Nase Mesto

Opština Vrbas

Danas se održava 2. KONFERENCIJA BEBA, još malo vremena ostalo za prijave!

VRBAS - U petak, 20. oktobra 2017. godine, u sali bioskopa Vrbas i 17:00 časova održaće se 2. Konferencija beba, u organizaciji Asocijacije mladih i opštine Vrbas.

U Vrbasu počinju OKTOBARSKI SUSRETI Planinarskog kluba „Gora“, prijave još SAMO SUTRA!

VRBAS - Planinarski klub "Gora" iz Vrbasa po treći put organizuje akciju "Oktobarski susreti", koja se održava sa idejom da se u okviru obeležavanja Dana grada Vrbasa okupe i druže ljubitelji prirode i sporta i rekreativci iz cele Srbije.

(FOTO) Ekološki pokret Vrbasa održao radionicu i Okrugli sto na temu adaptacije na klimatske...

VRBAS - Ekološki pokret Vrbasa nastavio je sa rafalima oktobarskog aktivizma, izvođenjem radionice i Okruglog stola na temu prevencije rizika od posledica klimatskih promene.

Cene ZNAČAJNO PORASLE u odnosu na isti period prošle godine

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Indeksi potrošačkih cena definišu se kao mera prosečne promene maloprodajnih cena robe i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju.

Kod lica iz Vrbasa PRONAĐENI NARKOTICI, biće podneta krivična prijava

VRBAS - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dve osobe, osumnjičene za nelegalnu trgovinu narkoticima, a protiv još osam podneće krivične prijave za neovlašćeno držanje opojnih droga.

U toku je Evropska nedelja programiranja, pridružila se i Gimnazija „Žarko Zrenjanin“

VRBAS - Uz podršku “Google Europe”, Udruženje profesora informatike Srbije (UPIS) organizuje događaj pod imenom “Big step in learning programming with Google”, a unutar Evropske nedelje programiranja – Europe Code Week.

(FOTO) (VIDEO) Komunalac Vrbas SPREČIO KATASTROFU

VRBAS - Kombinovane ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“, JKP "Komunalac" Vrbas, u utorak, 17. oktobra su izvodile vanredne radove na uređenju pijace „subotom“. U akciji je učestvovao veliki broj radnika a angažovana je i teška mehanizacija.

Nova Kula, Vrbas i Deronje u četvrtak PONOVO ostaju bez struje

SAVINO SELO / VRBAS / DERONJE - Povodom najavljenih radova na elektromreži, EPS Distribucija je objavila raspored isključenja struje u Novoj Kuli, Vrbasu i Deronjama za četvrtak, 19. oktobar.

ŽRK Vrbas IZDOMINIRAO u Adi, Jovana Vasiljković IGRAČ UTAKMICE

VRBAS - U subotu 14. oktobra 2017. godine, u 15:00, u Adi je odigran meč trećeg kola ženske rukometne Super B lige Srbije.

(FOTO) (VIDEO) „Nama je ovde do Boga teško!“ – Zelena patrola posetila najzagađeniji KANAL...

VRBAS - "Zelena patrola", koja svoje emisije posvećuje ekološkim katastrofama širom naše zemlje, posetila je ovih dana i Vrbas kako bi gledaoce upoznala sa najzagađenijim kanalom u Evropi.