Nase Mesto

Humanitarne akcije

Humanitarne akcije

Pomozimo Željku da otputuje u Rusiju na OPERACIJU OČIJU

KUCURA - Učenik drugog razreda Osnovne škole "Bratstvo jedinstvo" iz Kucure, Željko Šanta, treba da ide u Rusiju na operaciju očiju i potrebna su mu novčana sredstva.

Kuljani, „Hajduk Junior“ i Art fudbal skupili PREKO 100.000 DINARA za „Plavu pticu“

KULA - Fudbalski klub "Hajduk Junior" izvršio je uplatu celokupnog prihoda od prodatih karata sa humanitarne utakmice odigrane između domaće ekipe i Umetničke reprezentacije Srbije, na račun Društva za pomoć MNRO "Plava ptica" iz Kule.

(FOTO) Na Dečjem odeljenju OBV održan program „VESELA BOLNICA“

VRBAS - Pored dugogodišnje uspešne saradnje Crvenog krsta i Opšte bolnice Vrbas na polju dobrovoljnog davalaštva krvi, ovih dana je u toku i program “Vesela bolnica” na Dečjem odeljenju.

Crveni krst Odžaci obeležio Nacionalni dan DOBROVOLJNIH DAVALACA KRVI

ODŽACI - U četvrtak, 11. maja 2017. godine, obeležen je Dan dobrovoljnih davalaca krvi, a Crveni krst Odžaci je tom prilikom delio flajere i razgovarao sa građanima Odžaka.

(FOTO) OŠ „Petefi Brigada“ uručila pomoć porodici Krenjicki

KULA - Osnovna škola "Petefi Brigada" iz Kula pokazala je još jednom svoju humanost i obradovala osmočlanu porodicu Krenjicki iz Kule.

Društvo invalida Vrbas obezbedilo VREDNU DONACIJU porodici Jović

VRBAS - U okviru akcije Ljudi DIVovskog srca, Društvo invalida Vrbas (DIV) realizuje još jednu donaciju pomagala za osobe sa fizičkim poteškoćama.

Za sve ljubitelje: Jelena Tomašević će održati HUMANITARNI koncert u Vrbasu

VRBAS - U Vrbasu će u nedelju, 28. maja, u sali CFK biti održan veliki donatorski koncert Jelene Tomašević, jedne od najboljih i najpopularnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni.

U Odžacima će se Nedelja Crvenog krsta obeležiti BROJNIM MANIFESTACIJAMA

ODŽACI - U ponedeljak, 8. maja 2017. godine, obeležava se Svetski dan Crvenog krsta, a ta nedelja, sve do 15. maja, biće obeležena kao nedelja Crvenog krsta.

FUDBALSKI SPEKTAKL: Kusturica, Biković, Bjelogrlić, Gru, Albert Nađ i ostali DOLAZE U KULU

KULA - U ponedeljak, 8. maja od 16:00 na stadionu "Hajduka", održaće se fudbalski spektakl, a ujedno i humanitarna utakmica, između domaćina ekipe "Hajduk Juniora" i Umetničke fudbalske reprezentacije Srbije.

(FOTO) U Vrbasu održana akcija „DOBROTA GOVORI SAMO OSMEHOM“

VRBAS - Mladi volonteri Crvenog krsta Vrbas su u utorak, 25. aprila 2017. na glavnom gradskom trgu promovisali aktivnosti ove organizacije.