Nase Mesto

Turizam

Turizam

(FOTO) TURISTI IZ INOSTRANSTVA posetili Mali Stapar

SIVAC / MALI STAPAR - U okviru turističke rute kroz Srbiju, grupa inostranih turista posetila je Mali Stapar. Turisti koji su posetili ovo mesto su stariji ljudi u penziji koji su se bavili poslovima iz domena plovnih puteva i plovne tehnike, pa sad kroz entuzijazam neguju svoju ljubav prema poslu.

Probajte nešto novo: PROSLAVITE PRVI MAJ na kompleksu „Dvorca Fantast“

KULA / VRBAS / ODŽACI - Povodom 1. maja, praznika rada, "Dvorac Fantast" je pripremio bogat sadržaj za posetioce. Ukoliko želite da probate nešto novo, a dosta vam je roštilja iza kuće, predlažemo vam da se uputite u "Dvorac Fantast".

(VIDEO) Motel Rodić MB, BISER RAVNICE koji nema konkurenciju

KULA - Stiglo nam je proleće, najlepši period u godini kada svoje slobodno vreme treba da iskoristimo napolju, na otvorenom, a opet da uživamo koliko god je to moguće. Ukoliko vas zanima jedno odlično mesto, nastavite sa čitanjem!

Poklonite stari bicikl za TURISTE i VOLONTERE u Ruskom Krsturu

RUSKI KRSTUR - Međunarodni volonterski kamp u Ruskom Krsturu i ove godine će organizovati Turističko udruženje (TU) Ruski Krstur, a preko organizacije „Mladi istraživači Srbije“ – saznaje Rutenpres od predsednice TU Ljubice Njaradi.

(FOTO) Kako to izgleda kad PROFESIONALCI organizuju proslavu u Motelu Rodić

KULA - Mali je broj mesta u okolini koji mogu ponuditi komfor, luksuz i profesionalnu uslugu kao Motel "Rodić M&B". Baš iz tog razloga, mnogi se odlučuju da proslave rođendana, svadbe, krštenja i ostala veselja, organizuju baš u kulskom motelu na jezeru!

Turističko udruženje Ruski Krstur dobilo NOVU PREDSEDNICU

RUSKI KRSTUR - S obzirom da je dosadašnjem rukovodstvu Turističkog udruženja Ruski Krstur (TURK) – Upravnomu odboru (UO), predsednici Ivani Dudaš i potpredsedniku Željku Orosu istekao četvorogodišnji mandat, u petak, 3. februara na zajedničkom sastanku sedam krsturskih udruženja za novu predsednicu izabrana je Ljubica Njaradi.

Poznati sajt Booking.com POHVALIO CFK Vrbas sa ocenom 8

VRBAS - Priznanja za kvalitet usluge koju nudi Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović" stižu sa svih strana! Ovoga puta, renomirani sajt booking.com ocenio je ovaj poznati sportski centar u Vrbasu.

Posetite sajt koji okuplja VOJVOĐANSKE RESTORANE

Pronaći ono što želite i pored svih čuda tehnologije i nije baš tako lako kako se čini. Stoga vam ekipa sajta “Restorani Vojvodine” nudi odgovor koji će Vam sasvim sigurno olakšati putovanje Vojvođanskom ravnicom.

Nova odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata u opštini Odžaci

ODŽACI - Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Odžaci koja je održana 28. decembra usvojene su odluke o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost, trgovinskih i zanatskih objekata i objekata za priređivanje igara na sreću i zabavnih igara na teritoriji opštine Odžaci.

Zelena trava KANALA MOG: Tehnike i taktika varaličarenja

Svoje iskustvo i savete o pecanju na kanalima u okolini, sa nama je podelio Nenad Ignjatov - Basolovac. Prepustite se čarima ribolova uz ovaj nesvakidašnji tekst i pri tome naučite "male tajne velikih majstora"!