Nase Mesto

Omladina

Omladina

Jasna Međeši iz Ruskog Krstura postala LIDER VOLONTERSKIH KAMPOVA U SRBIJI

RUSKI KRSTUR – Učenica krsturske Gimnazije Jasna Međeši uspešno je završila LTS obuku za kamp-liderku u organizaciji Mladih istraživača Srbije, na seminaru koji je od 16. do 19. juna održan u Ekološkom centru u Sremskim Karlovcima.

Omladinski letnji kamp u Bogojevu – Poziv za srednjoškolce 1. i 2. razreda

BOGOJEVO / SOMBOR - Somborski edukativni centar poziva mlade 1. i 2. razreda srednje škole da se prijave na Omladinski kamp Bogojevo, koji će se održati u periodu od 23. do 29. jula 2017. godine.

(FOTO) Članovi CK Odžaci ODLIČNI na Pokrajinskom takmičenju u pružanju prve pomoći

ODŽACI - Pokrajinsko takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkog prikaza povreda stanja i oboljenja je realizovano 3. juna 2017. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Lepa vest za studente: Otvoren konkurs Putujemo u Evropu

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Evropski pokret u Srbiji je otvorio konkurs za studente i studentkinje završnih godina fakulteta u Srbiji koji se do 16. juna mogu prijaviti za učešće u projektu Putujemo u Evropu.

(VIDEO) TRUBAČI U CENTRU KULE, proslava maturanata iz „Ekonomske“

KULA - Povodom završetka školovanja, maturanti Ekonomsko-trgovinske škole Kula organizovali su proslavu u školskom dvorištu i u centru grada. Sve prisutne, zabavljali su trubači!

(FOTO) KUD guslara „Vuk Mandušić“ iz Vrbasa osnovalo ŠKOLU GUSALA

VRBAS - Jedno od najuspešnijih udruženja guslara u Srbiji, KUD guslara „Vuk Mandušić“ iz Vrbasa, koje je dva puta osvajalo titulu državnog prvaka u ekipnoj konkurenciji, a koje u svojim redovima ima državne i pokrajinske prvake, u godini jubileja, petogodišnjice postojanja, osnovalo je školu gusala.

Foto kino klub „Zenit“ iz Vrbasa raspisuje FOTO KONKURS, najboljem autoru NAGRADA

VRBAS - Foto kino klub "Zenit" iz Vrbasa raspisuje fotografski konkurs na temu "Možeš da se slikaš", koja se odnosi na fotografije maturanata nastale uoči, pre, u toku i posle maturske večeri.

(FOTO) Učenici iz Sivca bili na dvodnevnoj ekskurziji i evo kako su se proveli

SIVAC - U petak i subotu, 12. i 13. maja 2017. godine, učenici VII-1, VII-2 i VII-4 razreda Osnovne škole "20. oktobar" iz Sivca bili su na dvodnevnoj ekskurziji u Jagodini.

Učenici Gimnazije iz Vrbasa prisustvovali predavanju ĆERKE ERNESTA ČE GEVARE

VRBAS - Devetnaest učenika Gimnazije "Žarko Zrenjanin", koji trenutno borave u Kaljariju u okviru programa razmene odeljenja, u petak, 19. maja, dobilo je priliku da prisustvuje predavanju Aleide Gevara u amfiteatru škole domaćina na Sardiniji.

(FOTO) Gimnazijalci iz Vrbasa deset dana na Sardiniji – DRUŽENJE JOŠ TRAJE

VRBAS - U nedelju, 7. maja 2017. godine, devetnaest predstavnika Gimnazije u Vrbasu otputovalo je na Sardiniju, u grad Kaljari, gde se trenutno realizuje drugi deo programa u okviru razmene odeljenja.