Nase Mesto

Ostale vesti

Humani đaci iz OŠ „Isa Bajić“ Kula PRIKUPILI POMOĆ za ugrožene drugare

KULA - Povodom obeležavanja Meseca solidarnosti, Crveni krst Kula je, u saradnji sa Osnovnom školom "Isa Bajić" iz Kule, organizovao humanitarnu akciju prikupljanja školskog pribora i garderobe za decu.

(FOTO) (VIDEO) „Nama je ovde do Boga teško!“ – Zelena patrola posetila najzagađeniji KANAL...

VRBAS - "Zelena patrola", koja svoje emisije posvećuje ekološkim katastrofama širom naše zemlje, posetila je ovih dana i Vrbas kako bi gledaoce upoznala sa najzagađenijim kanalom u Evropi.

Velika akcija PerSu marketa za kupovinu OGREVA ZA 100 PORODICA

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom Topli dinar, za obezbeđivanje ogreva za 100 najugroženijih porodica, pokrenuta je i ove godine. Sakupljanje novca počelo je 1. i traje sve do 31. oktobra.

(VIDEO) Salai Franju iz Kruščića uručena spomenica za 75 GODINA BAVLJENJA VATROGASTVOM

KRUŠČIĆ - U četvrtak, 12. oktobra 2017. godine, u Kruščiću je održan sastanak Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kruščić, a povod ovog okupljanja bilo je uručenje spomenice dugogodišnjem dobrovoljnom vatrogascu iz Kruščića.

U opštini Odžaci počela vakcinacija protiv gripa, preporuka za STARIJE i osobe SLABIJEG IMUNITETA

OPŠTINA ODŽACI - Dom zdravlja Odžaci i ove godine dobio je 1.200 doza vakcine protiv sezonskog gripa. Vakcine su podeljene svim ambulantama na teritoriji opštine, a u odžačkoj zdravstvenoj ustanovi ističu da će biti dovoljno doza za sve one koji žele da se zaštite od gripa.

(FOTO) Građani Vrbasa IZGUBILI NADU da će se zagađeni kanal očistiti

VRBAS - U petak i subotu, Ekološki pokret Vrbasa organizovao je dve aktivnosti u saradnji sa Srednjom stručnom školom "4. juli" iz Vrbasa.

Ljudi DIVovskog srca! Društvo invalida Vrbasa i Goran Đurić realizovali JOŠ JEDNU DONACIJU

VRBAS / RAVNO SELO - Plemenite ljude je lako prepoznati. Oni su uvek tu, da se nađu u nevolji i pomognu najugroženijima, iako se i sami suočavaju sa nekim poteškoćama.

Sve više Kuljana ima problema sa sinusima – ZBOG ČEGA?

KULA - Brz život, nedostatak novca, neizvesna budućnost, krediti, sve su to razlozi zbog kojih građane Kule boli glava. Ipak, jedan uzrok glavobolje se posebno izdvaja i radi se o najzastupljenijoj bolesti u predelu glave, kako kod Kuljana, tako i kod svih ostalih građana srbije.

U nedelju u Kuli skup Zajednice Srba iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine

KULA - U Kuli će se za vikend održati skup starih prijatelja, zemljaka, koji su silom prilika morali da napuste svoje vekovno ognjište.

Kucursko udruženje mladih će različitim akcijama obeležiti Dan smanjenja rizika od prirodnih katastrofa

KUCURA - Kucursko udruženje mladih danas kreće sa serijom akcija povodom dana posvećenog prirodnim katastrofama.