Nase Mesto

Ekologija

Ekologija

(FOTO) NE PRLJAJ, NEMAŠ IZGOVOR: Ekološki karavan SBB fondacije očistio Kulu

KULA - Osmišljena sa idejom da probudi svest i podstakne na odgovorno ponašanje prema životnoj sredini, društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koju su 2016. godine pokrenuli kompanija SBB, SBB Fondacija i Total TV, nastavlja se i ove godine.

„Komunalac“ Vrbas je vredno radio ovih dana, Ravno Selo spremno za festival

RAVNO SELO - Ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“, Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Vrbas, poslednjih dana, pored redovnih aktivnosti, angažovane su i na uređenju centra Ravnog Sela, u sklopu priprema za održavanje Ravno Selo Film Festivala.

U Kuli se sutra ujutru održava akcija „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“

KULA - Ekološka kampanja “Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ kompanije SBB, kao društveno odgovorne kompanije, biće organizovana sutra u Kuli sa početkom u 10:30 sati, kako bi se građani upozorili da se odgovorno ponašaju prema svojoj životnoj sredini.

Apel JP „Vojvodinašume“: Ne zaboravite da su posledice požara često NENADOKNADIVE

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Javno preduzeće Vojvodinašume, apeluje na građane da primene pojačane mere zaštite od požara jer zbog visokih temperatura i rasporeda padavina ulazimo u drugi period izražene opasnosti od požara u toku kalendarske godine.

Sanirana DIVLJA DEPONIJA u Ravnom Selu, PODNETE KRIVIČNE PRIJAVE

RAVNO SELO - Ekološki pokret Vrbasa je pre mesec dana reagovao na problem divlje deponije u Ravnom Selu, koja je bila izvor zaraze i koja je zagorčavala život građanima neprijatnim mirisima.

Eko tim SBB fondacije očistio Vrbas, sledećeg vikenda DOLAZE U KULU

VRBAS - Društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koju su 2016. godine pokrenuli kompanija SBB, SBB Fondacija i Total TV sa idejom da povećaju ekološku svest građana, nastavlja se i ove godine.

(FOTO) JKP „Komunalac“ Vrbas nastavlja sa održavanjem javnih zelenih površina

VRBAS - U sklopu redovnih aktivnosti, ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ iz Vrbasa nastavile su radove na održavanju javnih zelenih površina.

(FOTO) Nastavlja se uređenje kanala Vrbas – Bezdan na potezu Crvenka – Sivac

CRVENKA / SIVAC - Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“, na osnovu Godišnjeg programa poslovanja za 2017. godinu, nastavlja uređenje kanala Vrbas - Bezdan i to na potezu Crvenka – Sivac, na deonici od 19. do 30. kilometra.

UNESKO upisao „Bačko Podunavlje“ u SVETSKU LISTU REZERVATA BIOSFERE

SOMBOR / ODŽACI - U sredu 14. juna 2017 godine, Međunarodni koordinacioni savet UNESKO programa „Čovek i biosfera“, je u okviru ovogodišnjeg zasedanja u Parizu doneo odluku da rezervat biosfere „Bačko Podunavlje“ bude upisan u Svetsku listu rezervata biosfere.

Vode Vojvodine: Počinje uređivanje „Tromeđe“ kod Sombora

SOMBOR - Ugovor o zajedničkom finansiranju uređenja leve obale kanala Vrbas-Bezdan, odnosno uređenja „Tromeđe“ u Somboru, potpisan je u toku maja između JVP „Vode Vojvodine“ i Grada Sombora.