Nase Mesto

Odžaci

FK „Odžaci“ dočekuje „Radnički“ iz Šida na stadionu „Milan Sredanović“ u Kuli

KULA / ODŽACI - U ponedeljak, 21. avgusta 2017. godine, na stadionu "Milan Sredanović" u Kuli odigraće se utakmica između FK "Odžaci" i FK "Radnički" iz Šida.

Šta čeka đake od 1. septembra? Predloženi NOVI PREDMETI, UNIFORME i e-DNEVNICI

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ostalo je manje od dve nedelje do početka nove školske godine, a iz Ministarstva prosvete su najavili nekoliko izmena koje đake i nastavnike očekuju od 1. septembra.

Dim sa odžačke deponije se još uvek širi, gasili vatru sa 250.000 LITARA VODE

ODŽACI - Nekoliko dana je gorela deponija smeća u Odžacima. Pripadnici vatrogasno spasilačke službe lokalizovali požar, sa deponije se i dalje širi veliki dim kilometrima u okolinu.

Završena obuka za upravnike zgrada, iz Odžaka bila SAMO JEDNA OSOBA

ODŽACI - Lokalna samouprava u Odžacima pripremljena za primenu novog Zakona o stanovanju i održavanju zgrada. Samo jedna osoba iz Odžaka završila obuku organizovanu u Regionaloj privrednoj komori u Somboru.

Šorgić: Lokalna samouprava je reagovala blagovremeno, zatraženo rešavanje problema sa notarima

ODŽACI - Pravo da overavaju dokumenta svih vrsta na pisarnici opštine, koje je građanima opštine Odžaci uskraćeno od 1. marta tekuće godine i dalje zaokuplja pažnju javnosti.

Milijana Jovanović iz Crvenog krsta Odžaci obučavaće u Vlasotincu nove volontere

ODŽACI - Po programu Crvenog krsta Srbije u Vlasotincu će u periodu od 20. do 24. avgusta 2017. godine biti realizovana obuka novih volontera za sticanje zvanja edukator u programu borbe protiv trgovine ljudima.

Olena Papuga: Hitno zakazati sednicu Skupštine i izmeniti Zakon o zemljištu!

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži što hitnije zakazivanje sednice Narodne Skupštine Republike Srbije na kojoj će biti izmenjen Zakon o poljoprivrednom zemljištu.
saobraćaj

VOZAČI, USPORITE! Nabavljeni novi radari, policija najavila POJAČANU KONTROLU

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Ministarstvo unutrašnjih poslova je nabavilo 51 uređaj za merenje brzine kretanja vozila sa računarskom opremom pomoću koje će se sakupljati i analizirati podaci o saobraćajnim nezgodama kako bi se smanjio broj povređenih i poginulih na putevima u Republici Srbiji.

Malinari nezadovoljni otkupnom cenom, neki od njih prinuđeni da UNIŠTE ZASADE

ODŽACI / RATKOVO / BAČKO DOBRO POLJE - Otkupna cena zaustavila je ekspanziju maline u Vojvodini. Zbog niske otkupne cene, većina proizvođača ove sezone nije angažovala berače. Pojedini proizvođači počeli su da uništavaju svoje zasade.

DJB Odžaci: Nemogućnost rešavanja infrastrukturnih problema – POŽAR NA DEPONIJI U ODŽACIMA

ODŽACI / DERONJE / RATKOVO - Povodom požara na deponiji između Odžaka i Deronja, Opštinski odbor pokreta "Dosta je bilo" Odžaci izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti.

Poslovni adresar