Nase Mesto

Ostale vesti

(FOTO) Održan koncert „Muzikom za Makše“, skupljeno VIŠE OD 4.000 EVRA!

VRBAS - Građani Vrbasa još jednom su na delu pokazali humanost. Sve odštampane karte za humanitarni festival „Muzikom za Makše“, koji je u sredu održan na gradskom stadionu, rasprodate su pre početka koncerta.

Dim sa odžačke deponije se još uvek širi, gasili vatru sa 250.000 LITARA VODE

ODŽACI - Nekoliko dana je gorela deponija smeća u Odžacima. Pripadnici vatrogasno spasilačke službe lokalizovali požar, sa deponije se i dalje širi veliki dim kilometrima u okolinu.

(FOTO) Građani Kule, SRAM VAS BILO! Ružna praksa pojedinih stanovnika ruži naš grad

KULA - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Kule od danas započinje intenzivno sređivanje prostora oko zgrada i apeluje na građane da daju svoj doprinos zaštiti životne sredine.

Ekološki pokret Vrbasa: „Vital“ nas truje, tražimo pomoć ANE BRNABIĆ

VRBAS - Posle još jednog masovnog, "vikend zagađenja" kanala od strane "Vitala", fabrike ulja i biljnih masti u Vrbasu, Ekološki pokret Vrbasa obratio se Ani Brnabić, predsedniku Vlade RS za pomoć u rešavanju ovog, izgleda, nerešivog problema za vrbašane.

(FOTO) Crveni krst Vrbas obradovao mališane i podelio pomoć korisnicima narodne kuhinje

VRBAS - Crveni krst Vrbas je u sredu, 16. avgusta 2017. godine odlučio da korisnicima Narodne kuhinje pomogne na neki način, a dečicu obraduje slatkišima i grickalicama.

(FOTO) Vrbas: Napukli dimnjak TRUJE STANARE, potrebno hitno rešavanje problema

VRBAS - Po dojavi građana, Ekolološki pokret Vrbasa podneo je Zahtev JKP "Standard", za hitnu sanaciju dimnjaka na kotlovnici u Bloku Vasilja Koprivice u Vrbasu.

(FOTO) Naprednjaci u akciji! Aktivisti SNS-a očistili izletište Mali Stapar

KULA / SIVAC / SOMBOR - U subotu, 12. avgusta sprovedena je radna akcija na Malom Staparu u organizaciji Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kula, na koju se odazvao veliki broj aktivista.

Objavljen program povodom seoske slave u Liparu, nastupaju ZVEZDE GRANDA

LIPAR - Povodom slave sela Velike Gospojine, u Liparu će se od 22. do 28. avgusta organizovati niz aktivnosti, u kojima će moći da učestvuju stanovnici Lipara i gosti sa strane.

Lepe vesti za sve alergične: „Komunalac“ iz Vrbasa UKLANJA AMBROZIJU

VRBAS - Ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ uklanjaju ambroziju sa javih površina na području vrbaske opštine na osnovu Programa zaštite i unapređenja životne sredine u opštini Vrbas.

Fešta na ulicama Krstura – uskoro počinju DANI KRSTURSKE PAPRIKE

RUSKI KRSTUR - U subotu i nedelju, 19. i 20. avgusta 2017. godine, u Ruskom Krsturu će se održati sada već tradicionalna manifestacija Dani krsturske paprike.

Poslovni adresar