Nase Mesto

Omladina

Omladina

(FOTO) Šest recitatora iz opštine Kula plasiralo se na REPUBLIČKU SMOTRU u Valjevu

KULA / RUSKI KRSTUR / CRVENKA - Plasman na Republičku smotru osvojilo šestoro recitatora iz naše opštine, a troje proglašeni i za najbolje u Vojvodini.

Ekološki pokret Vrbasa u Kuli održao RADIONICU O ZDRAVOM ŽIVOTU

KULA / VRBAS - Hrana s nogu, a rad sedeći! Bez dobrih navika u održavanju svog fizičkog i mentalnog zdravlja, teško je dati iskrenu podršku boljem stanju životnog ambijenta.

(VIDEO) U Liparu odigrana premijera dečije predstave “KAD SRCE ZAIGRA“

LIPAR - U subotu, 01. aprila 2017. godine u Domu kulture “Lipar“ odigrana je premijera dečije predstave “Kad srce zaigra“ u režiji: Tatjane Labović i Jelene Salontaji (za uzrast 1-4).

Predškolska ustanova „Bambi“ proslavila svoj 48. ROĐENDAN

KULA - Predškolska ustanova „Bambi“ je, u prostorijama vrtića „Kolibri“ proslavila svoj 48. rođendan. Ovaj dan je u istoriji „Bambija“ značajan zato što je 1969. godine predškolska ustanova dobila svoje prve prostorije, a to je zgrada pored Štofare.

Delegacija Srbije iz Osnovne i srednje škole „Petro Kuzmjak“ STIGLA U BRISEL

RUSKI KRSTUR - Delegacija Srbije iz Osnovne i srednje skole "Petro Kuzmjak" iz Ruskog Krstura stigla je juče u Brisel.

REZULTATI KONKURSA „Naša ekološka lepota“ – Spisak nagrađenih radova

ODŽACI - Učesnike konkursa i javnost, Ekološki pokret Odžaka obaveštava o rezultatima likovnog konkursa „Naša ekološka lepota“.

Učenici iz Kucure i B. D. Polja ODUŠEVLJENI radionicama na temu vode

VRBAS / KUCURA / BAČKO DOBRO POLJE - Povodom Svetskog dana voda, 22. marta, prestavnici JKP „Komunalac" Vrbas posetili su OŠ „Vuk Karadžić“ u Bačkom Dobrom Polju i OŠ „Bratstvo-jedinstvo“ u Kucuri sa željom da najmlađe podsete na značaj vodnog resursa i edukuju ih o značaju vode za ljudski organizam i živi svet na planeti, o potrebi i načinu obezbeđenja sveže pitke vode, kao i o važnosti štednje ovog resursa.

Potpisan ugovor o izgradnji ŠKOLICE ŽIVOTA u Deronjama

DERONJE - Predstavnici Novak Đoković fondacije zajedno sa predstavnicima Opštine Odžaci potpisali su ugovor o početku izgradnje Školice života u mestu Deronje, za oko 80 mališana, uzrasta od tri do šest godina. Fondacija planira da uloži 4.602.920 dinara za adaptaciju i opremanje, dok će lokalna samouprava doprineti dodatnim ulaganjima u radove na uređivanju spoljašnjosti i dvorišta.

Kompletan program proslave „POLETARCI PROLEĆU“ u Odžacima

ODŽACI - Predškolska ustanova "Poletarac" Odžaci u ponedeljak 20. marta i u torak 21. marta 2017. godine organizuje proslavu "Poletarci proleću".

NOVAK ĐOKOVIĆ fondacija otvara „Školicu života“ u Odžacima

ODŽACI - Predstavnici Novak Đoković fondacije zajedno sa predstavnicima Opštine Odžaci svečano će potpisati ugovor povodom početka adaptacije prve u Odžacima, a ukupno jedanaeste "Školice života" u okviru projekta „Školice života - zajedno za detinjstvo“.