Nase Mesto

Ostale vesti

Ostale vesti

(FOTO) NE PRLJAJ, NEMAŠ IZGOVOR: Ekološki karavan SBB fondacije očistio Kulu

KULA - Osmišljena sa idejom da probudi svest i podstakne na odgovorno ponašanje prema životnoj sredini, društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koju su 2016. godine pokrenuli kompanija SBB, SBB Fondacija i Total TV, nastavlja se i ove godine.

„Komunalac“ Vrbas je vredno radio ovih dana, Ravno Selo spremno za festival

RAVNO SELO - Ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“, Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Vrbas, poslednjih dana, pored redovnih aktivnosti, angažovane su i na uređenju centra Ravnog Sela, u sklopu priprema za održavanje Ravno Selo Film Festivala.

U Kuli se sutra ujutru održava akcija „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“

KULA - Ekološka kampanja “Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ kompanije SBB, kao društveno odgovorne kompanije, biće organizovana sutra u Kuli sa početkom u 10:30 sati, kako bi se građani upozorili da se odgovorno ponašaju prema svojoj životnoj sredini.

BESPLATNI PREGLEDI očnog dna i merenje očnog pritiska

SOMBOR - Treću godinu za redom, očni tim "Perfect Vision", "Kuće zdravlja" iz Subotice vrši edukativna predavanja uz besplatne preglede očnog dna i merenje očnog pritiska.

Mesna zajednica Donji grad organizuje prikupljanje i podelu polovne odeće

KULA - U sali Mesne zajednice Donji grad u Kuli, u ulici Petra Drapšina broj 128 (Žeravica), održaće se akcija prikupljanja i podele polovne odeće.

Apel JP „Vojvodinašume“: Ne zaboravite da su posledice požara često NENADOKNADIVE

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Javno preduzeće Vojvodinašume, apeluje na građane da primene pojačane mere zaštite od požara jer zbog visokih temperatura i rasporeda padavina ulazimo u drugi period izražene opasnosti od požara u toku kalendarske godine.

Sanirana DIVLJA DEPONIJA u Ravnom Selu, PODNETE KRIVIČNE PRIJAVE

RAVNO SELO - Ekološki pokret Vrbasa je pre mesec dana reagovao na problem divlje deponije u Ravnom Selu, koja je bila izvor zaraze i koja je zagorčavala život građanima neprijatnim mirisima.

Eko tim SBB fondacije očistio Vrbas, sledećeg vikenda DOLAZE U KULU

VRBAS - Društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koju su 2016. godine pokrenuli kompanija SBB, SBB Fondacija i Total TV sa idejom da povećaju ekološku svest građana, nastavlja se i ove godine.

Na humanitarnom koncertu u Kucuri skupljeno 40 HILJADA DINARA za Željka Šantu

KUCURA – KUD „Zavičajno vrelo“ iz Kucure je u subotu, 17. juna, održalo Godišnji koncert, koji je bio i humanitarni.

(FOTO) JKP „Komunalac“ Vrbas nastavlja sa održavanjem javnih zelenih površina

VRBAS - U sklopu redovnih aktivnosti, ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ iz Vrbasa nastavile su radove na održavanju javnih zelenih površina.