Nase Mesto

Turizam

Turizam

(VIDEO) Motel Rodić MB, BISER RAVNICE koji nema konkurenciju

KULA - Stiglo nam je proleće, najlepši period u godini kada svoje slobodno vreme treba da iskoristimo napolju, na otvorenom, a opet da uživamo koliko god je to moguće. Ukoliko vas zanima jedno odlično mesto, nastavite sa čitanjem!

Poklonite stari bicikl za TURISTE i VOLONTERE u Ruskom Krsturu

RUSKI KRSTUR - Međunarodni volonterski kamp u Ruskom Krsturu i ove godine će organizovati Turističko udruženje (TU) Ruski Krstur, a preko organizacije „Mladi istraživači Srbije“ – saznaje Rutenpres od predsednice TU Ljubice Njaradi.

(FOTO) Kako to izgleda kad PROFESIONALCI organizuju proslavu u Motelu Rodić

KULA - Mali je broj mesta u okolini koji mogu ponuditi komfor, luksuz i profesionalnu uslugu kao Motel "Rodić M&B". Baš iz tog razloga, mnogi se odlučuju da proslave rođendana, svadbe, krštenja i ostala veselja, organizuju baš u kulskom motelu na jezeru!

Turističko udruženje Ruski Krstur dobilo NOVU PREDSEDNICU

RUSKI KRSTUR - S obzirom da je dosadašnjem rukovodstvu Turističkog udruženja Ruski Krstur (TURK) – Upravnomu odboru (UO), predsednici Ivani Dudaš i potpredsedniku Željku Orosu istekao četvorogodišnji mandat, u petak, 3. februara na zajedničkom sastanku sedam krsturskih udruženja za novu predsednicu izabrana je Ljubica Njaradi.

Poznati sajt Booking.com POHVALIO CFK Vrbas sa ocenom 8

VRBAS - Priznanja za kvalitet usluge koju nudi Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović" stižu sa svih strana! Ovoga puta, renomirani sajt booking.com ocenio je ovaj poznati sportski centar u Vrbasu.

Posetite sajt koji okuplja VOJVOĐANSKE RESTORANE

Pronaći ono što želite i pored svih čuda tehnologije i nije baš tako lako kako se čini. Stoga vam ekipa sajta “Restorani Vojvodine” nudi odgovor koji će Vam sasvim sigurno olakšati putovanje Vojvođanskom ravnicom.

Nova odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata u opštini Odžaci

ODŽACI - Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Odžaci koja je održana 28. decembra usvojene su odluke o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost, trgovinskih i zanatskih objekata i objekata za priređivanje igara na sreću i zabavnih igara na teritoriji opštine Odžaci.

Zelena trava KANALA MOG: Tehnike i taktika varaličarenja

Svoje iskustvo i savete o pecanju na kanalima u okolini, sa nama je podelio Nenad Ignjatov - Basolovac. Prepustite se čarima ribolova uz ovaj nesvakidašnji tekst i pri tome naučite "male tajne velikih majstora"!

Turistička organizacija opštine Kula na sajmu turizma u Novom Sadu

KULA - U okviru sajma turizma u Novom Sadu, koji je održan od 29. do 1.10. 2016. godine, na štandu Turističke organizacije opštine Kula posetiocima sajma je predstavljena turistička ponuda kroz promotivni materijal.

Zapažen nastup TOO Odžaci na novosadskom Sajmu turizma

ODŽACI - Turistička organizacija opštine Odžaci predstavila se od 29. septembra do 1. oktobra na 49. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu u okviru izložbenog prostora Turističke organizacije Vojvodine u Master hali Novosadskog sajma.