Nase Mesto

Ostale vesti

Crvenčani, STANJE JE ALARMANTNO, u četvrtak je akcija dobrovoljnog davanja krvi

CRVENKA - Crveni krst Kula i Služba za transfuziju iz Sombora organizuju još jednu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Crvenki.

Sprovedena anketa među Vrbašanima, građani ZABRINUTI ZA SVOJE ZDRAVLJE

VRBAS - Volonteri Ekološkog pokreta Vrbasa, članovi "Zelenog tima" Gimnazije "Žarko Zrenjanin" i Srednje stručne škole "4. juli" sproveli su u subotu, 9. decembra u centru Vrbasa aneketu koja se tiče uloge pojedinca u adaptaciji na klimatske promene.

(FOTO) Poznata mesara „Piko“ u Crvenki na NOVOJ ADRESI

CRVENKA - Najveću ponudu svežeg pilećeg mesa i mesnih prerađevina možete pronaći u mesarama „Piko“ na dve lokacije u Kuli i Crvenki. Pored toga, pečeno meso možete poručiti i telefonom na broj 069/718-241 za Kulu ili 069/718-242 za Crvenku.
skola-petefi

OŠ „Petefi brigada“ organizuje BOŽIĆNI PRODAJNI VAŠAR za pomoć malenoj Bojani Stojkov

KULA - Učenici Osnovne škole "Petefi brigada" iz Kule, Dan svoje škole proslaviće jednom humanitarnom akcijom.

(VIDEO) Somborci održali HUMANITARNI ČAS REKREACIJE za pomoć Đurđici Vukajlović

SOMBOR - U Somboru je održan humanitarni čas rekreacije i fitnesa za pomoć u lečenju Đurđice Vukajlović, profesorke marketinga na Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije.

Sport Stars Kviz @ Caffe bar „Sport Stars“ – Kula

KULA – U ponedeljak, 11. decembra nastavlja se sezona takmičenja u Sport Stars Kvizu. Odlično druženje uz pitanja iz raznih kategorija!

(FOTO) Crveni krst Odžaci obeležio Svetski dan borbe protiv side

ODŽACI - U petak, 1. decembra, Volonteri Crvenog krsta Odžaci su tradicionalno izašli na ulice ovog grada i upoznali svoje sugrađane sa HIV/AIDS.

Pomozimo malenoj Bojani da ozdravi! U ponedeljak u Kuli HUMANITARNI KONCERT za pomoć devojčici

KULA - Petogodišnja Bojana Stojkov, iako samo što je počela da živi, već je morala da se suoči sa velikim zdravstvenim poteškoćama.

Danas je Svetski dan borbe protiv side – Crveni krst Odžaci pripremio niz aktivnosti

ODŽACI - Svetski dan borbe protiv side obeležava se svakog 1. dana u decembru i okuplja ljude širom sveta sa ciljem usmeravanja pažnje na HIV pandemiju.

Novi Nissan X-Trail: najprodavaniji SUV na svetu zahvaljujući kvalitetnim poboljšanjima postaje još bolji

Nissan X-Trail najprodavaniji je SUV u svetu, a sada se odlikuje nizom poboljšanja koja mu donose nov nivo kvaliteta i profinjenosti.

Kuljani DALI KRV! Preko 60 humanih građana Kule se odazvalo pozivu

KULA - U Kuli je u četvrtak, 30. novembra 2017. godine, u Mesnoj zajednici "Donji grad", organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Sutra je Svetski dan borbe protiv side, testirajte se BESPLATNO I POVERLJIVO

VRBAS / KULA - U petak, 1. decembra 2017. godine, biće obeležen Svetski dan borbe protiv side, koji će, kao i svake godine, biti praćen velikim brojem aktivnosti.

(FOTO) Vrbaski gimnazijalci prisustvovali edukativnoj radionici Recan fonda „Za čistije i zelenije škole u...

VRBAS - U sredu 22. novembra 2017. godine, u Svečanoj sali Gimnazije "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu održano je zanimljivo predavanje u organizaciji „Recan fonda“ Srbije i projekta „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“.

ALARMANTNO! Veliki deficit svih krvnih grupa, mole se Kuljani da sutra DAJU KRV

KULA - Crveni krst Kula i transfuzija iz Sombora organizuju akciju Dobrovoljnog davanja krvi u Mesnoj zajednici Donji grad u Kuli u četvrtak 30. novembra u periodu od 08:00 do 12:00 časova.

(FOTO) PerSu marketi donirali ogrev za 100 SOCIJALNO NAJUGROŽENIJIH PORODICA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Nedavno je uspešno završena velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom „Topli dinar“.

(FOTO) Učenici iz Kucure se upoznali sa reciklažom otpadnih limenki i DOBILI NEŠTO NA...

KUCURA - U Osnovnoj školi "Bratstvo jedinstvo" u Kucuri učenicima je nedavno održano predavanje čija je glavna tema bila reciklaža otpadnih limenki.

(FOTO) (VIDEO) JKP „Komunalac“ Vrbas bio domaćin akcije dobrovoljnog davanja krvi, veliki odziv davalaca

VRBAS - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Vrbasa bilo je domaćin akcije dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je održana u šalter sali za zaposlene u javnim preduzećima i ustanovama vrbaske opštine.

Građani Kule, DAJTE KRV, spasite nekome život!

KULA - Obaveštavamo davaoce krvi i nove zainteresovane građane, da će se akcija dobrovoljnog davanja krvi obaviti 30. novembra 2017. godine u četvrtak, od 08:00 do 12:00 časova, u prostorijama Mesne zajednice „Donji grad“ Kula, u ulici Petra Drapšina 128 (Žeravica).

Pregledajte svoje srce: Bezazleno lupanje može dovesti do OZBILJNIJIH PROBLEMA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Dr Tibor Celler iz Poliklinike "Papović" iz Vrbasa želeo je da podeli sa čitaocima Portala "Naše Mesto" korisna znanja o smetnjama srčanog ritma i da upozori da od bezazlenog lupanja srca može doći do ozbiljnih problema.

Da se Lazar probudi! U sredu HUMANITARNA UTAKMICA u sali „Petefi“ škole u Kuli

KULA - U sredu, 29. novembra, u sali Osnovne škole "Petefi brigada" u Kuli, održaće se humanitarna košarkaška utakmica "Da se Lazar probudi", čiji je početak zakazan za 18:00 časova.
davanje krvi

U Gračacu i Brestovcu se prijavilo SKORO 50 davalaca krvi, u četvrtak akcija u...

BAČKI GRAČAC / BAČKI BRESTOVAC - Tri nova davaoca krvi bilo je u akcijama koje su danas održane u Bačkom Gračacu i Bačkom Brestovcu.

Kuljani imali priliku da se BESPLATNO I ANONIMNO testiraju na HIV

KULA - U okviru obeležavanja Evropske nedelje testiranja na HIV u ponedeljak je u Kuli sprovedena akcija besplatnog, dobrovoljnog i poverljivog savetovanja i testiranja.

Pokrajina dodelila sredstva opštini Odžaci za UNAPREĐENJE STANOVANJA ROMA

ODŽACI - Opštini Odžaci odobreno je 800.000 dinara na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova za dodelu bespovratnih sredstava lokalnim samoupravama na teritoriji AP Vojvodine za sufinansiranje realizacije lokalnih akcionih planova za unapređenje položaja Roma u oblasti stanovanja.

POLIKLINIKA PAPOVIĆ poručuje: Oprez! Sezona gripa je počela

VRBAS / KULA - Svake godine u isto vreme počinje sezona gripa. U pitanju je jedno od najzaraznijih oboljenja, koje je preležao svako od nas bar jednom u životu. Loša vest glasi da je to doba godine kada se očekuje početak epidemije već uveliko počelo. Poliklinika Papović stoga preporučuje oprez!

Lopovi HARAJU SVUDA! Kako da budete sigurni da niko neće dirati vašu imovinu?

VRBAS / KULA - Svedoci smo svakodnevnih provalnih krađa u privatnim stanovima, kućama, poslovnim prostorima, garažama... Poslednji statistički podaci o broju krivičnih dela krađe i razbojništva i broju procesuiranih lica za isto krivično delo su zabrinjavajući.