Nase Mesto

Ostale vesti

Ostale vesti

(FOTO) PRIRODA NA DLANU: Učenici iz Kruščića učestvovali na času u prirodi

KRUŠČIĆ - Učenici Osnovne škole "Veljko Vlahović" iz Kruščića iskoristili su lepo vreme i u četvrtak, 18 maja obišli svoje mesto, da bi u prirodi obnovili naučeno i naučili nešto novo.

Ekološki pokret Vrbasa učestvovao na okruglom stolu „Banatske platforme“

VRBAS - Ekološki pokret Vrbasa, učestvovao je na Okruglom stolu "Banatske platforma" u Tornjošu kraj Sente, na temu "Učešća lokalnih zajednica u pregovorima Srbije i EU". Suorganizatori skupa bili su Udruženje poljoprivrednika iz Tornjoša i Centar za evropske politike iz Beograda.

(FOTO) U Gimnaziji u Vrbasu održane ekološke radionice

VRBAS - U proteklih pet dana i uz razumevanje rukovodstva Gimnazije "Žarko Zrenjanin", Ekološki pokret Vrbasa izveo je pet multimedijalnih, eko-radionica za učenike prvih razreda.

Pomozimo Željku da otputuje u Rusiju na OPERACIJU OČIJU

KUCURA - Učenik drugog razreda Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" iz Kucure, Željko Šanta, treba da ide u Rusiju na operaciju očiju i potrebna su mu novčana sredstva.

(FOTO) EKOLOŠKA KATASTROFA u Ravnom Selu, EP Vrbas podneo prijave

RAVNO SELO - Ekološki pokret Vrbasa podneo je još tri prijave, ovaj put zbog nelegalnog izbacivanja otpada na kod Ravnog Sela, u blizini stare Karneksove farme.

Kuljani, „Hajduk Junior“ i Art fudbal skupili PREKO 100.000 DINARA za „Plavu pticu“

KULA - Fudbalski klub "Hajduk Junior" izvršio je uplatu celokupnog prihoda od prodatih karata sa humanitarne utakmice odigrane između domaće ekipe i Umetničke reprezentacije Srbije, na račun Društva za pomoć MNRO "Plava ptica" iz Kule.

(FOTO) Na Dečjem odeljenju OBV održan program „VESELA BOLNICA“

VRBAS - Pored dugogodišnje uspešne saradnje Crvenog krsta i Opšte bolnice Vrbas na polju dobrovoljnog davalaštva krvi, ovih dana je u toku i program “Vesela bolnica” na Dečjem odeljenju.

(FOTO) TURISTI IZ INOSTRANSTVA posetili Mali Stapar

SIVAC / MALI STAPAR - U okviru turističke rute kroz Srbiju, grupa inostranih turista posetila je Mali Stapar. Turisti koji su posetili ovo mesto su stariji ljudi u penziji koji su se bavili poslovima iz domena plovnih puteva i plovne tehnike, pa sad kroz entuzijazam neguju svoju ljubav prema poslu.

Crveni krst Odžaci obeležio Nacionalni dan DOBROVOLJNIH DAVALACA KRVI

ODŽACI - U četvrtak, 11. maja 2017. godine, obeležen je Dan dobrovoljnih davalaca krvi, a Crveni krst Odžaci je tom prilikom delio flajere i razgovarao sa građanima Odžaka.

(VIDEO) (FOTO) Već 8. put se održavaju EVROPSKI DANI SUNCA u Kuli

KULA - Danas se u Kuli održavaju "Evropski dani sunca". Ovu manifestaciju tradicionalno organizuje STŠ "Mihajlo Pupin", a ovogodišnja je osma po redu.