Nase Mesto

Obrazovanje

Šta čeka đake od 1. septembra? Predloženi NOVI PREDMETI, UNIFORME i e-DNEVNICI

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ostalo je manje od dve nedelje do početka nove školske godine, a iz Ministarstva prosvete su najavili nekoliko izmena koje đake i nastavnike očekuju od 1. septembra.

Počinje DRUGI UPISNI KRUG za smeštaj u Dom učenika u Ruskom Krsturu

RUSKI KRSTUR - Posle prvog upisnog roka, u Domu učenika "Petro Kuzmjak" ostalo je slobodnih mesta, stoga ova ustanova raspisuje drugi upisni rok, kako bi oni koji nisu primljeni prvi put popunili preostala mesta.

Prijavite se na LETNJU OBUKU za pomoć deci u učenju – Škola dobre volje

SOMBOR - Somborski edukativni centar po prvi put upućuje poziv za letnju obuku volontera za pomoć deci u učenju u okviru programa “Škola dobre volje – volonter deci na usluzi”.

Škola počinje 1. septembra, a EVO KAD SU RASPUSTI

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - U petak, 1. septembra, počinje školska 2017/2018 godina i školske klupe će ponovo biti ispunjene. Zimski raspust počinje u ponedeljak, 25. decembra.

OŠ „Isa Bajić“ dobila značajna sredstva na Javnom konkursu Ministarstva pravde

KULA - Ministar pravde Nela Kuburović uručila je, 14. jula 2017. godine, ugovore dobitnicima Konkursa za dodelu sredstava prikupljenih na osnovu krivičnog gonjenja (oportuniteta).

(FOTO) Opština Odžaci PODELILA NAGRADE najboljim malim maturantima

ODŽACI - Lokalna samouprava u Odžacima će nastaviti da podržava učenike koji ostvaruju izuzetne rezultate u školovanju i da ih tako podstiče da budu još bolji i uspešniji, rekla je predsednica opštine Latinka Vasiljković na dodeli nagrada đacima za rezultate na završnom ispitu.

Najboljim učenicima iz opštine Kula podeljene VREDNE NAGRADE

KULA - Predsednik Skupštine opštine Kula Velibor Milojičić čestitao je u petak, 7. jula, đacima generacije iz osnovnih i srednjih škola na izuzetnim razultatima koje su postigli i poželeo im puno uspeha u daljem školovanju.

Danas drugi krug upisa u srednje škole – na OVIM SMEROVIMA ima još mesta

KULA / RUSKI KRSTUR / CRVENKA - Nakon završenog prvog upisnog kruga, većina mesta u srednjim školama u kulskoj opštini je popunjena.
opstina kula

Velibor Milojičić će danas primiti ĐAKE GENERACIJE opštine Kula

KULA - Danas će se u Kuli održati prijem za đake generacije opštine Kula, kojima će predsednik Skupštine opštine uručiti prigodne poklone koje su zaslužili svojim dugogodišnjim trudom i radom.

Objavljene konačne liste za upis u srednje škole, 15 učenika pohađa nastavu na rusinskom

RUSKI KRSTUR – U ponedeljak, 3. jula, objavljene su konačne liste raspoređenih učenika u srednje škole i smerove.

Poslovni adresar