Nase Mesto

Turizam

Turizam

(ANKETA) Gde ćete se uglavnom kupati OVOG LETA?

KULA / VRBAS / ODŽACI - Na većini popularnih mesta za rashlađivanje, zvanično je počela sezona kupanja! Kuljani nemaju mnogo izbora, međutim okolna mesta mogu da biraju između bazena, kanala ili čak Dunava. Recite nam, za šta ste se vi odlučili?

(FOTO) TURISTI IZ INOSTRANSTVA posetili Mali Stapar

SIVAC / MALI STAPAR - U okviru turističke rute kroz Srbiju, grupa inostranih turista posetila je Mali Stapar. Turisti koji su posetili ovo mesto su stariji ljudi u penziji koji su se bavili poslovima iz domena plovnih puteva i plovne tehnike, pa sad kroz entuzijazam neguju svoju ljubav prema poslu.

Probajte nešto novo: PROSLAVITE PRVI MAJ na kompleksu „Dvorca Fantast“

KULA / VRBAS / ODŽACI - Povodom 1. maja, praznika rada, "Dvorac Fantast" je pripremio bogat sadržaj za posetioce. Ukoliko želite da probate nešto novo, a dosta vam je roštilja iza kuće, predlažemo vam da se uputite u "Dvorac Fantast".

(VIDEO) Motel Rodić MB, BISER RAVNICE koji nema konkurenciju

KULA - Stiglo nam je proleće, najlepši period u godini kada svoje slobodno vreme treba da iskoristimo napolju, na otvorenom, a opet da uživamo koliko god je to moguće. Ukoliko vas zanima jedno odlično mesto, nastavite sa čitanjem!

Poklonite stari bicikl za TURISTE i VOLONTERE u Ruskom Krsturu

RUSKI KRSTUR - Međunarodni volonterski kamp u Ruskom Krsturu i ove godine će organizovati Turističko udruženje (TU) Ruski Krstur, a preko organizacije „Mladi istraživači Srbije“ – saznaje Rutenpres od predsednice TU Ljubice Njaradi.

(FOTO) Kako to izgleda kad PROFESIONALCI organizuju proslavu u Motelu Rodić

KULA - Mali je broj mesta u okolini koji mogu ponuditi komfor, luksuz i profesionalnu uslugu kao Motel "Rodić M&B". Baš iz tog razloga, mnogi se odlučuju da proslave rođendana, svadbe, krštenja i ostala veselja, organizuju baš u kulskom motelu na jezeru!

Turističko udruženje Ruski Krstur dobilo NOVU PREDSEDNICU

RUSKI KRSTUR - S obzirom da je dosadašnjem rukovodstvu Turističkog udruženja Ruski Krstur (TURK) – Upravnomu odboru (UO), predsednici Ivani Dudaš i potpredsedniku Željku Orosu istekao četvorogodišnji mandat, u petak, 3. februara na zajedničkom sastanku sedam krsturskih udruženja za novu predsednicu izabrana je Ljubica Njaradi.

Poznati sajt Booking.com POHVALIO CFK Vrbas sa ocenom 8

VRBAS - Priznanja za kvalitet usluge koju nudi Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović" stižu sa svih strana! Ovoga puta, renomirani sajt booking.com ocenio je ovaj poznati sportski centar u Vrbasu.

Posetite sajt koji okuplja VOJVOĐANSKE RESTORANE

Pronaći ono što želite i pored svih čuda tehnologije i nije baš tako lako kako se čini. Stoga vam ekipa sajta “Restorani Vojvodine” nudi odgovor koji će Vam sasvim sigurno olakšati putovanje Vojvođanskom ravnicom.

Nova odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata u opštini Odžaci

ODŽACI - Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Odžaci koja je održana 28. decembra usvojene su odluke o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost, trgovinskih i zanatskih objekata i objekata za priređivanje igara na sreću i zabavnih igara na teritoriji opštine Odžaci.