Nase Mesto

Odžaci

Za sredu zakazana 16. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, jedna od tačaka GITARIJADA U...

ODŽACI - Sednica Opštinskog veća opštine Odžaci, 16. po redu, zakazana je za sredu, 18. oktobar 2017. godine.

U opštini Odžaci počela vakcinacija protiv gripa, preporuka za STARIJE i osobe SLABIJEG IMUNITETA

OPŠTINA ODŽACI - Dom zdravlja Odžaci i ove godine dobio je 1.200 doza vakcine protiv sezonskog gripa. Vakcine su podeljene svim ambulantama na teritoriji opštine, a u odžačkoj zdravstvenoj ustanovi ističu da će biti dovoljno doza za sve one koji žele da se zaštite od gripa.

Danas i sutra se obeležavaju Svetski dan hrane i Međunarodni dan borbe protiv siromaštva

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Crveni krst u okviru meseca solidarnosti obeležava i 16. oktobar – Svetski dan hrane, kao i 17. oktobar – Međunarodni dan borbe protiv siromaštva.

(FOTO) Tehnička škola u Odžacima dobila NAJSAVREMENIJE KABINETE za mehatroniku

ODŽACI - Povodom Dana škole, u Tehničkoj školi Odžaci su u petak, 13. oktobra otvorena dva najsavremenija kabineta za tehničare mehatronike. Nabavku potrebne opreme finansirala je lokalna samouprava u Odžacima.
fudbal

Sutra SVI NA STADION! OFK Odžaci dočekuje Prigrevčane na Gradskom stadionu

ODŽACI - Utakmica 9. kola Srpske fudbalske lige “Vojvodina”, OFK "Odžaci" – FK "Bratstvo 1946" Prigrevica, igraće se u subotu, 14. oktobra, na Gradskom stadionu u Odžacima sa početkom u 15 sati.

Liga Ante Bačić: Prvi poraz veterana Borca, Miletićani na vrhu tabele

LIGA ANTE BAČIĆ - Susreti 8. kola u Ligi fudbalskih veterana “Ante Bačić” odigrani su u petak, 6. oktobra 2017. godine.

Ekološki pokret Odžaka poziva obrazovne ustanove da učestvuju na likovnom konkursu

ODŽACI - Ekološki pokret Odžaka raspisao je  tradicionalni opštinski likovni konkurs “Naša ekološka sramota“, i ovim putem podseća PU „Poletarac“, osnovne i srednje škole i Biblioteku  igračaka „Zlatna barka“ da je do kraja roka za dostavu radova ostalo  nešto više od mesec dana.

Studenti i srednjoškolci, PAŽNJA! Prijavite se u EVROPSKU ŠKOLU DEBATE

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Projekat Evropske unije "EUTEKA - EU u vašoj biblioteci" raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“. Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

PU „Poletarac“ organizuje BESPLATNE IGRAONICE za decu opštine Odžaci

OPŠTINA ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" iz Odžaka organizuje besplatne igraonice za decu od 3 do 5,5 godina u svim svojim objektima poludnevnog boravka opštine Odžaci.

Najmlađi Odžačani skupili SKORO 2000 EVRA za pomoć NURDOR-u

ODŽACI - Na humanitarnom vašaru, koji je održan u toku Dečje nedelje, najmlađi Odžačani su zajedničkim snagama sakupili 192.043,00 dinara.