Nase Mesto

Humanitarne akcije

(FOTO) Održan koncert „Muzikom za Makše“, skupljeno VIŠE OD 4.000 EVRA!

VRBAS - Građani Vrbasa još jednom su na delu pokazali humanost. Sve odštampane karte za humanitarni festival „Muzikom za Makše“, koji je u sredu održan na gradskom stadionu, rasprodate su pre početka koncerta.

(FOTO) Crveni krst Vrbas obradovao mališane i podelio pomoć korisnicima narodne kuhinje

VRBAS - Crveni krst Vrbas je u sredu, 16. avgusta 2017. godine odlučio da korisnicima Narodne kuhinje pomogne na neki način, a dečicu obraduje slatkišima i grickalicama.

Dođite na HUMANITARNI FESTIVAL „Muzikom za Makše“

VRBAS - Ove godine, 18. juna, celu zemlju, a posebno grad Vrbas, potresla je vest o stradanju porodice Makša u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj.

U pokrajinskoj administraciji pokrenuta HUMANITARNA AKCIJA za bogojevačke Rome

BOGOJEVO - Opštinu Odžaci je nedavno zahvatilo strašno nevreme, u kojem je najviše stradalo romsko naselje u Bogojevu i tom prilikom su organizovane akcije pomoći.

(FOTO) U Vrbasu promovisana teretana na otvorenom i ujedno održana HUMANITARNA AKCIJA

VRBAS - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" Vrbas, u saradnji sa Opštinom Vrbas, Ženskim centrom „Horizont“ i vrbaskim „Crvenim krstom“, u naselju „4. juli“ u Vrbasu organizovalo je promociju teretane na otvorenom, koju su izgradili radnici „Komunalca“.

Odžačani, budite humani: Sutra na Bunkeru akcija dobrovoljnog davanja krvi

ODŽACI - Crveni krst Odžaci i Odeljenje za transfuziologiju Opšte bolnice “Dr Radivoj Simonović” iz Sombora organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi u Odžacima.

U Vrbasu se organizuje HUMANITARNI ROŠTILJ za porodicu Makša

VRBAS - U Vrbasu će se u utorak, 18. jula 2017. godine održati humanitarni roštilj kako bi se pomoglo porodici Makša, čiji su članovi nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj.

Potrebni davaoci krvi, u četvrtak AKCIJA U SIVCU

SIVAC - Crveni krst Kula i Služba za transfuziju krvi Sombor organizuju akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Sivcu, u četvrtak, 13. jula 2017. godine.

BUDIMO HUMANI: Prikuplja se pomoć za porodicu Makša iz Vrbasa

VRBAS - Porodica Makša iz Vrbasa je 18. juna 2017. godine u Bugarskoj doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su stradala dva njena člana.

Evo kada možete da date krv u Vrbasu, Liparu, Kucuri i Savinom Selu

VRBAS / LIPAR / KUCURA / SAVINO SELO - Odeljenje za snabdevanje krvlju i krvnim derivatima Opšte bolnice Vrbas poziva sve dobrovoljne davaoce krvi da se odazovu na akcije ili dođu u prostorije Transfuzije i daruju krv.

Poslovni adresar