Nase Mesto

Turizam

Manifestacija „Domaći špajz“ @ Centar Ruskog Krstura

RUSKI KRSTUR - U subotu, 14. oktobra 2017. godine, u centru Ruskog Krstura biće održana manifestacija "Domaći špajz". Manifestacija počinje u 08:00 časova i podržana je od strane opštine Kula.

Opština Kula se predstavila na Sajmu turizma, posetioci pokazali VELIKO INTERESOVANJE

KULA - U Novom Sadu je od 5. do 7. oktobra održan jubilarni 50. Sajam turizma, koji je okupio 170 izlagača, što je dvostruko više nego prošle godine.

(FOTO) Volonteri Ekološkog pokreta Vrbasa bili gosti na Sajmu turizma u Novom Sadu

VRBAS - U petak, 6. oktobra volonteri Ekološkog pokreta Vrbasa, đački parlament iz SSŠ "4. juli" u Vrbasu i Ekološka sekcija OŠ "20. oktobar" iz Vrbasa posetili su Sajam turizma u Novom Sadu.

(FOTO) Stariji Vrbašani POKORILI FRUŠKU GORU i na taj način obeležili Mesec starih

VRBAS - Korisnici Gerontološkog centra Vrbas i Kluba za stara i odrasla lica u Vrbasu su obeležili predstojeći Međunarodni dan starih odlaskom na izlet.

(FOTO) U Bačkom Brestovcu održani 3. Zaboravljeni pudari, kuvao se i PAPRIKAŠ

BAČKI BRESTOVAC - U organizaciji Udruženja građana “Etno-Srbalibo” proteklog vikenda je u Bačkom Brestovcu održana treća po redu etno manifestacija “Zaboravljeni pudari” u cilju očuvanja tradicionalnih narodnih običaja vezanih za čuvara vinograda.

Održana osnivačka skupština udruženja građana LAG Srce Bačke

KULA / SIVAC - U ponedeljak, 25. septembra 2017. godine, u Kuli je održana osnivačka Skupština Udruženja građana Lokalna akciona grupa „Srce Bačke“.

Dani Srpske ponovo u Vrbasu – u ponedeljak izvođenje monodrame Vuk Karadžić

VRBAS - Vrbas će i ove godine biti deo tradicionalne manifestacije "Dani Srpske u Srbiji", koja se održava od 15. do 21. septembra i imaće 32 programa u 43 izvođenja u 20 gradova Srbije.

(FOTO) Odžaci od sledeće godine učestvuju na manifestaciji SRBIJA U RITMU EVROPE

ODŽACI - Predstavnici opštine Odžaci će po prvi put 2018. godine učestvovati u najvećem dečijem muzičkom takmičenju u regionu, “Srbija u ritmu Evrope”.

Lovačko društvo Fazan iz Savinog Sela organizuje takmičenje u kuvanju LOVAČKOG KOTLIĆA

SAVINO SELO - Lovačko društvo "Fazan" iz Savinog Sela organizuje u subotu, 30. septembra 2017. godine, prvi po redu lovački kotlić.

Manifestacija Zaboravljeni pudari po treći put u Bačkom Brestovcu

BAČKI BRESTOVAC - Udruženje građana “Etno-Srbalibo” iz Bačkog Brestovca 23. septembra organizuje treću po redu manifestaciju “Zaboravljeni pudari” u okviru koje će biti održano nadmetanje za najbolji pudarski kotlić.