Nase Mesto

Humanitarne akcije

Humanitarne akcije

HUMANITARNA AKCIJA „Srce za Sašu“ u ponedeljak u KC Kula

KULA - U ponedeljak, 24. aprila 2017. godine u 20:00 časova, u Kulturnom centru Kula održaće se humanitarna akcija "Srce za Sašu".

Učenici STŠ „Mihajlo Pupin“ pokazali svoju humanost

KULA - Akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je održana u Srednjoj tehničkoj školi "Mihajlo Pupin" 11. aprila 2017. godine odazvalo se ukupno 42 učenika od kojih je 23 dalo krv dok ostali to nisu mogli da učine iz objektivnih razloga.

MZ Donji grad Kula obavlja prikupljanje i podelu polovne odeće i obuće

KULA - Mesna zajednica Donji grad objavila je raspored prikupljanja i podele polovne odeće korisnicima socijalne pomoći i svim ugroženim građanima kojima je potrebno.

Šta je sve potrebno od materijala za pomoć PORODICI IVANOVSKI

KULA - Nedavno smo pisali o porodici Ivanovski u Kuli i teškoj situaciji u kojoj se nalaze. Ovoga puta, iz Crvenog krsta Kula smo dobili tačan spisak šta je potrebno od materijala kako bi im poboljšali životne uslove.

Dobrovoljni davaoci krvi, objavljen je RASPORED AKCIJA za april

VRBAS / KULA / RUSKI KRSTUR - Redovno će se u aprilu 2017. godine održati akcije dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Crvenog krsta Vrbas i Odeljenja za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima – Transfuzije Opšte bolnice Vrbas.

(FOTO) Kuljani, LJUDI DOBROG SRCA, pomozimo porodici Ivanovski

KULA - Porodica Ivanovski broji 13 članova, a uslovi života su izuzetno loši. S obzirom na broj članova domaćinstva, kuća nema dovoljan broj prostorija (dve sobe).

MZ Donji grad Kula ponovo organizuje PODELU POLOVNE ODEĆE i obuće

KULA - Mesna zajednica "Donji grad" Kula ponovo organizuje podelu polovne odeće i obuće, koja će se održati narednog utorka i srede.

(FOTO) CK Vrbas i Društvo za MNRO Vrbas organizovali prodajnu izložbu

VRBAS - Povodom 8. marta Međunarodnog dana žena, Crveni krst Vrbas organizovao je prodajnu izložbu na gradskom trgu, u saradnji sa Društvom za pomoć MNRO Vrbas.

Škola u Ruskom Krsturu UPLATILA POMOĆ sestrama Novaković

RUSKI KRSTUR - Osnovna i srednja škola sa domom učenika „Petro Kuzmjak“ iz Ruskog Krstura ovih dana je uplatila 28.000 dinara svojoj učenici šestog razreda Nadi Novaković, koja je sa svojom starijom sestrom nedavno ostala bez majke, a žive u veoma teškim uslovima.

Uspešno sprovedena akcija DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

KULA - U prostorijama Mesne zajednice "Donji grad" Kula, u četvrtak 2. marta 2017. godine organizovana je akcija dobrovoljnog davanja krvi preko Službe za transfuziju iz Sombora i Crvenog krsta Kula, a koja se održava svaka tri meseca.