Nase Mesto

Humanitarne akcije

Humanitarne akcije

Mesna zajednica Donji grad organizuje prikupljanje i podelu polovne odeće

KULA - U sali Mesne zajednice Donji grad u Kuli, u ulici Petra Drapšina broj 128 (Žeravica), održaće se akcija prikupljanja i podele polovne odeće.

Na humanitarnom koncertu u Kucuri skupljeno 40 HILJADA DINARA za Željka Šantu

KUCURA – KUD „Zavičajno vrelo“ iz Kucure je u subotu, 17. juna, održalo Godišnji koncert, koji je bio i humanitarni.

(FOTO) U Gimnaziji u Vrbasu održan HUMANITARNI TURNIR ZA LAZARA

VRBAS - U subotu, 3. juna 2017. godine, u školskom dvorištu Gimnazije "Žarko Zrenjanin" u Vrbasu, održan je Humanitarni turnir za Lazara Zarubicu, kojem se odazvalo preko 150 učenika iz svih odeljenja u školi.

Prodat dres za Lazara: Pobednik humanitarne aukcije je DUŠAN ĐEDOVIĆ IZ VRBASA

VRBAS - Društvo invalida Vrbas stavilo je 29. maja 2017. godine dres srpskog reprezentativca Jagoša Vukovića na aukciju, a novac od prodaje namenjen je za lečenje Lazara Zarubice, koji je već više od šest meseci u komi.

Moto i caffe klub „Paradiso“ iz Vrbasa organizuje HUMANITARNU ŽURKU za Lazara

VRBAS - Moto i caffe klub "Paradiso" iz Vrbasa organizuje humanitarnu žurku, a sav prikupljen novac ići će za lečenje Lazara Zarubice.

(FOTO) U Vrbasu održana HUMANITARNA UTAKMICA za Lazara Zarubicu

VRBAS - U ponedeljak, 29. maja 2017. godine, održana je humanitarna utakmica na stadionu pored "Šlajza" između kadeta OFK "Hajduk" junior i kadeta OFK "Vrbas", povodom humanitarne akcije za Lazara Zarubicu pod sloganom "Da se Lazar probudi".

Prodaje se dres srpskog reprezentativca, novac ide za lečenje NAŠEG LAZARA

VRBAS - Društvo invalida Vrbas rešilo je da se priključi prikupljanju sredstava za Lazara Zarubicu, koji je posle komplikacija na operaciji pao u komu, iz koje se ne budi već šest meseci.

U kucurskom Domu kulture održan HUMANITARNI KONCERT za Željka

KUCURA – U nedelju, 28. maja 2017. godine, u organizaciji kucurskog Udruženja mladih „KUM“ i OŠ „Bratstvo jedinstvo“, u Domu kulture u Kucuri održan je program u okvirima humanitarne akcije.

OŠ „Isa Bajić“ organizuje HUMANITARNU PREDSTAVU ZA LAZARA

KULA - U utorak, 30. maja 2017. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra u Kuli održaće se predstava "Magareće godine", koju će izvesti dramska sekcija ove škole.

HUMANOST NA DELU: Osnovci iz Kruščića prikupili novčana sredstva za bolesnu decu

KRUŠČIĆ - Učenici Osnovne škole "Veljko Vlahović" iz Kruščića učestvovali su u humanitarnoj akciji u saradnji sa Udruženjem građana za borbu protiv retkih bolesti kod dece "Život".