara odlaze na EKSKURZIJU i evo šta će sve...

LIPAR - Sledeće nedelje će se realizovati ekskurzija za učenike Osnovne škole "Nikola Tesla" iz Lipara, koja će biti podeljena u dve grupe.

ETŠ Kula: Tijana Barna osvojila TREĆE MESTO na republičkom takmičenju iz matematike

KULA - Republičko takmičenje iz matematike, za sve razrede ekonomskih škola Srbije, održano je od 28. do 29. aprila 2017. godine, u Valjevu. Na takmičenju su učestvovale 42 škole, a ukupno je bilo 147 učenika.
petefi

Učenici OŠ „Petefi Brigada“ ostvarili SJAJNE REZULTATE na takmičenjima iz TiIO, nemačkog i atletike

KULA - Na republičkom takmičenju iz tehničkog i informatičkog obrazovanja takmičilo se 4 učenika Osnovne škole "Petefi Brigada" i ostvarili su izuzetne rezultate.
petefi

Nataša Kutni iz Kule osvojila DRUGO MESTO na republičkom takmičenju iz nemačkog jezika

KULA - Uspeh je zaokružen osvajanjem 2. mesta na republičkom takmičenju iz nemačkog jezika. Naime, Nataša Kutni, učenica 8-3 odeljenja postigla je u nedelju, 14. maja 2017. godine sjajan uspeh.

(FOTO) Gimnazijalci iz Vrbasa deset dana na Sardiniji – DRUŽENJE JOŠ TRAJE

VRBAS - U nedelju, 7. maja 2017. godine, devetnaest predstavnika Gimnazije u Vrbasu otputovalo je na Sardiniju, u grad Kaljari, gde se trenutno realizuje drugi deo programa u okviru razmene odeljenja.

(FOTO) ZDRAVLJE PRE SVEGA: Učenici iz Lipara na zajedničkom času fizičkog vaspitanja

LIPAR - U utorak, 16. maja 2017. godine, održan je zajednički čas fizičkog vaspitanja za učenike od 1. do 4. razreda Osnovne škole "Nikola Tesla" iz Lipara.

Učenici OŠ „Vuk Karadžić“ iz Crvenke učestvovali na matematičkom turniru MD „Arhimedesa“

CRVENKA - Ekipno prvenstvo osnovnih škola Republike Srbije u matematici održano je 13. maja 2017. godine. Ove školske godine učestvovalo je 107 osnovnih škola iz cele Srbije.

Ognjen Gavranić iz Kule osvojio ČETVRTO MESTO na Književnoj olimpijadi

KULA - Književna olimpijada je takmičenje iz srpskog jezika i književnosti, na kome mogu učestvovati učenici osnovnih i srednjih škola.