Nase Mesto

Ostale vesti

Ostale vesti

Održana radionica o reciklaži u OŠ „Bratstvo jedinstvo“ u Kucuri

KUCURA – Povodom 22. aprila – Dana planete Zemlje, juče su u OŠ „Bratstvo jedinstvo“ u Kucuri Ekološki pokret Vrbasa i JKP „Komunalac“ učenicima petog razreda održali radionicu o reciklaži.

Za ljubitelje adrenalina – danas počinje MOTO SUSRET U RATKOVU

RATKOVO - Moto klub “Jawa” iz Ratkova organizuje deveti po redu moto susret koji će biti održan danas, 22. aprila na stadionu FK Radnički u Ratkovu.

HUMANITARNA AKCIJA „Srce za Sašu“ u ponedeljak u KC Kula

KULA - U ponedeljak, 24. aprila 2017. godine u 20:00 časova, u Kulturnom centru Kula održaće se humanitarna akcija "Srce za Sašu".

Učenici STŠ „Mihajlo Pupin“ pokazali svoju humanost

KULA - Akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je održana u Srednjoj tehničkoj školi "Mihajlo Pupin" 11. aprila 2017. godine odazvalo se ukupno 42 učenika od kojih je 23 dalo krv dok ostali to nisu mogli da učine iz objektivnih razloga.

(FOTO) Đaci u Bogojevu učili o Arhuskoj konvenciji

BOGOJEVO - U četvrtak, 20. aprila 2017. godine, Ekološki pokret Odžaka nastavio je predavanja o Arhuskoj konvenciji. Predavanje je održano u Osnovna škola „Jožef Atila“ u Bogojevu.

U Kucuri održana radionica u susret DANU PLANETE

KUCURA - U susret Danu planete, uz partnerstvo sa ekipom marketinga Javno komunalnog preduzeća "Komunalac" iz Vrbasa i susretljivost rukovodstva škole "Bratstvo-jedinstvo" u Kucuri, izvedena je ekološka radionica sa učenicima petog razreda.

Zbog gustog dima, Ekološki pokret Vrbas PODNEO TRI PRIJAVE protiv Vital-a

VRBAS - Posle višednevnog zaprašivanja Vrbasa oblacima gustog dima i krupne, lepljive čađi, Ekološki pokret Vrbasa podneo je tri prijave protiv "Vital"-a, fabrike ulja i biljnih masti koji posluje u okviru holdinga "Invej", čiji je vlasnik Predrag Ranković Peconi.

MZ Donji grad Kula obavlja prikupljanje i podelu polovne odeće i obuće

KULA - Mesna zajednica Donji grad objavila je raspored prikupljanja i podele polovne odeće korisnicima socijalne pomoći i svim ugroženim građanima kojima je potrebno.

Dođite na EVROPSKE DANE SUNCA u Kuli

KULA - U organizaciji Društva za obnovljive izvore energije STŠ “Mihajlo Pupin” iz Kule, Centra za energetsku efikasnost i primenjenu ekologiju – Beograd i opštine Kula, održaće se osma manifestacija i stručni skup „Evropski dani sunca u Kuli“.

(FOTO) CK Odžaci počeo sa obeležavanjem Svetskog dana zdravlja

ODŽACI - Svake godine 7. aprila obeležava se Svetski dan zdravlja kao godišnjica osnivanja Svetske zdravstvene organizacije (SZO).