Nase Mesto

Ekologija

(FOTO) (VIDEO) „Nama je ovde do Boga teško!“ – Zelena patrola posetila najzagađeniji KANAL...

VRBAS - "Zelena patrola", koja svoje emisije posvećuje ekološkim katastrofama širom naše zemlje, posetila je ovih dana i Vrbas kako bi gledaoce upoznala sa najzagađenijim kanalom u Evropi.

(FOTO) Građani Vrbasa IZGUBILI NADU da će se zagađeni kanal očistiti

VRBAS - U petak i subotu, Ekološki pokret Vrbasa organizovao je dve aktivnosti u saradnji sa Srednjom stručnom školom "4. juli" iz Vrbasa.

Kucursko udruženje mladih će različitim akcijama obeležiti Dan smanjenja rizika od prirodnih katastrofa

KUCURA - Kucursko udruženje mladih danas kreće sa serijom akcija povodom dana posvećenog prirodnim katastrofama.

Učestvujte u programu “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini”, najuspešnijim ustanovama SLEDI NAGADA

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice raspisao je poziv za učešće u programu “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini” u školskoj 2017/2018. godini.

Ekološki pokret Vrbasa: Da li je čišćenje Velikog bačkog kanala KONAČNO NA VIDIKU?

VRBAS - Ekološki pokret Vrbasa je u sredu, 11. oktobra prisustvovao sednici Odbora za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu životne sredine APV, uz razumevanje i dobru volju predsednika Odbora, Branislave Jeftić.

U Kuli, Somboru i Odžacima u toku UREĐENJE KANALSKE MREŽE

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Radovi u okviru ovogodišnjeg programa sufinansiranja Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivedu i šumarstsvo i lokalnih samouprava, počeli su u nekoliko opština.

Mladi aktivisti SEC-a sproveli akciju pod motom “Podignimo svest za čistiji svet”

SOMBOR - Mladi aktivisti Somborskog edukativnog centra su u petak 29. Septembra u popodnevnim časovima, kod fontane na glavnoj ulici u Somboru sproveli interaktivnu akciju kroz koju su nastojali da sugrađanima podignu svest o značaju aktivizma u oblasti zaštite životne sredine.

Sutra u Vrbasu akcija odnošenja KABASTOG OTPADA, nastavlja se i uređenje groblja

VRBAS - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" Vrbas obaveštava javnost da će se u subotu, 7. oktobra održati akcija odnošenja kabastog smeća, ali i da se nastavlja sa uređenjem groblja zbog predstojećih Zadušnica.

(FOTO) (VIDEO) Ekološki pokret Vrbasa i mališani iz OŠ „20. oktobar“ SANIRALI GRAFITE

VRBAS - U saradnji i uz razumevanje rukovodstva škole "20. oktobar" iz Vrbasa, Ekološki pokret Vrbasa je u četvrtak, 5. oktobra organizovao akciju sanacije ružnih grafita sa fasade III mesne zajednice u Vrbasu. Izvođači radova bili su članovi ekološke sekcije ove škole.

(FOTO) (VIDEO) Čuvajmo svoj grad: MALIŠANI U AKCIJI čišćenja Vrbasa

VRBAS - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" Vrbas, u saradnji sa Opštinom Vrbas, Ekološkim pokretom Vrbasa i vrbaskim osnovnim školama, je u petak, na centralnom gradskom trgu u Vrbasu, organizovalo edukativno-ekološku akciju „Čuvajmo svoj grad".