Nase Mesto

Obrazovanje

Obrazovanje

Somborski edukativni centar organizuje BESPLATNE RADIONICE ZA DECU

SOMBOR - Somborski edukativni centar poziva decu uzrasta od 7 do 12 godina na besplatne kreativne radionice, koje će se organizovati svakog petka u prostorijama centra, na adresi Staparski put broj 16.

Ekonomska škola u Kuli obeležila 125 godina od rođenja Iva Andrića

KULA - Povodom 125 godina od rođenja Iva Andrića, osnovne i srednje škole su u nastavi srpskog jezika i književnosti organizovale temate posvećene stvaralaštvu i životu Iva Andrića.

(FOTO) Maturantima Srednje stručne škole u Crvenki podeljene diplome

CRVENKA - Jun je mesec kada se učenici raspuštaju, a neki i završavaju sa školovanjem, pa se tom prilikom održavaju svečane dodele diploma, koje su priznanje za uspeh ostvaren tokom školovanja.

(FOTO) Učenici OŠ „Bratstvo jedinstvo“ iz Kucure OSVOJILI NAGRADNO PUTOVANJE

KUCURA - Izlet je organizovan od strane Pokreta gorana Vojvodine uz podršku tri sekretarijata – za zaštitu životne sredine, za obrazovanje i energetiku.

(INTERVJU) Vuk Sekulić, ĐAK GENERACIJE OŠ „Isa Bajić“ u Kuli

KULA - Zvanje Đaka generacije, Vuk Sekulić iz VIII2 je potvrdio i bodovima na Završnom ispitu. Iako se nalazi na zasluženom odmoru, izdvojio je vreme i odgovorio na pitanja koja su mu postavili članovi eNovinarske sekcije iz redakcije "Isinog Dnevnika".

Tara Rajić iz Sivca odlazi u ISTRAŽIVAČKI CENTAR PETNICA

SIVAC - Na skoro završenom konkursu za učešće na Letnjoj naučnoj školi 2017, Istraživačkog centra Petnica, učenica VII2 odeljenja Tara Rajić, ušla je na spisak onih učenika koji će dobiti priliku da se ovog leta okušaju kao mladi istraživači.

(FOTO) Učiteljica Mirjana Kolarić održala JAVNI ČAS u OŠ „Petefi brigada“

KULA - Poslednji dan nastave, na Dan otvorenih vrata, u Osnovnoj školi "Petefi brigada" organizovan je javni čas za roditelje - tematski dan „Hajde svi da se igramo“.

Podeljene diplome maturantima Srednje škole „Petro Kuzmjak“, Katarina Sapun iz Kule ĐAK GENERACIJE

RUSKI KRSTUR – Maturantima krsturske Srednje škole sa domom učenika „Petro Kuzmjak“ juče su svečano uručene diplome u prigodnom programu u Velikoj sali Doma kulture, a od njih 47-oro, za učenicu generacije proglašena je Katarina Sapun iz Kule.

Otvorene su prijave za NAJBOLJE EDUKATORE U SRBIJI za 2017. godinu

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Najavljen je četvrti po redu konkurs za Najbolje edukatore u Srbiji, na kome će biti izabrano između 10 i 20 učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

(FOTO) Sonja Tomčić ĐAK GENERACIJE u ETŠ, podeljene diplome vukovcima

KULA - U ponedeljak, 19. juna 2017. godine, u sali Kulturnog centra Kula održana je svečana dodela diploma maturantima Ekonomsko-trgovinske škole.