Nase Mesto

Turizam

Objavljen program povodom seoske slave u Liparu, nastupaju ZVEZDE GRANDA

LIPAR - Povodom slave sela Velike Gospojine, u Liparu će se od 22. do 28. avgusta organizovati niz aktivnosti, u kojima će moći da učestvuju stanovnici Lipara i gosti sa strane.

Fešta na ulicama Krstura – uskoro počinju DANI KRSTURSKE PAPRIKE

RUSKI KRSTUR - U subotu i nedelju, 19. i 20. avgusta 2017. godine, u Ruskom Krsturu će se održati sada već tradicionalna manifestacija Dani krsturske paprike.

(FOTO) Vozilo motor i staro i mlado: U Zmajevu održan četvrti moto susret

ZMAJEVO - Ljubitelji dvotočkaša, imali su prilike da u njima uživaju u subotu, 5. avgusta na četvrtom tradicionalnom moto susretu, održanom u Zmajevu.

(FOTO) (VIDEO) Na drugoj gračačkoj Traktorijadi učesnici svih uzrasta

BAČKI GRAČAC - U nedelju, 30. jula 2017. godine, u Bačkom Gračacu održana je druga po redu Traktorijada, koju je obeležilo mnoštvo aktivnosti.

(FOTO) Učesnici 62. TID regate poneli lepe utiske iz Bogojeva

BOGOJEVO - Oko 130 učesnika 62. Međunarodne dunavske regate iz 11 evropskih zemalja u četvrtak, 27. jula, srdačno je dočekano u vikend naselju Dunavska obala u Bogojevu.

(ANKETA) Gde ćete se uglavnom kupati OVOG LETA?

KULA / VRBAS / ODŽACI - Na većini popularnih mesta za rashlađivanje, zvanično je počela sezona kupanja! Kuljani nemaju mnogo izbora, međutim okolna mesta mogu da biraju između bazena, kanala ili čak Dunava. Recite nam, za šta ste se vi odlučili?

(FOTO) TURISTI IZ INOSTRANSTVA posetili Mali Stapar

SIVAC / MALI STAPAR - U okviru turističke rute kroz Srbiju, grupa inostranih turista posetila je Mali Stapar. Turisti koji su posetili ovo mesto su stariji ljudi u penziji koji su se bavili poslovima iz domena plovnih puteva i plovne tehnike, pa sad kroz entuzijazam neguju svoju ljubav prema poslu.

Probajte nešto novo: PROSLAVITE PRVI MAJ na kompleksu „Dvorca Fantast“

KULA / VRBAS / ODŽACI - Povodom 1. maja, praznika rada, "Dvorac Fantast" je pripremio bogat sadržaj za posetioce. Ukoliko želite da probate nešto novo, a dosta vam je roštilja iza kuće, predlažemo vam da se uputite u "Dvorac Fantast".

(VIDEO) Motel Rodić MB, BISER RAVNICE koji nema konkurenciju

KULA - Stiglo nam je proleće, najlepši period u godini kada svoje slobodno vreme treba da iskoristimo napolju, na otvorenom, a opet da uživamo koliko god je to moguće. Ukoliko vas zanima jedno odlično mesto, nastavite sa čitanjem!

Poklonite stari bicikl za TURISTE i VOLONTERE u Ruskom Krsturu

RUSKI KRSTUR - Međunarodni volonterski kamp u Ruskom Krsturu i ove godine će organizovati Turističko udruženje (TU) Ruski Krstur, a preko organizacije „Mladi istraživači Srbije“ – saznaje Rutenpres od predsednice TU Ljubice Njaradi.

Poslovni adresar