Nase Mesto

Odžaci

Odžaci

PU Sombor: Evidentirano 11 saobraćajnih nesreća, JEDNA OSOBA POGINULA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda. U saobraćajnim nezgodama jedna osoba je poginula, tri osobe su zadobila teške i četiri osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 17 vozača.

Opština Odžaci dobila TRI MILIONA DINARA za regresiranje prevoza đaka

ODŽACI - U Pokrajinskoj vladi u sredu je organizovano svečano potpisivanje ugovora sa predstavnicima svih 45 gradova i opština na teritoriji Vojvodine, koji su putem konkursa dobili sredstva za regresiranje troškova prevoza učenika srednjih škola u 2017. godini.

(FOTO) Magna siting otvorila novi pogon u Odžacima uz prisustvo premijera Vučića

ODŽACI - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je juče otvaranju novog pogona kompanije “Magna siting” u Odžacima u kome će posao dobiti još oko 500 radnika.

FK Odžaci izgubili šansu za opstanak u PRVOJ LIGI SRBIJE

ODŽACI - Utakmica 28. kola Prve lige Srbije FK BSK Borča – FK Odžaci završena je pobedom domaćina rezultatom 2:1 (1:1).

ARK Odžaci na trećem Banjalučkom polumaratonu

ODŽACI - Protekle nedelje održan je 3. Banjalučki polumaraton. Preko 8000 trkača iz preko 30 zemalja u više trka trčalo je ulicama Banja Luke.

Vučić u ODŽACIMA: Premijer Srbije sutra obilazi fabriku „Magna“

ODŽACI - Za četvrtak, 18. maja 2017. godine, najavljena je poseta Aleksandra Vučića, predsednika Vlade Srbije, Odžacima.

Priznanja učenicima iz opštine Odžaci na konkursu Svetosavlje i naše doba

ODŽACI - Na 25. konkursu “Svetosavlje i naše doba” nagrađeno je i pohvaljeno četvoro učenika iz opštine Odžaci. Deca od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta iz Republike Srbije, Republike Srpske i rasejanja su pisala, crtala i slikala na temu Sveti Sava i Svetosavlje.

(FOTO) U Odžacima održan prvi u nizu Street volleyball

ODŽACI - U Odžacima je u nedelju, 14. maja, održan prvi u nizu turnira u uličnoj odbojci u 2017. godini, koji se tradicionalno igraju od maja pa sve do oktobra širom Vojvodine. Organizator je bio OK Gox-in Phibrows.

OFK ODŽACI doživeli novi poraz u Prvoj ligi Srbije

ODŽACI / KULA - U subotu je na stadionu Hajduka u Kuli odigrana utakmica između OFK Odžaka kao domaće ekipe i FK Inđije. Odžačani su ovu utakmicu nažalost izgubili.

(FOTO) IZVANREDAN USPEH „Mladosti“ iz Odžaka na Međunarodnom karate turniru

ODŽACI - Na 26. Međunarodnom karate turniru "Dragan Tot - Totka", koje je održano u Bačkoj Palanci, u sportskoj sali "Tikvara", za Sportski borilački klub "Mladost" iz Odžaka nastupilo je 23 takmičara.