Nase Mesto

Ekologija

Dim sa odžačke deponije se još uvek širi, gasili vatru sa 250.000 LITARA VODE

ODŽACI - Nekoliko dana je gorela deponija smeća u Odžacima. Pripadnici vatrogasno spasilačke službe lokalizovali požar, sa deponije se i dalje širi veliki dim kilometrima u okolinu.

(FOTO) Građani Kule, SRAM VAS BILO! Ružna praksa pojedinih stanovnika ruži naš grad

KULA - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Kule od danas započinje intenzivno sređivanje prostora oko zgrada i apeluje na građane da daju svoj doprinos zaštiti životne sredine.

Ekološki pokret Vrbasa: „Vital“ nas truje, tražimo pomoć ANE BRNABIĆ

VRBAS - Posle još jednog masovnog, "vikend zagađenja" kanala od strane "Vitala", fabrike ulja i biljnih masti u Vrbasu, Ekološki pokret Vrbasa obratio se Ani Brnabić, predsedniku Vlade RS za pomoć u rešavanju ovog, izgleda, nerešivog problema za vrbašane.

(FOTO) Naprednjaci u akciji! Aktivisti SNS-a očistili izletište Mali Stapar

KULA / SIVAC / SOMBOR - U subotu, 12. avgusta sprovedena je radna akcija na Malom Staparu u organizaciji Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kula, na koju se odazvao veliki broj aktivista.

Lepe vesti za sve alergične: „Komunalac“ iz Vrbasa UKLANJA AMBROZIJU

VRBAS - Ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ uklanjaju ambroziju sa javih površina na području vrbaske opštine na osnovu Programa zaštite i unapređenja životne sredine u opštini Vrbas.

Za radove na izmuljenju kanala Dunav-Tisa-Dunav izdvojeno 220 MILIONA DINARA

BOGOJEVO / VRBAS / SIVAC / CRVENKA - U okviru redovnog održavanja, od marta meseca ove godine, sprovode se aktivnosti na izmuljenju kanala Hs DTD plovnim bagerima JVP „Vode Vojvodine“.

Pokrajina izdvojila VIŠE OD MILIJARDU DINARA za uređenje kanalske mreže

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Zahvaljujući zajedničkim ulaganjima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivedu i šumarstsvo i lokalnih samouprava, za uređenje i čišćenje kanalske mreže na području Vojvodine biće uloženo više od milijardu dinara.

(FOTO) (VIDEO) Vrbaski komunalci pokosili i očistili prilazne puteve

VRBAS - Ovih vrelih letnjih dana ne smanjuje se nivo aktivnosti na uređenju javnih površina u opštini Vrbas. Mehanizovane ekipe PJ „Čistoća“ od ranih jutarnjih časova su na terenu.

(FOTO) (VIDEO) Vredni volonteri Ekološkog pokreta Vrbasa nastavljaju sa ulepšavanjem svog grada

VRBAS - Pošto su prethodnih dana izvršili pripremu, volonteri Ekološkog pokreta Vrbasa izveli su akciju farbanja klupa u centru Vrbasa.

Ekološki pokret Vrbasa učestvovao na Okruglom stolu u Palati Srbija

VRBAS - Ekološki pokret Vrbasa jedina je civilna organizacija iz ekološkog korpusa, koja se našla u Radnoj grupi za otvaranje poglavlja 23 - Pravosuđe i osnovna prava i to dostavljanjem pismenih predloga za izmene Ustava u ovoj oblasti.

Poslovni adresar