Nase Mesto

Omladina

Milijana Jovanović iz Crvenog krsta Odžaci obučavaće u Vlasotincu nove volontere

ODŽACI - Po programu Crvenog krsta Srbije u Vlasotincu će u periodu od 20. do 24. avgusta 2017. godine biti realizovana obuka novih volontera za sticanje zvanja edukator u programu borbe protiv trgovine ljudima.

(FOTO) (VIDEO) Muzikom na točkovima i večernjim koncertom u Somboru proslavljen Međunarodni dan mladih

SOMBOR - U subotu, 12. avgusta 2017. godine, u Somboru je održana dugonajavljivana manifestacija "Somborsko leto za mlade", "Muzika na točkovima" i večernji koncert.

PAŽNJA! Kucursko udruženje mladih U POTRAZI ZA VOLONTERIMA

KUCURA - Kucursko udruženje mladih raspisalo je konkurs za volontere koji znaju da crtaju, kreativni su i komunikativni, a uslov je da imaju više od 13 godina.

Objavljeni rezultati konkursa „Mladi su zakon“, ova udruženja će DOBITI NOVČANA SREDSTVA

SOMBOR - Na konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u okviru programa „Mladi su zakon” prijavilo se 15 udruženja mladih i neformalnih omladinskih grupa sa teritorije tri navedena okruga iz Vojvodine.

(INTERVJU) Dunja Dačić iz benda „Dojo“ povodom predstojećeg koncerta u Vrbasu

VRBAS - Neobičan četverac održaće sutra u Vrbasu svoj drugi koncert kao bend "Dojo", a povodom toga, razgovarali smo sa Dunjom Dačić koja predvodi bend.

(FOTO) Kamp u Bogojevu okupio veliki broj mladih, među njima i izviđače iz Odžaka

BOGOJEVO - Dodelom sertifikata polaznicima u Omladinskom kampu u Bogojevu završena je obuka za vršnjačke edukatore koju je organizovala Omladina JAZAS Novi Sad.

(VIDEO) Drugi dan „Black Hole“ festivala – inserti i IZJAVE UČESNIKA

VRBAS - Na terenima SU "Jamurača" u Vrbasu, sinoć je održano drugo veče "Black Hole" festivala na kome je učestvovalo čak 13 DJ-eva. Ljubitelji elektronske muzike, sinoć su mogli da uživaju u sjajno atmosferi, vatrometu i još boljoj muzici. Prenosimo vam nekoliko kadrova i izjave učesnika.

(VIDEO) Prvi dan „Black Hole“ festivala – inserti i IZJAVE UČESNIKA

VRBAS - Na terenima SU "Jamurača" u Vrbasu, sinoć je održano prvo veče "Black Hole" festivala na kome je učestvovalo pet izvanrednih bendova. Ljubitelji rock i hard rock zvuka, sinoć su mogli da uživaju u mnogobrojnim domaćim i stranim hitovima. Prenosimo vam nekoliko kadrova i izjave učesnika.

Sutra počinje BLACK HOLE FEST – Evo šta treba da znate i pripremite!

VRBAS - Treći po redu "Black Hole" festival u Vrbasu počinje sutra i trajaće do subote. Na festivalu će nastupati čak pet bendova i 13 DJ-eva!

(FOTO) U Omladinskom kampu u Bogojevu u toku realizacija projekta „Zdravlje je u znanju“

BOGOJEVO - U Omladinskom kampu u Bogojevu od 23. do 29. jula boravi oko 100 mladih od 14 do 16 godina iz Sombora, Subotice, Novog Sada, Pančeva i Mladenovca u okviru Letnje škole za vršnjačke edukatore, koju organizuje Omladina JAZAS Novi Sad.

Poslovni adresar