Nase Mesto

Omladina

(FOTO) Građani Vrbasa IZGUBILI NADU da će se zagađeni kanal očistiti

VRBAS - U petak i subotu, Ekološki pokret Vrbasa organizovao je dve aktivnosti u saradnji sa Srednjom stručnom školom "4. juli" iz Vrbasa.

Studenti i srednjoškolci, PAŽNJA! Prijavite se u EVROPSKU ŠKOLU DEBATE

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Projekat Evropske unije "EUTEKA - EU u vašoj biblioteci" raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“. Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

(FOTO) Mališani u akciji! Crveni krst Vrbasa promovisao svoje programe

VRBAS - U utorak, 10. oktobra, na platou ispred Opštine u Vrbasu, a na poziv udruženja "Galium", dve volonterke Crvenog krsta Vrbasa Jasmina i Tamara, promovisale su programe ove organizacije, zajedno sa njenim podmlatkom.

Novak Đoković fondacija u Deronjama otvara ŠKOLICU ŽIVOTA

DERONJE - Svečano otvaranje će se održati u sredu, 11. oktobra 2017. godine, sa početkom od 11 časova u objekatu „Čarolija” Predškolske ustanove „Poletarac” u Deronjama.

(FOTO) Sivački prvačići posetili mlađe drugare u vrtiću, dan proveden U IGRI I SMEHU

SIVAC - Tokom Dečije nedelje, najmlađi učenici Osnovne škole "20. oktobar" Sivac su sa učiteljicama Natašom Šarančić i Isidorom Viola posetili vrtić.

(FOTO) Pravi doživljaj za mališane! Najmlađi Odžačani uživali u HAOS ANIMATORIMA

ODŽACI - Dečija nedelja obeležava se u Odžacima različitim aktivnostima. Na platou Sportsko-poslovnog centra u četvrtak je decu zabavljao tim animatora “Haos animatori”, a program za najmlađe organizovala je Turistička organizacija opštine Odžaci u saradnji sa Mesnom zajednicom Odžaci.

(FOTO) Udruženje Korak mladih iz Bačkog Dobrog Polja organizovalo OSNIVAČKU ŽURKU

BAČKO DOBRO POLJE - U subotu, 2. septembra 2017. godine, u Bačkom Dobrom Polju održana je osnivačka žurka Udruženja građana "Korak mladih".

(FOTO) Za svoj trud, nagrađeni Jovan Jovkić iz Odžaka i Vanja Popović iz S....

ODŽACI / SRPSKI MILETIĆ - Jovan Jovkić iz Odžaka i Vanja Popović iz Srpskog Miletića nagrađeni su od strane Fonda za mlade talente Republike Srbije za ostvarene rezultate i uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2016. godine.

(FOTO) Učenici iz opštine Kula putovali u Švajcarsku i EVO ŠTA SU SVE TAMO...

KULA - U okviru interkulturalne razmene koju organizuje „Pestalozzi Children`s Foundation“ iz Švajcarske sa lokalnim partnerom, 15 iz opštine Kula učestvovalo je u ovom programu.

Crveni krst Odžaci organizuje obuku za članove odreda izviđača „Sinđelić“

ODŽACI - Na poziv starešine odreda izviđača „Sinđelić“ Odžaci Miodraga Parabuckog, Crveni krst Odžaci će realizovati osnovnu obuku u pružanju Prve pomoći za njihova 32 člana.