Nase Mesto

Odžaci

Odžaci

U Kuli ZARADE IZNAD PROSEKA u okrugu, u Odžacima MANJE nego u aprilu

ODŽACI - Prosečna zarada bez poreza i doprinosa koja je isplaćena u maju 2017. godine u opštini Odžaci iznosila je 35.812 dinara.

PU Sombor: POVREĐENO ŠEST OSOBA, četiri vozača zadržana zbog alkohola

KULA / SOMBOR / ODŽACI - U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda.

OO SNS Odžaci: Bezrezervna podrška predsedniku Vučiću

ODŽACI - Opštinski odbor Srpske napredne stranke Odžaci je u sredu uveče održao sastanak na kojem je, pored ostalog, jednoglasno podržao odluku predsednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića o imenovanju Ane Brnabić za mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

Plasmanom u kvalitetnu ligu Vojvodine pioniri Tekstilca zaokružili sjajnu sezonu

ODŽACI - Pioniri FK Tekstilac iz Odžaka i drugi put su bili bolji od vršnjaka iz subotičke Arene. U revanš meču baraža za popunu kvalitetne lige Vojvodine, igrači trenera Zorana Ćirića slavili su u Subotici sa 2:1. Prvi susret u Odžacima završen je rezultatom 3:0.

(FOTO) Muzejska jedinica Odžaci dobila izlagački prostor u fabrici Magna

ODŽACI - Na osnovu dogovorene saradnje kompanije "Magna" i Narodne biblioteke “Branko Radičević” Odžaci u čijem sastavu je Muzejska jedinica, u holu glavnog ulaza u “Magnu” postavljene su dve vitrine u kojima su izloženi arheološki predmeti iz Muzejske jedinice.

Prijavite se na obuku za PROFESIONALNOG UPRAVNIKA ZGRADA

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Obuka za profesionalne upravnike zgrada održaće se u Regionalnoj privrednoj komori Zapadnobačkog upravnog okruga u Somboru. Obuka se održava 4, 5, 6, 11, 12, 18. i 19. jula, obaveštavaju iz Komore.

Apel JP „Vojvodinašume“: Ne zaboravite da su posledice požara često NENADOKNADIVE

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Javno preduzeće Vojvodinašume, apeluje na građane da primene pojačane mere zaštite od požara jer zbog visokih temperatura i rasporeda padavina ulazimo u drugi period izražene opasnosti od požara u toku kalendarske godine.

U Odžacima najavljena AKCIJA SUZBIJANJA AMBROZIJE, prijavite zakorovljene površine

ODŽACI - Obaveštavaju se građani opštine Odžaci da se lokalna samouprava preko svojih javnih komunalnih preduzeća priključila sistemskoj akciji na suzbijanju korovske alergene biljke Ambrozije.

Otvorene su prijave za NAJBOLJE EDUKATORE U SRBIJI za 2017. godinu

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Najavljen je četvrti po redu konkurs za Najbolje edukatore u Srbiji, na kome će biti izabrano između 10 i 20 učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

U školama opštine Odžaci IZABRANI UČENICI GENERACIJE, a evo i ko su

ODŽACI - Pred kraj ove školske godine nastavnička veća u školama opštine Odžaci imala su zadatak da izaberu učenika generacije među maturantima.