Nase Mesto

Humanitarne akcije

Humani đaci iz OŠ „Isa Bajić“ Kula PRIKUPILI POMOĆ za ugrožene drugare

KULA - Povodom obeležavanja Meseca solidarnosti, Crveni krst Kula je, u saradnji sa Osnovnom školom "Isa Bajić" iz Kule, organizovao humanitarnu akciju prikupljanja školskog pribora i garderobe za decu.

Velika akcija PerSu marketa za kupovinu OGREVA ZA 100 PORODICA

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom Topli dinar, za obezbeđivanje ogreva za 100 najugroženijih porodica, pokrenuta je i ove godine. Sakupljanje novca počelo je 1. i traje sve do 31. oktobra.

(VIDEO) Salai Franju iz Kruščića uručena spomenica za 75 GODINA BAVLJENJA VATROGASTVOM

KRUŠČIĆ - U četvrtak, 12. oktobra 2017. godine, u Kruščiću je održan sastanak Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kruščić, a povod ovog okupljanja bilo je uručenje spomenice dugogodišnjem dobrovoljnom vatrogascu iz Kruščića.

Ljudi DIVovskog srca! Društvo invalida Vrbasa i Goran Đurić realizovali JOŠ JEDNU DONACIJU

VRBAS / RAVNO SELO - Plemenite ljude je lako prepoznati. Oni su uvek tu, da se nađu u nevolji i pomognu najugroženijima, iako se i sami suočavaju sa nekim poteškoćama.

Najmlađi Odžačani skupili SKORO 2000 EVRA za pomoć NURDOR-u

ODŽACI - Na humanitarnom vašaru, koji je održan u toku Dečje nedelje, najmlađi Odžačani su zajedničkim snagama sakupili 192.043,00 dinara.

VRBASE, POMOZI! Malom Borisu dijagnostikovan TUMOR U ABDOMENU

VRBAS - Šestogodišnjem dečaku Borisu Subotinu iz Vrbasa pre izvesnog vremena je dijagnostikovan tumor u abdomenu.

OŠ „Bratstvo jedinstvo“ iz Vrbasa organizuje DOBROTVORNI BAL

VRBAS - U subotu, 14. oktobra 2017. godine, u Hotelu "Bačka" u Vrbasu održaće se dobrotvorni bal Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" iz ovog mesta.

(FOTO) U Odžacima održan HUMANITARNI VAŠAR, mališani skupljali sredstva za bolesnu decu

ODŽACI - Na platou Sportsko-poslovnog centra Odžaci u sredu, 4. oktobra je održan Dečiji vašar koji Predškolska ustanova “Poletarac” tradicionalno organizuje u okviru Dečije nedelje.

Mališani iz OŠ Isa Bajić organizuju HUMANITARNU PRODAJNU IZLOŽBU ispred Galerije u Kuli

KULA - Od 2. do 8. oktobra obeležava se Dečija nedelja, kada su mališani iz osnovnih škola širom Srbije zauzeti različitim aktivnostima kojima ispoljavaju svoju kreativnost.

(FOTO) Crveni krst Odžaci obeležio Dan starih, starijim sugrađanima PODELJENI POKLONI

ODŽACI - Starenje populacije danas predstavlja jedan od najvećih uspeha čovečanstva, ali je i jedan od najvećih javnozdravstvenih izazova.