Nase Mesto

Omladina

Omladina

(FOTO) Učenici iz Sivca bili na dvodnevnoj ekskurziji i evo kako su se proveli

SIVAC - U petak i subotu, 12. i 13. maja 2017. godine, učenici VII-1, VII-2 i VII-4 razreda Osnovne škole "20. oktobar" iz Sivca bili su na dvodnevnoj ekskurziji u Jagodini.

Učenici Gimnazije iz Vrbasa prisustvovali predavanju ĆERKE ERNESTA ČE GEVARE

VRBAS - Devetnaest učenika Gimnazije "Žarko Zrenjanin", koji trenutno borave u Kaljariju u okviru programa razmene odeljenja, u petak, 19. maja, dobilo je priliku da prisustvuje predavanju Aleide Gevara u amfiteatru škole domaćina na Sardiniji.

(FOTO) Gimnazijalci iz Vrbasa deset dana na Sardiniji – DRUŽENJE JOŠ TRAJE

VRBAS - U nedelju, 7. maja 2017. godine, devetnaest predstavnika Gimnazije u Vrbasu otputovalo je na Sardiniju, u grad Kaljari, gde se trenutno realizuje drugi deo programa u okviru razmene odeljenja.

U Somboru će i ove godine biti održan JAVNI MATURSKI PLES

SOMBOR - Javni masovni maturantski ples biće održan i ove godine u Somboru, u organizaciji Plesnog kluba "RavangradDance" GKUD-a "Ravangrad".

U školama u Deronjama i Ratkovu održana predavanja o štetnosti droge

ODŽACI - Crveni krst Odžaci je danas, 4. maja 2017. godine, realizovao dva predavanja na temu „Šta mladi treba da znaju o drogama“.

Završena omladinska mirovna razmena u Bremenu – Mladi poslali muzičku poruku mira u svet

SOMBOR - U periodu od 14. do 24. aprila, u Bremenu (Nemačka) je održana interkulturalna omladinska razmena u okviru Erasmus+ programa, pod nazivom „Make Music, Not War“ čiji je nosilac organizacija NaturKultur iz Nemačke u saradnji sa još nekoliko organizacija iz Evrope, među kojima i Somborski edukativni centar.

Učenici OŠ „Isa Bajić“ ostvarili ODLIČNE REZULTATE na takmičenju iz istorije i biologije

KULA - Na nedavno održanim takmičenjima iz biologije i istorije, učenici Osnovne škole "Isa Bajić" iz Kule ostvarili su zapažene rezultate.

(FOTO) Šest recitatora iz opštine Kula plasiralo se na REPUBLIČKU SMOTRU u Valjevu

KULA / RUSKI KRSTUR / CRVENKA - Plasman na Republičku smotru osvojilo šestoro recitatora iz naše opštine, a troje proglašeni i za najbolje u Vojvodini.

Ekološki pokret Vrbasa u Kuli održao RADIONICU O ZDRAVOM ŽIVOTU

KULA / VRBAS - Hrana s nogu, a rad sedeći! Bez dobrih navika u održavanju svog fizičkog i mentalnog zdravlja, teško je dati iskrenu podršku boljem stanju životnog ambijenta.

(VIDEO) U Liparu odigrana premijera dečije predstave “KAD SRCE ZAIGRA“

LIPAR - U subotu, 01. aprila 2017. godine u Domu kulture “Lipar“ odigrana je premijera dečije predstave “Kad srce zaigra“ u režiji: Tatjane Labović i Jelene Salontaji (za uzrast 1-4).